Kiina aikoo kasvattaa hiilituotantoaan 300 miljoonalla tonnilla

"Vihreä siirtymä" ei kiinnosta kiinalaisia.

Tiede & luonto

Samaan aikaan, kun Suomen hallitus kaavailee kansalaisten liikkumisvapauden rajoittamista ”ilmastonmuutoksen” nimissä, maailman suurin saastuttajamaa, Kiina, kertoo aikovansa kasvattaa hiilituotantoaan 300 miljoonalla tonnilla tänä vuonna turvatakseen energiavarantonsa.

Samalla Kiinan valtioneuvosto sanoi aikovansa kehittää maan ydinvoimaa, antaen hyväksyntänsä kuuden uuden ydinvoimalan rakentamiseen.

Kiina kuitenkin kantaa kortensa kekoon ”vihreässä siirtymässä” esimerkiksi olemalla yksi merkittävimpiä aurinkopaneeleja valmistavia maita. He eivät kuitenkaan itse käytä tehotonta aurinkoenergiaa, vaan myyvät aurinkopaneelit eteenpäin länsimaiden ilmastohörhöille.

Lähde

Aurinkoenergia Energia Hiilivoima Ilmastonmuutos Kiina Liikkumisvapaus Marinin hallitus Politiikka Saasteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Vihreä siirtymä Ydinvoima

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekee hyvää ruuantuotannolle

  Vastaa

  No, talvisin Kiinassa ei lämmitetä kuin makuuhuoneita. Useissa hotelleissa aamupalakin syödän tumput kädessä.

  Ehkä nyt kun Kiinan talous on vahva, nekin rupeavat lämmittämään kotejaan. Ja se on vain hyvä juttu se. Riittää sitten Norjalaisilla nesteytettävää hiilidioksidia. Eikä viljelijöiden tarvitse ostaa sitä kun ilmassa sitä olisi liian vähän.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ja samaan aikaan Suomessa halutaan karsia (lue: lopettaa kokonaan) ykstyisautoilu, kieltää ilmalämpöpumput, kannustetaan vähentämään puunpolttoa (joka on merkittävä tekijä kotien omavaraisuudessa lämmitysmuotona), kyllä Suomi ilmastoahdistuksessaan pelastaa koko maailman.
  Ilmastohumppa on globalistien luoma keino kurittaa varsinkin valkoisia maita, maksut nousee ja kansaa kuritetaan, sitten jotkut aivopestyt eliitille hyödylliset hölmöt ihan tosissaan itkee ilmastoahdistusta ja on valitellut vuosikausia ”tulevaisuuden lumetonta talvea”, kummasti ne oli kuitenkin viime talvena hyvin hiljaa tästä asiasta, massiivisilla lumikinoksilla saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa…

 • E.C.

  Vastaa

  Suomesta tehdäänkin hiilinegatiivinen! Mitäs siihen sanotte? Täällä vain rakennetaan aurinkopaneeleja ja tuulivoimaloita aurinko- ja tuulivoimalla! Työntekijät lennätetään toiselta puolelta maailmaa ja jokainen heistä synnyttää ainakin neljä lasta. Tämä on vihreyttä parhaimmillaan. Puhutaan taakanjakosektorista, päästökaupasta, hiilikuiluista, lämmityspolttoaineverosta, pellonraivausmaksuista jne. Samaan aikaan ilmastoaneita ostetaan lähettämällä käpyjä ja parempia polttimia Afrikkaan. Omaan maahan ei pidä mitään sijoittaa. Suomen maatalous esim. ei ole pelastamisen arvoinen (300 milj. euroa tarvittaisiin väh.), mutta samaan aikaan Ukrainalle annetaan 500 miljoonaa.

  Hallitus lykkäsi turvetta vastaavat ilmastopäästöt vähennettäväksi maataloudesta ja liikenteestä – ja se on hankala ja kallis tapa. Turpeen kanssa onkin sekoiltu huolella: toimivista laitteista maksettu romutusmaksuja, turvetta ostettu Venäjän Karjalasta Suomeen nyt sitten kuitenkin poltettavaksi jne. VaPo (Valtion polttoaine) selvästikin on kaappaamassa turpeenkaivamisen ja sen polttamisen itselleen kaikilta muilta toimijoilta. VaPon slogan kuuluukin: ”Kumppaneina kohti hiilineutraalia tulevaisuutta uusiutuvalla energialla – paikallisia polttoaineita ja palveluita. Energiaturvetta siirtymäkauden polttoaineena.” Kusessahan tässä ollaan, yritti sen maalailla miten tahansa paperille. Kun polttoaineiden ja sähkön verotus nousevat – ja varsinkin kun sähkön verotus ja siirtohinta nousee – niin silloin varsinkin suomalainen teollisuus tulee olemaan pahassa, pahassa lirissä. Korporatokratinen hyvävelikerho ja EU-byrokratia taustallaan pankit takaavat roposia ja oikeuden toimia kansainvälisen eliitin lypsylehmänä VaPon kaltaisille puljuille. Muistakaa: ei ole olemassa mitään ”EU-rahoja”, vaan ne ovat AINA suomalaisen veronmaksajan työllä aktualisoidut ja realisoidut rahat, joilla sitä korkovelkaa maksetaan.

  Maatalouden ja liikenteen päästöt ovat vähentyneet hitaammin kuin tavoitteet edellyttäisivät. Nyt niistä pitäisi vähentää vielä aiempaakin enemmän, sillä hallitus päätti siirtää turpeen saamasta jatkoajasta syntyvät päästöt ”taakanjakosektorille”. Maatalouden päästöt vähenevät viimeistään ”ruokateknologian murroksen” myötä, kun proteiinin tuottamiseen ei tarvita enää eläimiä. Tällaisia visioita heitellään ilmoille. Jokainenhan ymmärtää että neliömetriltä maata saadaan tomaattia valtavasti enemmän samalla energia- ja vesimäärällä kuin neliömetriltä maata, jolla kasvatetaan lihakarjaa. Myös lihan kuskaaminen esim. Brasiliasta asti Suomeen kuulostaa jokseenkin hullulta. Valtava määrä maailman meristä ongitusta kalastakin päätyy Suomeen vain joutuakseen lopulta roskakoriin. Mutta pitää miettiä miettiä myös ravintoarvoja tomaatti vs liha. Syökää juureksia, hedelmiä, marjoja, pähkinöitä, papuja ja kaikkea muuta hyvääkin, vielä kun kerkeämme. Kyllä minäkin vielä juustoa, maitoa, piimää ja kermaa hieman käytän, vaikka hinnat sikakorkealla ovatkin. Tärkeintä on nauttia ja kokkailla itse.

  Keskusta, ”Vihreät” ja muut pelleporukat nyt heiluttelevat käsiään pseudodemokraattisessa teatterissa, jota eduskunnaksi kutsutaan. Siellähän ei mitään oikeasti päätetä ja Saatanan synagoga vain hieroo käsiään nauraen touhujamme katsellessaan. Mieleen tulee fysiikan NTP-olosuhteet: lämpötila, paine, tilavuus – kun yksi muuttuu, niin muutkin muuttuvat. Eli jos toisesta päästä työntää, niin toisesta vetää, vai miten se vanha sanonta menikään. Päästö on päästö tuli se mistä tahansa. Sitä ei Arkadianmäen vitsinkerrontaklubi miksikään pysty koskaan muuttamaan.

  Ilmastopaneeli arvioi hallituksen budjettineuvotteluiden yhteydessä, että päästöt ovat vähentyneet nopeammin kuin hiilineutraaliustavoite edellyttää ja niin sanottu ”päästökuilu” on pienentynyt. Kuilu tarkoittaa päästöjä, joiden vähentämisestä ei ole joko sovittu tai suunnitelma on vasta alustava. Kun hallitus aloitti, kuilu oli 11,8 miljoonaa tonnia. Nyt kuilu on supistunut 6,8 miljoonaan tonniin. 2035 olemme hiilineutraaleja, muistakaahan se. Suomesta taitaa tulla sellainen EU:n hiilinielu vallan. Täällä ei muuta sitten olekaan kuin hiilinielumetsää ja ulkomaalaisten kaivosten mylläämiä kuoppia, raiskaamia vesistöjä ja räjäyttämiä peruskalliota. Kun tehtävä on saavutettu, niin mitä lobbarit, pukupellet, käsienvispaajat, puhuvat päät, lahjusten ottajat & antajat ja mielenmyrkyttäjät sitten työkseen tekevät?

  Sähköautot ilahduttavat ”päättäjiämme” ja todellisia päättäjiämme eli kansainvälisiä suuryrityksiä ja niiden pankkeja: sähkö on päästötöntä ja tulee töpselistä. Suomen maatalouden päästöt korpeavat eliittiä suunnattomasti, joten ainoa ratkaisu lienee Suomen maatalouden lakkauttaminen ja se näyttää etenevän paremmin kuin hyvin, sillä neljä maatilaa menee kiinni täällä päivässä. Eli jotakin synteettistä proteiinimössöä (tai ötököitä?) suomalaisen tulisi syödä jatkossa. Ja tällainen keinotekoinen ravinto on kaikin puolin mainio juttu, sillä – kuten jo mainittiin – se valmistetaan ilmaisella energialla laboratorioissa. Pääasia on että EU määrää ja Suomi tanssi sen pillin tahtiin. Sillä ei ole väliä, kuinka idioottimaisia määräyksiä meille heitellään: maailman onnellisin ja vähiten korruptoitunut maa on hyvä koekaniini. Päästödirektiivit kiristyvät ja kiristyvät ja lopulta tämä maa hiljenee ja autioituu vihreän utopian edessä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi