Pommi-iskuja Pakistanissa – maa karkottaa 1,73 miljoonaa afgaania

Tänä vuonna suurin osa pommi-iskusta Pakistanissa on ollut afgaanien tekemiä, joten hallitus massakarkottaa afgaaneja vastatoimenpiteenä.

Väestönvaihto

Pakistan aikoo massakarkottaa kaikki maassa laittomasti oleskelevat afgaanit tilastoinnin paljastettua, että 14 tänä vuonna tapahtuneista 24:stä pommi-iskuista ovat olleet Afganistanin kansalaisten tekemiä.

Hallitus on käskenyt noin 1,73 miljoonaa afgaania poistumaan maasta kuun loppuun mennessä, tai heidät otetaan kiinni ja karkotetaan väkisin.

”Olemme antaneet heille määräajaksi 1 marraskuuta. Olemme Afganistanin hyökkäyksen kohteena ja afgaanit ovat tässä mukana. Meillä on asiasta todisteita,” sisäministeri Saffraz Bugti kommentoi asiaa.

Pakistanissa asuu noin 4,4 miljoonaa afgaania, eli yli kolmasosa heistä karkotetaan terrorisminvastaisena toimenpiteenä. Ruotsi voisi ottaa Pakistanista mallia pommi-iskujen vähentämisessä.

Lähde: Remix

Afgaanit Karkottaminen Politiikka Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Neula ja laakeri

    Vastaa

    Koska Pakistan on ydinasevaltio, siis aidosti itsenäinen valtio, se voi rikkoa niin halutessaan kansainvälisiä sopimuksia ja se voi tehdä tuollaisia viisaita päätöksiä riippumatta siitä mitä muu maailma ajattelee. Sillä HÄTÄ EI LUE LAKIA eikä VALTA SOPIMUSTA!!!

  • TT

    Vastaa

    On melkoista laiskuutta pakistanilaishallinnolta olla kykenemätön selvittämään sitä, kuka afgaani elää maassa kunniallista elämää ja kuka ei. Mutta toisaalta on niinkin, että hätä ei lue lakia. Jos tilanne kärjistyy liiaksi, on syytä tehdä mieluummin tökerö massakarkoitus kuin olla tekemättä mitään. Jos Pakistanissa olisi Suomen päättäjät, niin se ottaisi sisään vielä toiset 4,4 miljoonaa afgaania ja nekin mielellään lähtömaan roskaväestä.

  • Historian Punkka

    Vastaa

    Näyttää kaipaavan nuo mustatkin valkoista miestä ohjaamaan miten elää ihmisiksi. (Tai ainakin neekereiksi.)

    https://www.youtube.com/watch?v=YzorN_Jf-5A

  • Nimetön

    Vastaa

    Suomenkin tulisi aloittaa ydinaseohjelma, mieluiten samalla tyylillä kuin Israel.

  • Observer

    Vastaa

    Sama pitäis tehdä ympäri Euroopan; kaikki karvaiset sotalapset sun muut rapefuugesit paukuttelemaan sinne missä ovat syntyneetkin. Maassa maan tavalla tai maasta pois.

  • JFK

    Vastaa

    ”Ruotsi voisi ottaa Pakistanista mallia pommi-iskujen vähentämisessä.”

    Ruotsi luultavasti ottaa nuo 1.73 miljoonaa ”siirtolaisina” vastaan. Sijoittavat heidät Örebro:hon.

    Kuinka paljon vaatisi kuvitteelliselta ulkomaiselta psyop-organisaatiolta efforttia löytää 4.4 miljoonan kokoisesta vähemmistöstä 14 henkilöä, jotka ovat halukkaita tekemään pommi-iskun? Siihen riittänee n. 10000 dollaria ja kuvitetut ohjeet pommin tekoon.

    Tässä viritellään jonkun toimesta konfliktia Pakistanin ja Afghanistanin välille.
    ”Belt and road” ei taida olla kaikkien mieleen?

    • pää määrää

      Vastaa

      EU väkiluku on 450 miljoonaa, josta Suomen osuus on 1,2%. Jos jako menee EU sääntöjen mukaan, Suomeen hakeutuu 21000. Jos Puola, Unkari ja Slovenia pitävät itsenäisyytensä, meidän osaksi tulee 24000. Suomi on hyvässä maineessa hyvien olosuhteidensa vuoksi niin oikea arvio voi olla lähellä 30000 halukasta siirtyjää. Orpolla on varmaan länsirajat auki ja persut myötäilevät tapansa mukaan.

  • Jupi

    Vastaa

    karkoitus Eurooppan?

  • Teme

    Vastaa

    Kohta tulee pakolaisia. (Taas.)

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi