Saksa: Vihreä ministeri pitää ”itsestään selvänä” maan tarvetta maahanmuuttajille – noin 80% saksalaisista haluaa tiukempaa rajavalvontaa

Demokratiassa poliitikot hallitsevat tyrannien tavoin kansan mielipiteestä välittämättä.

Väestönvaihto

Vaikka yleinen mielipide on nykyään saksalaisten keskuudessa maahanmuuttoa vastaan, hallituksessa istuvat poliitikot jatkavat avoimien rajojen politiikkaansa ”työvoimapulaan” vedoten. Näihin lukeutuu myös vihreään puolueeseen kuuluva talous- ja ilmastonsuojeluministeri Robert Habeck, joka on vaatinut vielä lisää maahanmuuttoa Saksaa vaivaavasta asunnottomuudesta, terveydenhuollon ylikuormituksesta ja maahanmuuttajarikollisuuden kasvusta huolimatta.

Antaessaan hiljattain haastattelua Rheinische Post ‑lehdelle, Habeck sanoi olevan ”itsestään selvää, että Saksa on riippuvainen maahanmuutosta, sillä se on välttämätöntä kasvun ja talouden turvaamisen kannalta.”

Habeckin kommentit tulevat samaan aikaan, kun mielipidekyselyjen mukaan 64 prosenttia saksalaisista haluaa maan ottavan vastaan vähemmän maahanmuuttajia. Sama määrä oli myös sitä mieltä, että maahanmuutto tuo enemmän haittaa kuin hyötyä. Lisäksi 82 prosenttia halusi tiukempaa rajavalvontaa.

Lähde: Remix

Maahanmuutto Poliittiset viholliset Rajavalvonta Rotu Saksa Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  viher piiperö jos muuttaisi hienoon asuntonsa maahanmuuttajille, sekä itse muuttaisi näiden karviksien sekä yön timppojen sekaan, voisi ääni muuttua

 • Elätit

  Vastaa

  Minä en vieläkään ymmärrä miten/miksi kaikki euroopan johtajat, rajavartijat, poliisit ja armeijat avaisivat maansa rajat vieraan vallan terroristeille ja jihadisteille sen jälkeen kun mama-Merkel sanoi kerran ”Meidän tulee kantaa vastuumme”.

  Ei meillä (euroopalla) ollut mitään tekemistä ko. uskonsodan kanssa. Miksi meidän piti kantaa ”vastuumme”?? Ja mikä oli se taikaisku joka sai kaikki viranomaiset laskemaan housunsa ja pyllistämään (yhä edelleen) maahan ilman asiakirjoja tulevia muukalaisia? Ja antamaan niille ”pakolois” statuksen vaikka niiden koti- tai naapurimaissa ei edes sodittu?

  Ja miten muka tyällisyytemme on riippuvainen noista muukalaisista jotka eivät osaa kirjoittaa/lukea edes omaa kieltään? Tai jotka ovat liian laiskoja nousemaan aamulla töihin jos sattuu väsyttämään.

  Mutta että… se on huomattu että toisen lompakolla on helppo elää. Niinkuin sosssut ja vasemmisto on Suomessa aina elänyt ja ollut elätettävänä.

 • Schnapps

  Vastaa

  Siinä Robertilla vihreiden tunnusomainen turvonnut juopponaama. Ei yllätä ketään, se on rankkaa olla mielenvikainen.

 • Sawlover

  Vastaa

  Kyllä täällä Suomessakin tuntuva tukien leikkaaminen olisi paikallaan niin saataisiin näitä sohvalla makaavia roistoja patistettua takaisin töiden pariin. Samalla myös perusteet ”työvoimapulan” paikkaamiselle menettäisivät uskottavuuttaan tuntuvasti.

  Pienituloisilla suomalaisilla ei ole paljoa varaa mussuttaa maahanmuutosta jos oma panos Isänmaan hyväksi on pyöreä nolla.

 • TT

  Vastaa

  Vihreissä on se ongelma, että media on onnistunut aivopesemään ison joukon saksalaisia kannattamaan itsetuhoista vihreää politiikkaa, joihin kuulu sekö massamaahanmuutto että halvoista ja luotettavista energianlähteistä luopuminen ja tämän myötä saksalaisten elintasolle tärkeän tuotantoteollisuuden alasajo. Aivopesu onnistuu kenties sen vuoksi, että liittoutuneiden pitkäaikainen miehitys ja intensiivinen natsismin vastainen syyllistävä propaganda on tuhonnut useimpien saksalaisten itsesuojeluvaiston.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi