Saksa: Ulkomaiden kansalaisten sosiaalitukien määrä kasvanut 15,4 miljardiin vuodessa

Ulkomaalaisten sosiaalitukien vastaanottajiin ei tietenkään ole laskettu kansalaisuuden omaavia ei-saksalaisia.

Väestönvaihto

Sosiaalitukia saavien saksalaisten määrä on miltei puolittunut vuodesta 2010 samalla kun taas ulkomaiden kansalaisuuden omaavien tukia saavien määrä on kaksinkertaistunut. Tukia vastaanottavien kansalaisten määrä on laskenut 5,2 miljoonasta 2,9 miljoonaan. Vastakohtaisesti ulkomaalaisten vastaanottajien määrä on kasvanut 1,3 miljoonasta 2,6 miljoonaan.

Ulkomaalaisten sosiaalitukien vastaanottajien kasvuun on vaikuttanut vuoden 2015 maahantunkeutujien vyöry, sekä konflikti Ukrainassa. Laskujen mukaan ulkomaalaiset tukien vastaanottajat tulevat tuottamaan saksalaiselle veronmaksajalle 15,4 miljardin laskun tänä vuonna, mikä on 122 prosentin nousu vuoden 2010 6,9 miljardin määrästä.

Nykyään monet tukien saajista ovat ymmärrettävästi ukrainalaisia pakolaisia, joista noin 707 000 elää verorahojen varassa. Näiden jälkeen suurimmat ryhmät ovat kuitenkin noin 500 000 syyrialaista, 200 000 turkkilaista, 176 000 afganistanilaista ja 115 000 irakilaista.

Niin kuin aina, ulkomaalaisten sosiaalitukien vastaanottajiin ei tietenkään ole laskettu kansalaisuuden omaavia ei-saksalaisia.

Lähde: Remix

Maahanmuutto Pakolaiset Rotu Saksa Sosiaalituet Talous Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • UR

  Vastaa

  Aina voidaan sanoa, että paikassa X tuet ovatkin 155 miljardia. Ja sitten, kun Saksa menee sen summan ohi, niin sanotaan: ”No, ei meillä ainakaan ne tuet ole 200 miljardia!” Ja sitten kun ollaan maailman ”ykkösiä” neekereille maksetuissa sosiaaliavuissa, niin todetaan: ”Voisihan tilanne olla vieläkin huonommin. Nyt meillä menee niihin 300 miljardia, mutta VOISI mennä 600 miljardiakin. Onneksi ei mene.” Sitten kun 600 rajan ylitetään, niin syytetään taas rasismia, infrastruktuuria, ilmastoa, sotaa, nuhaa… Kyllähän te jo tiedätte nämä. Tämä on loputon kehä. Milloin on liian kuuma, milloin liian kylmä, milloin yhteiskunta liian vapaa, milloin rajoituksia liikaa. Näillä voidaan aina selittää asiat parhain/huonoin päin tarpeen mukaan. ”Inkluusio” on joskus hyvä asia, joskus huono. Riippuu ihan mikä agendan zeitgeist sattuu kulloinkin olemaan. Joskus syynä on rakenteellinen rasismi, joskus vain erilaiset käsitykset ihmisten lähestymisestä ja seksuaalisuudesta. Vika on aina meissä: suomalainen on vääränlainen Suomessa. Suomalaisen tulee sopeutua 194 muuhun valtioon ja niiden kulttuureihin ynnä tapoihin omassa kotimaassaan. Afrikkalainen Afrikka, kiinalainen Kiina tai vaikkapa kolumbialainen Kolumbia ovat hienoja ja hyväksyttyjä asioita, joita kukaan tässä maailmassa ei kiistä. Jostakin syystä ”suomalainen Suomi” on vihapuhetta.

  • Kansan hulluus on sääntö

   Vastaa

   Se on aina kansan valinta. Suomalainen kansa haluaa olla muiden kansojen, ulkomaalaisten, ja erityisesti juutalaisten ja erisorttisten neekereiden, nöyränä palvelijana. Miten röyhkeämpi on juutalainen ja miten tyhmempi neekeri siten enemmän suomalainen niitä kunnioittaa, koska vilpittömästi uskoo, että villeillä ja kieroilla on tiedossa elämän tarkoituksen salainen tieto, joka puuttuu kelvottomilta suomalaisilta.
   Suomalainen kansa vilpittömästi haluaa tehdä kansallista itsemurhaa. Jokainen suomalainen edistää sitä kykyjensä mukaan. Mikään ei voi pysäyttää suomalaisia, kun ne haluavat tuhoutua.

   ”Hulluus on harvinaista yksittäisissä ihmisissä mutta sääntö ryhmittymien, puolueiden, kansakuntien ja aikakausien kohdalla.” Friedrich Nietzsche

   • TT

    Vastaa

    Asia on juurikin näin. Itsetuhoon osallistumattomuus katsotaan Suomessa poikkeavuudeksi, lähes rikolliseksi sellaiseksi.

   • UR

    Vastaa

    Kaikilla on yhtä paskat ”valllanpitäjät” ja sätkynuket. Olen käynyt mm. Iranissa ja entisissä N‑liiton Aasian ‑stan-päätteisissä valtioissa ja niissä on ollut ystävällistä ja vieraanvaraista ihmistä. EU-Suomi on ihan samanlainen kommunistinen paskareikä, jossa sätkypellejä ei saa haukkua, sananvapaus on viety, lehdistö on lieassa jne. Ero on vain meillä lännessä se, että ihmiset voivat vielä kuitenkin turpaansa repiä, vaikkei se absoluuttisesti yhtään mitään tule koskaan hyödyttämään. (Pankkiiri pitää valtaa joka paikassa.) Noissa Aasian maissa kansa tajuaa, että suun aukominen on vain suun aukomista ja siellä se saattaa johtaa pahempaan kuin sakkoihin. Ihmiset ihan yhtä vähän siellä pitävät saati ovat ansainneet paskoja ”johtajiansa”. Turha sanoa kansan ansaitsevan juuri ne poliitikot, presidentit ym., jotka heillä sattuu olemaan. Loppuun pakko mainita artikkelista, että ukrainalaisten työllistyminen on surkeaa Saksassa, Suomessa ja joka paikassa. Heitäkään ei pitäisi ottaa maahamme yhtäkään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi