Toni Jalosen sadan tonnin twiitti käräjillä marraskuussa – ”Yritys kaventaa sananvapautta”

Jaloselle vaaditaan 80 päiväsakon suuruista rangaistusta.

Yhteiskunta

Kansalaisaktivisti Toni Jalosen ”sadan tonnin twiitti” tullaan käsittelemään oikeudessa marraskuun neljäs päivä. Syytenimikkeenä on kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Syytettynä on yhteensä kolme henkilöä. Jaloselle vaaditaan vähintään 80 päiväsakon suuruista rangaistusta. Määrä on merkittävästi suurempi kuin esimerkiksi Jussi Halla-ahon tai Sebastian Tynkkysen vastaavissa näytösoikeudenkäynneissä saamat sakot.

Syyte koskee twiittiä, jossa Jalonen laittoi Perussuomalaisten nuorten tilille kuvan afrikkalaisesta perheestä saatesanoilla ”Äänestä Perussuomalaisia, jotta Suomen tulevaisuus ei näyttäisi tältä.” Kuva oli Euroopan Unionin julkaisema propagandakuva, jossa kehotettiin äänestämään ”Euroopan tulevaisuudesta.” Jalosen mukaan twiitti oli vastaus tähän kuvaan. Syyttäjän mukaan on kiihottamista kansanryhmää vastaan toivoa, että Suomessa olisi jatkossa suomalaisia perheitä.

Valtakunnansyyttäjän ristiretki

Jalonen kommentoi Partisaanille kyseessä olevan sananvapauden tukahduttamisesta: ”Nähdäkseni tämäkin tapaus on jälleen yksi yritys kaventaa poliitikkojen sananvapautta. Valtakunnansyyttäjä vaikuttaa olevan ristiretkellä sen puolesta, että hänen mielestään väärät mielipiteet päästään sulkemaan rangaistuksen uhalla pois poliittisesta keskustelusta. Tätä samaa on nähty aikaisemmin mm. Mäenpään ja Räsäsen kohdalla ja pahoin pelkään, että meno tulee vain pahenemaan.”

Twiitti aiheutti jo aikanaan kulttuurimarxistien masinoiman ”kohun”, minkä varjolla nuorisojärjestöltä otettiin valtion tuet pois. Alkuun Jalonen pahoitteli tekoaan, mutta on sittemmin todennut, että anteeksipyyntö oli typerä teko. Myöskään emopuolue ei puolustanut Jalosta julkisuudessa, vaan se liittyi samaan kuoroon kulttuurimarxistien kanssa tuomitakseen nuorisojärjestönsä varapuheenjohtajan sanat.

Lue lisää:

Suomalaista sananvapautta: kolmelle syytteet Persunuorten ”sadan tonnin twiitistä”

Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Raija Toiviainen Rikos Toni Jalonen Väestönvaihto Valtakunnansyyttäjä Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Savolainen

  Vastaa

  Tässä perussuomalaisten kansanedustajien ja näkyvien poliitikkojen jahtaamisessa on tarkoituksena saada tuomio yhdelle ja sitten lopettaa kaikki valtion avustukset puolueelle ja periä takaisin jo maksetut. Halla-aho tietää tämän ja on aina kuin kusi sukassa, kun on kyse näistä vihapuheista.

  Puolue kyllä vuosia kestävän valituskierroksen jälkeen saa rahat, mutta siihen mennessä peli on menetetty.

  – Ja ketään ei tuomita.
  – Sattuuhan sitä ministerillekin.

  Pelin pitäisi olla sellainen, että ministeri lyö tällaiset vedot oman puolueensa tukieuroilla. Ei kansan rahoilla.
  – Jos ministeri häviää oikeudessa korvaus otetaan ministeripuolueen puoluetuesta.

  • Plääh

   Vastaa

   Hallis siis välittää enemmän rahasta kuin periaatteistaan. Tai sitten hänen periaatteensa ovat jotain muuta kuin etnonationalistisia. Jollei ole juutalaisen etnonationalismin puolella kuitenkin

   • HenkkaR

    Vastaa

    Mustavalkoasetelmasi raha vs. periaatteet on ”hiukan” naiivi ja kyynisyyshakuinen. Hallis kun todellisuudessa välittää reaalipolitiikasta, eli politiikasta joka on mahdollista saada toteutumaan, toisinkuin omista periaatteistaan täysin vankkumaton linja jolle ei saataisi koskaan riittävää tukea ensinkään, eikä varsinkaan sitä rahaa – joka on välttämättömyys minkään politiikan läpisaamiseksi. Pelkillä periaatteilla ei ilman rahaa saada politiikkaa tehdyksi, olivatpa periaatteet kuinka jaloja tahansa.

    • Plääh

     Vastaa

     Tuo nyt on ihan kukkua. Hallis on huijari ja sen näki jo sionistisesta blogista. Sittemmin liittyi Soinin puolueeseen, joten hän varmistui emähuijariksi. Puolueeseen kerättiin valikoiden tarkkaan Israel-hihhuleita ja muita vastaavia lahkolaisia ym toopeja. Vuosia tämä huijaus lihotti Soinin puoluetta. Tosiasiassa ersut eivät tehneet mitään kompromisseja, vaan antoivat kaikessa periksi. Soini paasasi koko ajan, kuinka ”rasistit” joutavat pois eikä mitään tervettä suvaitakaan. Hallitusohjelmaan kirjattiin ties mitä ja kaiken tarkoitus oli petkuttaminen. Ohjelmaa ei noudatettu. Vuodet vierivät edelleen ja idiootit äänestivät persuja. Nyt on menossa uusi huijaus ja taas idiootit äänestävät persuja, jotka kannattivat tiedustelulakia ja jotka potkivat pellolle etnonationalisteja.

     Periaatteenne ovat tosiasiassa aivan yhtä kommunistiset kuin muillakin puolueilla. Silti teidät esitetään jonain nationalisteina ja konservatiiveina ym. Oette kuitenkin neokonservatiiveja eli sionistisia kommunisteja. Kauhistuttava petos. Mitään reaalipoliittista tavoiteta on teiltä turha odottaa läpi. Vuoisa tyydyitte Soinin johdolla kaikkeen ja nyt taas sama meno jatkuu väljähtyneen Halliksen ja lahkolaisen Huhtasaaren ym. johdolla. Olette huijareita, joiden tehtävänä on tehdä vastarinta tyhjäksi. Siksi olette valtamedian rakas vihollinen, jota se aina mollaa.

     Tiossa alussa jo tuli todettua, että teidän periaatteenne on hanurista. Kansalle vain luulotellaan, että teillä olisi erilaiset periaatteet kuin mitä oikeasti on ja että teitä kannattamalla olisi edes jotain mahdollista saada läpi

 • muurari33

  Vastaa

  vapaamuurari rotat!

 • Arskä Böh

  Vastaa

  ”Puolue kyllä vuosia kestävän valituskierroksen jälkeen saa rahat”
  Tämä ei tule kyllä enää ikinä toteutumaan. Ette taida tietää että hallituksella on 84 salaista ”avustajaa”. Demokratia on nyt menetetty lopullisesti, olemme äärikommunistisessa tyranniassa, valmina tulevan NWO tyrannian armoille.

 • Naru

  Vastaa

  Muslimit on juutalaisten työkalu laillistaa ja normalisoida pedofilia ja insesti ”demokratian” avulla. Heidän teosofiassaan jumala on oikeuttanut haureellisuuden ja siksi kumpaakaan ryhmää ei saa toiminnasta arvostella. Erityisesti vihreät ovat kunnostautuneet lapsiin kohdistuvan hyväksikäytön ymmärtäjinä jo emopuolueensa perustamisesta lähtien. Hyvänä muistutuksena ViNon ulostulo muutama vuosi sitten. Mikä on sauli niinistön motiivi asettaa toiviainen asemaansa puolutelemaan ja kiihottunaan näistä ryhmista?

 • EV

  Vastaa

  Vihreiltä, vasemmistolta, SDP:ltä tai kokoomukselta ei mene tuet vaikka millaisia rikoksia tekisivät. Viimeisin oli tämä vihreiden mutuakan pyytämä sähköpyörälahjus, 3200e Helkama ilmaiseksi… ja ei erotettu eikä aio erota, eikä näe teossaan edes mitään moraalisesti väärää. Vasemmistolainen kehotti tappamaan toisinajattelijoita, ei sanktioita. Läpi korruptoitunut maa, joka muistuttaa lähinnä Neuvostoliittoa tämän vainoomisen osalta.

 • Schlageter

  Vastaa

  Kolehti liikkeelle, jos tuomio tulee.
  Jos kansantoveri Jaloselle määrätään sakot, osallistukaamme maksuun me kaikki.
  Syyttäjäviranomaisen kanssa asian selvittää tulevaisuudessa kansallisvaltio Suomen kansantuomioistuin. Se ei tunne armoa, uskon. Mikään ei jää kostamatta.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Onhan erikoista ettei kotona saisi asua kuin perheenjäseniä. Hotellit ovat vieraita varten

  Seppo Lehto vapaussoturi@gmail.com

  Sähköpostini on julkinen, ei täällä lymyilemällä toisiltamme päästä eteenpäin, jos kaikki vain kannontakan piileskelevät ja kuiskailevat.

  Mitä useampi nousee vastarintaan ( Huomio 😉 ) sitä todennäköisempää on että demlaluteetkin joutuvat täisaunaan kuten viime sodissa desantit

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi