Video: Miten japanilaisviranomaiset kohtelevat maahantunkeutujia

Samaan aikaan Suomessa pelkästään maahantunkeutujan kiljuminen lentokoneessa voi riittää estämään tämän palautuksen.

Ulkomaat

Videolla Japanin vastine Suomen ulkomaalaispoliisille on ottanut kiinni karkotuspäätöksen saaneen afrikkalaisen, joka on haluton poistumaan maasta. Viranomaiset käyttävät tottelemattomaan mustaan mieheen tarvittavia voimakeinoja ja samalla tekevät selväksi, että huuto ja itku eivät tule estämään hänen palautustaan. Videon lopussa japanilaiset kantavat afrikkalaista neljän miehen voimin oletettavasti lentokoneeseen.

Suomen ulkomaalaispoliisi voisi ottaa japanilaisilta kollegoiltaan oppia.

Lähde: Telegram

Afrikkalaiset Japani Karkottaminen Maahanmuutto Rotu Ulkomaat

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Neula ja laakeri

    Vastaa

    Olipa hyvä OPETUSFILMI. Onneksi maailmasta löytyy vielä sivistysvaltioita ja niiden sivistyneitä ihmisiä, jotka näyttävät muulle maailmalle miten sivistymättömiä ihmisiä pitää kohdella. Japania ei näytä juutalaiset eivätkä kulttuurimarxistit ohjailevan. Jatkakaa vain samalla linjalla Japanilaiset, sillä rappeutunut länsimaailma tarvitsee teidän rohkaisevaa esimerkkiä!.

    • Joonas

      Vastaa

      wau!!!! upeaa, vähän nöyryyttä ei tee pahaa näille, Hienosti toimittu!!!

  • TT

    Vastaa

    Tympeää väkivaltaa. En kannata edes neekerien rääkkämistä. Roskan saa maasta pois esim aseella uhaten: jos ei lähde, niin siististi kuula kalloon.

    • Snif

      Vastaa

      Älä naurata. Tuo ei ole väkivaltaa vaan näyttö siitä että laittomia paskoa ei mikään oikea maa ota.

      • Samurai

        Vastaa

        Japanilaiset ovat muutenki aasialaisista fiksuimpia. Japani valtasi lähes koko Kiinan sekä Korean niemimaan ja anto ryssälle turpaan Venäjän ja Japanin sodassa 1904–1905.

  • ValhallaX

    Vastaa

    Japani on viimeisiä toimivia yhteiskuntia, joihin Juutalainen Ylivalta ei ole vielä saanut tappavaa otetta. Mutta varjoissa se jo vaanii, sillä se on Suoraan Helvetistä.

  • Pitsi

    Vastaa

    Japanin kulttuuri on aina ollut niin sisäänlämpiävää. Erittäin vaikeaa päästä valkoiseksi maahanmuuttajaksikin. Itseäni valkoisena kiinnostaa oppia japanin kieli, pidän kyseistä kieltä kauniina ja aika erilaisena verrattuna englantiin tai saksaan. Aikuisena arvostan Japanissa todella paljon, että he asettavat oman kansan etusijalle. Tiedän, että Japanissa on alhainen syntyvyys mutta siellä asiaa ei ratkota avaamalla rajoja kaikille. Japanilaisia tulee taatusti olemaan jatkossakin toisin kuin suomalaisia.

    • Tehdäänkehitysmaayhdessä

      Vastaa

      Suomalainen on päässyt jopa Japanin ylähuoneeseen . Marutei Tsurunen (Martti Turunen). Kiinnostava elämä Martilla.

    • Topi

      Vastaa

      En ole koskaan tajunnut miksi suomalaisia pitäisi olla enemmän kuin viisi miljoonaa. Mitä se ratkaisisi vaikka tänne otettaisiin 50 miljoonaa neekeriä?

      • Suomen soturi

        Vastaa

        Olisi siinäkin puolia. Olisi muuallakin elämää, kuin vain PK-seudulla, eikä olisi muutenkaan niin pienet piirit. Kaupunkejakaan ei saisi rotumuukalaiset niin nopeasti vallattua ja olisi ainakin vielä suuremmat puolustusvoimat.

  • Rajalla Huuto

    Vastaa

    Miksi tuhlata vaivaa ja aikaa? MATULLE voi tuikata piikin perseeseen ja käskeä kotimaan vankilan sitten herätellä .

  • CV

    Vastaa

    Samaan aikaan Suomessa uusi sisäministeri ilmoittaa että poliisin toimivaltuuksia kohennetaan.

    Poliisin toimivaltuudet on määritelty tarkasti laissa. Ei niitä erikseen kohenneta. Riittää että poliisi hoitaa työnsä. Työn voi aloittaa lopettamalla viritettyjen mopojen jahtaamisen ja ottamalla kiinni oikeita rikollisia.

    • Niin hulluksi on tää touhu mennyt

      Vastaa

      Pahoin pelkään, että tuo toimivaltuuksien kohentaminen kohdistetaan kantaväestöä kohtaan.

    • Nimetön

      Vastaa

      Ja niin kauan kun meillä on ylijohdossa jari taposia niin poliisit ikävä kyllä ovat lähinnä epäuskottavia. Jokin saatanan tv-sarja ei korjaa asiaa.

    • JFK

      Vastaa

      CV: ”Poliisin toimivaltuudet on määritelty tarkasti laissa.”

      Olet varmasti viimeisen neljän vuoden aikana havainnut se, että laeilla ei ole mitään merkitystä, ja lakeja voi aina muuttaa. 

      Presidentti Niinistöä huolettaa Venäjän Ahvenanmaan konsulaatin ”oikeudellinen status”, mutta ei Pariisin rauhansopimuksen status.

  • pää määrää

    Vastaa

    Kannatin vihreää liiketäät joskus 1980 luvulla. Liike toimi silloin Suomen elinympäristön säilymiseksi miellyttävänä ja monipuolisena. Yksi eronnut jäsen kirjoitti, lopulta tulee hetki, jolloin maahanmuttajien tähden tulee rajat varustaa konekiväärein. Vieläkään ei ole se hetki, mutta mahdollisesti siihen ei mene enää vuosikymmeniä.

    Vihreä liike sammui aatteessaan. Ympäristö ei enää ole sellainen kuin se oli 50 vuotta sitten. Silloinkin jo vesistöjen puhtaus oli kadonnut. Eteläisen Suomen luonnosta ei enää juomavettä juuri löytynyt ja Itämerellä alkoi olla levälauttoja. Vihreä nimitys on vääristynyt. Olisi parempi nykyään sanoa ruskeanpunainen liike.

  • kekkerit kuuluu affikkaan

    Vastaa

    Oli oikeen ilo katsella. kekkeri valittaa, kun ei päässyt ilmaisen ylläpidon pariin.

  • Musta ase

    Vastaa

    Lopussa vaikutti tyytyväiseltä, ei tarvinnut edes kävellä koneeseen.

  • Topi

    Vastaa

    Ihmettelen, että on olemassa vielä ei-mustia maita kuten Japani, Kroatia, Serbia, Slovenia, Eesti, Latvia, Liettua. Miten nämä maat ovat välttyneet mädätykseltä? Ovat kuitenkin EU:ssa ja NATO:ssa lähes jokainen. Unkari, Puola ja Romania myös voidaan listata jotenkin säilyneiksi valtioiksi.

  • Nimetön

    Vastaa

    Nii oliko niin ettei tämä nyt ole mistään fetissipornoelokuvasta kohtaus, vaan ihan todellinen tilanne?! Miksi tumma ymmärtää ’poliisien’ kieltä ja kommunikoi sillä heidän kanssaan? Yliksel oli jo väite et kyseessä olisi somppu Johnny…tiiä sitte todellisuudessa

  • Schlageter

    Vastaa

    Japanilaiset ovat niin onnellisessa asemassa meihin verrattuna. Afrikka on sieltä helvetin kaukana ja jo pelkästään se tosiasia pelastaa Japanin monilta ongelmilta.

  • Matut ulos

    Vastaa

    Ai että! Tollanen meno tännekin niin ei matut juhils enää.

  • Salomon

    Vastaa

    Suomessa olisi ministeteistä lähtien viranomaisia imemässä neekerin vehkeitä ja pyytelemässä anteeksi.

  • Ripakinttu

    Vastaa

    Tämä on niitä ”hyvän mielen videoita”. Tästä tuli hyvä mieli kun näki että huutaminen ja uhriutuminen ei aina auta. Vaan pitää totella sitä mitä viranomaiset sanoo.

  • Realisti

    Vastaa

    Minulla on paljon japanilaisia ystäviä. Kerran, kävellessämme keskiyöllä Osakan katuja, ihmettelin tämän suurkaupungin rauhallisuutta ja turvallisuutta. Japanilainen ystäväni sanoi sen johtuvan siitä, ettei Japani ota juurikaan vastaan ulkomaalaisia Lähi-Idän ja Afrikan maista.

  • Nimetön

    Vastaa

    Juutalaiset tunnetaan Japanilaisessa mytologiassa Tengu nimisinä pitkä nenäisinä kiusanhenkinä tai demoneina.

    https://www.bitchute.com/video/TTRj4YL4B3bz/

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi