Japani on aloittanut tutkimukset koronarokotteiden yhteydestä kasvaneisiin kuolintilastoihin

Tutkijat ovat jo tulleet siihen tulokseen, että mRNA-rokotteet heikentävät immuunijärjestelmää.

Tiede & luonto

Ryhmälle japanilaisia tutkijoita on annettu tehtäväksi selvittää miten mRNA-koronarokotteet saattavat johtaa kuolemiin ja vakaviin sivuvaikutuksiin, sillä myös Japanissa kuolleisuus on kasvanut sen jälkeen, kun koronarokotukset alkoivat.

Biokemian ja onkologian professori Masataka Nagao Hiroshiman lääketieteellisestä yliopistosta johtaa ryhmää ja kertoi hiljattain jo tulleensa päätelmään, että rokotteet aiheuttavat poikkeavuuksia immuunijärjestelmään, mikä johtaa tulehduksiin ympäri kehoa.

”Saatavilla olevasta datasta olosuhteista johtuen, ei voi vielä tulla päätelmään, että rokotteet ovat olleet syy lukuisiin kuolemiin mutta on kuitenkin mahdotonta sanoa, että ne eivät olisi olleet rokotteista johtuvia. Uskomme kuitenkin rokotteiden olevan yhteydessä immuniteetin poikkeavuuksiin,” Nagao kommentoi.

Myös dermatologian professori Shigetoshi Sano Kochin lääketieteellisestä yliopistosta kertoi pitävänsä piikkiproteiinia merkittävimpänä tekijänä immuniteetin poikkeavuuksiin.

”Piikkiproteiinit tukahduttavat immuunijärjestelmän paikallisesti. Tämän seurauksena piikkiproteiinit helpottavat herpesviruksen uudelleenaktivoitumista. Immuunijärjestelmän hajoamisen seurauksensa piikkiproteiinit aiheuttavat tulehduksia ympäri kehoa, mikä voi aiheuttaa myös veritulppia,” Sano summasi.

Lopuksi Sano vielä sanoi sen olevan totta, mitä monet koronarokottamattomat ovat sanoneet: ”En tiedä pitäisikö minun sanoa tätä, mutta rokotetut sairastuvat koronavirukseen todennäköisemmin kuin rokottamattomat.”

Lähde: Free West Media

Hyvinvointi Japani Rokotehaitat Rokotteet Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Tämä totuus Japanista on liikaa Suomen valtamedialle joka jatkaa Bill Gatesin ja Tedroksen ilosanomaa, ”ota rokote ja ota uusi rokote ja kuole”!

 • TT

  Vastaa

  MRNA-teknologiaa kehitelleet neropatit ovat ylpeilleet sillä, että teknologian avulla ihmisruumiista tai sen soluista voidaan ohjelmoida lääketehtaita, joiden tuottamien lääkeaineiden avulla keho sitten parantaa itsensä. Koronarokotteen tapauksessa tilanne on vielä hullumpi. Kehon solut laitetaan imitoimaan virusta eli ne ohjelmoidaan tuottamaan viruksen piikkiproteiinia. Tämä saa vasta-aine-tuotannon immuunijärjestelmässä korkealle tasolle, mutta valkosolujen eli tappajasolujen osalta immuunipuolustus hämäytyy eikä toimi kunnolla. 

  Rokotteen toimintaperiaate kuulostaa vaaralliselta eikä kukaan tervejärkinen anna ohjelmoida kehonsa soluja uudelleen epäluonnollisella, geenejä ja solujen proteiinisynteesiä manipuloivalla mekanismilla. Luonnolliset virukset saastuttavat nekin kehon soluja, mutta valkosolut tunnistavat nämä ja tappavat ne nopeasti pois tuottamasta roskaa elimistöön.

  Rokotetta on moitittu myös siitä, että vain vasta-aineeseen perustuva viruksen torjunta tuottaa virukselle evolutiivista painetta ja tehostaa sen muuntumista uusiksi varianteiksi. Rokotetut ihmiset ovat varianttitehtaita.

  Pitävää selvitystä siitä, kuinka kehnosti rokote toimii, ei ole vielä laadittu. Toivottavasti japanilaiset onnistuvat ennen kuin heidät vaiennetaan.

  • Bella

   Vastaa

   Itse suhtauduin varovaisesti ei tiedeammattilaisten papukaijanomaisiin toisteluihin taman teknologian ”vaarattomuudesta, koska sita on tutkittu jo ainakin 70-luvulta asti”. 

   Miksi suhtauduin…no jos ajatellaan tieteen historiaa (nain jo melkein valmiina historia-ammattilaisena siis), niin ajatellaanpa vaikka radioaktiivisuuden historiaa: radioaktiivisia aineita on eristetty luonnosta jo 1700- luvulla, ja 1800-luvulla niiden tutkimus edistyi todella teolla. Kuitenkin viela 1920-luvulla radioaktiivista vetta kaupiteltiin ”luonnon parannuslaakkeensa” lahes kaikkeen. Sateilyn vaikutuksia ei tuolloinkaan viela, 200 vuotta naiden aineiden eristamisen jalkeen, ymmarretty OIKEIN. 

   Taman rokoteteknologian reilut 50 tutkimusvuotta eivat siis viela kerro yhtikas mitaan siita, etta MILLA TAVALLA ymmarramme taman teknologian.

 • Follow the money

  Vastaa

  Gatesilla lienee uusi, pahempi virus tulossa?

  • PirkanmaanHerkules

   Vastaa

   Ihan taatusti on. Viime vuonna yhdessä harjoituksessa jo mainittiin se uusi Gain-of-Function monkeypox virus. Aikataulun mukaan sen olisi toki pitänyt jo ilmestyä juuri nyt tammikuussa 2023 eli ei ole kaikki tainnut mennä putkeen tuotantoprosessissa. Tai taustapiruilla on jo kädet täynnä Ukrainan kanssa.

   Jo vuonna 2020 tutkijat muuten toivat esille että siihen piikkiproteiinin/koronaan oli lisätty pätkä HIV-viruksen koodia eli siinä mielessä ei ole ihme että se aiheuttaa ainakin osalla immuunihäiriöitä.

 • Einar Einarshen

  Vastaa

  Yamanashin lääni, johon tuo Kochi:n kaupunki kuuluu, oli pitkään täysin vapaa covid:sta, vaikka ympärillä oli valtavasti ”tartuntoja” ja naapurissa miljoonakaupunkeja. Ehkä siellä tehtiin testaukset itse.

  mRNA-implantti on vasta alkusoittoa. Nyt on löydetty Cas12a2 proteiini, jolla voi kopioida pätkiä DNA:sta ilman, että DNA tuhoutuu ja siitä toivotaan uutta ”ihmehoitojen” perustaa. Lisää piikkejä tiedossa!
  https://www.freethink.com/science/crispr-cas12a2

  • Follow the money

   Vastaa

   Lääketieteen ja kansalaisten turvallisuuden nimissä ollaan rakentamassa valvontayhteiskuntaa Kiinan mallin mukaan. Tietyt miljardöörit, jotka ovat saaneet kaiken, mitä rahalla voi ostaa, ovat toteuttamassa utopiaa, jossa kansalaisten vapaus on mennyt.

 • LEO KOSKELA

  Vastaa

  Olen kuullut ja nähnyt videon kun Japanilainen professori tylyttää terveysministeriä olantakaa.Olet määrätyn ajan sisällä merkannut kaikki koronakuolemiksi.Mitä vittua tämä on? Tee tiedettä paremmalla valolla jokainen tapaus on tutkittava erikseen.Olet tuhlannut biljoonia rokotteisiin ja kuolemat ovat lisääntyneet.Tee tarkat tutkimukset ja toimita minulle

 • LEO KOSKELA

  Vastaa

  Matkustamisen takia kun olen riski ryhmää piti ottaa 4 vaccin.
  Modena aiheutti jälkeenpäin väsymystilan,miltei narkolepsian vain nukuin en jaksanut nitään.Olen nyt hiukan toipunut

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Otin yhden piikin, pari viikkoa ja alkoi lähes jokailtaiset rytmihäiriöt. Nyt on ollut jo melkein normaalia taas, mutta melkein vuoden niitä oli. Lääkäri sanoi että kai se on parempi ”vaarattomia” rytmihäiriöitä kestää kuin että kuolee koronaan.. Enpä enää piikkejä ottanut
   No, sain koronan ja pahin vaiva oli kun korvissa humisi pari päivää, siinä se. Että mieluiten kyllä otan pariksi päiväksi huminan korvissa kuin vuodeksi rytmihäiriöt sydämeen. Olen siis nelikymppinen, eikä tässä iässä viitsisi sydämen kanssa tapella.

 • Jepjjep

  Vastaa

  Faktojen tarkistus on niin pirun työlästä ettei sellaista jaksa tehä???

  https://leadstories.com/hoax-alert/2023/01/fact-check-japan-is-not-investigating-millions-of-covid-deaths.html

 • Lapuan Aurinkokuningas

  Vastaa

  Niissä korona plandemian käsikirjotus ‑opuksissa, Event 201 vai mikähän se toinen oli, Lockstep? puhuttiin että Japani alkaa epäilemään ja tutkimaan rokotetta, tai jotain tollasta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nämä piikit tekevät ihmisestä henkisesti merkityn. Demonit pääsevät valtaamaan piikin ottaneiden kehot. Heistä tulee täysin riivattuja/zombeja. Tähän liittyy Italia. Joko se alkaa sieltä tai siellä on ollut vastaava aiemmin. Jos otit rokotteen, PAASTOA! Palauttaa yhteyden Jumalaan. Myös auttaa kehoa puhdistumaan. Pienetkin paastot auttaa, isompi parempi. (Etsi tietoa miten tehdä oikein, myös mitä raamattu sanoo paastosta.) Pelko on vihollisen ase (älä pelkää riivattuja, uutisten pelottelua.) Rakkaus taas on Jumalan Kaikkivaltiaan. Etsikää siis Jumalan totuutta, uskoa, Jeesusta Kristusta, Taivasten Valtakuntaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi