Valvontayhteiskuntaan kyllästyneen suomalaisen kommentti koronaan: ”Pelolla on helppo hallita”

Yhä useammat ihmiset epäilevät koronaa käytettävän hyväksi valvontayhteiskunnan rakentamisessa.

Yhteiskunta

päivitetty

Australiassa asuva suomalainen Fredu Sirviö kommentoi Facebook-sivullaan ilmeisen kyseenalaistavaan sävyyn koronan avulla luotua massahysteriaa. Sirviön mukaan massahysteriaa käytetään hyväksi valvontayhteiskunnan luomisessa.

Partisaani julkaisee Sirviön kommentin sellaisenaan, sillä se on saanut laajaa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Lukijamme voivat tehdä omat johtopäätöksensä tekstin pohjalta sekä tutustua aiheeseen syvemmin.

”Jos me ei nousta ylös ja käytetä ääntämme, me tullaan tekemään ehkäpä ihmiskunnan suurimmat virheet, joista ei ole enää paluuta entiseen.

Jos me ollaan hiljaa ja hyväksytään pakkorokotukset, mikrosirut, seuranta, jäljittäminen, käteisestä luopuminen, pienyritysten joukkotuho ja pienen eliitin ajamat asiat, kuten siirtää yksilön päätäntävalta valtioiden ja suurorganisaatioiden tehtäväksi, me ollaan menetetty peli.

Täällä Ausseissa on jo monessa paikassa käteisen käytöstä luovuttu kokonaan, kaupat eivät ota enää käteistä vastaan. Seurantalaitteita on asennettu ennennäkemätöntä tahtia. Pienyrityksiä tapetaan täysin käsittämättömillä säädöksillä ja karanteeneilla. Useat tahot ovat jo julkisesti myöntäneet, että seuraavaksi aletaan puhua pakkorokottamisesta.

Kaikki tämä tapahtuu kokoajan sun selän takana, samaan aikaan ku mediat pelottelee vain koronasta. Korona sitä, korona tätä. Koronan ja tartutantautilakien varjolla sua vedetään ku pässiä narussa. Pelolla on helppo hallita. Jos ihmiset saadaan pelkäämään, heitä on paljon helpompi ohjata toimimaan halutulla tavalla.

Mä en ainakaan halua selitellä vanhana lapsilleni ja lapsenlapsilleni, että miksi me annettiin vapaudenriiston tapahtua, eikä tehty mitään. Jos sä luulet, että eihän tämä sua koske, niin aivan varmasti koskee. Tämä koskee koko meidän ihmiskuntaa.

Se alkaa pienistä askelista, kuten maskipakosta, seurantalaitteiden asentamisesta ja virusten pakkotestaamisesta. Sen jälkeen se lähtee vierimään lumipalloefektillä eteenpäin. Kun sä hyväksyt yhden sun vapautta rajoittavan toimen, on sun paljon helpompaa hyväksyä viisi seuraavaa.

Suuri osa sun vapautta rajoittavista toimista on jo suunniteltu kulissien takana ja toimeenpano on täydessä vauhdissa. Jos et usko, niin avaa silmät ja katso mitä Uudessa-Seelanissa tai Melbournessa tapahtuu.

Jos sä haluut, että sun lapset saa elää terveen ja vapaan elämän, ni viimeistään nyt on aika herätä. Hyvin pian voi olla liian myöhästä!”

Lähde: Facebook

Koronavirus Politiikka Sensuuri Teknologia Vakoilu Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Yhtenäinen rintama

  Vastaa

  Se että ihmiset pelkää, se johtuu vain tietämättömyydestä. Tietämättömät ihmiset pelkäävät vaikka sitä että koska maapallo on litteä niin sen reunalta voi pudota. Sillä tämä korona, sehän ei ole mitään muuta kuin yksi kausi-influenssa lisää. 

  Itse ihmettelin tätä Sirviön ulostuloa. Hän Austraaliasta patistaa suomalaisia toimiin. Eikö hänen tulisi palata kotimaahansa ja liittyä siihen joukkoon joka vastustaa tätä muutosta? On aina helpompi sanoa mitä pitäisi tehdä kuin ryhtyä itse toimeen.

 • Aivopesemätön

  Vastaa

  Jenkeissä riippumaton journalisti teki videon joka liippaa aihetta läheltä : miten FB/google/twitter jne some dataa käytetään laittomasti hyväksi ”infovaikuttamis” operaatioissa ja tuputetaan joka tuutista juuri sitä sanomaa jota suuryritykset ja poliittinen eliitti kovan rahan konsulteille ja ”uutistoimittajille” sanelee.

  Journalisti ja miehensä pidätettiin jonkun ikivanhan naurettavan $50 kiistan vuoksi SWAT teamin toimesta ja youtube otti viraalin videon alas koska ”vihapuhetta”

  Tässä video bitchutessa https://www.bitchute.com/video/UGD2jPwa3KYi/

  lähtee hiukan hitaasti liikkeelle, mutta kunhan jaksaa katsoa ekat 5–10 min , niin katsoo mielellään loppuun astikin.

 • Mia

  Vastaa

  Olen täysin samaa mieltä. Todella pelottavaa!

 • Paul Anderson

  Vastaa

  Paul Anderson
  Fredu Sirviö kirjoittaa täyttä asiaa joka koskettaa selkeästi myös maatamme. Nykyiseksi muodostunut suomalaisille vieras valtavalemedia valehtelee ennennäkemättömän röyhkeästi omalle tilaaja-/maksajakunnalleen agendansa sanelemalla vimmalla kaikesta mikä edesauttaa maamme ja kansamme asteittaista hävittämistä. ‑lukijalla on täysi vapaus arvailla minkälaista väkeä on ne so. ”entiset suomalaiset” jotka nykyisin palvelevat tuota vieraan vallan omistamaa koneistoa kanssaihmisiään vastaan ? ‑Kerrottua myyräntyötä toteutetaan luonnollisesti kaikilla valtiomme ylemmillä virkasektoreilla. ‑Saat olla onnellinen joe et syö tuollaisen saastaisen työn palkalla hankittua leipää. Saat olla onnellinen myös siitä tietoisuudesta että kansamme vihollisille tulee ”palkka” aikanaan, globaalisti vaikuttava Siionisti-eliitti halveksii mielessään kaikkia kansansa pettäneitä, eikä koskaan pidä heitä vertaisenaan ‑heidät pyyhkäistään sivuun omana hetkenään. Verkostoituminen on nyt ehdottoman tärkeää sekä kaikki julkiset tapahtumat ja kirjelmöinnit valtion ja kuntien johtoon sekä niille medioille jotka ei vielä ole valmiiksi peloteltuja. Ole paikalla Helsingissä 1.9. ‑20 klo 13 alkavassa mielenosoituksessa Eduskuntatalolla, sieltä mahdollisuus avautua virikkeitä uuteen ja arvokkaaseen toimintaan.

 • Aatu

  Vastaa
 • poistettu

  Vastaa

  Sirviö on näemmä poistanut postauksensa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi