Pfizerin ”uusi koronalääke romahdutti taudin riskit” – pillereitä rokotteen kylkeen

Pilleriä on tarkoitus syödä, mikäli tauti tarttuu rokotteesta huolimatta.

Tiede & luonto

Pfizer on löytänyt uuden keinon ansaita lisää rahaa koronan varjolla. Iltalehti kirjoittaa firman uudesta koronapilleristä jutussaan, joka ”ei ole maksettu mainos”, ylistävään sävyyn.

Pilleriä on tarkoitus syödä, mikäli tauti tarttuu rokotteesta huolimatta. Ensin lääkeyhtiö siis tekee rahaa rokotuksilla, minkä jälkeen se vielä ryhtyy myymään nappia, joka suojaa taudilta, johon olet jo saanut rokotteen.

Iltalehden mainoksen mukaan pilleri pienentää riskiä saada vakava tautimuoto koronalta, joka lähettää ihmisiä teho-osastolle alle prosentissa tartuttamiaan ihmisiä. Käytännössä tauti on ongelma yli 80-vuotiaille vanhuksille ja ihmisille, joilla on jo valmiiksi terveyden kannalta mitattuna katastrofaaliset elintavat.

Pfizer kuitenkin korostaa, ettei lääke tee rokotteista tarpeettomia. Parhaan tehon lääkekauppiaan mukaan saa, kun ottaa rokotteen, kaikki siihen kuuluvat lisäpiikit ja lisäksi syö saman yhtiön kauppaamia nappeja.

Lähde: Iltalehti

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Pfizer Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  On kyllä todella surkuhupaisaa katsoa miten pahasti ihmisille pystytään valehtelemaan.
  Mainoskikaksi ne keksi tämän ”suojaa erittäin hyvin vakavalta tautimuodolta”, siis sellaiselta, jota ei melkein kenelläkään perusterveellä pahemmin ole sen enempää kuin flunssassakaan.
  Eikö nimenomaan noiden pillereidenkin valmistus osoita sen ristiriidan rokotteiden tehossa?
  Mitä seuraavaksi?
  Pfizer kehittää rokotteen nautittavaksi välipalajuoman muodossa, se varmasti on se viimeinen ”pelastaja”, kunnes taas tulee aika ottaa se uusi ”tehokas” rokote.

  • Suomen strategia

   Vastaa

   Menisit sinäkin piikille. Jos et itsesi niin edes muiden vuoksi. 🙂

   • Passipoliisi

    Vastaa

    Natski huutelee niin pitkään kun saa tartunnan. Seurataanpa milloin huutelu loppuu. Tartuntaa et voi välttää se tulee jokaiselle, rokotetuille lievänä tai huomaamattomana epäimmuuneille vakavana tai sairaala-hautauskeikkana.

    • Natsipassi

     Vastaa

     itselläni oli kyllä ihan tavallisen flunssan kaltainen kun kävin hakemassa tartunnan työkaverilta joka oli siihen rokotuksesta huolimatta sairastunut. Nyt on sitte baaripassi voimassa ainakin jonku aikaa ilman yhtäkään rokotusta 😁

 • pää määrää

  Vastaa

  Pilleristä liikkuu huhuja, että sen vaikutus on sama kuin ivermektiinin, mutta pilleri on patentoitu lääke.

  • Ilmiselvää kutsetusta

   Vastaa

   Mitä oon ite vähän kaivellut niin tää pilleri on hyvin sama asia kuin Imervektiini. Mutta kun tämä Imervektiini ei olisi taas tuonut satumaisia voittoja läähefirmoille (kuten Gatesille, Sorokselle, Rotchieldeille, Clintoneille yms.) niin se joutui kieltolistalle ja mediakin siitä vaikeni, koska median omistus on samoissa käsissä. Nyt kun taas on lääkerahahanat aukeamassa niin tätä pilleria varmasti kohta tuputetaan ihan joka tuutista.

 • Jep

  Vastaa

  Ihmiset pakotetaan ottamaan pistoksia, jotka eivät suojaa tartunnalta ja tartuttamiselta, ja kun saat koronan niin napsit lääkkeitä ettet saisi vakavaa versiota. Mihin tässä tarvitaan välissä niitä tehottomia rokotteita? Ota lääke jos saat taudin. Mutta tämä ei käy. Jostain syystä meidät halutaan säännölliseen pakkopiikitykseen ehkä 4–6 kk välein. Medikalisaation unelma toteutunut kun koko ihmiskunta veronmaksajien makamassa säännöllisessä pakkolääkityksessä(piikit) ja sairastuessa otetaan lisää lääkitystä. Kaikkia toimintaasi valvoo rokotepassi.

 • Juu, ja isoja...

  Vastaa

  Jossain toitotettiin että tuon pillerin pääasiallinen vaikuttava aine olisi ivermektiini. Ja lisäksi pillerissä on muita aineita. Hmm… mitähän ne muut aineet voisivat olla… sellaisia jotka eivät ole sulatettavissa rokotteeseen tai pituisuuksia ei saada riittävän suurksi. Mietitäämpä…

  No, jos kerran se ivermektiini on se vaikuttava aine niin miksei sitä sitten kirjoiteta suoraan reseptillä? Miksi piti taas kehittää ”uusi pelastus” vaikka juuri on julistettu että ei se ivermektiini mitään auta? Johtuuko se siitä että vanhasta on patentti rauennut ja sitä saa valmistaa kuka tahansa? Ja äkkiä pitää patentoida uusi lääke jotta saadaan tyrehtynyt rahavirta pysymään.

  No, jos olet jo koittanyt lyödä kolmea rautanaulaa ratakiskon sisään niin miten se neljäs käyttäytyisi mitenkään eri tavalla?

  …kappas, onkin näköjään aamupäivänokosten aika…

  • Kyynikko

   Vastaa

   Muuttamalla ”harmittomasti” aineen kemiallista koostumusta se voidaan uudelleenpatentoida ja tienata rahaa korruptoituneiden viranomaisten suosiollisella avustuksella. Ensimmäinen vastaava tapaus oli sulfal-lääkkeiden kanssa n. 100 vuotta sitten. Tämä episodi on saanut minut vastustamaan sekä julkista terveydenhuoltoa, että reseptilaitosta. Miksi minun pitäisi ”henkeni kaupalla” tukea lääkeyhtiöiden tasetta ja viranomaiskorruptiota? Ai kun joku voi juoda ruohonleikkurista bensat kyytipojaksi ”ryyneille”? Jos joku haluaa tehdä itsestään varoittavan esimerkin, sellaisia maailma kaipaa karistaakseen ideologiset silmälasit objektiviteettiä häiritsemästä. Maailmalla liikkuu ”vaarallinen tauti” ja sinua kiristetään taloudellisesti pelkoasi hyväksikäyttäen.

 • pöh

  Vastaa

  Sehän on käytännössä sama kuin se median hevoslääkkeeksi leimattu ivermectin, se ivermectin vain olisi ollut patenttivapaa, halpa ja kaikkien saatavilla niin eihän sitä voinut ihmisille tähän flunssaan antaa.
  https://oikeamedia.com/o1-169100

 • Minä

  Vastaa

  Tuo tarjottu pilleri on kallis ja patentoitu, mutta se on periaatteessa sama kuin halpa Ivermektiini, joten taas meitä huijataan, eikä valtamedia kehtaa kertoa sitä, vaan ylistää uutta lääkettä. Eivät ne kai uskalla kertoa, että Ivermektiini on hyväksi todettu ja hyvin halpa lääke, koska sen käyttö alausta alkaen olisi pitänyt hengissä 80 % kuolleista.

  Medialla on suuri osasyyllisyys suuren ihmismäärän tappamiseen valehtelemalla Ivermektiinista ja muista toimivista, kuten Hydroksiklorokiini. Trump puhui Hydroksiklorokiinista ja lehdistö sekö leftistipoliittikot haukkuivat sen vaaralliseksi puheeksi. 

  Kun kyse on Ivermektiinista, pyrkii media leimaamaan sen hevosten matolääkkeeksi, jota se on myös, sikäli totta, mutta se on ollut ihmisten hoitoon käytetty lääke jo vuosikymmeniä. 

  Ivermektiini toi keksijälleen Nobel-palkinnonkin, mutta sitähän ei mainita koskaan.

 • Salomon

  Vastaa

  Viimeinen vaihe on maksullinen päivitys!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi