Marinin hallitus: Suomalaisten liikkumisvapautta voidaan rajoittaa vihreän siirtymän nimissä

Eliitti pyrkii kaikissa länsimaissa lisäämään kansalaisiin kohdistuvaa valvontaa ja kontrollia vetoamalla "ilmastonmuutokseen".

Poliittiset viholliset

Sanna Marinin hallitus on julkaissut uuden strategialuonnoksen, joka kyseenalaistaa suomalaisten liikkumisvapauden. Hallitus linjaa, että kansalaisten vapauksia voidaan vastaisuudessa rajoittaa entistä rajummin vihreän siirtymän nimissä.

Julkaisusta selviää, että hallitus pitää esimerkiksi kansalaisten vapaata autoilua ”uuden ilmasto- ja energiastrategian” vastaisena. Tekstissä todetaan:

”Liikkumisvapaus ei ole rajoittamaton, vaan esim. autoiluun kohdistettavia rajoituksia voidaan perustella mm. muiden tieliikenteen käyttäjien liikkumisvapauden turvaamisen kannalta. Toimenpiteisiin saattaa liittyä henkilötietojen keräämistä.”

”Keskeistä on mm. rajoituksen taustalla oleva ympäristöperusoikeuteen kiinnittyvä ilmasto- ja energiapolitiikan tavoite vähentää liikenteen päästöjä ja rajoituksen suhteellisuus.”

Hallitus varaa esivallan oikeudeksi ryhtyä seuraamaan kansalaisten autojen sijaintia, jotta näihin voidaan kohdistaa ”seurantapohjaisia” ilmastoveroja. Kuten kansallismieliset ovat toistuvasti huomauttaneet, eliitti pyrkii kaikissa länsimaissa lisäämään kansalaisiin kohdistuvaa valvontaa ja kontrollia vetoamalla ”ilmastonmuutokseen”.

Lähde: Ilta-Sanomat

Autoilu Hallitus Ilmastohysteria Ilmastokommunismi Kotimaa Liikkumisvapaus Poliittiset viholliset Sanna Marin Vakoilu Valvonta Veronmaksajat Verotus Vihreä siirtymä Yhteiskunta

Keskustelu

37 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • KPJJ

  Vastaa

  Tuo hallitus voi haistaa vitut ja anukset.

  • 9A

   Vastaa

   Tuon hallituksen kauttahan koko kansakunta saa haistaa juuri sitä mitä hallitus haluaa. Äänestäjät ovat puhuneet.

 • otto suni

  Vastaa

  Nämä pikkutytöt tekevät kaikkensa tuhotakseen Suomen ja on syytä muistaa kokoomuksen olevan globalistisin puolue tämän kaiken takana. Suomalainen hävitetään maailmasta näiden suvakkien toimesta. On aina syytä muistaa tosiasia, äänioikeuden antaminen naisille on länsimaisen kulttuurin tuho!

  otto suni

  • Hh1488

   Vastaa

   Ikävä kyllä olet täysin oikeassa

   • Ämmät tuhoaa maailman

    Vastaa

    Näin on.

 • Nimetön

  Vastaa

  Koko hallitus pitäisi viedä saunan taakse.

  • Nimetön

   Vastaa

   Koko eduskunta kansanedustajineen jotka luulevat vaaleilla valittuna saaneensa mandaatin mihin tahansa suomalaisia ja Suomea kyykyttävien lakien mielipuoliseen toimeenpanoon

   • Nimetön

    Vastaa

    Viimeistään Nato-keskustelu ja siihen liittyvä takinkääntö, sekä kaikenlainen kähmintä on paljastanut, ettei Suomessa ole minkäänlaista demokratiaa.
    Suomalaiset poliitikot voisi kärrätä Ukrainaan ja samalla heihin voisi sopivasti osua vaikkapa ohjus.

   • TT

    Vastaa

    Perustuslaillisessa tasavallassa kansalaisten oikeuksia ja vapauksia suojaa perustuslaki, jonka yli hallitus tai eduskuntakaan ei saisi kävellä. Tiedustelulakien kohdalla aloitettiin menettely, jossa eduskunta jyräsi perustuslain yli ja muutti sitä laittomasti ilman, että kansa voi äänestää asiasta. (Nato-puolue Persut oli ratkaisevassa roolissa). Nykyisin touhu on mennyt vain pahemmaksi. Ensin hallitus ja sitten eduskunta rikkoo avoimesti perustuslakia. Perustuslakivaliokunta on vitsi, jos kerran perustuslain rikkoja eli eduskunta valvoo oman toimintansa laillisuutta. Suomi on 51% enemmistödiktatuuri, jota globalistit kuten EU-komissio tai WEF kulisseissa johtavat ja nirhaavat kansan vähä kerrassaan pois hengiltä, koska tämä on globalistien tahto. Kaikki kansanedustajat pitää tuomita pitkiin vankeusrangaistuksiin maanpetoksesta ja kansanmurhasta. Muuten ei laillisuus palaa Suomeen.

 • TT

  Vastaa

  Verenimijät niskassa perustelevat rikollisuuttaan milloin milläkin hyvesäteilyllä. On vihreyttä ja on terveydenhoitoa. Kommunismi tappaa ja sitä ennen muuttaa kansalaisten elämän sietämättömäksi.

 • Helppoja ratkaisuja

  Vastaa

  Älkää nyt päättäjiä soimatko. Me olemme saaneet juuri sellaiset päättäjät kuin olemme ansainneet. Aina on mahdollista valita uudet päättäjät jotka kumoavat vanhat tyhmät lait. Kuten EU:hun liittymisen. Tai NATO-sopimukset. 

  Mutta asiaan… Jos kerran meidän pitää vähentää jotain energiankulutusta jotta ilmaston lämpeneminen vähenisi niin se olisi ihan ensimmäisenä Raideliikenne. Jos raideliikenne lopetettaisiin niin KAKSI ydinvoimalaa voitaisiin sammuttaa saman tien. Tai siis, niiden kahden tuottaman energian verran voitaisiin vähentää heti kivihiili-energiaa.

  Ja jos oikeasti haluttaisiin vähentää energiankulutusta niin toisena kiellettäisiin hiokesellun valmistaminen ja siirryttäisiin takaisin sellun polttoon. Sellun poltossa saataisiin kaukolämön tarvitsema energia ja vastapaine kattilalla vielä lämpöenergian pyörittämä ilmainen sähköenergia.

  Ilmastn lämpenemisen ja siitymä Vihreään onnistuisi parhaiten kun massiivinen sellutehdas asetettaisiin kehä‑1 keskipaikkeille. Silloin siitä riittäisi kaukolämpöä tasaisesti koko kehä-III:n alueelle. Kaikkialle alle 15 säteelle. 

  Näin ostoenergian tarpeemme pienenisi, Helsingin energialaitoksen kivihiili joka on taseessa negatiivista muuttuisi positiiviseksi selluteollisuuden energaituotannoksi. Vihreää lämpöä ja sähköä olisi riittämiin. Ja mikä parasta… Voisimme irtaantua Venäläisestä tuontisähköstä. Siis, vain silloin kun raideliikenne olisi irroitettu sähköverkosta tai kokonaan sammutettu.

  • Nimetön

   Vastaa

   Väite että saimme sellaiset päättäjät jotka olemme ansainneet on väärä. Maanpetospuolue SDP junaili WEFiä edustavat henkilöt vallankahvaan ja hallitus muodostettiin puoluesta joille kansa antoi vähiten ääniä. Homma haisee vahvasti siltä, että tämä järjestettiin tarkoituksella. Hallitus on saanut vapaasti jatkaa Suomen tuhoamista ilmastoagendalla, hallitsemattomalla maahanmuutolla, sateenkaaripropagandalla ja yksilönvapauden rajoituksilla.

 • Paholainen

  Vastaa

  Näkeeks kukaan millaset silmät noilla on?

  • Salomon

   Vastaa

   Hyönteinen

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Onko tosiaan, niin ettei Suomesta löydy yhtään parantumattomasti sairasta, jota viehättäisi vankeinhoidon turvaamat terveydenhoitopalvelut?
  Itse kuitenkin vastaavassa tilanteessa julistaisin poliitikkojen ja poliisiylijohdon metsästyskauden avatuksi. Satunnaisessa järjestyksessä poliitikkoja ja korruptoituneita poliisijohtajia, muutama syyttäjäkin mahtuisi hyvin haarukkaan.
  Tämä olisi mielestäni, nimenomaan se paljon puhuttu win-win-tilanne. Mikäli tulisin surmatuksi projektin aikana, tietäisi tämä nopeaa ja tuskatonta loppua. Jos taas projektini aikana jäisin kiinni, olisi ilmainen asunto, ravinto ja erveydenhoito taattu loppuelämäkseni.

  Pisteenä iin päällä ja se varsinainen kirsikka kakussa olisi, että sairaanakin voisin tehdä arvokasta työtä isänmaani hyväksi ja kuollessani tietäisin edes tehneeni jotain Suomen hyväksi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Autoihin gps-paikantimet, SuPo haluaa vakoilla jopa ihmisten makuuhuoneita, Polpo haluaa lisäksi pääsyn ihmisten terveystietoihin, digitaalisen identiteetin luominen jne jne.
  Suomalaiset hei, teiltä ollaan poistamassa yksilö‑, mielipide ja liikkumisvapaudet. Kannattaisiko jo herätä, ennen kuin se Orwell-yhteiskunta on realismia omassa elämässä?
  Meillä on nykyinen ja monta edellistä hallitusta olleet kansallisvaltio- ja suomalaisvastaisia, he ajavat vain globaalin eliitin etua oman edun lisäksi.

 • Anonymous

  Vastaa

  Minä näen jatkuvasti erästä unta. Unessani maani on toiveikas ja viaton, taas nuori, nuori hengessä. Kansalaistoverini luottavat valittuihin virkamiehiin, he eivät ole koskaan pettäneet heitä. Hallitukseni on todella kansanhallitus, kansan muodostama ja kansalle tehty kansallissosialistinen hallitus. Kaikki toiveeni kansalleni ja itselleni ovat täyttyneet. Suomi on niin kaunis maa, ei epäoikeudenmukaisuutta eikä korruptiota, kaikki ovat onnellisia ja vapaita! Minulla on kaikki mitä ihminen voi haluta, koti, uskonto, isänmaa, perhe ja rakkautta. Kaikki mikä merkitsee elämässä, minulla on se. Uni kumminkin aina päättyy samalla tavalla. Menetän sen kaiken.

 • Halfdan

  Vastaa

  Näin lööpin, missä pääministeri sanoi kyynelten tulevan silmään kun katsoo ukrainalaisten kärsimyksiä. Kuinka tekopyhää, eihän hänestä mitään aitoa myötätuntoa tipu omille kansalaisillekaan, ja liikkumisvapauksien rajoittaminen tulee suoraan Maailman talousfoorumin ohjekirjasta. Ulkoa ohjattavaksi on Marinia monesti kutsuttu, ja aina tulee esimerkkejä, jotka todistavat asian. Suosio hänen kohdallaan tullee ulkonäöstä ja sillä briljeeramisesta kansainvälisessä mediassa, ymmärrän sen ulkomaalaisten osalta, mutta että suomalaiset osoittavat myös hänelle suosiotaan omaksi tappiokseen, kummastuttaa.

 • Ugala Bunga

  Vastaa

  Tätä samaa paskaahan se Kim-Jong Sipuli jo aloitteli, ja nyt sitte vauhti vaan paranee..

 • Johann

  Vastaa

  Suomi on täydellisesti Saatanan hallussa ja sitä sanan varsinaisessa merkityksessä.

 • juha II

  Vastaa

  Varmaankin paskalla käyminen kielletään EU päätöksellä kun kellojakin voidaan siirrellä mielin määrin!!!

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Saatanan typerä huorahallitus ehtii tuhota Suomen varmaan jo ennen vuoden vaihdetta.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Nyt kaikki tukemaan Putinia jotta eurokommunismi kaatuu

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   Vedä nyt ryssäläinen kuppanen vittu päähäsi olavi koskela ja muuta moskovaan, katsotaan miten ummikkona siellä kauan huutelisit paskaa suomeksi? Putinismin koirilla ei ole Ryssälässäkään kuin niskalaukaus odottamassa.
   Kommenttisi on desantin houreita. Tuskin edes ryssät arvoistaisivat kaltaistasi tyhmää desanttia.
   https://Putinismin-koirat-ulos.blogspot.com
   Seppo Lehto
   https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Tekijämies

  Vastaa

  Miksi vain autoilua pitäisi rajoittaa ja valvoa? Entäs moottoriveneet, traktorit, lentokoneet, moottoripyörät tai vaikkapa laivat?

 • Tom

  Vastaa

  Tottakai WEF:n nuoret globaalit johtajat tekevät työtä käskettyä (korvausta vastaan tietysti) eli ajavat Suomea kohti Great resettiä. Johan se kansan tottelevaisuus testattiin ja toimivaksi todettiin koronakusetuksessa (jossa muuten ”hoidolla” saatiin aikaiseksi esimerkiksi VAIDS) – ja WHO valmistelee sopimustaan valtioiden kanssa jolla voidaan toteuttaa kaikkia pakkotoimia vedoten esim ”ilmastohätätilaan” tai johonkin hyväksi katsottuun ”pandemiaan” JA tämäkin diili ohittaisi perustuslain. Kaikki suunnitelmat on nähtävillä esim WEF:n sivuilla, ei vaan kannata hienojen termien hämätä… mutta lipsahduksia agendasta näyttää sattuvan kun esim hyväksikäytetty Greta Thurnberg kertoi vahingossa totuuden eli että ”koska ilmastokriisi ei ole totta niin ihmisiä on vaikea saada aktiiviseen toimintaan mukaan”… hups vaan

 • Hohhoijaa

  Vastaa

  Onpas outo blogi. Juttu itsessään on täyttä roskaa, ja suurin osa moderoinnin läpäisseistä kommenteista on jopa vielä enemmän roskaa ja herjauksia. Veikkaan että asialliset kommentit eivät läpäisen moderointia, joten en sellaista viitsi edes kirjoittaa.

  • Ana

   Vastaa

   Perustelut olisi kiva kuulla näkemyksellesi?

   Ana

 • Jussi

  Vastaa

  Sinun kannattaa mennä vihreiden ja muiden kommunistien foorumeille, siellä kirjoitellaan erittäin sivistyneesti ja pelkästään valheita, mielipuolisuuksia, järjettömyyksiä ja meno on muutenkin kuin nyt hullujenhuoneella konsanaan koska totuus, rehellisyys ja kaikki realiteetit ovat siellä kiellettyjä.

  Viihdyt varmasti siellä paremmin kaltaistesi seurassa kuin täällä. 

  Ah vielä tämä, luulitko heittäväsi älykkäänkin piikin kutsumalla tätä sivustoa ”blogigsi”? No onneksi olkoon.

 • Tomi

  Vastaa

  Joku voisi antaa mätähammas-Sannalle luunapin keskelle otsalohkoa, vaikkeivat nuo toki mistään päätä, mutta olisi se silti paikallaan.

 • Hh1488

  Vastaa

  Lyijynappi olisi parempi

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Marinilla on melkeinpä aina ”hullun katse” silmissä. Yksi monista syistä miksi en arvosta häntä enkä luota häneen.

 • L-caine

  Vastaa

  Sannalle uudet hampaat 2022? Aamupalarahat kanavoitava purukaluston totaaliseen vaihtamiseen.

 • Vihaan vasemmistoa ja globalismia

  Vastaa

  Toi CO2 ilmaston muutos on kaiken kukkuraksi suuri kysetus.
  Kiina rakentaa tällä vuosikymmenellä 700 uutta isoa hiilivoimalaa. Menisivät pissikset sinne aukoon valehtelevia suitaan.

 • Toiviaisen track record

  Vastaa

  Toisinajattelijat riskeeraavat henkensä, terveytensä ja työnsä Suomessa.

  Tutkijan mukaan nykytilanne on jatkumoa Niinistön valtakauden alati kiristyneelle ilmapiirille.

  Riskit ovat kovin suuret. Ihmiset voivat menettää vapautensa. Voi saada vankilatuomion, pitkänkin sellaisen. Voi menettää terveytensä. Eli kiinniotot ovat väkivaltaisia tai vankeudessa ei saa sinne tarvittavia lääkkeitä. Voi tietysti menettää työnsä.

  Näin kuvailee Geopoliittisen instituutin tutkijatohtori Maria Virtanen suomalaisten toisinajattelijoiden toimintamahdollisuuksia presidenttinä esiintyvän tyranni Sauli Niinistön Suomessa. 

  Virtanen on erikoistunut muun muassa Suomen
  mediaa ja kansalaisyhteiskuntaa koskeviin kysymyksiin. Hänen mukaansa Suomen Valtiossa kapea opposition ja sotaa vastustavien liikkumavara on jatkumoa jo pidemmältä ajalta.

  – Kyllä Suomen vallanpitäjät ovat koko Niinistön vallassaoloajan kaventaneet sitä tilaa, jossa kritiikkiä tai poliittista haastetta voidaan esittää.
  Eli poliittisia oikeuksia on kansalaisilta viety koko tämän ajan.
  Samoin kuin sananvapautta on rajoitettu.

  Ehkä viimeiset 10 vuotta ovat olleet tässä suhteessa merkittäviä eli lakeja on säädetty enemmän ja niitä on sovellettu laajemmin.
  Tässä mielessä viimeinen vuosi on ollut aiempaa avoimemman ja röyhkeämmän toiminnan aikaa.

  Virtasen mukaan Suomen kansaa sortavien vallankaappaajien toukokuun 2019 hyökkäyksen jälkeen tilanne on vielä entisestään kiristynyt.

  – Yhtenäisyyden vaatimus on entistä totaalisempaa.

  Pelottelu ja vaientaminen on Virtasen mukaan mennyt niin pitkälle, että julkisessa tilassa ei voi saada selville ihmisten mielialoja.

  – Meille tulee mielipidemittauksia Suomesta, joissa osoitetaan, että tuki suomalaisvastaisille, antikristillisille hybridivainotoimille on suurta. Ja enemmistö suomalaisista näissä mielipidemittauksessa antaa vainotoimille tukensa. Mielipidemittauksissa on ongelmia. Mutta jostakin ne kertovat. Voi olla, että Suomessa on paljon ihmisiä, jotka tukevat vainotoimia ainakin sillä tavalla kuin hallinto haluaa ne esittää.

  Osa Suomen oppositiosta on päätynyt jättämään Suomen. Virtanen sanoo, että maasta lähteneiden toisinajattelijoiden määrää ei tiedetä, mutta tämä ”aalto on ihan merkittävä”.
  Toisaalta Niinistön totalitaristinen hallinto on tekaistuin syin estänyt monilta toisinajattelijoita maasta pakeneminen ja asettanut uhrejaan viranomaisvainotuiksi ja vaatinut mm. poliittisten kilpailijoidensa lynkkauksia.

  – Kyllä tässä on muotoutumassa uudenlainen diaspora. Maastamuutto on yksi protestoinnin muoto, jossa sellaiset ihmiset lähtevät, jotka eivät voi hyväksyä hallinnon politiikkaa, ja joiden vielä annetaan lähteä hengissä.
  Monet ovat kuolleet pakoa yrittäessään, totalitaristisen viranomaisväkivallan uhreina. 

  Suomen valtamediassa näitä tarinoita ei voida kertoa, koska ne toimittajat jotka ovat sellaista yrittäneet, ovat joko kuolleet, tai joutuneet näytösoikeudenkäyntien myötä pitkiin vankeustuomioihin ja valtamedian vaientamiksi.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Elintasoa, hyvinvointia ja sananvapautta onkin jo hyvin rajoitettu. Kiinan kommunismikin suomalaista kommunismia parempaa.

 • Huru-ukko

  Vastaa

  Jos aiotaan rajoittaa liikkumista virhesiirtymän johdosta, niin ensin pitää rajoitta virheiden ja muun vassariporukan liikkumista. Esim. ulkonaliikkumiskielto 12.00 03.00. Muut ajathan he kuitenkin nukkuvat/ovat kamoissaan muissa maailmoissa. Aloitetaan vaikka demareiden ja viheriöiden ja vassarien eduskuntaryhmistä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi