Video: Afrikkalaisnuoret kiusaavat vanhaa hollantilaismiestä

Vastaavanlaisten videoiden kuvaaminen on selvästi jonkinlainen trendi-ilmiö Euroopassa majailevien rotumuukalaisten keskuudessa.

Väestönvaihto

Hollannissa kuvatussa videossa afrikkalaisnuoret käyvät läpsimään ja tönimään koiraansa ulkoiluttavaa vanhempaa valkoista miestä. Videon kuvannut musta kuulostaa kannustavan lajitovereitaan, rääkyen kuin apina.

Vastaavanlaisten videoiden kuvaaminen on selvästi jonkinlainen trendi-ilmiö Euroopassa majailevien rotumuukalaisten keskuudessa, sillä myös Suomessa on ollut poliitikkojen ja virkamiesten keskuudessa puheita, että moisten videoiden julkaisu tulisi kieltää lailla, niin kuin se muka lopettaisi rotumuukalaisten valkoisiin kohdistamat väkivaltaisuudet. Videoiden kieltäminen on lähinnä yritys peitellä asiaa.

Lähde: Telegram

Maahanmuutto Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • J Vartiainen, hesan portsari

  Vastaa

  Itsehän hollantilaiset ovat suuntansa valinneet, neekerit vain osoittavat miten he rakastavat etnistä hollantilaista. Rakastaahan neekeri myös suomalaista, barbaari vain rakastaa tavalla jota et ymmärrä.

  • pöh

   Vastaa

   Harvinaisen tyhmä kommentti.
   Ei ne kaikki ole tuota valinneet.
   Viimeiset 4‑vuotta saanut kuulla älykkäitä kommentteja kuinka itse olemme äänestäneet vasemmistohallituksen..
   Emme me kaikki ole äänestänyt vasemmistoa vaikka siitä kärsimään joudummekin.

   • Nimetön

    Vastaa

    Operaatio neekeröinti käynnistyi vuonna 1994, tätä haluttiin ja nyt sitä tulee

   • Nationalisti

    Vastaa

    Mikä tuossa kommentissa oli typerää?
    Suurin osa kansasta on äänestänyt ja lähestulkoon kaikki loput ovat täysin välinpitämättömiä siitä huolimatta, että tällaisia tapahtua esiintyy jatkuvasti, joten kyllä, sitä saa mitä tilaa, tällaista on tilattu.

   • sisar

    Vastaa

    Aivan sama meidän naisten kohdalla, kun meitä kollektiivisesti syyllistetään omista raiskauksistamme. Emme mekään kaikki vasemmistoa äänestä.

   • Plääh

    Vastaa

    Ja meinaako joku, että porvarihallitus olisi toiminut eri tavalla? Kuka valitsee ehdokkaat? KUka päättää, mitkä puolueet kielletään?

   • Nimetön

    Vastaa

    vitun vammaiset padka Afrikkalaiset hankkikaa elämä vittu menkää takas afrikkaa

 • p grandell

  Vastaa

  heh, rotumuukalaiset kun tulisivat mua tuuppimaan, korville tulisi ‚ollut Angolassa 3 vuotta torjumassa merirosvoutta, Monissa moisten yön-timojen maissa, oppivat vain voimalla vastustaen, menevät aina lasten,naisten ja vanhuksien kimppuun porukalla, yksin eivät uskalla, turpaan tulisi moisille ####### pitäisikö poliitikkoja myös potkia ja kiusata, oppisivatko jotakin, ?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Alkaa olemaan ihan normaali päivä pahasti sairaassa Euroopassa, tämä touhu on muuttunut todella mielenvikaiseksi, vielä vaatii valitettavan paljon, ennen kuin valkoiset kollektiivisesti alkavat puolustamaan omiaan.

 • Sandaalin läpsyttelijät

  Vastaa

  Ehkä neekereitä enemmänkin suututtaa tuo koira. Ne kun vihaavt koiria. No, tuo koira olisi ollut valmis lähtemään karkuun jo ajat sitten.

  Ukko parka teki sen virheen ettei hyökännyt niitä kohti. Siinä meinaan sandaalit läpsyy kun joku tuleekin kohti. Joskus riittää kun laumassa lyö kädet yhteen niin paniikki on valmis.

  • Suomen soturi

   Vastaa

   Ei se mitään olisi auttanut! Kyllä ne nyt kuitenkin olisi uskaltanut sille ryttyillä ja varsinkin jos kyseessä aina joku heitäkin heikompi. Päinvastoin enemmänhän ne olisi vaan innostunut siitä, kun sinä lähdet niitten tyhmään leikkiin mukaan. Tietyissä tilanteissa taas, niin kuin tässä on parempi vaan ottaa mahdollisimman iisisti ja päästä mieluummin vaan pois tilanteesta.

   Näin niin kuin vertauskuvallisesti, alatko sinä huitoo ja meluamaan ampiaisparvin lähellä? Ei! Silloin ne hyökkää vaan vielä kovemmin sinun kimppuun!

 • Topi

  Vastaa

  Näitä sattuu niin kauan kuin Euroopassa valkoisia vain on.

 • Late

  Vastaa

  kaikki mutiaiset pitäis tappaa ja hävittää maapallolta sukupuuttoon nyt heti. tolla paska rodulla ei ole oikeutta elää ja olla olemassa. saastaista sairasta paskasakkia

 • Pekka j

  Vastaa

  Kun tuollaista alkaa olemaan Suomessa niin joskus olemaan ase taskussa, sitten voi tulla pahaa jälkeä.

 • Topi

  Vastaa

  YLE:n MOT-ohjelmassa oli tutkimus siitä kuka kuuluu katujengeihin ja miten niihin on ajauduttu, oikein vankilassahan käytiin haastattelemassa. Kukaan ei muka kuulunut mihinkään jengiin. Oli selvästi jonkun sattuman oikusta ikään kuin mukana. Ohjelman luonne oli kuitenkin se, että jokainen oli ilman omaa syytään ajautunut tällaiseen tilanteeseen. Kovastihan nuo naistoimittajat myötäilivät tätä asennetta. Tietysti valkoisen miehen syytä, siksi näillä neekeripojillakin oli oikeus läpsytellä tätä viattomalta näyttävää valkoista miestä. Tuo kannustusmeteli kuulosti tosiaan siltä mölyapinan ääneltä. Toivottavasti mölyapina ei ota pahakseen tällaista vertausta.

  • Plääh

   Vastaa

   No tosiasiassahan ongelmien syy on se päättäjäporukka, joka tätä ainesta tänne on haalinut

 • suvakki 964

  Vastaa

  Tiedoksi vaan tätä lukeville viranomaisille, että itse kannan mukana esinettä, jota ei olla luokiteltu aseeksi mutta jota voi käyttää sellaisena. Yhden kerran olen jo näitä untermenschejä kurmoottanut; silloin minulla oli mukana vain iso rautainen työkalu, jonka nappasin hengarista mukaani. En katso yhtäkäan kertaa enää, kun ihmisapina käy sivistyksen päälle, vaan isken välittömästi takaisin, ja siitä tulee verta ja luunkappaleita. Tiedän, että en ole ainoa, joka näin alkaa toimimaan. Alatte saamaan sitä, mitä olette tilanneet.

 • tutkija

  Vastaa

  Muistakaa ihmiset omat juurenne. Ennen Ruotsin aikaa me olimme viikinkejä. Mitä viikingit tekivät… heillä oli oma vahva kulttuuri ja omia kultteja, joita he veivät eteenpaïn, eikä niiden loukkaamista sallittu. Ennen kristillistymistä, ja kristillistymisen aikanakin vielä, heillä oli muun muassa Odinin kultti. Odinin kultti näkyy tänäkin päivänä Suomessa black metalin Euroopan suurimpana harrastajamääränä. (Se näkyy selvästi Euroopassa kaikkialla, missä viikinkikulttuuri kukoisti, muuten). Kristillistyminen sinänsä ei heikontanut viikinkien kulttuuria, vaan viikingit tulkitsivat kristinuskonkin omien kulttiensa ja oman magiansa kautta. Viikingit olivat tunnettuja ja pelättyjä sotataidostaan tietysti, mutta he kannattelivat oman aikansa sivistystä myös. Tunnustakaa, vaalikaa ja muistelkaa omia juurianne, omaa kulttuurihistoriaamme ja historiaamme. Nykyään jo tutkitaan suomalaisia osana viikinkikulttturia, mutta silti osana sitä varsin omaleimaisena itäisenä kulttuurina. Tutustukaa uuteen akateemiseen(kin) tutkittuun tietoon asiasta. Tietoa julkaistaan koko ajan lisää.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Joskus 2000-luvun eräs tietämäni henkilö näki Itä-Pasilassa, kun pienet lapset kiusasivat vanhaa naista. Mummo oli peloissaan eikä uskaltanut tulla rappukäytävästä pihalle. Ne lapset… no varmaan arvaattekin ihonvärin ja kulttuurin. Mummo oli suomalainen.

  60.198160256848695, 24.941164898779622

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ”kaikki mutiaiset pitäis tappaa ja hävittää maapallolta sukupuuttoon nyt heti. tolla paska rodulla ei ole oikeutta elää ja olla olemassa.”

  Tällä hetkellä prosessi menee päinvastaiseen suuntaan. Valkoiset kulttuureineen pyritään hävittämään. Prosessi on hidas, joten sammakkovertaus toimii.

  Vaihtoehtoja lienee vain kaksi. Joko me tai he. Jos pysyisivät omissa maissaan, niin ehkä mahtuisimme samalle planeetalle.

 • Joe Bidee

  Vastaa

  ”kaikki mutiaiset pitäis tappaa ja hävittää maapallolta sukupuuttoon nyt heti. tolla paska rodulla ei ole oikeutta elää ja olla olemassa.”
  No Euroopasta ainakin ne pitää saada pois, Afrikan viidakoissa voivat puolestani neekeröidä. Kuka ottaa asiassa johtajuuden taakan? Käytännössä mitään palkintoa ei tule, jälkipolvet voivat sitten kiittää. Seuraajia kyllä tulee, mutta vie aikansa että valta vaihtuu. Se on vaativa tie kulkea. Marttyyrin tie.

 • Realisti

  Vastaa

  Nuo marakatit pitäis heittää takaisin sinne viidakkoon. Äo sama kuin kengännumero.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi