Saksassa perustettu keskitysleiri koronarajoituksia rikkovia varten

Saksassa on perustettu (ensimmäinen) keskitysleiri niitä varten, jotka eivät noudata alati muuttuvia koronarajoituksia.

Yhteiskunta

Koronan varjolla kansalaisia vaaditaan sulkemaan yrityksensä ja pysymään kotona poissa vapaa-ajan harrastuksista ja sosiaalisista tilaisuuksista. Tämä aiheuttaa ärtymystä laajoissa ihmisjoukoissa.

Arvostelijoiden mukaan kyse on diktatuurista, jota perustellaan taudilla, johon kuolleiden keski-ikä on yli 80 vuotta ja joista heilläkin lähes kaikilla on ollut valmiiksi yksi tai useampi perussairaus. Kokonaiskuolleisuusluku ei ole ”vaarallisesta taudista” huolimatta noussut.

Leiri sijaitsee Dresdenissä. Viranomaiset voivat ensin antaa niskoittelijalle varoituksen, sitten sakon ja tämän jälkeen viedä tuomioistuimen punnittavaksi, tulisiko ”rikollinen” lähettää leirille rajoitusten rikkomisesta. Ei ole tietoa, miten pitkiä aikoja leirillä tultaisiin viettämään. Rajoitukset muuttuvat koko ajan, joten keskitysleirille saattaa päätyä esimerkiksi lenkkipolulla juoksemisesta tai maskin pitämättä jättämisestä.

Moni on kysynyt, osa vakavissaan ja osa sarkastisesti, eikö Saksassa ole jo kokemusta vastaavista leireistä. Saksa on vuosikymmeniä pyydellyt anteeksi mainettaan erilaisten leirien ylläpidosta, mutta nyt maa perustaa leirejä niitä varten, jotka kehtaavat ulkoiluttaa koiraansa tai käydä lastensa kanssa pulkkamäessä ilman viranomaislupia.

Asiasta kertoi ensimmäisenä RT.

Lähde: UMV

Keskitysleiri Koronavirus Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Rikos Saksa Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Plääh

  Vastaa

  Leiri lienee tarkoitettu vain valkoisille ”niskuroijille”.

  Menneisyyydessä on ollut häpeällistä vain homojen ja vasemmistolaisten leirittäminen ja juutalaiste ja mustalaisten. Ei siellä muutoin ole hävetty mitään

 • Pertti Grandell

  Vastaa

  mitä sitä sakemannit kitisee, tekisivät samalla tavalla kuin laittomastimaahantulleet. polttaisivat koko leirin, pääsisivät sitten hotelliin/ kylpylään, sekä jos viranomaiset vielä niskuroisivat niin poliisiasema samalla,niinhän nämä maahantunkeutujatkin tekee ilman minkäänlaista kitinää ja vastuuta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä kaikki on vain psykologista painostusta kansalaisia kohtaan.
  Käynnissä on ennennäkemätön rokotelobbaus, ”katsokaa nyt, jos ette ota rokotetta, yhteiskunta ei avaudu. Ette pääse harrastuksiinne, elokuviin, pubeihin, matkustamaan jne…”
  Toivottavasti ihmiset eivät ole niin lampaita, että alistuu määkimään laumassa tämän painostuksen alla.
  Ei oteta rokotetta ja katsotaan kuinka kauan eliitti pelaa tätä todella huonosti näyteltyä teatteria.

 • Jones

  Vastaa

  Samaan aikaan huumekauppiaat ja muut rikolliset saavat kulkea vapaina. Vedotaan ihmisoikeuksiin.

 • White noise

  Vastaa

  Ulkoilun kieltäminen ja siitä rankaiseminen loukkaa jo törkeesti ihmisoikeuksia.

 • Juvonenx

  Vastaa

  Tämä juttu ei pidä paikkaansa. Mitään keskistysleiriä ei ole perustettu eikä suunnitteilla. Saksassa on otettu käyttöön esim. nuorisovankiloiden tiloja joihin karanteenista kieltäytyvät voidaan viedä pakkokaranteeniin. Tämmöisiin toimenpiteisiin joudutaan kun ääliöt eivät suhtaudu vakavasti epidemiaan ja viranomaisten ohjeisiin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Nämä rajoitukset ja määräykset ovat saaneet aivan käsittämättömät mittasuhteet, ei mikään ihme, että kansaa ei kiinnosta totella.
   Tämä koko suuri näytelmä alkaa olla iso vitsi ja nuo rajoitteet jo itsessään tekee ihmisille suurempaa vahinkoa kuin tämä ”vaarallinen virus”.
   Tämä kaikki on alusta asti ollut kovaa lobbausta rokotteen suhteen ja se lobbaus on viimeisen kuukauden aikana vain kiihtynyt.
   Tuolla lampaat kulkee maski kasvoilla heti kun tulee suositus, he olisivat voineet tehdä saman jo keväällä ihan vapaasta tahdosta, mutta ei, tämä auktoriteettiuskovainen kansa laittaa vaikka siteen silmilleen, jos hallitus ja media niin keksii heille kertoa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Eli että ei mitään hätää, toisinajattelijat laitetaan vain vankilaan, ei leirille, ”Demokraattisessa länsimaassa” vuonna 2021. V*ttu että te turbolampaat olette tyhmiä.

 • Jari Karppanen

  Vastaa

  Suomessa ihmetyttää tuo onnettomien lampaiden määrä. Samat henkilöt, jotka nyt juoksentelevat tuo orjan kuonokoppa päässä, ainoastaan siksi kun käsketään, painelevat tulevaisuudessa haristunut kuusenkäpy hanurissa ja kantavat vasemmassa kädessään koko ajan punaista lippua merkiksi, että käpy on varmasti viranomaismääräyksen mukaisesti paikoillaan, jos niin käsketään. Onnettomat lampaat, äly hoi !

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi