Saksa: Vihreä pormestari varoittaa maahanmuuton kulujen ”räjäyttävän” yhteiskunnan

Jotkut vihreätkin alkavat jo ymmärtämään, että raha monikulttuurisen yhteiskunnan ylläpitämiseen ei tulekaan taikaseinästä.

Väestönvaihto

Maahanmuuttoon käytettävän budjetin ollessa tänä vuonna yli 36 miljardia, jotkut poliitikot ovat varoitelleet tällä tulevan olemaan vakavia seurauksia. Yksi heistä on vihreään puolueeseen kuuluva Tübingenin pormestari, Boris Palmer.

”Jos käytämme kaikki yhteiskunnan resurssit tänne saapuviin, niin että paikallisille ei jää mitään, niin yhteiskunta tulee räjähtämään,” Palmer varoitti hiljattain antamassaan lehtihaastattelussa. Hän myös mainitsi sen, miten tulijoilla on huono yhteiskuntaan integroitumisen todennäköisyys ja sen sijaan suuret vaatimukset sosiaalijärjestelmälle.
”Saamme vain vähän työntekijöitä mutta paljon sosiaalituen asiakkaita.”

Palmer on myös kritisoinut sitä, miten maahanmuuttajat laitetaan Saksan kansalaisten edelle, kuten Lörrachin kaupungin tapauksessa, missä saksalaisia häädettiin asunnoistaan, jotta maahanmuuttajille saatiin tilaa. Palmer käytti tätä esimerkkitapauksena tilanteesta, missä saksalaiset nopeasti kääntyvät maahanmuuttajia vastaan.

”Tämä toiminta saattaa helpottaa maahanmuuttajien majoittamista mutta vaarantaa yhteiskuntarauhan. Näin ei tule tehdä.”
36 miljardin budjettiin ei ole edes laskettu niitä kuluja, joita on vaikea laskea ennakkoon, kuten ruuhkautuneet ja kaoottiset koulut, sekä kasvava asumisen hinta.

Lähde: Remix

Maahanmuutto Rotu Talous Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Populismia sanon minä

  Vastaa

  En tiedä onko tämä populismia vaiko äänten kalastelua seuraavia vaaleja silmällä pitäen, mutta tämä on juuri sitä mitä poitikot tekevät: Kertovat suurina uutisina/salaisuuksina sitä mikä on itsestään selvää. 

  Näin Suomessakin politikot saavat kannatuksensa ja kansa äänestää niitä kun ”ne puhuu vahvaa asiaa” tai ”nyt ollaan oikeiden ongelmien äärellä”. 

  Antti Rinteen ”vappusataset” ja Jyrki Kataise ”kipeät päätökset”… mitä hyvää niistäkin kansalle jäi? Tai Kyllöskän liikennepäätökset??

  Kansan pitäisi olla pikkuisen valveutuneempaa että ymmärtäisi olla kannattamatta tyhjäpäitä. Varsinkin jos ne puhuu kolmannessa persoonassa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Palmer on myös kritisoinut sitä, miten maahanmuuttajat laitetaan Saksan kansalaisten edelle, kuten Lörrachin kaupungin tapauksessa, missä saksalaisia häädettiin asunnoistaan, jotta maahanmuuttajille saatiin tilaa. Palmer käytti tätä esimerkkitapauksena tilanteesta, missä saksalaiset nopeasti kääntyvät maahanmuuttajia vastaan.”

  Tätä kääntymistä vierasmaalaisia vastaan on odotettu, luulisi kansan syvissä riveissä sen vihan liekin kytevän jo kun meno vain pahenee ja yhteiskunta natisee liitoksistaan kohti romahdusta.

 • Topi

  Vastaa

  Jokainen aidosti vihreä ymmärtää, ettei kehitysmaalaisia voi roudata tänne. Se ei ole millään tavalla kestävää, kannattavaa tai inhimillisesti oikein.

  • Kukka Hattunen

   Vastaa

   Kyllähän jokainen vähänkin järkeä omaava ymmärtää ettei vihreät niitä roudaa inhimillisyydestä tai mistään muustakaan vastaavasta syystä. Ainoa syy on hyveposeeraus ja se että tulijoiden avulla rahoitetaan maahanmuuttobisnestä. Se olisi astetta vaikeampaa jos ei olisi tulijoita mitä voi helposti hyväksikäyttää oman agendan edistämiseen.

 • TT

  Vastaa

  Jos olisi taipuvainen salaliittohörhöilyyn, niin voisi väittää, että USA:n juutalaiset vainoavat yhä Saksaa ja ajavat sen tuhoa. Suurin osa matu-paineesta on tulosta USA:n aloittamista sodista, vallanvaihdoksista ja konflikteista Lähi-Idässä ja Afrikassa. Tosin valkoinen USA itsekin kärsii samasta vaivasta, kun maahan siirtyy Etelä- ja Väli-Amerikan konfliktien synnyttämää ylijäämäväestöä. Juutalaiset ovat myös huomanneet, että Saksasta on tullut liian suuri teollisuusmahti, joka on kohtuuttomasti hyötynyt sekä Venäjän halvasta energiasta että ydinenergiasta. Lähes kehitysmaaksi muuttunut USA aikoo nyt teollistaa itseään ja sen on raivattava kilpailijoita pois. Viherkampanjoinnin ja viimeksi Ukrainan sodan myötäsäestyksellä paha kilpailija Saksa on onnistuttu ajamaan alas tai muuttamaan se USA:n oman Vihreän Siirtymän teollisuuden merkityksettömäksi alihankkijaksi. Yhtälö muuttuu mielenkiintoiseksi sitten, kun Saksalla ei ole enää varaa elättää matujaan.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Saksa on pahassa kusessa. Tänä vuonna Saksan talous lähtee laskuun ja seuraavana vuonna lasku kiihtyy. Tämän lisäksi elintarvikkeiden hinnat ovat jo lähteneet nousemaan, mutta ei se mitään, tärkeintä on matujen palveleminen.

  Tässä voi käydä vielä niin, että koko EU kaatuu lähivuosina.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tilanteen täytyy muuttua pahaksi, ennen kuin se voi muuttua hyväksi. 

  Mitä nopeammin romahdus tulee, sitä nopeammin pääsemme rakentamaan uutta ja parempaa.

  ”Hard times make good men…jne”.

  • JT

   Vastaa

   “Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”

 • huvittavaa pimitystä Sanna Hypessä

  Vastaa

  Schmidtista tuli ainoa Liittotasavallan liittokansleri, joka on erotettu epäluottamuslauseella. Välikysymyksen jättäneet puolueet CDU/CSU ja FDP valitsivat liittokansleriksi Helmut Kohlin.

  Schmidt oli saksalainen sosiaalidemokraattinen poliitikko. 

  Vuodesta 1983 alkaen Schmidt oli toisena päätoimittajana viikkolehti Die Zeitissa. Bundestagista hän jäi pois vuonna 1986. Joulukuusta 1986 alkaen hän oli jäsenenä komiteassa, joka tuki EMUa ja Euroopan keskuspankin perustamista.

  Suomen pääministeri Sanna Marin (sd) palkitaan Saksassa Helmut Schmidtin nimeä kantavalla tulevaisuuspalkinnolla.
  Sen jakavat yhdessä Schmidtin nimeä kantava säätiö, The New Institute ‑järjestö ja laatujournalismistaan tunnettu viikkolehti Die Ziet.

  pitäisikö tuntea ylpeyttä
  Schmidtista tuli ainoa Liittotasavallan liittokansleri, joka on erotettu epäluottamuslauseella.
  Vuodesta 1983 alkaen Schmidt oli toisena päätoimittajana viikkolehti Die Zeitissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi