Kolmasosa vanhainkodin asukkaista kuoli kolmen viikon sisällä saatuaan koronarokotteen

Viranomaisten mukaan vanhukset kuolivat koronavirukseen, eivät rokotteeseen.

Yhteiskunta

22 vanhusta brittiläisen hoivakodin 72:sta asukkaasta kuoli kolmen viikon sisällä näiden saatua koronarokotteen. Maan lääkintäviranomaisten mukaan mikään ei viittaa siihen, että rokote olisi syypää heidän kuolemaansa.

Sen sijaan viranomaiset väittävät vanhusten kuolleen koronavirukseen eivätkä rokotteeseen. Nämä diagnosoitiin koronapositiivisiksi pian rokotteen saamisen jälkeen.

Lääkintäviranomainen: ”Ei ole yllättävää”

”Ei ole yllättävää, että jotkut näistä ihmisistä saattavat luonnostaan sairastua heidän iästään ja tilastaan johtuen pian rokottamisen jälkeen ilman, että rokotteella olisi mitään tekemistä asian kanssa,” lääkintäviranomainen oli kommentoinut tapahtunutta.

Samalla linjalla oli myös maan valtioneuvosto: ”Et voi saada koronaa rokotteesta, mutta on mahdollista saada se tietämättä ja oireilla vasta rokoteaikasi jälkeen.”

Hoivakodin edustaja kutsui kuolemia ”todelliseksi tragediaksi” ja on sanonut, että asia vaatii tutkimusta. Todennäköisesti sellaista ei tulla saamaan viranomaisten kylmästi kuitattua kuolemat koronaviruksen aiheuttamiksi.

Lähde: Daily Echo

Britannia Hyvinvointi Koronavirus Lääketeollisuus Rokotteet Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Erkki

  Vastaa

  Näin tapahtuu myös Suomessa. Vaatii todellista mielen venytystä tajutakseen, kuinka syvästi valtiorikollinen maastamme on tullut.

 • Tapsa

  Vastaa

  Otat rokotteen ja kuolet silti tautiin tai mahdollisiin rokotteen sivuvaikutuksiin.

  Eikös tän rokotteen pitänyt suojata taudilta ja vähentää, ellei jopa poistaa koronan oireet?

  Edes kommentoimatta lääketehtaiden motivaatiota koko hommassa, niin pelkästään rokotteen selkeä tehottomuus ja turvattomuus ei saisi minua ottamaan rokotetta.

 • Hoitaja

  Vastaa

  Ei koronarokote anna suojaa heti rokottamisen jälkeen. Pitää ottaa vielä toinen rokote ennen täyttä tehoa.Influenssarokotekaan ei anna suojaa heti, vaan noin viikon kuluttua rokottamisesta.Ihan älytöntä levittää tällaista väärää tietoa rokotteesta. Ottakaa selvää rokotteista, vaikutuksista ja rokotteen sisällöstä. Koronarokotteeseen ei todellakaan voi kuolla. Itse koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin kyllä on kuollut niin terveitä nuoria kuin lapsiakin. Ja sisäelinvauriot, jälkioireet hermostossa ja aivoissa ovat koronaviruksen vaarallisia jälkioireita. Britannia on koronan leviämisen pahaa aluetta. Tietenkin siellä vanhukset kuolevat koronan aiheuttamiin komplikaatioihin. Kuten lääkintäviranomainen sanoo, rokote ei ole syypää vaan sairastuminen koronaan.

 • Jotain tolkkua

  Vastaa

  Rokotevastaisuus on verrattavissa rikolliseen toimintaan. Tällaisena aikana, kaikenmaailman salaliittoteoriat ja valheellinen lietsonta on todella edesvastuutonta. Onneksi mm. Facebook ja muita somen ylläpitäjiä ovat alkaneet sulkemaan tällaisten valheellista lietsontaa levittävien tilejä.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Se lammasmaisuus mitä sinä osoitat, on se mikä tässä hipoo rikollisuutta. Juuri kaltaisesi ”virallisen totuuden” innokkaat lutkuttajat ovat olleet kaikkien historian tuntemien diktatuurien ja hirmuvaltojen toiminnan mahdollistajia, voitelu- ja polttoainetta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi