Kolmas Awakening-seminaari tulee Otsolaan – puhujia kuudesta maasta!

Awakening on aikaisemmilla kierroksilla herättänyt Suomessa kohua pelkällä olemassaolollaan.

Kulttuuri

Kansallisradikaali Awakening-seminaari järjestetään jälleen viiden vuoden tauon jälkeen. Tapahtuma järjestettiin vuosina 2018 ja 2019, mutta se jäi tauolle vallanpitäjien lietsoman koronahysterian ja matkustusrajoitusten vuoksi. Nyt seminaarisarjan isä Tuukka Kuru on päättänyt tuoda jälleen nimekkään joukon kansainvälisiä mielipidevaikuttajia Suomeen.

Huhtikuun 27. päivä Kulttuurikeskus Otsolassa nähdään Béla Incze (Unkari, Legio Hungaria), Toni Jalonen (Suomi, Sinimusta liike, Suunta), Dan Eriksson (Ruotsi, Det Fria Sverige), Mark Collett (Englanti, Patriotic Alternative), Sascha Roßmuller (Saksa, Die Heimat) sekä Tomislav Sunic (Yhdysvallat, American Freedom Party).

Liput tapahtumaan maksavat 35 euroa, opiskelijoille ja työttömille 25 euroa. Ne täytyy ostaa ennakkoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen awakeningfinland@protonmail.com.

Awakening on aikaisemmilla kierroksilla herättänyt Suomessa kohua pelkällä olemassaolollaan. Tapahtumien kerrotaan heittäneen bensaa etnonationalistien liekkeihin aikana, kun perussuomalaiset halusivat päästä heistä eroon.

Awakening 3 tulee olemaan yksi vuoden kovimpia tapahtumia, joten kannattaa saapua paikalle! Osoite on Koneenkatu 11 Hyvinkää!

Aktivismi Awakening Bela Incze Dan Eriksson Filosofia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Kulttuuri Kulttuurikeskus Otsola Mark Collett Otsola Rotu Sascha Roßmuller Tomislav Sunic Toni Jalonen

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi