New Yorkin liberaalidemokraatilla pormestarilla toinen ääni kellossa: ”Laittomat maahanmuuttajat tuhoavat kaupunkini!”

Herra ei kuitenkaan näe mitään vikaa hänen tai Joe Bidenin toiminnassa.

Väestönvaihto

Yhdysvaltojen New Yorkin pormestari Eric Adams sanoi kaupunkinsa” voivan tuhoutua,” laittomasti maassa olevien tulvan takia. Adams ei kuitenkaan ole suostunut perumaan itse julistamaansa New Yorkin asemaa ”turvapaikkakaupunkina” sekä kieltäytyy karkottamasta yli 90 000 kaupungissaan notkuvaa tunkeutujaa.

Vaikka Adams voisi helposti korjata tilanteen noudattamalla liittovaltion lakeja ja luovuttamalla tunkeutujat maahanmuuttoviranomaisille, hän sen sijaan syyttää tiukempaa rajavalvontaa harjoittavien osavaltioiden kanavoivan maahantunkeutujansa New Yorkille. Jotkut osavaltiot ovatkin tuoneet busseilla laittomasti maassa olevansa rikastukseksi ”turvapaikkakaupungille.”

Ratkaisuksi ongelmaan Adams vaatii valtiolta enemmän veronmaksajien rahaa voidakseen majoittaa kaikki tunkeutujat. Tieto ilmaisesta majoituksesta maahantunkeutujille ei varmastikaan tuo heitä lisää New Yorkiin.

Lähde: Breitbart

Politiikka Rajavalvonta Rotu Talous Turvapaikanhakija Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Ihme rasisti tuo pormestari, kun rikastus ei kelpaa.

 • Saimaan järvilohi

  Vastaa

  Bidenin aikana Usaan on tullut nyt yli 7 miljoonaa laitonta pääasiassa Texasiin, Arizonaan ja Floridaan. Valtava ihmis- ja lapsikauppa kukoistaa ja yli 80 000 lasta onkin kadonnut kokonaan. Siis vaihtaneet ”omistajaa” lapsikauppiaiden toimesta. Texasin ja Floridan kuvernöörit, Ted Cruz ja Ron de Santis lähettävät joka päivä kymmenen bussillista näitä New Yorkin iloksi. Pari kertaa on bussit vieneet ”pokan” Kamala Harrisin naapuriin. Ei tainnut hevosnaamanegeä paljoa naurattaa ko. toimenpide. Tai tiedä sitä, jos vaikka teki poskettoman tilin taas ja jäi odottamaan seuraavia ”siirrettäviä”, jotka tosin ”kuulemma” siirretään vuorostaan pois ”turvakaupungista.” ”Muutamat” tuntuvat kotoutuneen niin loistavasti, että sama meno, kuin ex-kotimaassakin jatkuu ja demokraatit hyväksyvät kaiken. Vai ei ole mitään tekemistä ihmiskaupan kanssa!? Hyi helvetti.

 • Salomon

  Vastaa

  Tuo sontakaupunki kuhisi juutalaisista täynnä jo ‑20 luvulla. Mikä hätä tässä nyt enää on?

 • Vihaan jenkkejä

  Vastaa

  Amerikka sais kadota tyystin maan päältä.

 • Rich men North from Richmond on hyvä biisi

  Vastaa

  amerikka on laittomien maahanmuuttajien maa, ihan niinku apartheid israel ja suomi. amerikka on laittomasti amerikkaan saapuneiden anglosaksien luomus, apartheid israel on palestiinaan saapuneiden laittomien jutskusirtolaisten luomus ja suomi on laittomasti suomeen tunkeutuneiden ruotsalaisten luomus.

  amerikka, israel ja suomi on liittolaisia koska kaikki kolme alistaa ja nöyryyttää alkuasukkaitaan ja pyrkii tuhoamaan alkuasukkaat tai vähintäänkin tuhoamaan alkuasukkaiden kulttuurin.

 • anonyymi

  Vastaa

  Hän siis sanoi ””Laittomat maahanmuuttajat tuhoavat kaupunkini!” 

  Ajattelukykyiset ymmärtävät, että laittomasti maahantulleet ovat haitallisia. Jos he tuhoavat New Yorkin, niin he kyllä tekevät tuhoa muuallakin. Pormestari ei ilmeisesti itse ymmärtänyt tätä. 

  Eric Adamsin kuva ja tietoa hänestä on täällä: https://www.nyc.gov/office-of-the-mayor/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi