Saksa: 91% asukkaista äänesti maahanmuuttajien konttikylää vastaan – Pormestari sanoo rakentavansa sen sijaan telttakylän

Demokratiassa kansalaisten mielipiteillä ei ole vallanpitäjille mitään merkitystä.

Väestönvaihto

Vaikka saksalaiset jatkuvasti äänestävät kansanäänestyksissä maahanmuuttoa vastaan Mecklenburg-Etu-Pommerin osavaltiossa, vaaleilla valitut johtajat siitä huolimatta päättävät ottaa maahanmuuttajia paikallisiin kaupunkeihin ja kyliin.

Eräässä tuoreessa tapauksessa kun 91,4 prosenttia Grevesmühlenin asukkaista äänesti maahanmuuttajien konttikylän perustamista vastaan, pormestari sanoi sitten sen sijaan perustavansa maahanmuuttajille telttakylän. Äänestystuloksen johdosta kunnanvaltuusto ei saa vuokrata tai myydä kaupungin omistamille alueille maahanmuuttajien konttikylän perustamista varten, mutta Grevesmühlen kiero pormestari sanoi aikovansa kiertää tätä yksityisomisteisien maiden avulla ja konttien sijaan telttoja käyttämällä. Hänen mukaansa kaupunki voi myös majoittaa maahanmuuttajia vakituisiin rakennuksiin, kuten urheiluhalleihin.

Samoin myös Greifswaldin kaupungissa 65 prosenttia äänesti maahanmuuttajia vastaan, mutta vihreä pormestari, Stefan Fassbinder, sanoi että tällä ei ole mitään väliä ja maahanmuuttajia tulee joka tapauksessa ja että äänestystulos tulee ainoastaan vain vaikeuttamaan näiden majoittamista.

”Maahanmuuttajat tulevat silti. Ainoa kysymys on miten heidät majoitetaan.”

Demokratiassa teoreettisesti valta on kansalla, koska enemmistön mielipiteen pitäisi olla järjestelmässä se ratkaiseva tekijä. Vallanpitäjät kuitenkin hallitsevat tyrannien lailla kansan mielipiteistä välittämättä.

Lähde: Remix

Demokratia Maahanmuutto Politiikka Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kansalta voidaan kysyä mielipidettä, mutta jos he äänestävät ”väärin”, päätös tehdään korruptoituneiden poliitikoiden mielihalujen mukaan tavalla tai toisella.

  Jos näillä äänestyksillä olisi jotain todellista painoarvoa ja sitä kautta voisi vaikuttaa, meidän ei annettaisi tehdä sitä.

  ” Äänestystuloksen johdosta kunnanvaltuusto ei saa vuokrata tai myydä kaupungin omistamille alueille maahanmuuttajien konttikylän perustamista varten, mutta Grevesmühlen kiero pormestari sanoi aikovansa kiertää tätä yksityisomisteisien maiden avulla ja konttien sijaan telttoja käyttämällä.”

  Miksi ei järjestetty uutta äänestystä ja kysytty paikallisten mielipidettä telttakylän perustamiseen?
  Aivan, koska ”tasa-arvo”, ”ihmisoikeudet ja ”demokratian suojeleminen” ynnä muut sössötykset.

 • TT

  Vastaa

  Suomessa asioista ei edes äänestetä, vaan korkeintaan järjestetään torin nurkilla joku ”gallup”. Suomessa media kertoo kansalaisille, mitä mieltä näiden tulee asioista olla ja sen jälkeen tehdään sen mukaan ilman äänestyksiä. Jos kuitenkin sinun mielipiteesi poikkeaa median esittämästä, niin olet huono ihminen: rasisti, putinisti salaliittoteoreetikko tai mitä hyvänsä.

 • Mielisairaat ovat päässeet valtaan

  Vastaa

  Nonnih, auttohan se sentään jotain. Tuli konttikylän tilalle telttakylä:D

 • Rakenteellinen korruptio

  Vastaa

  Se tässä vaan ihmetyttää että miksi noille partalapsille pitäisi kaikki tarjota valmiina? Itse kukin tässä on saanut oman asumuksensa rakentaa samaan aikaan kun on oltu nuoria ja lapset pieniä. Noi vaan lähtee paremman elämän toivossa kohti valkoista pohjolaa.

  No, ehkä tämä on sitä ”rakenteellista korruptiota” jonka kitkeminen on Suomessa erittäin vaikeaa.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Demokratia, erityisesti edustuksellinen demokratia (sic!) on saatanallinen järjestelmä jonka ainut tarkoitus on luoda mielikuva kansan vallasta.

 • vain ajan kysymys

  Vastaa

  Ranskassa vastaava tapaus johti siihen että kansalaiset polttivat pormestarin talon maan tasalle. Eiköhän vastaavaa aleta nähdä kaikkialla ympäri Eurooppaa. Jossain vaiheessa kun eurooppalaiset sisäistävät että äänestämällä, protestoimalla, kantelemalla jne ei saa mitään aikaan niin jäljelle jää vain suora fyysinen toiminta.
  It didn’t have to be like this

 • R.H.

  Vastaa

  Valitse neekereitä tai valitse irakilaisia. Valitse kontteja tai valitse telttoja. Mitä laitetaan – ugandalaisia vai afgaaneja? Mitä saisi olla?

 • Nimetön

  Vastaa

  Kirjailija Mark Twain: ”Jos äänestämällä voisi vaikuttaa vaalien lopputulokseen – ne kiellettäisiin!”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi