Video: Miten ei pidä toimia, kun arabi tunkeutuu kotiisi

Ruotsalainen osoittaa videolla totaalista kyvyttömyyttä puolustaa kotiaan väkivaltaiselta tunkeutujalta.

Väestönvaihto

Viraaliksi menneellä videolla veitsellä aseistautunut algerialainen mies nimeltä Mohammed Amana tunkeutuu ruotsalaisen ”miehen” asuntoon kiipeämällä tikkailla parvekkeelle. Amana tavoittelee asunnossa olevaa ex-puolisoaan, jonka hän uhkaa tappavansa naisen erottua hänestä.

Videolla ruotsalainen ei uskalla tehdä yhtään mitään estääkseen Amanaa tunkeutumasta kotiinsa, vaikka tikkailla kiipeilevä arabi olisikin helppo tiputtaa alas. Amana iskee ruotsalaista veitsellä käteen ja hän pakenee asuntoonsa. Arabi rikkoo sitten parvekkeen oven ikkunan ja tunkeutuu sisälle ja lausuu tappouhkauksia huoneeseen lukittautuneelle ex-puolisolleen.

Jo ennestään rikoshistoriaa omannut Amana tuomittiin teoistaan kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen ja karkotettavaksi kotimaahansa.

Lähde: European Conservative

Karkottaminen Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rikos Rotu Ruotsi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • martin palm

  Vastaa

  Ainoa ongelma tässä on se että noita puolustetaan naurettavuuden puolelle. Pikku kiva töppäys kädellä, Mohammed olisi kuollut, ja itse uhri olisi joutunut linnaan.

  ”Saunan taakse” on nykyään taas varteenotettava vaihtoehto.

 • Esko

  Vastaa

  Tämähän meni ihan väärin, johan Ylekin sen tiesi, että avaimia heiluttelemalla tämäkin vieraslaji olisi poistunut paikalta.

  • GLGL

   Vastaa

   Tai taikalapasella.… Jokaisessa kodissa pitäisi olla ”hätätilassa riko lasi”-laatikko, sisältäen taikalapasen (YLE:n logolla).

 • Mohammedsson

  Vastaa

  Aktiivisesti rikoksia vuodesta 2015 tehtaillut ja monta karkoituspäätöstä saanut Mohammed on tervetullut takaisin ruotsiin 10 vuoden kuluttua. Ihanan jännittävä kaljuuntuva ruipelomuslimi, ilmankos ruotsin tytöllä hormonit hyrränneet. Perin kummallista että tästä selvittiin ilman naisen murhaa ja tuon täysin testosteronittoman homomiesystävän päänirrotusta.

 • Pekonia hätävarjeluun

  Vastaa

  Ei muuta kuin pekonia jääkaapista ja sillä voitelemaan tikkaiden yläää ja parvekkeen kaide. Ei tarvitse edes tönäistä kaveria alas kun se ei halua saastuttaa itseään. Puhumattakaan siitä että voisi liukastua. Jokaisella isänmaallisellahan on pekonia aamupalatarpeita varten.

  No, ja aina voi harjanvarrella tuupata tikkaat nurin.

 • JVY

  Vastaa

  Olisi pitänyt vaan päästää ystävällisesti sisään ja tarjota kahvia tai mitä lie juovat. Kyllä hänellä on oikeus käydä keskustelemassa keittiöveitsen kanssa. Tätä vielä halutaan lisääntyvän. Olisi pitänyt tuollainen kemali kaataa alas. Nykyään kyllä olisi ollut jokin viharikos kyseessä. Milloin koko maailma herää tähän.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Missä mutiainen, siellä ongelma!

 • ville hirvonen

  Vastaa

  Puistattavaa kehitystä, oman perheeni turvaisin välittömästi perääntymällä sisätiloihin. Asekaapille matkaa 15 askelta ja käännös. Kodin ja isänmaan turva.

 • Jorma V

  Vastaa

  Kannattaa muistaa jos videon ruotsalainen olisi työntänyt tikkaat alas, oli hän todennäköisesti saanut linnaa. Maito on tietenkin jo maassa kun tunkeutuja on parvekkeella, mutta laillisesti vaihtoehdot ovat huonot.

  • suvakki 2

   Vastaa

   Kyllä kai tuossa voisi suihkuttaa vaikka hiuslakkaa silmiin. Itselläni on koko ajan iso pullo ulko-oven takana ja olohuoneessa parvekkeen oven takana jemmassa…

 • Salomon

  Vastaa

  -Ei meillä ole ollut laillisia vaihtoehtoja vuosikymmeniin-
  Itse olisin lyönyt kaveria sorkkaraudalla takaraivoon

 • Realisti

  Vastaa

  Muhametti tekee mitä kulttuurinsa vaatii. Ei sen kummempaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Päästään parvekkeen reunalle ja sitten kansallisurheiluvälineellä keskelle kuulaa niin kovin kun lähtee.

  Mikäli joku naapuri sattumalta näkee, tuskin lähtee vastaan todistamaan kun pieni pohjustus on tehty todistusta silmälläpitäen.

  Ja sitten juttu julkiseksi, kuinka mutiainen tippui otteen livetessä luvattoman asuntoon tunkeutymisen yhteydessä.

 • mikko

  Vastaa

  vittu mitä touhua ja tää leviää koko ajan

 • Uunit lämmöille

  Vastaa

  Tämä on vasta alkua. Jutkut ovat onnistuneet saamaan noita muhametteja tänne riittävästi jotta ne voivat täälläkin alkaa ottaa maata haltuun. rangaistuksen pelossa ei suomalaisetkaan uskalla vastustaa vaan antavat veitsen heilua. Kyllä tässä on hammurabin laki oettava käyttöön ei muu auta kun laki ei puollusta!

 • Eugen

  Vastaa

  Ei punavihreä soijapoika uskalla puolustautua maahantunkeutujaa vastaan..

 • Pekka j

  Vastaa

  jos ton parvekekiipeilijän olis nirhannut tavalla tai toisella, niin olisiko kannattanut lähteä lusimaan muijan takia joka oli jo tuon kanssa puuhastellut ?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi