Britannian poliisi pidätti aktivistin tämän julkaistua videon autiosta sairaalasta

Sairaalan käytävien kuvaaminen saattaa olla rikollista, mikäli materiaali ei vastaa median luomaa kuvaa erittäin kuormittuneesta terveydenhuollosta koronaviruksen takia.

Yhteiskunta

Poliisi viemässä putkaan pelkkään yöpukuunsa sonnustautuneen Debbie Hicksin.

Karanteenivastainen aktivisti Debbie Hicks kuvasi videon, jossa hän kävelee pitkin Gloucesterin sairaalaan käytäviä. Videolla sairaala näyttää autiolta Britannian väitetysti erittäin pahasta koronapandemiatilanteesta huolimatta.

Päivää myöhemmin Hicksin julkaistua videon Facebookissa, poliisi tuli pidättämään tämän järjestyslain nojalla, epäiltynä yrityksestä aiheuttaa tarkoituksella häirintää, levottomuutta ja ahdinkoa kansalaisille sairaalassa kuvaamisella.

Hicks vapautettiin myöhemmin takuita vastaan sillä ehdolla, että hän ei saa mennä yhteenkään julkisen terveydenhuollon tiloihin tai näiden tonteille muutoin kuin hätätilassa tai sovitussa lääkärin tapaamisessa.

Sairaala väittää olevansa erittäin kiireinen

Hicksin julkaisemalla videolla aution näköisen sairaalan edustajat väittävät olevansa kuitenkin koko ajan erittäin kiireisiä.

”Toisin kuin mitä olette saattaneet nähdä salaa kuvatussa videossa Facebookissa, sairaalamme pysyvät erittäin kiireisinä. Tällä hetkellä hoidamme yli kahta sataa covid-potilasta, mukaan lukien niitä, jotka tarvitsevat käsittelyä kriittisen hoidon osastollamme, sekä yli viittäsataa ei-covid-potilasta,” sairaalaan edustaja oli kommentoinut.

Lähde: Daily Mail

Britannia Debbie Hicks Koronavirus Oikeuden korruptio Poliisivaltio PolPo Rikos Sairaalat Sananvapaus Sensuuri Terveys Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Globalistien suunnitteleman ja kansalaisoikeudet kuin varkain poistavan troijan hevosen, korona-narratiivin häiritseminen ja totuuden paljastaminen on rikos tässä Orwellilaisessa kehityksessä.

 • Aivot omistava

  Vastaa

  Luuletteko että koronapotilaat makaa käytävillä?
  Hourut jaksaa.
  Esimerkiksi etiteltä 2 kuukautta sitten murtui käsi ja sairaalassa oli tuolloin lähes joka huone täynnä potilaita, ei ollut edes tilaa jäädä sairaalaan hetkeksikään vaan suoraan kotiin taksilla kotiin kipulääkkeitä pussi täynnä.

 • kaikkonen

  Vastaa

  Terveydenhoitoalan vastarinta järjestäytyy Suomessa.
  Korona hulluus vastarintaliike kasvaa koko ajan

  On aivan selvää, että tätä kansalaistoimintaa vastasan tullaan hyökkäämään rajusti hybridisodan keinoin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Näitä tulee entistä enemmän julki kokoajan. Tämä ”pandemia” ei vastaa lähellekään sitä kuvaa, mitä saamme eliittiä palvelevasta valtamediasta lukea päivittäin.
  Typerintä kansanosaa ovat he, jotka oikein vaativat hallitukselta yksilönvapauksien poistamista ja tiukkaa kontrollia. Heille sellaiset terveiset, että te olette tyhmiä lampaita ja ette osaa kyseenalaistaa edes läpinäkyvintä valhetta. Lopettakaa nyt jo hyvänen aika niiden uutislähetysten katsominen ja valtamedian kohuotsikoiden lukeminen.

 • Possu

  Vastaa

  Orwellilainen maailma!

 • Aivot omistava

  Vastaa

  Hyvä tietää jatkossa että ei täälläkään alustalla sitten voi kertoa miten ne sairaalat ei ole autiona, vaan ylistää samaa harhauskoa että koronaa ei ole olemassa ja sairaalat on autiona.

  Olisi aika hyvä jos kävisitte ite kattelassa sairaaloissa.

 • Polpo servaa jälleen!

  Vastaa

  No näinhän se menee.Polpolla on ollut usein tyylinä lehtihaastatteluissa päteä, kuinka ”puhejudo” on heidän tärkein työkalunsa.Ei ne tunnu todellisuudessa muuta osaavan kun niputtaa ja heittää putkaan vääriajattelijat.

 • Apinaa koijataan

  Vastaa

  Jos sairastuttaa niin eipä mennä mihinkään koronatesteihin. Ei tule testattua – ei näy tilastoissa.
  Näin se ”epidemia” laantuu!

 • Taas öyhötys pilaa

  Vastaa

  Täytyy olla aika titityy jos luulee että koronapotilaat makoilee jossain käytävillä.

 • juha.

  Vastaa

  Politiikassa 1988 ja etenkin silloisten Yhdysvaltain presidentinvaalien aikana lanseerautui presidenttiehdokkaijden vaaliväittelyssä kysäisy: ”Missä on pihvi?”
  Minullakin on kysymys koronan suhteen: Missä ovat ruumiit???
  Ei juuri missään kuin niitä EI OLE todella olemassa massoittain kuten pitäisi olla kun kuolemantaudista on kyse. Koko homma on VALERASKAUS!!!
  Kansalaisia kusetetetaan valtamedian 247 kylvämän korona hysterian avulla, jota komppaavat matalamielisen valheellisesti maailman ja Suomen johtavat poliitikot, THL, YK ja sen alajärjestö WHO yhdessä Davosin konnien kanssa ”Lopullisine ratkaisuineen”, jonka myrkkymestarina toimii ”mengele” Bill Gates piikkeineen johon kuralle pelotettuja ihmisparkoja kuolee 100 000 kertoja enemmän kuin flunssaan nimeltä korona!
  on ihme ja kumma kuinka noin kökkö esitys yleensä menee läpi muutoin kuin sensuurilla, uhkailulla, rahalla ja maailman parhaimpia ja rehellisimpiä ihmisiä murhaamalla, koska nämä ovat lurjusten ja helvetistä perityn pahuuden tiellä, jonkalaisen mahdollistaa davosilainen psykopaatti ja YK, jotka alentavat itsensä vielä alemmalle tasolle kuin kaikki maailmanhistorian aikana viattomia ja kunniallisia ihmisiä murhanneet ja kiduttaneet mielipuolet, joita lyhyesti diktaattoreiksi kutsutaan. Nünbergin sotarikostuomioistuimessa v. 1945 päätettiin WWII voittajavaltioiden toimesta ettei ihmiskokeita ei saa suorittaa, koska se on julmaa ja kaikkien ihmisoikeuksien vastaista, johon myös itse YK kiekui kuin kukko rinta rottingilla kaikkialle maan piiriin aina pimeimpiin viidakkoihin ihmissyöjien poriseville padoille! Nyt tämä itse jumalasta seuraava instituutio on myynyt jo valmiiksi perisyntisen sielunsa ahneudelle ja saatanalle määräämällä kansakunnat valheelliseen pandemiaan perustuen ottamaan vastaan rokotteen, jota ei ole testattu eläimillä eikä edes tuon kaltaista ole koskaan ennen tehtykään. Samalla kun isot herrat ja rouvat sekä raharikkaat mustasydämiset oikeat maailman ongelmat pakottavat tavallidset ihmiset piikille, joka ei ole muuta kuin ”venäläistä rulettia”. He ITSE KIELTÄYTYVÄT kunniasta ottaa pelastava ja onnen tuovan rokotteen, joka ei ole edes viimeinen eikä koskaan tule perustumaan muuhun kuin pakkoon ja mafiamaiseen alhaiseen kiristykseen, jolla tämän maapallon ihmisistä parhaimmisto ajetaan nurkkaan ja hermoromahdukseen, sillä nämä narsistiset psykoaatit eivät muuta halua kuin luoda maanpäällisen helvetin! Jossa he ovat etuoikeutettuja ja me muut orjia, joiden hengellä ja elämällä ei ole mitään arvoa eikä tunnustusta! Tuossa edellisessä teille on se TODELLINEN YK ja kurja mätä kyhäelmä ”Agenda 2030!!!
  BURN IN HELL!!!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Ensinnäkin SARS-CoV‑2 virus potilaat pitää tietenkin eristää, eli niillä on omat erikoisyksiköt missä heitä hoidetaan. Ei niitä voi pitää muiden potilaiden kanssa samoissa tiloissa, tämähän on päivän selvää. Saatika, että tuskin koronaviruspotilaita sairaaloiden käytävillä säilytetään? 🤭 Enkä nähnyt tuota videoo, mutta tuo nainen on kiinniotettu yöpuvussa eli onko kuvannut sairaalan käytäviä yöllä? Ei tarvitse kuin etsiä vaikkapa youtubesta videoita, niin näkee millainen helvetti ja apocalypse meininki sairaaloissa on.

 • hemmo jokunen

  Vastaa

  tuota nieleskelvää snobiaksenttia on vaan aika raskasta kuunnella

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Koronateatteria, jonka varjolla yritetään tehdä vaikka ja mitä yksilön- ja sananvapauteen kohdistuvia hirmurtekoja.

 • Kai Heikkinen

  Vastaa

  Kopioitu youtubesta:
  Alec Boreham
  2 days ago
  I am a Nurse Manager in a Central London Hospital, I have watched the video footage that was taken by Debbie Hicks, It was filmed in the Outpatients Section of the Hospital Grounds, Minor Injury Units, Cardiology and other services are always closed at weekends and Bank Holidays. What is upsetting to see is her interaction with two elderly patients that were entering the building and the disrespectful way she interacted with them. Youtube has correctly deleted the video because it misrepresents what is actually happening in the NHS. I manage an Endoscopy Unit, we normally have 7 procedure rooms running, diagnosing and treating bowel and oesophageal cancers. as of Monday 4th January we have been forced to close 3 of our rooms to redeply nursing and medical staff to support ITU as we are daily increasing numbers of critically Ill patients by an average of 15 – 20 patients a day.
  Please think and understand what is happening at the moment in the UK, keep safe and stay healthy
  Best Regards

 • Kai

  Vastaa

  Oman paikkakunnankin sairaalasta osa (labrat, röntgen yms mitälie) suljettuna iltasin ja viikonloppusin, sama briteilläkin.

 • Tero

  Vastaa

  Sairaaloiden käytävät on tyhjiä kun niissä ei kerran ole ketään. Mitåån tappavaa tautia ei ole.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi