Video: Rotumuukalaiset häpäisevät saksalaisnaisen kadulla

Rotumuukalaismiehet osoittavat videolla valtaansa saksalaisnaisia kohtaan.

Väestönvaihto

Videolla rotumuukalaismiehet häpäisevät saksalaisnaisen pitämällä hänestä kiinni ja sitten jokainen käy vuorollaan nylkyttämässä tätä. Miehillä on silmin nähden hauskaa ja yksi heistä kuvaa tekoa puhelimellaan.

Nainen ei joudu oikeasti raiskatuksi mutta miehet selvästi haluavat osoittaa valtaansa saksalaisia naisia kohtaan.

Lähde: Telegram

Maahanmuutto Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Tälläistä elämää on miehitetyssä maassa!

  • Suvaitsevaisuutta...

   Vastaa

   Tästähän oli se artikkelikin että Saksassa on maailman toiseksi eniten matuja. Mutta sosialisen median paineen vuoksi lehti joutui ”korjaamaan” artikkeliaan nykyilmapiiriin sopivammaksi. 

   No, ehkä tätäkin videota voidaan ”korjata” suvaitsevaisemmaksi ja lisätä siihen riemunkiljahduksia naisen osalle.

 • gg

  Vastaa

  Olikohan likka osa niitä likkalaumoja jotka jokunen vuosi sitten vielä iloisesti heilutteli rapefugees welcome banderolleja. Toivoa sopii että näin olisi. Mutta aika epätodennäköistä. Yleensä rapefugees welcome hommasta kärsii tavan tuöväen valkoinen likka ja jätkä. Femakot/liberaalit kun tuppaavat haluavan asua vain täysin valkoisilla öky/kokkare alueilla. Samalla roudaten ja haluten näitä mutantteja massoittain varsinkin työväen alueille ja aloille.

 • Pekko

  Vastaa

  Nämä pojat ovat tulleet maksamaan eläkejärjestelmien velkataakkaa, he vain maksavat sitä viidakosta tulleilla opeilla. Tämä on tulevaisuus niissä maissa jotka haalivat näitä viidakon hedelmiä. Opetelkaa miten vihollinen toimii, käyttäkää vihollisen omia aseita häntä itseään vastaan.

 • Johann

  Vastaa

  Jos tällaisesta ei voikaan löytää mitään hyvää, mutta ainakin osalta kansalaisia se aukaisee silmiä edes hitusen verran.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Jossain vaiheessä on pakko ottaa nyrkki taskusta.

  • Realisti

   Vastaa

   Nyt alkaa olla se aika.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Katukuvasta päätellen aggressiivinen ehdottelu ja seurailu tuottaa tuloksia. Nainen yritti saada liian innokasta arabia kuriin mutta oikeuslaitos katsoi vaan seurailua ja kukkien lähettämistä ja ehdottelua olevan lain puitteissa. Oululainen poliisi oikein sitä mieltä että oikeus tutustua meidän prinsessoihin. Päinvastoin sanonut ja lopputili.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalaista Ylivaltaa arjessa.

  Ylivalta manipuloi Valkoisten Kansojen Huorajohtajat ”tekemään sopimuksia”, joissa EU:n pitää muuttua Kolmannen Maailman Perseenreiäksi samalla, kun Ylivallan oma kotipesä, Israel, ampuu nämä samat raiskaajat rajalle, jos ne tohtivat edes ajatella rajan ylittämistä.

  Ylivalta näkyy tässä. Kaikki näkevät sen, mutta kukaan ei uskalla sanoa sitä, koska Ylivalta ja Sen Huorat rankaisevat ankarasti niitä, jotka vain sanovat Totuuden. Siksi Ylivalta ostaa mediat (juuri äsken Hufvudstadsbladetin, joka onkin nyt virallisesti Ylivallan Huoramedia). Ylivalta on brutaali tappaja ja se vie kaikki ns. ihmisoikeudet samalla kun se puhuu niistä loputtomiin. Se on Orwelli Isoveli. Ylivallan maailmassa Rakkauden Ministeriö sotii ja Totuuden Ministeriö sensuroi.

  Me elämme synkää, surkeaa aikaa, jolloin partaiset transut pitävät satutunteja sylilapsille ja valtiot vaipuvat velkavankeuteen ja samalla Ylivalta on luonut taas uuden sodan Valkoisten kesken. Ja katsokaa, kuinka meidänkin maamme Huorajohtajat kilpailevat siitä, kuka eniten tahtoo nuoria miehiä ruumiiksi Ylivallan alttarille. Katsokaa näitä ihmisiä, näitä Huoria. Hyi helvetti!

 • Realisti

  Vastaa

  Nyt olisi aika perustaa niitä kodinturvajoukkoja. Tuskin seuraavakaan sisäministeri kykenee hoitamaan hommaansa.

 • Oppikirjan Mukaan

  Vastaa

  Muslimit siinä kuivaharjoittelevat. Ensin kuviot selväksi, kun on tosi kyseessä puiston pusikossa seuraavana iltana: Mohammed pitää valkoista huoraa kiinni kun Mohammed raiskaa takaapäin, ja sitten on Mohammedin vuoro tehdä samoin. Lopuksi vielä Mohammed sekä väijyssä oleva Mohammed yhtyvät hauskanpitoon ja raiskaavat valkoisen huoran. Homma päättyy niin että kiinnipitävä Mohammed sitten viimeisenä pääsee valkoista huoraa raiskaamaan. Tämä siis ensimmäinen kierros, sillä Mohammedhan kiihottuu uudestaan siitä kun näkee Mohammedin, Mohammedin, Mohammedin sekä Mohammedin erektiossa olevat käyrät pienet siittimet niin että kuvio toistetaan kunnes joku rasisti islamofobinen valkoinen tulee keskeyttämään tätä luonnollista muslimien rakastelutapahtumaa. Jos nappiin menee niin huora tapetaan siihen paikkaan ja mennään naureskellen moskeijaan kehumaan mitä tuli taas tehtyä. Täytyy myöskin muistaa että tämä on islamia puhtaimmillaan, hyväksyttävää ja toivottavaa muslimikäyttäytymistä. Yksikään muslimi ei tuomitse tätä millään tavalla, tämä on heidän oikeutensa ja velvollisuutensa länsimaissa. Se joka ei tätä hyväksy/halua on rasisti ja vihapuhetta viljelevä islamofobi joka pitää tappaa. Näin helppoa se on kun sen ymmärtää.

  • Pekko

   Vastaa

   Olet kuvaillut hienosti islamilaisen kulttuurin soidin menot. Tällä tavalla hurmataan naaraat arabian niemimaalla ja nyt myöskin suomessa

 • Nimetön

  Vastaa

  En jaksa sanoa enää mitään muuta kuin: uuniin!!!

 • Crombie

  Vastaa

  Toivottavasti kyseinen uhri oli Die Linke puolueen kannattaja sillä saksalaiset vassarit haluavat vaihtaa Saksan väestön ja he vihaavat oman maan kansaa.

 • Veli Lähteenmäki

  Vastaa

  Näitä rkp haluaa Suomeen!

 • Nimetön

  Vastaa

  Minulla oli aikoinaan luokkakavereina tuollaisia, mutta valkoisia neekereitä, jotka tekivät tuota samaa tytöille jatkuvasti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi