Hovioikeus kovensi Arian Juhana Rezajin raiskaustuomiota

Rezaji hyödynsi järjestelmällisesti taksikuskin ammattiaan päihtyneiden ja sammuneiden naisten raiskaamiseen. Tuomio koveni hovioikeudessa, vaikka samalla kaksi syytekohtaa hylättiin. Hovioikeus arvioi, että tekohetkellä 16-vuotiaaseen uhriin kohdistuneen tekokokonaisuuden osalta käräjäoikeuden rangaistus oli liian lievä.

Rikos

Arian Juhana Rezaji.

Lue myös: Esittelyssä taksiraiskauksista vangittu Arian Juhana Rezaji

Helsingin hovioikeus pidensi Helsingissä raiskauksia tehneen taksinkuljettajan rangaistusta. Arian Juhana Rezaji tuomittiin kahdesta raiskauksesta, yhdestä vapaudenriistosta ja salakatselusta kuuden vuoden ja viiden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Tuomittu otti kyytiin päihtyneitä nuoria naisia ja raiskasi heidät. Toista uhria tuomittu kuljetti ympäri Helsinkiä ja raiskasi hänet autossa. Toisen tuomittu kuljetti kotiinsa Lohjalle ja raiskasi siellä.

Yksi raiskausta koskeva syyte ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapitoa koskeva syyte hylättiin.

Hovioikeus katsoi miehen syyllistyneen raiskaukseen helmikuussa 2020. Uhri nousi miehen taksin kyytiin Vallilassa ja kertoi haluavansa matkustaa Tammiston lähelle. Uhri oli kovassa humalassa.

Uhri oli nukahtanut tai sammunut taksin etupenkille, jolloin mies teki naiselle seksuaalisia tekoja. Uhri havahtui kesken sukupuoliyhteyden ja pyysi miestä lopettamaan.

Tämän jälkeen uhri nukahti tai sammui uudestaan, jolloin mies jatkoi seksuaalisten tekojen tekemistä naiselle.

Naisen mukaan mies ilmoitti jossain vaiheessa, ettei vie naista tämän ilmoittamaan osoitteeseen, vaan asunnolleen Lohjalle. Nainen meni paniikkiin ja hyppäsi ulos taksista moottoritien rampilla Lohjalla.

Hovioikeus ei pitänyt uskottavana miehen kertomusta siitä, että nainen olisi vapaaehtoisesti halunnut lähteä taksinkuljettajan luokse.

Toisessa hovioikeuden raiskaustuomiossa sekä hylätyssä raiskaussyytteessä on kyse huhtikuun 2021 tapahtumista.

Uhri nousi miehen taksin kyytiin Tokoinrannasta. Nainen kertoi hovioikeudessa olleensa erittäin päihtynyt ja tapahtuma-aikaan asunnoton.

Naisen mukaan mies ei ajanut sovittuun osoitteeseen, vaan vei naisen asunnolleen, jossa raiskasi tämän kolme kertaa.

Miehen mukaan seksiä harrastettiin yhteisymmärryksessä naisen aloitteesta. Naisen mukaan mies oli jossain vaiheessa vienyt hänen puhelimensa ja antanut ymmärtää, ettei puhelinta saa takaisin, ellei mies saa haluamaansa.

Mies tarjosi naiselle amfetamiinia ja käytti sitä myös itse. Mies hankki naiselle myös gammabutyrolaktonia eli lakkaa.

Hovioikeus katsoi miehen syyllistyneen kahteen raiskaukseen, mutta tuomitsi ne yhtenä tekona.

Kolmannen raiskaussyytteen osalta hovioikeus katsoi, että vaikka nainen ei olisi ollut lähtökohtaisesti aloitteellinen tai halukas seksiin, hän ei ole ollut laissa tarkoitetulla tavalla kyvytön estämään miehen menettelyä.

Mies videokuvasi tilanteen osittain. Käräjäoikeus tuomitsi miehen salakatselusta, eikä hovioikeus muuttanut ratkaisua.

Lähteet: HS, IS

Arian Juhana Rezaji Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Taksit Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • E. Aho

  Vastaa

  Näitä miehiä tarvitaan tähän maahan 50000 vuodessa. mitä enempi sitä parempi. Eläkejärjestelmä tarvitsee maksajat ja nämä suuret sankarit sen maksavat. Pääoma, tuo julma voima haluaa kasvaa, jotta eläkerahastot(koronkiskonta pääomat) voivat kasvaa tarvitaan neekereitä, valtavasti neekereitä. muutenhan koko järjestelmä romahtaa. sori pojat nämä lieve ilmiöt, itse olette antaneet pirulle(markkinataloudelle) pikkusormen, nyt se vie kaiken.

 • Kultamunatko pelastaa

  Vastaa

  Helposti puhutaan ”bruttokansantuotteen kasvusta”. Mutta se ei käyt#nnössä kerro kovinkaan paljon valtion talodellisesta tilanteesta tai kansalaisten hyvinvoinnista.

  Jos minä ostan jotain markalla ja myyn sen sinulle markalla, ei bruttokansantuotetta synny. Mutta jos minä ostan jotain markalla ja myyn sen sinulle kahdella markalla, bruttokansantuote kasvaa yhdellä markalla.

  Samaa voidaan soveltaa myös toisin. Jos ruokaketjut nostavat hintoja esim 30%, bruttokansantuote kasvaa. Mutta saattaa olla että verokertymä ei kasva yhtään, koska monikansalliset yritykset vievät poikkeuksetta voittonsa Suomesta 0‑eurolla veroparatiiseihinsa. Pahimpia ovat Nordea, UPM, Telia, Vattenfall, If, NCC ja Skansa. Sitten tulee pienempää kastia aina Puuilosta Bilteman kautta Rustaan.

  Bruttokansantuote on keksitty käsite jonka voidaan sanoa kasvavan aina kun inflaatio laukkaa. Joka ei ole hyvä asia palkansaajalle koska palkat laahaavat perässä ja veroäyri kovenee inflaation aikana.

  … miten tämä liittyy tarinan taksikuskiin? Siten, että en usko sen maksaneen SOTU- ja TEL-maksuja edes sen vertaa että sillä katettaisiin vankilakuluja. Muista kuluista puhumattakaan.

 • Suvakki123

  Vastaa

  Eli iranilainen mika moring kyseessä. Näitä on todella paljon siis noissa matuissa. Melkein tekisi mieli uskoa, että Moring on oikeasti matu.

 • Snif

  Vastaa

  Näitä haluaa satoja tuhansia suomeen tuleva hallitus, mikä vieläkin sekopäisempää, tuon lisäksi brysselissä säädettiin laki jolla nuo brysselin apinat voi mättää euroopan maihin niin paljon laittomia karvaranteita kun haluaa, suomen osuus tulee olemaan jossain 200.000 hujakoilla, ehkä enemmänkin, nämä tulee siis erikseen noiden tulevan hallituksen haluamien kanssa, joten miettikääpä huvikseen kuinka kauan menee kun suomi on täysin islamistinen maa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvä että hovioikeus kerranki korotti tuomiota, tosin ei siltikään tarpeeksi

 • Nimetön

  Vastaa

  Uuniin tuo olio. Olen viime aikoina kysynyt tutuilta eikö ala olla ikävä Adolf Hitleriä. Että eikö olisi puhdistusten aika, niin aika moni on vastannut että kyllä. Taviksetkin alkaa saamaan jutun juonesta kiinni.

 • vitunisokiho

  Vastaa

  Voi näille hiekkaneekereille löytyy aina seuraa.……nytkin 10000 suomalaista siiderivalasta haluaa avioitua hänen kanssaan.….….….mielellään vankilassa oleva hiekkaneekeri

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi