Japanilaistutkijat muuttivat soijalla uroskissakalat naaraiksi

Japanilaistutkimus käytännössä osoittaa todeksi kansallismielisten keskuudessa tiedettävän faktan, että soijan syöminen muuttaa miehen femiiniksi.

Tiede & luonto

Ryhmä tutkijoita Japanista oli onnistunut muuttamaan uroskissakaloja sata prosenttisesti naaraiksi käyttämällä soijapavuista löytyvää kemiallista yhdistettä nimeltä isoflavoni, joka muistuttaa naishormoneja vaikutukseltaan.

Tutkimus tehtiin laittamalla kissakaloja elämään viidessä eri vesisäiliössä, yhdessä ollen tavallista vettä, kolmessa eri määriä veden seassa genisteiiniä, joka on soijapavussa esiintyvän isoflavonin ainesosa, sekä yhdessä säiliössä ollen veden seassa estrogeeniä. Tutkijaryhmä laittoi 150 kalanpoikasta jokaiseen säiliöön viideksitoista päiväksi, jonka jälkeen ne taas laitettiin tavalliseen veteen, kunnes ne olivat 150 päivää vanhoja.

Tavallisessa vedessä olleista kaloista 68 prosenttia oli naaraita, kun taas genisteiiniä sisältäneessä vedessä kasvaneista 96 prosenttia oli naaraita. 400 mikrogrammaa litraa kohden genisteiiniä sisältäneissä säilöissä kasvaneista kaloista 100 prosenttia oli naaraita, mikä on sama tulos, mikä saatiin estrogeenipitoisella vedellä.

Tutkimus tehtiin koska nopeammin kasvavat naaraskissakalat ovat uroksia arvokkaampia ruokamarkkinoilla. Tällä lailla kasvatettuja kaloja ei saa kuitenkaan myydä Japanissa ihmisten ruoaksi.

Lähde

Japani Soija Sukupuoli Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ville Koskinen

  Vastaa

  Ei kyllä, nää tutkijat ovat varmasti jotain huijareita tai jotain. Valtamedia on meille jo pitkään sanonut, että soija on hyväksi meille, ja valtamedia on aina oikeassa.

  Siis, jos soija olisi meille jotenkin pahasta, niin kyllä valtamedia olisi sen meille jo kertonut, koska valtamedian ainoa motiivi on vain informoida meitä meille parhaimpaan tapaan, koska he eivät ajattele mitään mutta työssään, kuin meidän etua.

  Eli siis, tämä tutkimus on huijausta, ja jos sinun omat empiiriset kokemukset muka tukevat tämän tutkimuksen tuloksia, niin sinä olet hullu ja kykenemätön ymmärtämään ympäristöäsi, koska VALTAMEDIA ON MEILLE KERTONUT MITEN ASIAT OIKEASTI OVAT. Eli soija on meille hyväksi.

 • nonAQ

  Vastaa

  Vai on kaloissakin näitä soijapoikia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Samainen ilmiö on havaittavissa antifan ”miehistä”, sitä on muutama soijajuoma nautittu trendikahvilassa…

 • J.K.

  Vastaa

  Näitä ”soijapoikia”, kuten tuureboreliuksia ja Partisaanin joulukalenterin tyyppejä on tullut nopeammin kuin normaalilla lisääntymisellä tulee. Muutenkin… Mitä helvetin soijaa…

 • N.N.

  Vastaa

  Ehkä antifa on soijan syöjiä, siinä saattaa olla selitys pahoinvoinnille kun hormonit ei toimi odotetusti.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Nyt on Voima-lehti tyyppisen vastamainonnan paikka! Jonkun yleisesti myynnissä olevan soijatuotteen pakkaukseen nimeksi antifa-soija ja tuoteselosteeseen lista vaikutuksista.

 • GLGL

  Vastaa

  Aasianmaissa miessukupuoli on perinteisesti ollut ”naisellista”, johtuen paljolti soijapohjaisesta ruokavaliosta. Viime vuosina nuorten miesten ruokatottumukset ovat siirtyneet liha- ja maitotuotteisiin, ja se alkaa radikaalisti näkymään ”miehistymisenä”.

 • Relatkaa boomerit!

  Vastaa

  Mitä sitte jos miehestä tulee niinku naine? Se on iha normaalii.Must on ihanaa nauttia soijaa ja puhuu tunteista ja ihastumisesta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi