Saudi-Arabian rajavartijat ovat ampuneet tänä vuonna tuhansia maahantunkeutujia

Raportin perusteella saudit ovat suomalaisia huomattavasti kehittyneempi kansa rajavalvonnan suhteen. Myös Saudi-Arabian liittolaismaa Israel toimii samoin, vaikka vaatii samalla avoimia rajoja Eurooppaan.

Väestönvaihto

Saudi-Arabian rajavartiolaitoksen tunnus.

Tuhannet maahan laittomasti pyrkineet ovat tulleet Saudi-Arabian rajavartijoiden tappamiksi tänä vuonna näiden yritettyä päästä kuningaskuntaan Jemenin kautta.

Human Rights Watchin raportin mukaan monet siirtolaiset, pääosin Etiopiasta, joutuivat rajavartijoiden tulituksen kohteeksi ja heitä ammuttiin jopa kranaatinheittimillä. Monet selviytyneistä ovat kertoneet sormiensa ja raajojensa tuhoutuneen tämän seurauksena.

Saudi-Arabia itse kieltää rajavartijoidensa toimineen kuvatulla tavalla, mutta Human Rights Watchin haastattelemat 38 etiopialaista kertovat toisenlaista tarinaa, kuin myös satelliittikuvat sekä sosiaalisesta mediasta ja muista lähteistä kerätyt videot ja kuvat.

Lähde: Daily Mail

Etiopia Etiopialaiset Rajavalvonta Rotu Saudi-Arabia Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Irmgard

  Vastaa

  Erinomaista toimintaa Saudeilta. Kunpa me Suomessakin lopettaisimme haittaeläimet heti rajalla.

 • Snif

  Vastaa

  Suomessa taasen suvakit housut märkinä kiimassa imevät kaikki islamistit maahan eikä mikään riitä noille.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Nyt alkaa näyttää siltä, että ainakin yhdellä muhamettilaisella maalla on jotain opetettavaa myös meille pohjolan asukeille. Poikkeus vahvistaa säännön.

  • SaddamHussein

   Vastaa

   Esimerkillistä toimintaa.

 • Juha Tuoksu

  Vastaa

  Tämä on oikea tapa toimia eikä mitään laulunkantojoukkoja rajalle!

  Näköjään suomen viranomaiset haluavat kansanvaihtoa.

 • TT

  Vastaa

  Juuri näin pitäisi Suomenkin toimia. Valtiolla on oikeus puolustaa itseään tunkeilijoita vastaan. Länsimaissa voidaan toki käyttää hieman pehmeämpiä keinoja.

 • Ransu

  Vastaa

  Eurooppa ei kestä miljoonien ihmisten tuloa, kun olosuhteet sen ulkopuolella yhä heikkenevät.
  Radikaalia toimia tarvitaan rajavalvonnassa.
  Olisihan se hienoa voida majoittaa kaikki tulijat ja ruokkia heidät ja heidän lapsensa ja sukunsa, mutta ei siihen ole resusseja vaan se avustaminen pitää hoitaa jo siellä lähtömaassa kestävästi.
  Sen kustannukset ovat huomattavan paljon vähäisempiä, kuin tänne pyrkijöiden ottaminen osaksi varjoyhteiskuntaa, jossa he elävät yhteiskunnan ulkopuolella ja kuormittavat sitä.

  • Zyklo-Ben

   Vastaa

   Vitun neekereitä ei tänne oteta saatana.

 • Hema

  Vastaa

  Haluaisin että te kommentoijat muistatte, ettei meillä päättävissä julkisissa viroissa istu LAINKAAN senkaltaisia ihmisiä jotka ymmärtäisivät mitään väestönvaihdosta, terveystyranniasta, verorahan alkuperästä, vanhemmuudesta, historiasta tai sukupuolesta. Sitten ovat ne muutama jotka tietävät tekevänsä kaikille muille karhunpalveluksen. Mitä tekeekään nuo valehtelevat olennot kun joku haastaa heidät totudella? He valehtelevat lisää. En henkilökohtaisesti halua tänne ketään joka ei kykene tuomaan panostaan yhteiskuntamme hyväksi, mutta ymmärrän että suurin osa tänne tulijoista – poislukien ehkä musluläpsyttelijät ‑ovat tulleet huijatuksi myös. Nyt se taho joka nauttii verorahoistanne sanoo että te kantaväestö olette se ongelma. Kokeillaanko kaikki yhdessä että onko näin? Viekäämme kaikki suomeen syntyneet vaikkapa Joulukuun alussa tiedonanto sisäministeriöön, että kaikki me yli 5 miljoonaa kansalaista olemme tulleet luopumaan Suomen kansalaisuudesta ja haemme kaikki turvapaikkaa suomesta. Haluamme asunnon, rahaa, ja oikeuden notkua, jne…

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Heh heh. Suomessahan on paljon eliitinpakanoita, jotka jostain syystä ihannoivat islamia. Miksei sitten oteta koko pakettia? Saudi-Arabia on muuten rikas maa toisinkuin konkurssiin menevä Suomi, joten heillä olisi periaatteessa ollut resursseja humanitaariseen maahanmuuttoon.

  Olisihan se ollut 2015 hienoa, jos laukunkannon sijaan varusmiehille olisi jaettu rynkkyihin kovat panokset ja Tornion rajalle vielä saatu muutama tykistön tulenjohtaja sekä muutama 122155 mm patteristo. Kun SJ:n junista Haaparannassa purettu matulössi olisi lähtenyt vyörymään kohti Suomea, olisi ammuttu vähän matelevaa sulkutulta kohti maahantunkeutujia. TNT olisi maksanut jotain pikkurahoja, mutta montako miljardia olisi säästynyt myöhemmin erilaisina kuluina sekä muuna harmistuksena?

  • GLGL

   Vastaa

   Ruotsilta ei ole vieläkään vaadittu ja saatu virallista selitystä siitä, miksi Ruotsin valtion tuella kuljetettiin junilla maan läpi 35000+ sotakuntoista miestä Suomen rajalle. Ruotsin velvollisuus olisi ottaa takaisin kaikki dumppaamansa ihmiset ja maksaa Suomelle korvaukset heidän aiheuttamastaan haitasta, täysimääräisenä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi