Vapaus tulee maksamaan – Britannia lanseeraamassa päiväluvan sosiaaliseen kanssakäyntiin maksullisen koronapikatestin kautta

Yhden päivän oikeus normaaliin elämään ei tietenkään tule olemaan ilmaista, vaan testin tekeminen tulee maksamaan 5 puntaa kerralta.

Yhteiskunta

Nopeasti tehtävä koronavirustesti tulisi maksamaan noin kuusi euroa.

Iso-Britannian hallitus aikoo ostaa 200 miljoonaa pikatestiä, jotka antavat raskaustestin tapaan kyllä tai ei ‑vastauksen koronatartunnan suhteen viidessätoista minuutissa.

Negatiivinen tulos tulisi antamaan testin ottajalle loppupäiväksi luvan vapaaseen sosiaaliseen kanssakäymiseen, kuten konsertteihin ja urheilutapahtumiin menemiseen.

Tutkimusten mukaan testi kykenee havaitsemaan onnistuneesti kolme neljästä positiivisesta koronatartunnasta. Tarkkuus kasvaa 95 prosenttiin, jos testattavalla on korkea viruspitoisuus, mutta laskee vahvasti, jos testi tehdään itse kotioloissa.

Yhden päivän oikeus normaaliin elämään ei tietenkään tule olemaan ilmaista, vaan testin tekeminen tulee maksamaan 5 puntaa kerralta.

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk ihmettelee koronatestien toimivuutta

Sähköautoistaan tunnetun Teslan toimitusjohtaja Elon Musk kirjoitti perjantaina Twitterissä, että koronatestien kanssa on jotain outoa meneillä.

”Jotain erittäin outoa on meneillä. Minut testattiin koronaviruksen varalle neljä kertaa tänään. Kaksi testiä palasi negatiivisinä ja kaksi positiivisina. Sama laite, sama testi ja sama hoitaja. Nopea antigeenitesti BD:ltä”, Musk kirjoittaa.

Häneltä kysyessä oireista, hän vastasi, että oireet olivat lieviä, kuten olisi perusflunssa. Twitter-keskustelu on saanut aikaan kiivaan väittelyn siitä, ovatko hänet pohdintansa vastuuttomia ja valtaa pitävien ohjeistuksia vastaan ajavia.

Lähde: DailyMail

Britannia Hyvinvointi Koronavirus Liikkumisvapaus Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Aappa

  Vastaa

  Nostaako vitutus viruspitoisuutta, siitä ei olla vielä varmoja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Noin ”luotettavat”, maksulliset testit kuvastaa täydellisesti nykyaikaa.

  Kaikenlaista humpuukitestiä ja ‑tutkimusta tehdään, pääasia että saadaan raha liikkeelle.

 • Maailma on sekaisin

  Vastaa

  Tämä on juuri sitä agendaa joka tuli ulos sieltä Kanadan terveysministeriötä. Olemme siis häkkeihin suljettuja eläimiä joilla tehdään erilaisia testejä. Kaupungeissa sulkeminen ja eristäminen onnistuu helpommin.

  Joko muuten kuulitte että Italiassa kolme ihmistä saivat kukin 330e sakkoa siitä että ottivat valokuva jossa pariskunta suuteli? Siis, täysin autio paikka, ei muita lähelläkään. Pariskunta otti maskit pois ja suutelivat kun kolmas otti valokuvan. Tonni sakkoa tästä!!

  Jos on Suomi sekaisin niin on kyllä Italiakin. Ja kohta tääläkin on Italian malli.

 • 20-luvun sumutus

  Vastaa

  ”Tutkimusten mukaan testi kykenee havaitsemaan onnistuneesti kolme neljästä positiivisesta koronatartunnasta. Tarkkuus kasvaa 95 prosenttiin…” Valheita,valheita.
  – Kyseessä on siis jopa epäluotettavia PCR testejä epäluotettavampi (jos edes mahdollista) menetelmä.
  ✓✓✓Jos saat positiivisen PCR testituloksen, onko TODELLINEN todennäköisyys että kannat Sars-CoV‑2:a jotain 2 – 8% väliltä? Kyllä, saattaa olla juurikin näin!✓✓✓Perustelut:

  ¶ Suosittelen perehtymään Dr. Mike Heading ja myös Dr. Andrew Kaufmanin analyyseihin, monien muiden joukossa.
  https://www.globalresearch.ca/chief-science-officer-pfizer-says-second-wave-faked-false-positive-covid-tests-pandemic-over/5724753
  https://lockdownsceptics.org/lies-damned-lies-and-health-statistics-the-deadly-danger-of-false-positives/

  ¶Sars-cov‑2 PCR testeistä:
  ¶Ensinnäkin on ymmärrettävä että, vaikka jokin media harhaluuloisesti muuta väittäisin, Sars-CoV‑2:a (RNA:ta) ei ole luotettavin menetelmin eristetty eli VARMANA TUNNISTETTU.
  ¶Toisekseen on ymmärrettävä että PCR testeissä amplifioidaan näytteet yli 36 kertaa ja enemmänkin, vaikka 100% luotettavuutta löytyy x17 sykliin asti. Jo x19:saa luotettavuus voi tipahtaa esim. 60%iin
  ¶SarsCov2 PCR testien epävarmuustekijät ovat huomattavat. Vasta-ainetesteissä vieläkin suuremmat. Näin sanoo myös THL.
  ¶False Positive Rate (FPR) on mm. _arvioitu_ 0,8–4,0% välille jolloin mediaaniarvo = 2,3%.
  ¶Nämä olettamiin perustuvat _arviot_ pohjautuvat kuitenkin erääseen tutkimukseen (C.Mayers&K.Baker) muuhun liittyvissä testeissä jotka siis koskevat aikaa ja testejä ennen Covid19:a .
  ¶Kun valmistaa uusia testejä, prosessiin kuuluu että tehdään ”validation study” joka osoittaa testin olevan(jossain määrin) pätevä, eli validi. Tätä varten pitäisi muunmuassa olla luotettavasti tunnistettu viruksen RNA/DNA sekvenssi, ja sellaistahan ei nyt ole. Muitakin asioita tarvitaan, kuten oikein järjestetty ja tutkittu vertailuryhmä.
  ¶SarsCoV2 testejä ei siis ole koskaan testattu/vertailtu/arvioitu tällaiseen ”kultastandardiin”,
  ¶Medioissa esitetään Sarscov2:een sairastuneiden lukumääriä. Todellisuudessa emme ollenkaan tiedä kuinka monta kantavat kyseistä virusta (jota toistamiseen, ei ole edes eristetty muista/muusta).

  ‑Jos kaikesta tästä huolimatta käytetään vaikka Britannian viranomaisten käyttämiä GovernmentOffice for Science lukuja saadaksemme esimerkin kautta käsityksen siitä mitä testitulokset tuovat mukanaan niin:
  ‑FPR:n mediaaniarvoksi pistetään mainittu 2,3%

  Kun julkisesti sanotaan että ”virheprosentti on 2,3” niin useimmat luulevat että _positiivisen tuloksen saaneista_ 2,3% eivät kannakaan Sarscov2:sta. Tämä on olennainen _virhe_. Se mitä se tarkoittaa on että _heistä joilla ei ole Sarscov2:sta_ 2,3%(tai enemmän) saavat positiivisen tuloksen vaikkeivät kanna virusta.
  Mitä enemmän testataan, sitä suurempi vääristymä, varsinkin kun FPR on moninkertainen todellisiin tapauksiin verrattuna.
  Esimerkkinä: 300 hlöä testataan. Silloin 7 henkilöä saavat positiivisen tuloksen ja väitetään heidän olevan tartutettuja/tartuttajia vaikkei näin ole.
  Käyttäkäämme seuraavaan esimerkkiimme Government Office for Sciencen väitettyjä lukuja:

  13–19 Syyskuuta
  – yksi 500:sta(*) tai 0,2% kansasta kantoi Sarscov2:sta
  Kesän keskiarvo
  – yksi 2000:sta(**) tai 0,05% kansasta kantoi Sarscov2:sta
  Kesällä oli siis vähemmän Sarscov2 tapauksia. Mitä tämä tarkottaisi FPR:a ajatellen?

  Jos siis esimerkiksi syksyllä testataan 10000 hlöä,
  0,2% tai 20 hlöä olisivat aidosti Sarscov2:sta kantavia (*10000÷500=20)
  Kuinka monta FPR:ta on joidenka virheellisesti väitetään kantavan Sarscov2:sta?
  2,3% 9980 hlö:stä on 230 henkilöä!
  Mediat otsikoivat:”Tänään 250 uutta corona-tapausta!”.
  Tapauksia oli oikeasti 20.
  ✓✓✓
  Jos sinä saisit testistä positiivisen tuloksen haluaisit varmasti tietää arvion siitä, kuinka todennäköistä on että sinä todellakin kannat Sarscov2:sta.
  Näiden syyskuun lukujen mukaan laskisimme seuraavanlaisesti:

  20 ÷ (230 + 20) = 8%
  On siis vain 8% tod.näk. että kannat Sarscov2:sta.
  Luvut ovat siis 12,5‑kertaisesti liitoteltuja, ellei enemmän.

  Jos teemme saman, kesän lukuihin nojautuen,
  viisi hlöä 10000:sta ovat oikeita tartunnan saaneita (**10000÷2000=5)
  Ajatellaan että testisi oli yksi näistä 5:stä positiivisesta, kuinka todennäköistä on että sinulla todellakin on Sarscov2?
  5 ÷ (230 + 5) = 2,1%
  On siis vain 2,1% tod.näk. että kannat Sarscov2:sta.
  Lukuja siis liiotellaan ainakin 47-kertaisesti.

  √√√Kansa saadaan näin pelkotiloihin ja kyselemättä suostumaan mihinkä tahansa toimiin mitä viranomaiset keksivätkään, väittäen sen auttavan ”tilannetta” (jota ei oikeasti ole olemassa, ainakaan sellaisena mitä sen esitetään olevan).

  ¶Näin siis, Government Office for Science:n lukuihin ja arvioihin/arvauksiin perustuen. Vaikka arviot ovatkin epäluotettavia, eikä epäluotettavuutta voida edes arvioida, niin tämä on se tiedollinen taso mitä viranomaisillakin on käytössään.
  ¶ Kaufman haastattelu: https://www.bitchute.com/video/Mg1GT_URHu8

 • juha.

  Vastaa

  NWO = New World Order!

  Koronatesti on ahterista, koska ”nenä ronkkiminen” on täysin epärelevantti tapa testata yhtään mitään tautia. Jo edesmennyt menetelmän kehittäjä on näin ITSE aikoinaan julkisessa keskustelussa todennut. Ellen väärin muista. Mies palkittiin jopa Nobelin palkinnolla tästä syystä. Yhdysvalloissa on menetelmällä testattujen määrä ja ”sairaiksi” todettu olleen leijonan osaltaan vääriä, jotka ovat nostaneet tartuntamääriä suorastaan megaluokkiin. Tähän lisätään vielä tahallisen tarkoituksellisesti ”kumileimasin” tapaukset jossa jokainen kuoleman syyksi on laitettu ”korona”. Korona on vaarattomampi terveelle työkykyiselle ihmiselle kuin kausiflunssa! Suuremmat vahingot aiheutuvat siitä kun maiden kansalaisia kohdellaan kuin karjaa. Enää puuttuu se, että meitäb poltettaisiin kuin karjaa rovioittain kuten oli ”Hullun lehmän” taudin kanssa. Eikä ollut lehmien vika, että EU-idiootit keksivät syöttää lihaa kasvinsyöjille, kuten ei myöskään maajussien, jotka kyllä ymmärtävät jotain karjataloudesta!
  Eurooppaa johtaa kollaasi Mao Tse Tungeja yhtä vahingollise päähänpistoineen! Tuossa ”romuläjä” talossa Brysselissä on 500 hullua diktaattoria kun ennen on sentään riittänyt yksi sortaakseen kokonaisen maailman kaaokseen ja kuolemaan!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi