Eteläaasialaiset johtavat nyt Britannian politiikkaa

Omia etujaan ajavat rotumuukalaiset äänestävät itsensä valtaan valkoisissa maissa.

Väestönvaihto

Humza Yousaf valittiin hiljattain Skotlannin kansallispuolueen johtajaksi ja näin tulee olemaan pian maan pääministeri. Yousaf on pakistanilaistaustainen mies, joka on avoimesti sanonut, että maan johdossa on liikaa valkoisia ja asiaa on muutettava. Hän myös kannattaa sananrajoituslakeja, jotka kieltäisivät kansalaisia ”levittämästä vihaa” omassa kodissaan käydyissä yksityiskeskusteluissa.

Lontoon pormestarina on jo useamman vuoden ajan toiminut myös pakistanilaistaustainen muslimi Sadiq Khan, joka jokunen vuosi sitten kertoi olevansa järkyttynyt homobaarien määrän vähenemisestä hänen kaupungissaan. Lontoon puukotus- ja ammuskelutilastot ovat myös tasaisesti kasvaneet joka vuosi Khanin ollessa kaupungin johtaja.

Yhdistyneen Kuningaskunnan pääministerinä toimii intialaistaustainen Rishi Sunak ja sisäministerinä myös intialaistaustainen Suella Braverman. Irlannin pääministerinä toimii puoliksi intialainen Leo Varadkar.

Väestönvaihdon myötä rotumuukalaiset saavuttavat myös poliittista valtaa valkoisissa maissa heidän äänestäessä omiansa.

Lähde: Breitbart

Maahanmuutto Monikulttuurisuus Politiikka Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Länsi-Eurooppa tuhotaan väestönvaihdolla ja Itä-Eurooppa slaavien välisillä sodilla, joihin sotkeutuvat myös baltit ja finnit. Kyllä hatuttaisi olla eurooppalainen.

 • Minä

  Vastaa

  Kun noille antaa pikkurillin, ne vievät koko valtakunnan.

 • Kallion myyrä

  Vastaa

  ”Olen pahoillani”, mutta ottaen huomioon kaiken sen pahan mitä ovat aina levittäneet ja väkivaltaisesti joka puolelle maailmaa, niin tämä on oikein ”brittikoirille”(korkeajännityssanastoa).

 • pöh

  Vastaa

  Täälläkin oli äänestyskopissa somaleita, peräti 4kpl samaan aikaan yhdessä kopissa..

  • Jupi

   Vastaa

   onkohan kela luvannut harkinnanvaraista tukea jos äänestää demareita?

 • Totuus

  Vastaa

  Etninen suomalainen on vähemmistö 20 vuoden kuluessa. Ei siinä taida auttaa mikään jos kansalla päässä on vikaa. Hedonismin ihannointi on katala myrkky, varo sitä

 • Bonzaï

  Vastaa

  Eurooppaan syntyy kastijärjestelmä, kun ruskeita ja mustia tuodaan tekemään duunia halpapalkalla. Ja sen erotuksen maksaa tietysti suomalainen veronmaksaja eli ei se mitään halpaduunia ollutkaan, vaan takkiin tuli entistäkin pahemmin. Suvakkeja ei tämä kastijako haittaa tai se että hiilidioksidipäästöt jopa 200-kertaistuvat kehitysmaalaisten siirtyessä tänne.

  • J.K.

   Vastaa

   Naulan kantaan!

   Aasiasta Kiinalla on jo varsin näkyviä aikeita toimia Afrikassakin ja yhteinen nimittäjä on juurikin tuo kastijärjestelmä. Se on jo, jos huomaa. Puhuisin tulevaisuudessa tapahtuvasta orjuuteen saakka menevästä järjestelmästä sen puolesta, että vastaan.

   Tässä puhuu raha ja ylisikiäminen. Jos itse kuuluisin siihen prosenttiin, kuka päätöksiä nyt tekee – olisi se mielestäni erityisen hyvä ratkaisu – mutta kun en ole. Pitäisin sitä silti nerokkaana ratkaisuna, vaikka henki siinä nyt menisi. Dystopiaa kaikki tämä ehkä ja pelkkää scifiä, mutta joskus luultiin maapallonkin olevan litteä.

   Aasialaisten ruvetessa pelaamaan ihmiskaupoilla jonkunlaisen luovan asiakirjan, kuten YK:n Venäjän turvallisuusneuvoston puheenjohtaja-kauden aikana tuollainen aiesitoumus olisi tärkeä ja myöhemmin Eurooppa täydellinen shamppanja-huone.

   Suvakeista puheenollen, eivät idiootit edes huomaa mitä ympäristössä tai maailmanlaajuisesti tapahtuu. Sylkäisisin kohti, mutta osaan käyttäytyä.

 • Eduskuntaan pöyhimään pask..

  Vastaa

  Eduskuntavaaleissa ei ole juuri mitään tarpeeksi kovaa vaihtoehtoa. Sinimustien on oltava kovempia ympäristö ja ilmasto asioissa. Toisin sanoen laitettava kova kovaa vastaan eikä mennä vihreän ilmasto kiristyksen ehdoilla.

  Ei mitään ilmastoveroja! Ei terveystyranniaa kuten kotona rajoitusten aikana. Paljon on Marinin hallitus syyllistynyt laittomuuksiin määrätessään tyrannirajoituksia. Rikolliset puolueet ja ministerit vastuuseen!

  Muistakaa kuka oli sisäministeri pahimman matuvyöryn aikana. Kokoomuksen Petteri Orpo. Hän päästi rajan yli kymmeniä tuhansia matuja Suomeen!

 • Nimetön

  Vastaa

  Aiemmin juutalaiset laittoivat pajeetteja silicon valleyn firmojen johtoon ettei niiden oma ylivalta olisi niin silmiinpistävää. Sittemmin ovat siirtyneet laittamaan noita valtiotason johtopaikoille.
  Menee vielä muutamat vaalit meillä ennenkuin ollaan tuolla.

 • JT

  Vastaa

  Prof. Heinsohn: Maahanmuuttajien vyöry lopettaa Euroopan vuoteen 2050 mennessä, 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä!

  https://hommaforum.org/index.php/topic,108294.0.html

 • 1+1

  Vastaa

  Onpas yllättävää että kun täytetään maa muslimeilla ja annetaan heidän äänestää niin he äänestävät muslimeita. Ja ne muslimit ajavat islamin asiaa. Homman nimi on demokratia. Muslimit nauraa, ottavat vallan ilman väkivaltaa, eurooppalaisten omilla aseilla ja huom: sossurahoilla. Europpalaiset maksavat rahalla/verellä muslimien lisääntymisen. Saivat kaiken ilmaiseksi, elämänsä sekä vallan uusissa maissa. Ei ne tyhmiä ole. Jos tuot taloosi luteita ja torakoita, niin saat julmetun määrän luteita ja torakoita etkä voi muuttaa asiaa tuomalla taloosi lisää luteita ja torakoita. Talo ei ole enää sinun. Tämä ei ole demokratiaa, tämä on yksinkertaisinta matematiikkaa mitä löytyy.

 • Me olemme se muutos

  Vastaa

  Teroitetaan ihmisten muistiin:

  Petteri Orpo, Kokoomus oli sisäministerinä Juha Sipilän, Keskusta johtamassa hallituksessa vuonna 2015 kun matujen annettiin vyöryä rajan yli Suomeen.
  Ja nytkö kaikki muuttuu? Kehitysapu pohjattomaan viemäriin loppuu? Ilmastokiristys ja suuri nollaus, the great reset nytkö tämä loppuu?

  Matuvyöry loppuu nyt Petteri Orpon johdolla?

  Pahempaa on tulossa.

  Siksi meidän on mobilisoitava kaikki jotka saadaan liikkeelle. Aletaan rakentaa maa täyteen tällaisia tukikohtia joita satelliitit eivät havaitse ja droonien on erittäin vaikea löytää. Kuin etsisi neulaa heinäsuovasta.

  https://m.youtube.com/watch?v=zwyZYf_awqc&feature=youtu.be

  Radiopuhelimet yhteydenpitoon.

  Toiminnassa noudatettava äärimmäistä varovaisuutta. Tarkoittaen ettei paljasta tukikohdan sijaintia. Sijainti paljastuu heti kun kännykkä on päällä ja lähettää sijaintitiedot.

  Isketään nopeasti ja ladotaan paikalta kuin aaveet.

  Heidän on aika alkaa pelätä meitä. Ennen kuin tämä asetelma muuttuu elämme tyranniassa. Muistakaa myös että me kustannamme näiden viheliäisten päättäjien ylläpidon ja kaiken tuhlailun. Heidän ajoneuvot, varusteet, aseet, kaikki kustannetaan meidän taskusta. Silti meitä kohdellaan kuin alinta saastaa. 

  Tähän tulee nyt muutos.

 • JEW Hunter

  Vastaa

  Jokainen kuvassa näkyvä koukkunokka on juutalainen.. sen haistaa tänne asti!

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Myös Skotlannissa muslimi johtaa itsenäisyyspuoluetta joka haluaa liittyä Unioniin. Muistuttaa siis ItäUkrainan kapinallisia.

 • Kansallinen

  Vastaa

  Väestönvaihtoa ajaa WEF- pankkiirit. Miksi?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi