Lukuisat tiedemiehet varoittavat koronarokotteen vaaroista – katso haastattelut!

UMV-julkaisu on koonnut yhteen suuren joukon koronakriittisten tiedemiesten kannanottoja, joita lääkeyhtiöille alisteinen valtamedia ei tahtoisi päästää julkisuuteen.

Tiede & luonto

Julkaisemme UMV:n suomentamat otteet tiedemiesten kannanotoista. Voit tutustua alkuperäiseen uutiseen TÄÄLLÄ.

Tohtori Charles Hoffe

Tohtori Charles Hoffe varoittaa, että useimmat rokotetut ihmiset voivat kuolla kolmen vuoden kuluessa. Väite perustuu havaittuihin mikroskooppisiin verihyytymiin suurimmassa osassa rokotetuista potilaista, joka johtuu mRNA-rokotusten piikkiproteiineista. Hoffe toteaa:

”On syytä huoleen, koska verisuonet ovat nyt pysyvästi vaurioituneet ihmisten keuhkoissa, kun sydän yrittää pumpata verta kaikkien näiden vaurioituneiden suonien läpi, vastus kasvaa pumppatessa verta vaurioituneiden suonien kautta keuhkoihin.

Joten nämä ihmiset kehittävät jotain, jota kutsutaan ’keuhkovaltimon hypertensioksi’, aiheuttaen korkean verenpaineen keuhkoihin, ja huolenaihe on, että luultavasti kaikki heistä kohtaavat sydämen vajaatoiminnan kolmen vuoden kuluessa ja he kuolevat, koska heillä on nyt kasvanut verisuonten vastus keuhkoihinsa.”

Tohtori Michael Yeadon

Entinen rokotevalmistaja Pfizerin varajohtaja ja tieteellisen työn päällikkö tohtori Michael Yeadon on varoittanut, että rokotteita voidaan käyttää ”pahoihin tarkoituksiin” – mahdollisesti maailman ihmisväestön vähennyshalun suorittamiseksi.

”Olen erittäin huolissani… että tätä reittiä käytetään väestön vähentämiseen, koska en voi keksiä mitään hyväntahtoista selitystä”, Yeadon kertoi LifeSite Newsin toimittaja Patrick Delaneylle.

”Näin tekisin, jos haluaisin päästä eroon 90 tai 95 prosentista maailman väestöstä. Ja luulen, että juuri sitä he nyt tekevät”, hän lisäsi.

Yeadon toisti näkemyksensä Amerikan Frontline Doctors ‑haastattelussa ja varoitti ihmisiä menemästä lähellekään ns. ”tehosterokotteita”.

”Minun on palattava ’lisärokotteiden’ (tehosteiden) aiheeseen, ja pelkään, että he käyttävät tätä kertomusta hyväkseen, ja käyttävät sitä saadakseen vertaansa vailla olevan vallan meihin. Varoita kaikkia ihmisiä olemaan menemättä täydentävien rokotteiden lähelle. Niihin ei ole mitään tarvetta”, Yeadon sanoi.

”Koska niitä ei tarvita, mutta niitä valmistetaan lääketeollisuudessa ja sääntelyviranomaiset ovat jättäytyneet sivuun (ei turvallisuustestauksesta), voin vain päätellä, että niitä käytetään pahoihin tarkoituksiin.”

”Jos esimerkiksi joku haluaa vahingoittaa tai tappaa merkittävän osan maailman väestöstä muutaman seuraavan vuoden aikana, nyt käyttöön otettavat järjestelmät mahdollistavat sen.”

”Minun mielestäni on täysin mahdollista, että tätä (mRNA-rokotusta) käytetään massiivisen väestökadon suorittamiseen.”

Tohtori Ryan Cole

Idahossa asuu tohtori Ryan Cole, joka on Yhdysvaltain hallituksen sertifioima ihotautilääkäri, hän piti puheen White Coat Summitissa heinäkuussa San Antoniossa, Texasissa ja kertoi siitä, että kuinka ”tutkimusrokotteet” voivat johtaa syöpään ja muihin sairauksiin.

”Laboratoriossa me näemme, että piikitykset säätelevät immuunivastetta”, lääkäri sanoi.

”Meillä on erittäin tärkeitä soluja, jotka pitävät muut virukset kurissa ja jotka pitävät syövät kurissa. On olemassa solutyyppi, jota kutsutaan ’cd8-tappaja-t-soluksi’. Saksassa ja Alankomaissa on tutkimus, joka osoitti immuuniprofiilin muuttuneen. Lopulta heidän johtopäätöksensä oli: Näemme huolestuttavan solukuvion, jota vastaan meidän tavallisesti on taisteltava näiden torjumiseksi, mutta vastaus on, että emme tiedä kuinka kauan tuo (rokotuksella) muokattu malli kestää.”

”Se on kuin kahdeksan puolustajaa etulinjassa… kahdeksan puolustajaa etulinjassa, mutta kolme tai neljä heistä on halvaantunut, mutta kysymys on, että me emme tiedä, ovatko he halvaantuneetpelin ajaksi vai koko loppukaudeksi – koko heidän uransa ajaksi”, Cole esitti vertauskuvan immuunivasteen synkästä tilasta COVID-rokotettujen kehossa.

”Ja sitten mitä näemme tästä laboratoriossa on herpesperheen virusten, nilviäisten, ihmisen papilloomavirusten ja kaikenlaisten virusten, mononukleoosien ja niin edespäin. Nousu, joka aktivoi uudelleen … aktivoi uudelleen tasoilla … Ja olen patologi, joten näemme tämän laboratoriossa, ja näen varhaisen signaalin.”

”No, arvaa mitä muuta tuo cd8-solu tekee ja jotkut näiden T‑solujen reseptorit, joita kutsutaan maksullisiksi reseptoreiksi, ja niissä on tietty malli … ne pitävät syövän kurissa.”

”Olen nähnyt kohdunkaulan syövän 10–20-kertaisen lisääntymisen laboratoriossa viimeisten kuukausien kuukauden aikana, ja pidän tilastoja vuosittain … viimeisen kuuden kuukauden aikana”, Cole totesi.

”Milloin aloitimme piikitykset? Tammikuussa? Kuinka paljon kiinteän kasvaimen syövän lisääntymistä näemme seuraavien vuosien aikana? Luultavasti paljon.”

”Mikä on oikea vastaus? Emme tiedä, ja joskus se on rehellisin vastaus lääketieteessä, ettemme tiedä. Lääkäri, joka kertoo tietävänsä kaiken, älä usko heitä. Etsi uusi lääkäri.”

Katso kuvat ja esitys siitä mitä COVID-rokotteet aiheuttavat mikrobiologian tasolla rokotettujen mm. aivoille ja muulle elimistölle: Video, Rumble – Tohtori Cole, elokuun 3. päivä 2021.

Tohtori Peter A. McCullough

Peter A. McCullough, joka kirjoitti American Journal of Medicine ‑yhtiön ladatuimman dokumentin varhaisista COVID-hoidoista, todisti maaliskuussa Texas State Health and Human Services Committee – osavaltion komitean edessä ja keskusteli siitä, miten NIH ei ollut kiinnostunut COVID-19:n hoitamisesta kunnes ihmiset joutuivat sairaalaan (ja sitten keskittyivät haitallisesti yksinomaan rokotteisiin), ja miten filosofia johti kymmeniin tuhansiin turhiin kuolemiin.

Alla olevalla ja suomeksi tekstitetyllä videolla lääketieteen professori, sisätautilääkäri ja kardiologi, tohtori Peter McCullough, vieraili 11.6.2021 saksalaisen lakimiehen Reiner Fuellmichin haastateltavana Koronakomitean 56. istunnossa. McCullough kertoi, että hän uskoo meidän olevan globaalin bioterrorismi hyökkäyksen kohteena, jota toteutetaan rokotteiden kautta.

Tohtori Dan Stock

Tohtori Dan Stock on kotoisin McCordsvillesta, Indianasta. Hän varoitti vasta-ainevälitteisestä viruksen tehostumisesta ihmisissä, kuten on tapahtunut kaikissa eläimissä tehdyissä koronavirustutkimuksissa. Hän antoi luennon aiheesta Mount Vernonin koululautakunnan kokouksessa aiemmin tässä kuussa.

”CDC ja NIH ovat päättäneet jättää huomiotta sen tieteen, jonka he ovat maksaneet”, tohtori Stock sanoi ja esitelli asiakirjoja, kuten tutkimuksen, joka osoittaa, että Covid-hiukkaset ovat niin pieniä, että kasvomaskit eivät tarjoa mitään suojaa virusta vastaan.

Tohtori Damian Wojcik

Lääkäri Uudessa-Seelannissa, Damian Wojcik, vastustaa pakollista Covid-rokotusta viitaten Yhdysvaltojen raportteihin kuolemista ja vakavista haittavaikutuksista – lääketieteellisten eettisten sääntöjen vastaisuuksien lisäksi.

”Potilaani eivät ole laboratoriorotteja, jotka uhrataan maailmanlaajuisessa rokotekokeessa”, lääkäri totesi. ”Viiden kuukauden kuluessa 14. joulukuuta 2020 USA:n rokotteiden haittatapahtumien raportointijärjestelmään on raportoitu 4 434 kuolemaa”, hän sanoi.

”Tämä on enemmän kuin kaikkien muiden rokotteiden yhteenlaskettu kokonaismäärä viimeisten 10 vuoden aikana ja 113–165 kertaa suurempi kuin influenssarokotteen vuotuinen kuolleisuus.”

”Minusta lääkärinä näyttää siltä, ​​ettemme voi olla uskollisia lääketieteen eettisiä sääntöjämme kohtaan ja samalla olla hiljaa kokeellisen hoidon edessä, joka pakotetaan pakotuksen, pelottelun, toimeentulon menettämisen uhan, matkustusrajoitusten ja mahdollisen lääketieteellisen aseman menetyksen vuoksi”, Wojcik totesi.

Tohtori Angelina Farella

Tohtori Angelina Farella (abt4kids.com ja aflds.org) kertoi, että mRNA-piikitykset ovat tappavampia kuin Covid-19.

”Yritin tuoda esiin sen tosiasian, että lapsille, joiden selviytymiskyky on 99,997 prosenttia, tämä tarkoittaa sitä, että pohjimmiltaan kyse on yksi miljoonasta lapsen mahdollisuudessa kuolla Covid-tautiin. Nämä rokotteet kuitenkin tappavat yhden joka kolmesta tuhannesta ihmisestä. Sitä ei voida hyväksyä.”

”Ei ole mitään syytä, miksi amerikkalaisen turvallisuuden vaarantamisen pitäisi olla eturintamassa tässä asiassa, ehdottomasti ei pitäisi. Ja lapset olisi suljettava kokonaan pois ja suojeltava, koska suurin osa heistä voi olla jo immuuneja, ja me vahingoitamme heitä.”

Tohtori David LV Bauer

Covid-rokotteen kehittäjä ja Francis Crick ‑instituutin RNA-virusten replikointilaboratorion ryhmänjohtaja, tohtori David LV Bauer, myönsi, että piikitykset tuhoavat kehon immuunivasteen, heikentävät tärkeitä vasta-aineita, joita tarvitaan tautien torjumiseksi, ja on naurettavaa väittää, että tehosteannoksia tarvittaisiin.

”Havaitsimme, että Pfizer-rokotteen vastaanottajilla, joilla on ollut kaksi annosta, on noin viisi tai kuusi kertaa pienempi määrä neutraloivia vasta-aineita. Nämä ovat sellaisia ​​immuunijärjestelmän kultastandardeja, jotka estävät viruksen pääsyn soluihisi. Ja sitten huomasimme, että niitä on vähemmän ihmisillä, jotka ovat saaneet kaksi annosta.”

”Olemme myös havainneet, että niillä ihmisillä, joilla on vain yksi annos Pfizer-rokotetta, on todennäköistä, että heidän veressä on paljon näitä vasta-aineita.”

”Ja ehkä vielä tärkeämpää meille kaikille on se, että me näemme, että mitä vanhempi olet, sitä alemmat tasosi todennäköisesti ovat, ja mitä pidempi aika siitä, kun olet saanut toisen piikityksen, sitä heikommat tasosi myös todennäköisesti ovat. Joten se kertoo meille, että meidän on todennäköisesti asetettava etusijalle pian tulevat ikääntyneiden ja haavoittuvampien ihmisten tehosterokotukset, varsinkin jos tämä uusi variantti… ”

Tohtori Roberto Petrella

Italialainen lääkäri Roberto Petrella varoitti jo viime vuonna, että COVID-rokote on suunnitelma maailman väestön vähentämiseksi 80 prosentilla, ja sanoi pitävänsä parempana vaihtoehtona kuolemaa kuin rokotteen ottamista.

”Covid-19 tarkoittaa joukkotuhoamisohjelmaa”, tohtori Petrella varoitti ja antoi profeetallisen kuvan lähitulevaisuudesta, jonka näemme tällä hetkellä toteutuvan silmiemme edessä.

”Useimmat rokottamattomat ihmiset lakkaavat olemasta yhteiskunnan kannalta. Et voi matkustaa ilman rokotetta, et voi mennä elokuvateatteriin ja tulevaisuudessa et voi edes poistua omasta kodistasi”, lääkäri ennakoi tarkoin nyt nähdyt vuoden 2021 tapahtumat. ”Pidän parempana kuolemaa, en rokotusta.”

Lähde: UMV

Hyvinvointi Koronavirus Lääketeollisuus Rokotteet Terveydenhuolto Terveys Tiede & luonto Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lääketiedevastainen vouhottaja

  Vastaa

  Hienoa että täällä julkaistaan valtavirrasta poikkeavia näkemyksiä. Sopiiko että lainaan kommenttia aikaisemmasta artikkelista?

  Ihmettelen minkä vuoksi varsinkin joillakin kansallismielisille vaikuttaa olevan vaikeuksia sisäistää, että tässä rokote- sekä korona-asiassa voisi olla jotakin mätää. Kognitiivinen dissonanssi tuntuu olevan joillakin vahva. Mietitäänpä kokonaisuutta käyttäen esimerkkinä vaikkapa holokaustia. Uskotko, että se on tapahtunut? 

  Jos uskot holokaustin tapahtuneen, uskot siis, että suunnitelmallinen ja järjestelmällinen kansanmurha on mahdollinen. Mistä voit tietää, ettei sellainen voi tapahtua uudelleen?

  Jos olet niitä jotka kieltävät holokaustin tapahtuneen, uskot siis, että suunnitelmallinen ja järjestelmällinen, kokonaisiin kansakuntiin vaikuttava huijaus on mahdollinen. Mistä voit tietää, ettei sellainen voi tapahtua uudelleen?

 • Puolueeton

  Vastaa

  Kommentoin UMV lehteen kyseistä ja siihen liittyvää toista artikkelia, jota ei julkaistu, suunnilleen näin:

  mRNA on kehitetty jo vuonna 1989. Se on hyvin monimutkaista uutta biokemiallista tekniikkaa eikä suinkaan geeniteknologiaa. Sitä on siis kokeiltu jo 30 vuotta aluksi in vitro (= kokeillaan koeputkessa tai kasvatusmaljassa).
  mRNA on tavallisiin rokotteisiin nähden hyvin turvallinen, koska viruksen DNA:n sijaan annetaan mRNA kemikaaleja. Näitä molekyylejä vastaan immuunijärjestelmä valmistaa vasta-aineita, jotka riittävät estämään viruksen lisääntymisen.
  mRNA rokote on hyvin soviteltavissa eri tapauksiin ja voi olla, että sillä voidaan rokottaa joskus jopa syöpäsairauksia vastaan. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3597572/
  Aina uudet teknologiat saavat aikaan vastalauseita. Maan kuviteltiin olevan maailman keskus. Jotku olivat toista mieltä ja väittivät maan kiertävän aurinkoa. Vastaanpano näitä vastaan oli ankaraa jopa teloituksineen. Vääriksi väitettyjä tiedekirjoja poltettiin satoja vuosia.

  Nettimedian tulisi pitää huolta tulevaisuudestaan ja yrittää olla tasapuolinen. On aivan oikein julkaista kaikkien mielipiteitä ja pitää yllä keskustelua. Tämä taitohan meidän lumedemokratiasta on hukassa. Valtamedialla on vain yksi mielipide, hallintoviranomaisten mielipide on ainoa oikea ja muut mielipiteet torjutaan. Nettimediat ovat siten luomassa uutta kulttuuria ja lopettamassa Suomen lumedemokratiaa, ja toivottavasti onnistuvatkin tässä, jos sallivat sananvapauden.

  • Otsoniterapia

   Vastaa

   Vai että puolueeton kun promoat jotain geeniteknologiaa. On olemassa keinoja joilla voi hoitaa kaikki virus- ja bakteeri peräiset sairaudet. Mitään rokotteita ei tarvita. Kuten otsoniterapia ja kloooridioksidi. Ne ovat oikein käytettynä täysin vaarattomia. Ja tietty Rife teknologia, joka tosin vaatisi valtiollista rahoitusta kaiken potentiaalin irti saamiseksi ja käypien protokollien kehittämiseksi.

   https://quantumleap.is/

   https://www.brighteon.com/980b410b-ab46-480c-aac0-399bd6087d6a

   http://www.otsonoituoliivioljy.fi/2020/04/otsoni-ja-otsonoidut-tuotteet.html

   https://www.youtube.com/watch?v=H3Q7t3XN7X8

  • Nationalisti

   Vastaa

   Älähän nyt viitsi, mrna-”rokote” on kaikkea muuta kuin turvallinen, näkeehän sen nyt jo valtavista haittavaikutusmääristä ja kuolemantapauksista.
   MRNA-”rokotteella” ei ole aiemmin rokotettu ihmisiä, tämä on ensimmäinen kerta kun tällaista kokeillaan massoihin, kyseessä on siis eräänlainen testi ja nyt jo on tullut ilmi, että eihän se edes estä saamasta mitään tartuntaa tai levittämästä sitä.
   Kohta moni alkaa kyselemään, että mitähän heihin oikein on pistetty…

 • Minä

  Vastaa

  Aika näyttää, miten kullakin rokotetulla menee. Tuleeko paljon hautajaisia, vai tuleeko runsaasti ihmisiä, jotka ovat loppuelämänsä lääkitysten varassa, vai tuleeko sekä että.

  Tästä kehittynee hurja näytelmä, jossa hallitukset yrittävät pakottaa kansalaiset rokotuksiin ja alistaa viherfasismille. Saattaa tulla myös raju vastarinta, jossa syyllisiä jahdataan urakalla. Se olisikin vähintä, että tuo porukka saataisiin tuomiolle, eikä pelkästään rokotteista.

  Jos kuolemia ja immuunisysteemin heikkenemisiä tulee huomattavan paljon, tulee kyllä uusi maailman järjestys, mutta ei sellainen, jota globalistit toivovat. Heidän paikkansa tulee silloin olemaan häpeäpaalu loppuiäksi ja myös historiankirjoissa.

  Käsittämätöntä, jos edes osa tuosta toteutuu. Mahtaako Sanna Marin edes ymmärtää minkä touhun juoksutyttönä toimii? Mahtaako Suomen hallitus käsittää, mitä tekevät, vai ovatko ideologisesti sokeita, uskoen olevansa hyvällä asialla. Tuskin heille on kukaan kertonut todellisia tavoitteita.

  Mikä vähän ihmetyttää on, että miksi juuri länsimaiset yhteiskunnat halutaan tuhota, koska länsimaisissa yhteiskunnissa on sitä osaamista eniten, ainakin vielä. Ehkä suunnittelijat pitävät eurooppalaisperäisiä hankalina hallittavina ja haluavat ensisijaisesti vähentää eurooppalaisperäisiä. Intiassa, Kiinassa, Venäjällä ja afrikkalaisissa maissa ei ole rokotuksia samassa mittakaavassa. No, en ole varma Kiinasta, mutta Kaakkois-Aasiassa ei ole rokotettuja likikään samoissa prosenttimäärissä.

 • ana

  Vastaa

  Höphöpö

 • Minä

  Vastaa

  Puolueeton (?) Noin kai jotkut selittävät ihanan uutuuden.

  Monista lähteistä saa luke, että sillä tehtiin eläinkokeita, jotka lopetetiin, koska koe-eläimet kuolivat kaikki.

  Pitää katsoa tuloksiin, eikä mainospuheisiin. Verihyytymät on monen tutkimuksen havainto. Immuniteettisysteemin heikeneminen on todettu. Enemmän haittavaikutuksia kuin millään muulla rokotteella ikinä, monin verroin enemmän. Suuri määrä kuolleita ja vammautuneita on raportoitu. Ja niin edelleen. On monia hyviä syitä pitää sitä huonona ratkaisuna, nimitettiin sitä sitten miksi vaan.

  kirsikkana kakun päällä on, että miksi valtioiden hallinnot valehtelevat kuolleiden määriä moninkertaisiksi pelotellakseen ihmisiä? Miksi väitetään, että pitää ajatella toisia, vaikka nuo piikitykset eivät estä tartuttamasta toisia? Miksi juuri nyt useammassa paljon piikitetyssä valtiossa enemmistö vakavista tapauksista sairaaloissa, kuolemat mukaanlukien, ovat näitä ”rokotettuja”. Miksi lapsia väen väkisin rokotetaan kokeellisella rokotteella, vaikka lasten rokotamiseen ei ole mitään syytä? Miksi puuhataan rokotuspassia, vaikka rokotettu on tartuttaja ihan siinä kuin rokottamatonkin? Miksi ajetaan väen väkisin sulkutiloja, vaikka niistä ei ole hyötyä? Miksi täytyy pitää maskia, josta ei ole mitään hyötyä?

  Pitää katsoa todellisuuteen, ei teoreettisiin selityksiin.

 • mRNA checksum

  Vastaa

  Tietääkö joku onko piikin mRNA:sta laskettu tarkistesumma, jota voisi verrata pullossa olevaan. Nimittäin mRNA:han valmistetaan ”bakteeri”-tehtaissa, jolloin se voi mutatoitua, joten pullossa olisi väärä mRNA koodi. Mikähän valmistajalla on laadun varmistuksena?

 • jotteri

  Vastaa

  rokotetaanko islamin uskoisia ollenkaan? kieltääkö uskonto rokottamisen?

 • Nimetön

  Vastaa

  Suurin osa unohtaa, että ihmisellä on oma immuunipuolustus, joka tuhoaa virukset ja bakteerit. Näin jää tapahtumatta vain jos immuunipuolustus on syystä tai toisesta heikentynyt. Variantit eroavat niin vähän alkuperäisestä viruksesta, että elimistö tuhoaa ne yhtälailla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Skeptisyys on terveen järjen merkki. Kaikissa uusissa lääkkeissä ja hoitomuodoissa on AINA mutkia mukana, joista yleensä opitaan ja ongelmat korjataan. 

  Pidän siis päivän selvänä, että myös näillä rokotteilla on ollut ja tulee olemaan erinäisiä haittapuolia. Tämä etenkin siksi, että nämä rokotteet on täysin uusia ja niitä ei ole ehditty kehittää kunnolla.

  Tämän sanottuani pitää kuitenkin nyt osoittaa skeptisyyttä tämänkin setin suhteen. Tulee aika vahvasti mieleen Loirin suoritus Pahat Pojat ‑leffassa, jossa äijä sairaalavuoteella sanoo vaisulla äänellä ”ne panee huumeita hampurilaisiin”. Nämä kaaosta ennustavat lääkärit (ja muut ”asiantuntijat”) ennustaa nyt käytännössä massamurhaa, kaaosta ja uutta Nintendoa seuraavalle parille vuodelle. Ihanko oikeasti joku nyt tosissaan uskoo tämän ääripään?

 • Nimetön

  Vastaa

  Rokoteagendan uskottavuutta heikentää muutama asia:

  1. Sitä promoaa hallitus, joka on valittu puolueista, jotkä hävisivät vaalit. Ts. puolueista, joita suomalaiset eivät halunneet päättämään asioistaan.
  2. Kyseisten puolueiden poliitikot ovat jääneet housut kintuissa valehtelusta ja tehneet päätöksiä, jotka ovat haitallisia Suomelle. (Esimerkkinä pakolaispolitiikka, jonka erittäin huonosta toteuttamisesta meillä on malliesimerkki Ruotsissa. Silti Suomen kurssi on sama.)Tästä huolimatta nämä poliitikot pitävät kynsin ja hampain kiinni virastaan eivätkä edes harkitse eroamista. Normaali käytäntö on eroaminen tehtävistä jo paljon vähemmästäkin.
  3. Kaikki vallassa olevat puolueet ajavat samaa asiaa yli puoluerajojen, eli ovat yhtä ja samaa puoluetta. Vain puolueen logot eroavat toisistaan.
  4. Kaikki kritiikki ja rokoteagendan vastainen tieto valtamediassa on sensuroitu tai julistetaan muitta mutkitta salaliittoteoriaksi. Näiden salaliittoteoreetikkojen perustelut näkemyksilleen ovat kuitenkin paljon uskottavampia.
  5. Rokoteyhtiöt ja media ovat samojen sijoitusyhtiöiden omistuksessa ja rokotteiden puolesta onkin tehty näyttävää mediankampanjaa. Rokotebisnes kukoistaa.
  6. World economic forum ja eliitti ajaa meitä kohti maailmaa, jossa meidän yksilönvapauksiamme rajoitetaan erilaisilla tekijöillä ja meidät pakotetaan luopumaan oikeuksistamme ja omaisuudestamme ja meille aiheutetaan huomattavia lisääntyviä elinkustannuksia. Kaikki on verhottu lupauksiin paremmasta huomisesta ja maailmasta, vaikka todellisuudessa kyse on vallasta, totalitarismista, täydestä kontrollista elämän joka osa-alueella. Kehitystä on pedattu jo vuosia vähitellen, eikä kritiikistä huolimatta yksikään puolue ole tehnyt näihin asioihin muutosta tai korjausta.
  Hallituksemme toteuttaa WEFin linjaa.

  https://www.younggloballeaders.org/community?utf8=%E2%9C%93&q=&status=alumni&class_year=&sector=&region=#results

 • Nimetön

  Vastaa

  Ajankohtaisia linkkejä vuosikymmenten takaa:

  The Sun lehti 1.3.1989, ihmisten sirutus, injektiot, asialla Bushin hallitus
  http://whale.to/vaccine/frick.html

  London Times 11.5.1987; AIDS epidemic triggered by smallpox vaccine
  https://steemit.com/health/@elissahawke/vaccines-the-first-time-i-sprained-my-ankle-in-the-rabbit-hole-go-see-vaxxed
  https://newspunch.com/who-admits-that-smallpox-vaccine-created-aidshiv/

  House Bill 15090, CIA TOP SECRET projekti MKNAOMI, ihmismäärän vähentäminen, HIV/AIDS sisältävä isorokkorokote afrikassa, AIDS virus B‑hepatiitti rokotteessa 1978
  https://www.sott.net/article/155729-The-AIDS-virus-Made-in-the-USA
  https://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/AIDS3.html?q=AIDS3.html
  https://www.scribd.com/doc/20578136/House-Bill-15090-Actual-Document

  US virus cancer program 1962–1978
  https://www.mikehagan.com/USSPECIALVIRUSFC.jpg
  https://www.mikehagan.com/USSVCP_1978.pdf
  Kirjoita kenttään: phasefive1978

 • markkus

  Vastaa

  Hyvä että edes joku ammattilainen uskalltaa puhua totta.

 • Asiantutkija

  Vastaa

  Kuka lähtee vapaaehtoiseksi vedonlyöntiin jossa minä väitän seuraavia asioita:

  Koronarokote ei tule merkittävästi lisäämään kuolleisuutta.
  Koronarokote ei tule merkittävästi lisäämään vammaisuutta.
  Koronarokote ei tule merkittävästi lisäämään vakavia haittoja.

  Määritelmät:
  Koronarokotteilla tarkoitetaan Pfizerin, Modernan, Jonsson& Jonsson ja Astra Zenecan valmisteita Covid19 rokotekäyttöön.

  Merkittävällä kuolleisuuden kasvulla tarkoitetaan rokotteen aiheuttamaa kuolleisuuden kasvua lukuarvoltaan yksi promille = 1/1000 rokotteen saaneiden määrästä.

  Merkittävällä vammaisuuden lisääntymisellä tarkoitetaan yhtä prosenttia= 1100 rokotteen saaneiden määrästä

  Merkittävällä vakavien haittojen lisääntymisellä tarkoitetaan lääketieteellisesti todennettua tapausta, jossa henkilö kärsii pysyvästä haitasta esim. hengenahdistus, alentunut toimintakyky tai muistin heikkeneminen jne.

  Vedonlyönnin panos:

  Panos vastaa osallistujan kahden kuukauden bruttoansiota vastaavaa rahamäärää euroissa. Tämä todennetaan tarkastelujakson lopulla paikalle toimitettavasta dokumentista, jossa ilmenee verottajan tai muun vastaavan tahon tiedot kyseisestä henkilöstä.

  Tarkastelujaksoksi otetaan viisi kalenterivuotta alkaen vuodesta 2021 jolloin rokotukset alkoivat.
  Vertailuarvoksi otetaan vuoden 2019 tilanne.

  Tarkasteltavat luvut todennetaan avoimesti saatavilla olevista, luotettaviksi todistettavista lähteistä.

  Löydänköhän täältä yhtään sanojensa takana seisovaa ihmistä, vai onko sittenkin pelko aiheuttanut selkärangattomuuden?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi