Radikaali arkisto: Sukupuoliroolileikkejä

Partisaanin Radikaali arkisto -nimisessä artikkelisarjassa julkaistaan ajattomia kansallisradikaaleja tekstejä viime vuosikymmeniltä Suomen eri vastamedioista. Artikkelisarjan tavoite on lisätä kansallismielisen yleisön syvällistä ymmärrystä ideologisista ja poliittisista kysymyksistä.

Radikaali arkisto

päivitetty

Yleltä tuli hieman ennen vuodenvaihdetta TV-dokumentti otsikolla ”Aivojen sukupuolierot”. Dokumentti käsitteli nimensä mukaisesti miesten ja naisten välisiä aivojen eroja. Tutkijat esittivät mielipiteitään siitä, ovatko erot lopulta geneettisiä vai kulttuurillisia. Klassinen tieteen ja marxistisen uskon välinen vastakkainasettelu. Mielenkiintoisin osa tunnin pätkästä oli reesusapinoilla suoritettu koe. Kokeessa annettiin reesusapinoille ihmislapsille suunnattuja poikien ja tyttöjen leluja. Tulos oli mielenkiintoinen, sillä urospuoliset apinat olivat kiinnostuneet autoista ja naaraat nukeista. Urosapinat eivät tienneet, mikä auto on, mutta kiinnostus heräsi siitä, miten autoa voidaan käyttää leikkikaluna. Naarailla taas hoivausvietti veti pidemmän korren.

Sukupuolierojen geneettinen tausta tunnustettiin. Silti ohjelmaa varten haastatellut ei-luonnontieteilijät pitivät kahden sukupuolen mallia ”ahtaana”, sillä heistä kaikki yksilöt edustavat oikeasti omaa ainutlaatuista sukupuoltaan. Loppuun oli lisätty pakollinen itkunsekainen kaneetti siitä, että sukupuoliroolit ovat heikkojen sortoa varten luotuja rakenteita. Mutta kukapa olisi Yleltä puolueetonta tietoa odottanutkaan?

Tasa-arvouskovaisten piireissä sukupuolen käsitettä monimutkaistetaan ja se irrotetaan biologisesta merkityksestä. Miksei ihmisen sukupuolta määritellä samoin kriteerein kuin muilla nisäkkäillä? Jos luonnossa havaitaan nisäkäs, jolla ei ole sukupuolielimiä tai jos sillä on poikkeavasti kehittyneet sukupuolielimet, luokitellaan yksilö vammaiseksi. Kenellekään ei tule mieleen kutsua luonnossa esiintyvää outolintua ”kolmanneksi sukupuoleksi” tai ”sukupuolettomaksi”. Tällaisille luokitteluille ja marxilaisille pyrkimyksille purkaa kaksijakoinen luokittelu ei ole sosiaalista eikä kulttuurillista tarvetta, sillä eläimet eivät tiedosta omaa olemassaoloaan eivätkä ilmaise kokemaansa ”vääryyttä”. Toisaalta harvoilla eläinlajeilla on joukossaan itsetietoista agitaattorirotua, joka pyrkii rappauttamaan toisten rotujen populaatioiden sisäisen koheesion tukemalla seinähulluja käyttäytymismalleja ja kiistämällä aukottomasti todistetut tieteelliset ilmiöt, kuten sukupuolierot.

Sanomalehti Karjalainen julkaisi uutisen Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen hankkeesta poistaa sukupuolittuneet stereotypiat lasten kirjoista. Tavoitteena on mikäpä muukaan kuin täydellinen sukupuolinen tasa-arvo.

Joku voisi tietenkin kysyä, mitä haittaa on sukupuolineutraalista opetuksesta, jos sukupuolet ovat deterministisesti määräytyneitä. Niin. Useimmista pojista ja tytöistä kasvaa terveitä aikuisia siitä huolimatta, että he sattuisivatkin leikkimään joskus toisen sukupuolen leluilla. Valitettavasti populaatioon kuuluu myös väliinputoajia, joilla on henkisiä ongelmia sukupuoli-identiteetin kanssa. Tasa-arvoon tähtäävä kasvatus hämmentää epävakaista aineksista koostuvaa soppaa, mikä on sen ideologian markkinoijien perimmäinen tarkoituskin. Perinpohjaisemmin aiheesta on kirjoittanut yhdysvaltalainen akateemikko Kevin McDonald kirjassaan The Culture of Critique. Kirja käsittelee valtakulttuurin sosiaalisen koheesion heikentämistä osana juutalaisten evoluutiopsykologista selviytymisstrategiaa. Terveet sukupuoliroolit ja sitä kautta kansan jatkuvuuden takaava perheinstituutio tuhotaan hämärtämällä sukupuoliroolit ja tekemällä perverssistä käytöksestä sallittua.

Kuten osa lukijoista tietää, Ruotsissa ollaan tämänkin kehityksen saralla askeleen edellä. Sukupuolineutraalit päiväkodit ja feminiinisiä miehenmalleja markkinoiva koulujärjestelmä kasvattavat nyt uutta, kieroutunutta sukupolvea. Tulevaisuuden Pohjolassa ei ole enää terveitä äitejä huolehtimassa perheistä eikä urheita isähahmoja puolustamassa naisten ja lasten turvaa. Sukupuoleton kansa on puolustuskyvytön.

Juutalaiset Kulttuurimarxismi Radikaali arkisto Sukupuoli Tiede & luonto Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pekka

  Vastaa

  Suomessa nykyinen sairas suuntaus on kasaarimafian aikaan saama ja kouluissa propagandaa johtaa Karmela Liebkind!

 • TT

  Vastaa

  Valkoisilla on vielä pitkä matka takaisin terveeseen konservatiiviseen maailmankatsomukseen. Gazan kriisi on osoittanut, että konservatiiveista 90% on Israel-hyysäreitä. Ei riitä, että hylkää uusmarxisti-juutalaisten sairaat opit.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Tieto ”sillä eläimet eivät tiedosta omaa olemassaoloaan” on sekin virheellinen, sitä ei ihmisen uskontoon viittaava ajattelu todista. Voiko mikään olio jatkaa elämistään, ellei tiedosta omalla tavallaan olemassaoloaan ja osaa elämistään hallita.

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Muistaakseni jossain tanskalaisessa päiväkodissa oli tehty tällainen sukupuolirooliton koe, ja tytöille annettu autoja ja pojille nukkeja leikkikaluiksi, jotta saataisiin todistettua sukupuoliroolien perusteettomuus muuna kuin kulttuurisena indoktrinaationa.

  Tulos: tytöt olivat rakentaneet autojen ympärille kodin ja pojat päristelivät nukeilla kuin autoilla.

 • Überfrau

  Vastaa

  Tulisiko teidän kansallispellejen elämästä mitään, jos ei se hoivavietti olisi niin vahvana teidän äideillä/tyttöystävillä/avopuolisoilla/aviopuolisoilla. Kehotan kaikki natsipiireissä pyöriviä naisia miettimään omilla aivoillaan: te olette vain patriarkaatin hyödyllisiä idiootteja. Jos sinipaskat saisivat täällä vallan, naiset joutuva takaisin keittiöön. Siksi en koskaan ikinä äänestä heitä, olen demokratian puolella, vaikka siinäkin omat valuvikansa on.

  SS-miesten vaimoja muuten kutsuttiin patjoiksi, mieti sitä ennen kuin ihastut natsiin. Naiset, ilman teitä kaikki miehet kuolevat nälkään! ÄLÄ OTA MIESTÄ!!! Älä varsinkaan natsisellaista.

  • Tapi

   Vastaa

   Demokratia on peitenimi kommunismille, olisi ihan kiva tietää missä demokratia olisi maailmanhistoriassa toiminut jollain muulla tavalla kuin kommunismi.
   Kommunistinen usa ja eurooppa on harhassaan kummunistisempi kuin pohjois- korea, ei paljon eroa ole kun katsoo ja lukee miten p‑korean kansalaisia syytetään maailman orjuudesta ym, koulut eivät opeta muuta kuin suuren johtajan kritiikitöntä kuuntelemista, ja joka pysyy aina samana, sama diktaattori Niinistön kanssa, hän sai murskaavasti enemmän ääniä kuin Putin mutta edellä mainittu on diktaattori, zelenskyi peruu tokia vaaleja mutta hänhän ei ole diktaattori.
   Read less, stupid more

 • Leif

  Vastaa

  Vihervasurit ja feministiaisankannattajat usein väittävät maskuliinisuuden olevan toksista ja tekevän miehistä vaarallisia. Totuus on kuitenkin päinvastainen. Naismaisilta miehiltä puuttuu itsehillintä, joka ilmenee väkivaltaisuutena ja impulisiivisena käytöksenä. He ovat turhautuneita, koska harva nainen haluaa naismaista miestä. Tähän kun vielä lisätään kyvyttömyys hillitä tunteita, niin kaaos on valmis. Vastuutonta on, että heitä myös rohkaistaan tällaiseen elämäntapaan, mistä seuraa heille ainoastaan köyhyyttä, masennusta, yksinäisyyttä ja fyysistä heikkoutta. Äärimmillään tällainen resepti johtaa jopa kouluammuskeluun. Lähes kaikki koluampujat amerikassa ovat olleet seksuaalisesti turhautuneita naismaisia miehiä, joilta on puuttunut miehen malli.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi