Helsinki: Taksiraiskaaja Arian Rezajilla on kahdeksan uutta uhria!

Nyt Helsingin käräjäoikeudessa Rezajille vaaditaan rangaistusta kuudesta raiskauksesta, kuudesta vapauden­riistosta, pakottamisesta seksuaaliseen tekoon ja varkaudesta.

Väestönvaihto

Arian Juhana Rezaji.

Afgaanitaustainen sarjaraiskaaja ja taksikuski Arian Juhana Rezaji, 45, on jälleen syytteessä lukuisista uusista seksuaalirikoksista. Helsingin hovioikeus tuomitsi miehen toukokuussa lähes 6,5 vuoden vankeuteen aiemmista rikoksistaan.

Aiemmassa seksi­rikos­kokonaisuudessa taksi­raiskaajan syyksi luettiin muun muassa viisi raiskausta, törkeä raiskaus, neljä vapaudenriistoa, pakottaminen seksuaaliseen tekoon ja salakatselu. Rezaji hyödynsi järjestelmällisesti taksikuskin ammattiaan päihtyneiden ja sammuneiden naisten raiskaamiseen.

Nyt Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään uutta seksuaali­rikosten sarjaa, jossa uhreja on kahdeksan. Rezajille vaaditaan rangaistusta kuudesta raiskauksesta, kuudesta vapauden­riistosta, pakottamisesta seksuaaliseen tekoon ja varkaudesta.

Nyt käräjillä käsiteltävät rikosepäilyt tulivat ilmi, kun poliisi jatkoi taksi­raiskaajan vanhojen rikosten selvittelyä. Virkavallalle valkeni, että uhreja olisi todennäköisesti enemmänkin, sillä miehen toiminta vaikutti hyvin systemaattiselta.

Mies oli muun muassa salakuvannut osaa uhreistaan. Poliisi sai naiset tunnistettua, kun mieheltä takavarikoiduista laitteista löytyi rikoksiin viittaavaa materiaalia.

Rezaji oli vaaninut aamuyöllä yksin liikkeellä olleita humalaisia naisia taksitolpilla ja niiden läheisyydessä. Asiakkaan ilmoittaman osoitteen sijaan mies lähti kyyditsemään heitä mustalla Mercedes-Benzillään aivan toisaalle. Rezaji on ajanut aluksi pikkuteillä ja yöaikaan hiljaisilla alueilla kuten pysäköinti­paikoilla tai teollisuusalueilla tai omakotialueilla, eivätkä päihtyneet asianomistajat ole tienneet, missä he ovat. Yksi Rezajin uhreista oli tekohetkellä 16-vuotias tyttö.

Rikosten epäillään tapahtuneen eri ajankohtina vuosien 2019 ja 2020 aikana Helsingin seudulla. Syytteiden käsittely aloitettiin oikeudessa elokuun lopussa. Istuntopäiviä on kaikkiaan kahdeksan, ja ne jatkuvat syyskuun loppupuolelle saakka. Käräjäoikeuden on määrä antaa tuomionsa lokakuun alussa.

Partisaani on esitellyt Rezajin yleisölle jo vuonna 2021. Sosiaalisessa mediassa hän on rakentanut itselleen imagoa rikkaana luksuselämästä, merkkivaatteista, nopeista autoista ja matkustelusta nauttivana menestyjänä.

Lähde: IS

Afgaanit Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Taksit Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Heebe

  Vastaa

  ”Suomalaisuus on tunnetila, johon kuka tahansa voi kasvaa.” (Nazima Razmyar 2023)

  • Saa varmaan jo paljousalennusta

   Vastaa

   Nazi.ma ei vaan oo kasvanut, eikä nää matot ikinä tuu kasvamaan, koska ne on muukalaisia.

   Varmaan toi saa tuomionalennusta näiden lisärikkeiden myötä, syynä: paljousalennus!

  • AWM

   Vastaa

   Nazima Razmyarin isä oli Afganistanissa kommunistipoliitikko, joka joutui pakenemaan maasta. Suomessa SDP otti heidät avosylin vastaan. Nyt Nazima kertoo Suomessa meille suomalaisille miten meidän kuuluu elää, puhua ja käyttäytyä. Toivottavasti heidät lähetetään pois Suomestakin mahdollisimman pian.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Olipas oikein onnistunut taksiuudistus, kiitti vitusti hallituksessa olleille.
  Nykyään kuka tahansa aavikon murjaani pääsee ratin taakse vaanimaan viattomia uhreja.

  Berner pitäisi heittää linnaan näiden uudistuksiensa aikaansaannoksista.

  • Suvakki123

   Vastaa

   Toisaalta naisten asepalvelus olisi ihan hyvä juttu; naisillekin opetettaisiin rynkyn käyttö ja annettaisiin näin lupa väkivaltaan. Itse olen nainen ja käytän väkivaltaa, jos pitää puolustautua. Nuorena naisena en käyttänyt, ja niinpä sain turpaani. Nuoret naiset ovat liian kilttejä; tämä johtuu estrogeenistä. Rynkkykoulutus voisi vähentää estrogeenin vaikutusta.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Eipä ole Ylen toimittelijat kameroineen tekemässä juttua tästä ( kään ) vieraslajista jonka sopeutuminen länsimaiseen elämäntyyliin ei tule onnistumaan. Pikaista palautusta lampaiden ja kamelien seuraksi.

  • AWM

   Vastaa

   Voisivat vaikka ne housuunpaskojatoimittajat mennä tekemään tutkivaa piilokamerajournalismia Helsingin yöhön.

 • Kuuno

  Vastaa

  Tämä vähän hämmästytti, että valtamediassa, olikohan se Iltalehti vai Ilta_sanomat, mainittiin oikein rotumuukalaisen nimi. Taitaa olla turha toivo, että tästä tulisi tapa, kyllä ne ulkomaalaiset ja uussuomalaiset rikoksentekijän ovat edelleen nimettömiä ja kasvottomia tulevaisuudessa valtamediassa. Uussuomalaisesta mainitaan esim. sitten, että Suomalainen nuori mies teki raiskauksen jne…

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Matu on raiskaaja vaikka voissa paistaisi.

 • Pekko

  Vastaa

  Hyvä luonto retki siperiaan tekisi tästä neekeristä nöyrän neekerin. No täällä he ovat kunnia kansalaisia, ilman heitä tämä maa on tuhoon tuomittu, näin meille opetetaan. On rikollista heitä mitenkään arvostella tai sortaa, no ei sitten arvostella ei. Paras kuri kun antaa näiden tehdä mitä haluavat, varmaan jossakin kohtaa alkaa mieli muuttumaan.

  • Puolueeton

   Vastaa

   ”On rikollista heitä mitenkään arvostella .…”
   Eduskunnassakin olisi nykytyylin mukaisesti ”rikollisesti” aivan liian loiva sana, pitää sanoa tehkkaammin ”On rasistista heitä mitenkään arvostella .…”

 • Erityistason käsittelijä

  Vastaa

  Ip-paskassa olevaa kuvaa oli muokattu näyttämään suomalaiselta. Törkeä huijaus taas.

 • Erityistason sometutkija

  Vastaa

  Kannattaa seurata nuorison some-kanavia. Siellä löytyy videoita joissa suomityttöjä mussukkanuoret pahoinpitelevät. Vartijoita ei näy paikalla, eivätkä lampaat puutu, kun kuulemma heille tulisi ”syyte”. Mitä siitä. Raukat pelkäävät oman nahkansa puolesta. Haluaisitteko suomi-lampaita taistelutovereiksi. Ei helvetissä.

 • Erityistason veroasiaintuntija

  Vastaa

  Housuunpazkoja toimittelijat eivät mene Hell Sing in yöhön, koska heidän näkemänsä ei vastaisi heille yliopistoissa ja kotona opetettua ideologiaa, jossa suomalaiset kaikkine ominaisuuksineen ovat täysin pahoja ja muualta tulleet täysin hyviä, eräänlaisia jumalolentoja, joita pitää palvoa ja lepytellä etuoikeuksilla alkuasukkailta kerätyillä veroilla ja erilaisilla lupamaksuilla.

 • Irmgard

  Vastaa

  Kehitysvammainen narsistinen pintaliitäjä-materialisti-raiskaaja apina.

 • Arjis

  Vastaa

  Munat ja makkara pölkylle, l.rikoksentekovälineet veks. ja heppu ulos maasta ja piste.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi