Britit pakenevat uuden sulkutilan alta Lontoosta

Lontoossa julkistettiin lauantaina uusi sulkutila, joka tarkoittaa käytännössä joulun peruuntumista, sillä se estää ihmisiä tapaamasta perheenjäseniään.

Yhteiskunta

Päätös sai lontoolaisväen pakenemaan kaupungista, mikä aiheuttaa liikennekaaosta. Kaikki paitsi kriittisimmät kauppaliikkeet suljettiin päätöksen myötä. Myös ulkonaliikkumiskielto asetettiin.

Hallitus ryhtyikin toimenpiteisiin ja määräsi poliisin estämään ihmisten poistumisen kaupungista ilman pätevää syytä. Mikäli pätevää syytä ei löydy, määrätään matkustajalle sakko.

Korona on tarjonnut loistavan tekosyyn valtioille rikkoa lakia ja luoda poliisivaltio. Virallisesti kyse ei ole ideologiasta, joka luo poliisivaltion, vaan taudista, jolta kansalaisia suojellaan. Moni on kuitenkin kritisoinut valtioiden hysteerisiä toimia taudin äärellä, joka tappaa keskimäärin yli 80-vuotiaita ja vaikuttaa poistaneen normaalin kausiflunssan lähes kokonaan tilastoista.

Valtioiden toimet käytännössä tappavat pienyritykset ja kasvattavat suuryrityksiä, mikä lisää jälkimmäisten valtaa entisestään sekä tekee työmarkkinoista entistäkin raadollisempia. Lisäksi liberaalien markkinoima ”vapaus” on koronan varjolla tapettu kokonaan pakottamalla ihmiset koteihinsa olemaan nauttimatta vapaa-ajastaan. Joissakin maissa, kuten Brasiliassa, on väläytelty rokottamattomien ihmisten kansalaisoikeuksien riisumista.

Lähde: UMV

Britannia Karanteeni Koronavirus Lontoo Poliisivaltio Politiikka Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Antaas ajan kulua

  Vastaa

  Juu, tämä ilmoitus tuli neljä tuntia aikaisemmin kuin ”rajat menivät kiinni”. Ja silloin alkoi sunnuntaina kuhina. No, onhan niitä ihmisiä Lontoossa pilvi pimein. Mutta kuten näette, nämä urbanisoituneet kaupunkilaiset joilla ei ole autoa, ne ovat joukkoliikennevälineiden armoilla. Autoilla pääsi nopsemmin pois paikalta.

  Ja tällaisia sulkutiloja tullaan näkemään vielä paljon ensi vuoden aikana euroopan kaupungeissa. Tämä on vasta ensimmäinen.

 • Juha6

  Vastaa

  Heh. Joukkopako kommunistisista suurkaupungeista alkanut. Jenkeissä normaalit ihmiset pakenevat vasemmiston mädättämistä paskakaupungeista. Sama ilmiö levinnyt Eurooppaan.
  Suomessakin järkevät ihmiset muuttavat pois punaisesta tsadista ja kehä 3 sisältä.. voidakseen hengittää vapaammin.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Nämä ovat hyviä huomioita. Oikean SARS-CoV‑2 viruksen tämänhetkinen levinneisyys ja sen aiheuttaman taudin vakavuusaste on käynyt aika hankalaksi määritellä, kun seuranta on niin heikkoa ja haaviin menee SARS tapauksina muita virus-tauteja sairastavia ja terveitäkin. Silsi oikea SARS-CoV‑2 tauti voi olla varsin ikävä, vaikka kuolleisuus on varmasti laskenut paljonkin. Vaikeat sairastelut voivat tuoda mukanaan monia ikäviä terveyshaittoja. Kuitenkin myös monet rokotteet joita nopeasti kehitellään ja joiden on tarkoitus saada immuunijärjestelmä oppimaan vastustamaan SARS-CoV‑2 virusta, ovat terveysvaikutuksiltaan varsin kyseenalaisia ja pitkäaikaisvaikutuksiltaan tietenkin nekin tuntemattomia, puhumattakaan siitä, saadaanko niillä loppujenlopuksi itse SARS-CoV‑2 virusta kuriin ja katoaako se ylipäänsä koskaan ihmiskunnasta. Se mitä tarvittaisiin enemmän, mutta jota nykyinen globalistinen maailma ei oikein kykene tuottamaan, olisi avoin tieteellinen keskustelu ja riippumaton tutkimus.

 • sotatila

  Vastaa

  THL väärentää tilastoja saadakseen koronatilanteen näyttämään pahemmalta. Eli feikki oikeusvaltion viranomaiset väärentävät mielivaltaisesti tilastoja.

  https://www.ossitiihonen.com/2020/12/10/thl-vaarentaa-tilastoja-saadakseen-koronatilanteen-nayttamaan-pahemmalta/

  Ja lauma selkärangattomia lääkäreitä myötäilee puoskarilaitoksen kusetusta.

  • K.Lehto

   Vastaa

   Aika kansainvälinen on tämä trendi, ainakin yli puolet PCR testien tuloksista saattaa olla virheellisiä positiivisia ja esim. influenssan sairastaminen saattaa johtaa positiiviseen tulokseen, vaikka SARS-CoV‑2 aieuttamaa infektiota ei todellisuudessa olisi. Näin ollen ei ole outoa, että jo aiemmin pahaksi ennustetun influenssakauden alettua on testattujen COVID tapausten määrä rajusti noussut. On merkillepantavaa myös se miten vähän ennakoidun influenssan leviämisestä nyt puhutaan, tai sen leviämättömyydestä, kun sen kerran pitäisi kaiken järjen mukaan riehua maailmalla nyt. Ja jos ei se diagnosoitujen sairastapausten mukaan sitten riehukaan nyt maailmalla, niin miksi ei? Siksikö, että COVID diagnosoituja ei päällekkäisdiagnosoida influenssan sairastajiksi vaan heitä kohdellaan COVID sairastajina? Ovatko he sitä?

 • juha.

  Vastaa

  Useissa Euroopan maissa ei ole enää tilastoitavia kuolemantapauksia edes siinä määrin mitä viime keväänä. Laskentatapaa onn mielivaltaisesti muutettu, sillä emävale eli tilasto voidaan manipuloida siinä missä globalistien keksimä ”ilmastonmuutoskin”, mitä voi verrata vaalipetokseen niinh, että käppyrät ovat jo matemaattisten muuttuja sääntöjen vastaisia, koska matematiikka ja siitä saatujen datatieto pitää sisällään omat numeeriset lainalaisuudet, jotka rikkoontuessaan merkitsee sitä, että homma kusee jostain ja pahasti!!!
  Ensin huudettiin kuolemantapauksista, toiseksi tartunnoista ja NYT altistumisesta, jossa vm. on yhtä tyhjän kanssa normaalissa maailmassa, jossa koronasta ei ole leivottu väkisin AGENDAA POLIISIVALTIOON.
  KAUHUTILA on luotu periaatteella, jossa melkein jo saattohoitotilassa olevien vanhusten ja pitkäaikaissairaiden ”koona viikatteella” niitävän kuoleman heinänteosta on tehty HALOO ja hysteria, jota lietsomalla lietsotaan eikä rauhoitella. Sillä miksi pakokauhu on nyt hyve kun muutoin pelastuslaitos ja poliisi pyrkivät päinvastoin rauhoittelemaan kansanjoukkoja, koska muutoin tilanne vain pahenee kun ihmistä tulee vauhkoontunut karjalauma, joka tallaa kaikki alleen. Missä on ”Ei saa antaa pelolle valtaa???”
  Tänne tuodaan ISIS muijia ja Suomessa on 400 ISIS-terroristia, jota valtiovalta ei ole huolissaan yhtään, vaikka nämä kurkunleikkaajat ja teurastajat ovat ”merimiinoja”, joihin kuka tahansa kunnon suomalainen veronmaksaja voi ”osua” kuppaisessa arjessaan edes yhteiskunnassa, jossa saa mennä ulos kaljalle milloin haluaa ilman globalisti elitisten ”nollausta”, jossa nämä samanlaiset paskaruutat kuin mekin olemme leikkivät jumalaa. Ja tekevät senkin nin huonosti, että oikein itkettää! ”Money talks, Bullshit walks.”

 • Turisti

  Vastaa

  ”Valtioiden toimet käytännössä tappavat pienyritykset ja kasvattavat suuryrityksiä, mikä lisää jälkimmäisten valtaa entisestään sekä tekee työmarkkinoista entistäkin raadollisempia.”

  Niinpä. Hallitsijamme saivat tilaisuuden kasvattaa omaisuuttaan ja valtaansa. Ihmekös tuo, että siihen tarttuivat. Eivät anna hyvän kriisin mennä hukkaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi