HS: Mitä enemmän maahanmuuttajia alueella on, sitä enemmän persuja kannatetaan

Onkin aiheellista kysyä, miksi väestönvaihdon kannattajat eivät itse asu Itä-Helsingissä?

Väestönvaihto

Perussuomalaisten kannatus on pääkaupunkiseudulla suurempaa alueilla, joiden asukkaista suuri osa on maahanmuuttajia. Asia käy ilmi HS:n laskelmasta, jonka lähteenä on käytetty Tilastokeskuksen tietoja.

Ulkomaalaistaustaisten osuuden ja perussuomalaisten kannatuksen välillä on Helsingissä vahva korrelaatio (0,69). Positiivinen korrelaatio muodostuu myös Vantaalla (0,36) ja Espoossa (0,28). Mitä lähempänä korrelaatio on lukua 1, sitä useammin ilmiöt esiintyvät yhdessä.

HS väitti aiemmin elokuussa, että perussuomalaisia kannatetaan valtakunnallisesti eniten kunnissa, joissa asuu vähiten maahan­muuttajia. HS:n jutussa ei tosin otettu huomioon, että maakunnissa Perussuomalaisilla on tarjolla muitakin teemoja kuin maahanmuuton vastustaminen.

On kuitenkin syytä muistaa, että Perussuomalaiset ovat näennäisestä maahanmuuttovastaisuudestaan huolimatta valeoppositiopuolue. Mikäli olet huolissasi suomalaisten tulevaisuudesta, on viimeistään nyt aika liittyä Sinimustaan Liikkeeseen.

Lähde: HS

Helsinki Kotimaa Maahanmuutto Maahanmuuttokritiikki Perussuomalaiset Politiikka Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Persujen kannatus näissä lähiöissä on korkea ihan jo siitä syystä, koska kokemukset maahanmuuttajista eivät ole sitä, mitä Yle on julkisesti esittänyt.
  Jännä juttu, että nämä pakkomonikulttuurisuutta ajavat fanaatikot eivät itse asu jossain Hakunilassa, Havukoskella, Varissuolla, Runosmäessä, Puotinharjussa, Kontulassa, Rastilassa ym. lähiöissä.

  Lisäksi Persujen kannatus on suurta kehyskunnissa, koska monet suomalaiset lapsiperheet ovat saaneet tarpeekseen muuttaneet pois pääkaupunkiseudun neekerilähiöistä huomattavasti turvallisemmille asuinalueille.

  Vielä kun ihmiset ymmärtäisivät, että Persujen populismiin ja takinkääntöihin aina uudestaan ja uudestaan uskomisella ei tätä kehityskulkua käännetä.
  Noloa polvistumista nuo kaikki anteeksipyytelytkin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009832880.html

   Sellaisia pelihetkiä, uhri ei saa käytännössä mitään korvauksia monikulttuurisen väkivallan takia.
   Liban saanut useita tuomioita jo aiemmin ryöstöistä ja pahoinpitelyistä, tämän saastan rikoshistoria olisi syytä avata suuremmalle yleisölle.

 • TT

  Vastaa

  Missä mamu, siellä ongelma.

 • Radikaalia toimintaa

  Vastaa

  Niin… persut valeoppositiona ovat yleisesti tunnettu ilmiö. Mutta ikävä todeta että kansalaisten näkökulmasta Sinimustat eivät ”saa aikaiseksi” mitään. Vappumarssi ja Kukkavirta ovat suurimpia ponnistuksia vuositasolla.

  Kansa seuraa, ja liittyy, sitä tahoa joka tarjoaa parempaa elämää ja tulevaisuutta. Maslowin tarvehierarkia toimii kylmän tylysti kun houkutellaan ihmisten kuuliaisuutta.

  Jos tarjoat ruokaa ja suojaa, suuret massat seuraavat sinua. Yhteisöllisyys tulee vasta kolmantena. Mutta jos joudut elämään velassa ja yhteiskunna taloudellisessa kurimuksessa, ihmiset käyttävät ”poliittisia työpaikkoja”, eli äänestävät niinkuin ennenkin.

  Mitä Sinimustilla on tarjota ruokapuolelle? Esim. suoraan tuottajilta halvempia hintoja suuremmilla/keskitetyillä ostoilla? Yleisesti puhutaan että säkillinen porkkanoita maksaa 40e. Minulle ei vaan kukaan ole trajonnut porkkanoita tuohon hintaa. Viljaa myydään 80e/tn ja perunoita ajopalkkioiden jälkeen 8c/kg. Kohteita olisi muitakin mutta vastaavista voisi aloittaa. 

  Meillä ei ole valkoisten kierrätyskeskuksia joista puuttuisivat kirpputorien rihkama ja kaatopaikalle vietävä tavara. Ei ole valkoisia kahviloita tai yksityisiä päiväkoteja/kerhoja. Ja sitten rakennus- ja korjauspalvelut valkoisille omakustannushintaan tai talkoilla. 

  Kun katsoo miten Jehovien Valtakunnansalit nousevat yhdessä viikonlopussa, ei voi kuin ihailla. Se yhteen hiileen puhaltaminen ja yhteinen tekeminen (kaikki osallistuvat) on jotain mikä puuttuu poliittiselta kentältä kokonaan.

  Tai miten Pelastusarmeijan ”patatoiminta” luo mielikuvan auttavasta ja ihmisläheisestä järjestöstä vaikka taustalla pyöritetään raakaa miljoonabusinesta kiinteistöillä. Ja pääkonttorilla pukeudutaan pukuihin ihan niinkuin laki-asiain yrityksissä. Vastapainoksi muutamalla yömajalla ja soittokunnalla saadaan kansan sympatiat. 

  Sinimustilla on jäseniä ja paljon henkilöitä jotka ovat kytköksissa puolueeseen. Nyt pitää vain ruveta konkreettisesti tekemään jotain. Jotain sellaista josta tulee kansan sympatiat ja joka lisää jäsenmäärää sekä äänestäjiä.

  • anonyymi

   Vastaa

   ”Meillä ei ole valkoisten kierrätyskeskuksia joista puuttuisivat kirpputorien rihkama ja kaatopaikalle vietävä tavara. Ei ole valkoisia kahviloita tai yksityisiä päiväkoteja/kerhoja. Ja sitten rakennus- ja korjauspalvelut valkoisille omakustannushintaan tai talkoilla. ”

   Vain valkoisille tarkoitetut palvelut pitänee toteuttaa klubiperiaatteella. Jäseniksi otetaan vain hyvämaineisia ja valkoisiksi todettuja. Klubin jäsenten suositukset auttavat ja jäseneksi kutsutaan. 

   Rakennus- ja korjausliikkeiden mainonnassa tulisi esitellä henkilöstöä ja johtoa. Silloin valkoisia suosivat asiakkaat osaisivat valita mieleisensä palveluntarjoajan. Näiden yritysten työmailla ja toimistoissa olisi vain valkoisia. 

   Lähivuosina tulee tarvetta muun muassa ravintoloille, kahviloille, takseille, kuljetuspalveluille ja elokuvateattereille, joita pääsevät käyttämään vain jäsenet. Ehkä tulee tarvetta luoda vain suomalaisille tarkoitettuja kauppakeskuksia ja asiattomilta suojattuja asuinalueita.

   • Radikaalia toimintaa

    Vastaa

    Minä odotan sitä ryhmää joka alkaa puuhaamaan tällaista klubi-järjestelmää. Ja tulen tukemaan sitä. Vihjaiskaa kun sellaisia on suunnitteilla.

   • EinoKoo

    Vastaa

    Jos Suomeen alkaisi tuollaisia klubeja tulemaan näkyville saakka niin alkaisi ainakin jutkujen mediarummutus samaan tyylin kuin ”country-club” puheet amerikassa. Ja äkkiä keksittäisiin joku tarpeellinen laki. Eli vaikea saada massoja mukaan vaan pitää yrittää pienissä piireissä.

    Nyt saadaan holokaustikieltolait maahan persujen tukemana. No enpä toki uskonut että ovat vakavastiotettava vaihtoehto kun äänestin sinimustia.

 • - fenrir

  Vastaa

  Järjestelmän logiikka tekee persuista väistämättä ”valeopposition” (hassu nimitys, koska puolue ei ole enää oppositiossa vaan hallituksessa). Sama koskee sinimustia: jos ikinä valtaa halutaan saada, pitää tavoitteista luopua, kasvoja pestä ja ikävää ainesta potkia pois. Mikäli sinimustien kannatus kasvaisi ja oikeasti kolkuteltaisiin poliittisen vallan ovia, olisi heillä edessä ihan sama tilanne. Valeopposition vaihtoehtona on ikuinen oppositio. Sellainen on ”demokraattisen” järjestelmän logiikka.

  • logiikan riemuvoitto

   Vastaa

   Jos puolue, joka ei pyytele anteeksi ja ilmoittaa olevansa rasistinen (mitä se nyt sitten nykyään on enää tarkoittavinaankaan, koska kaikkihan on ”rasismia”), pääsee kolkuttelemaan poliittisen vallan ovia, niin millä ihmeen logiikalla tulet johtopäätökseen, että tässä vaiheess ”pitää tavoitteista luopua, kasvoja pestä ja ikävää ainesta potkia pois”?

   Päinvastoin, sehän on päässyt asemaansa em. avuilla ja niistä luopumalla ampuisi itseään jalkaan.

 • Pekka j

  Vastaa

  Niin sehän ei johdu ennakkoluuloista kuten valtamedia selittää, vaan kaikki on kokemus peräistä. Jos vielä asut omistusasunnossa niin, on kiire myydä jos asuinalue ”tummenee” kyllä olisi syytä asuttaa matuja Kulosaareen,Lehtisaari, Marjaniemi, Eira ym vastaaviin paikkoihin. Mutta eihän se onnistu kun kalliita paikkoja, missä päättäjät asuu?

 • Kalle Ville Helena

  Vastaa

  Jos vasemmistolla ei ole tarpeeksi äänestäjiä niin sitten niitä voi tuoda ulkomailta kuten muslimeja lähi-idästä ja afrikasta. Ovat kuulemma heti äänestämässä vasemmistoa kun vain saavat laput käteensä. Ikävä kyllä tämä vanha konsti on suomen tuhon tärkein resepti ja ainesosa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Yllättyneet parijonoon.… ”Paskooko karhu metsään?” ”Jäällä on liukasta”

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Ulkomaalaisista ei pidetä, kun heitä näkee ja tapaa jatkuvasti, niin se menee. 

  Maahanmuuton ja sen ongelmien suhteen ääni perussuomalaisille on hukkaan heitetty.

 • GLGL

  Vastaa

  Olisi kiva tietää, oliko PS kannatusluvut samat jo ennen matutusta, jolloin korrelaatio on pelkkää höttöä. Eli suomeksi: Jos matuja on tarkoituksella sijoitettu juuri niille alueille, jossa ”rasismi” on suurinta, niin silloin löydetty ”korrelaatio” menettää merkityksensä. Olikohan hs:n artikkelissa pohdittu asiaa tästä näkökulmasta? (en lue hs:ää, joku roti sentään).

 • anonyymi

  Vastaa

  ”PERUSSUOMALAISTEN kannatus on pääkaupunkiseudulla suurempaa alueilla, joiden asukkaista suuri osa on maahanmuuttajia. ”

  HS:n tekstin voisi humoristisesti tulkita siten, että maahanmuuttajat äänestävät perussuomalaisia. Todellisuudessa tietysti näillä alueilla vielä olevat suomalaiset kokevat elämäntapansa uhatuksi ja siirtyvät äänestämään perussuomalaisia.

  Takavuosina puhuttiin maahanmuuton yhteydessä kontaktiteoriasta. Sen mukaan suomalaisten epäilyt ja pelot hälvenevät kunhan joutuvat tekemisiin maahantulleiden kanssa. Teoria toimii, mutta epäilyt ja pelot ovat osoittautuneet aiheellisiksi. Kontaktien tuloksen etumerkki siis vaihtui.

 • kutsukaa ne kahville

  Vastaa

  Vieläkin naurattaa se ministeri akka, joka on niin suvakkia, että kehuskeli ettei koskaan ole nähnyt/kokenut negatiivista mamuista/matuista. Unohti vaan mainita, että asuu alueella, missä on vartiointi yms.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  SINIMUSTIEN SUURIN ONGELMA on että maahanmuuttovastaisista äänestäjistä suurin osa (kuten äänestäjistä yleensäkin suurin osa) haluaa varmistua siitä että ääni ei mene ”hukkaan”. Tämä tarkoittaa maahanmuuttovastaisten äänestäjien kohdalla siis sitä että vaikka sinimustat koettaisiin paremmaksi puolueeksi, niin äänestetään kumminkin lievemmin maahanmuuttoa vastustavia perussuomalaisia ja sieltä jotain varmaa ääniharavaa, koska halutaan varmistua siitä että on edes jotenkin ”vaikutettu”. Tämä on ilmeisesti joku luonnonlaki, sillä vaaleista toiseen ja vaalipiiristä riippumatta äänet kasautuvat tietyille puolueille ja tietyille ehdokkaille. Esimerkiksi viime eduskuntavaaleissa Uudenmaan vaalipiirissä Perussuomalaisten Riikka Purra keräsi ääniä 31 kertaa enemmän mitä saman vaalipiirin kaikki Sinimustat yhteensä. Demokratia toimii niin kuin toimii ja siihen on pakko sopeutua jos meinaa saada ehdokkaita läpi!

 • Possujunalla sossuun

  Vastaa

  Tänään kuulin sitten selityksen sille miksi Tampere niin jääräpäisesti rakennutti ratikan.

  No siksi että musta mies pääsee Hervannasta suoraan ja nopsasti sossuun. 

  Pitäähän sitä mustaa miestä palvella. Kunniakansalaista ja kultamunaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Niin, kummallako mahtaa olla enemmän parlamentaarista valtaa? ”Valeoppisitiolla” vai ”huuhaaoppositiolla”, kuten SML, VKK ja SKE?
  Joo, heitetään hatusta hurja skenaario: *kaikki* PS:n äänestäjät vaihtaisivat seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestämään SML. Mitäpä luulette hallitusneuvotteluissa käyvän SML:n ”avoimesti fasistisella” politiikalla ja natsitunnuksilla rietastelevien ehdokkaiden kanssa kun persuillakin meinaa jo olla vaikeuksia pysyä hallituksessa vihervassarien lokakampanjoilla.

  Joo, no se toinen vaihtoehto 50%:n äänisaalis on niin hurja skenaario ettei viitti edes jatkaa tällä. Nyt valoja päälle siellä toimituksessa!

  • Nimetön

   Vastaa

   Nyt valoja päälle siellä mr. nimettömän aivoissa!

   ”…persuillakin meinaa jo olla vaikeuksia pysyä hallituksessa vihervassarien lokakampanjoilla” sen takia, että he eivät osaa edes politiikan alkeita. Miksi rasismista pitää irtisanoutua? Siksi, kun suuri ja mahtava vihervassari pahoittaa mielensä? Junnila erosi paikaltaan vain omaa tyhmyyttään, ei ketään ihan oikeasti kiinnosta hänen tai Purran sanomiset ja tekemiset vuosien takaa.

   Vain se on varmaa, että tyytyväistä kulttuurimarxistia ei ole olemassakaan. Ja heitä on häviävän vähän.

   • GLGL

    Vastaa

    ”Miksi rasismista pitää irtisanoutua? Siksi, kun suuri ja mahtava vihervassari pahoittaa mielensä?”

    Juuri noin. PS mokasi heti alkumetreillä, mutta näkisin pääsyyllisenä Paaministerin, joka ei kyennyt puolustamaan omaa hallitustaan vihervassareiden infantiililta vallankaappausyritykseltä. Tästä eteenpäin oppositio pitää jättää täysin huomiotta ja keskittyä erityisesti puhdistamaan valtamedia sinne pesiytyneestä mädättävästä aineksesta. Silmäily ylen, mätv3, hs:n ja iltasatulehtien suuntaan paljastaa heti, että paljon on työtä edessä ja Mr.Proper:ia tulee kulumaan. Kovat keinot käyttöön heti.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Sinimustilla menisi hyvin, ainakaan he eivät pyytelisi anteeksi sanomisiaan tai tekemisiään, eikä nöyristelisi kulttuurimarxistien ja suomalaisia vihaavan valtamedian edessä.

   Persut toimii itse asiassa juuri niin, kuin osasin odottaakin.
   Tekevät itsestään jälleen naurunalaisia.

 • A.C.C.U.

  Vastaa

  Missä eniten neekereitä, siellä talotkin maksavat eniten. PS:n ensimmäinen ”jytky” tuli aikanaan puolueen maahanmuutto- ja EU-vastaisuuden takia. Yhdessä kyselyssä, joka julkaistiin lehdessä tuolloin, oli kysytty PS:ää äänestäneiltä miksi he antoivat puolueelle tukensa: 91 % sanoi syyksi maahanmuuton ja 89 % EU:n. Toivottavasti PS pitää kiinni edelleen näistä arvoista.

  • Otto Korsteeni

   Vastaa

   Persujen munattomuus nähtiin jo 2015 ensimmäisen hallitustaipaleen aikana. Äänestin persuja 2011 ja 2015, mutta en enää sen jälkeen. Nyt persut pelkkä kokoomuksen apupuolue tavallisten suomalaisten kyykytyksessä, puolue joka peruuttaa erkoopeen vaatimusten edessä vaikka kuinka kauas vaalipuheistaan.

 • Ahnenerbe

  Vastaa

  Hesari on paska juutalaisvalemedia, joka riistää törkeästi ja kirjoittaa ihan laadutonta törkyä. Tilaat sieltä vitun kalliilla minimaalisen palstatilan eikä se saatanan riistolehti edes vaivaudu lähettämään sitä sen ilmoituksen omaavaa lehteä sinulle, jos et satu olemaan ennestään tilaaja. En yhden ilmoituksen takia tota valesontaa aio tilata. Ja joo, voihan sitä Ärrältä mennä sitten ostamaan, tietysti joo, mutta nyt on kyse periaatteesta. Jos tilaat yli 300 eurolla ilmoituksen, niin vain juutalainen on sen verran ahne, että kehtaa sitten vielä pyytä sen lehden hinnan. Nyt nimittäin aloin oikeesti vihaamaan Hesaria. En enää ikinä lue enkä ole missään tekemisissä tuon saastan kanssa. Saatana!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi