mRNA-rokotteen keksijä: riskeeraan elämäni puhumalla rokotetta vastaan

Malone kirjoitti myös, ettei ole itsetuhoinen, sillä hän on sinut itsensä ja maailman kanssa. Tarkoituksena on toimia henkivakuutuksena mahdollista "itsemurhaa" vastaan.

Tiede & luonto

mRNA-rokotteen keksijä, tohtori Robert Malone, kertoo kokeneen toimittajan suositelleen hänelle henkivartijan palkkaamista. Tämä johtuu siitä, että riski Malonen ”itsemurhasta” on ollut kasvusuunnassa sen jälkeen, kun hän on alkanut puhumaan rokotetta vastaan.

Malone kirjoitti myös, ettei ole itsetuhoinen, sillä hän on sinut itsensä ja maailman kanssa. Tarkoituksena on toimia henkivakuutuksena mahdollista ”itsemurhaa” vastaan.

Koronarokotteet ovat juurikin mRNA-rokotteita. Rokotetta kaupitellaan massoille pitkin maailmaa ja joissakin maissa on rokotepakko, vaikka jopa niiden keksijä pitää sitä vaarallisena asiana.

Lähde: Twitter (1, 2)

Hyvinvointi Koronavirus Rokotteet Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tässä rokotushommassa on paljon omituisuuksia. Rokotteita lobataan erittäin aggressiivisesti, valtamedia väkisin ylläpitää tätä ”pandemiaa” kirjoittamalla toinen toistaan typerämpää pelottelupropagandaa ja niin sanotut asiantuntijat esittävät jatkuvasti uusia verukkeita, joilla rajoituksia saataisiin jatkettua.

  Normaalilla itsenäisellä ajattelukyvyllä varustettu ihminen kyllä kykenee tutkimaan tilastoja, lukemaan viranomaisten outoja ja ristiriitaisia lausuntoja sekä näkemään valtamedian pelkopropagandan lävitse.
  Rokote on lyöty markkinoille valtavalla kiireellä, eikä lääkeyhtiöillä ole mitään vastuuta tulevista haittavaikutuksista. En myöskään näe rokotetta mitenkään tarpeellisena tuohon tautiin, kun katsoo keitä siihen pääsääntöisesti kuolee. Normaalin immuunipuolustuksen omaava ei tuollaisella piikillä tee mitään.

  Ihmisten kannattaisi hetki miettiä, että ajavatko lääkeyhtiöt ja monet ylilääkärit todella kansan parasta vai onko heillä suurimpana mielenkiinnon kohteena vain raha, monilla lääkäreillä kun on sidonnaisuuksia näihin suuriin lääkeyhtiöihin.

 • sotataito

  Vastaa

  Valmistautukaa pahimpaan.

  Kun Englannissa ja Ranskassa on nyt jo tällaista että ihmisiä otetaan kiinni mielivaltaisesti, ymmärtää mitä se on kohta myös Suomessa.

  Suomalaiset poliisit oikein nauttivat sadistisesti tällaisesta kun ihmisiä voi kohdella kuin rikollisia.

  Globaali poliisivaltio on täällä!

  Siat elementissään.

  https://www.bitchute.com/video/uVJMLIGEqjl2/?list=subscriptions

  EI KORONAPASSEJA!

 • Jarkko

  Vastaa

  Vapauttava totuus ‑niminen kanava on julkaissut videoita Litteästä Maasta ja rokotteista YouTubessa. Sillä kanavalla on julistettu Litteän Maan teoriaa ja rokotekriittisyyttä.

 • Juha

  Vastaa

  Heh heh. Kyllä ihmiset on hulluja. Ottavat kokeellisen geenimanipulaation tietämättä sen seurauksista. Ja vi#ut se mitään koronaa estä.. englannissa yli 50 % tartunnan saaneista on piikki alla.. heh, Herätkää pahvit!

 • Totuus ensin

  Vastaa

  On ilmeisesti niin että Suomessa ei kukaan ole kuollut koronaan, vaan on kuoltu koronan kanssa.
  Toisin sanoen terve ihminen ei kuole koronaan.

  Jokainen joka ottaa rokotepassin tms. hyväksyy ja haluaa kansalaisten eriarvoistamista ja kansan kahtiajakoa sekä ihmisoikeuksien alasajoa.

  Miettikää näitä mielessänne.

 • Totuus ensin

  Vastaa

  Tuolta löytyy paljon tietoa asioista:

  https://paluuviisauteen.fi/videot

 • Anonyymi

  Vastaa

  Kaikille koronadenialisteille pakkorokotukset, siirretään ne viettämään reipasta leirielämää ”karanteenileirille”, joka viikko koronatestit persereiästä. Hah.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tulet huutelemaan ”koronadenialistia” ymmärtämättä yhtäkään tilastoa tai kykenemättä katsomaan asioita objektiivisesti. Ei kovin vahvasti mene elämässä, kun on noin helposti vietävissä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Itse olen ottanut Modernan kaksi rokotetta ja mitään sivuvaikutuksia, haittavaikutuksia, vammoja tms tullut kummastakaan. Samoin vanhemmat, sisko ja isovanhemmat ovat ottaneet molemmat rokotteet ja kaikki voimme ihan hyvin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Niin ja sinähän osaatkin sanoa juuri nyt miten se rokote vaikuttaa myöhemmin kehoon.
   Et ilmeisesti miettinyt ollenkaan, että olet todennäköisesti varsin hyvin pärjännyt ilman niitä rokotteita nyt reilun vuoden.
   Lääkeyhtiöt ainakin kiittävät, kun kansa uskoo kaiken mitä heille lobataan, mitään vastuita lääkeyhtiöillä ei tietenkään ole mistään.

   • Anonyymi

    Vastaa

    Isot lääkejätit ovat pelastamassa täällä ihmiskuntaa. Rahalla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. 😂

 • Nimetön

  Vastaa

  Vain idiootti ottaa geenejä muuntelevan rokotteen joka aiheuttaa mm lapsettomuutta

 • Anonyymi

  Vastaa

  Aivan sama oikeastaan. Uskokoon kuka mitä tahtoo. Sarkastisia viestejä kirjoitan monesti. Paljon liittyy hämärää puuhastelua siihen, että EU-maat ja useat muut maat käyttävät koronavirusta hyödykseen luodakseen uudenlaisen poliisivaltion ja diktatuurin. Koronaviruksen varjolla on hienoa tehdä kaikkea hämärää. Kysymys kuuluu: Onko SARS-CoV‑2 virus laboratoriossa luotu bioase? Kyllä on. Uskon, että USA:ssa tehty bioase, mitä on käytetty Kiinassa CIA:n toimesta horjuttaakseen Kiinan valtiota, mutta eivät ottaneet kaikkea huomioon, esim sitä mihin bioaseilla leikkiminen voi johtaa, joten se levisi globaaliksi pandemiaksi. Se nyt on ihan selvää, että se ei mistää lepakosta tai muusta eläimestä ole. SARS-CoV‑2 viruksessa on sellaisia ominaisuuksia mitä luonnosta ei löydy. Ehkä myös siksi he saivat luotua rokotteet melko nopeasti. Vielä on tosin epävarmaa miten eri viruksen mutaatiot käyttäytyvät rokotteiden saaneilla. Voihan olla, että lähitulevaisuudessa siitä kehittyy jokin supervirus, joka tappaa kaiken tielleen tulevan mihin ei rokotteet enään tehoa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi