Saksa: Düsseldorfin kaupunki ottaa arabiankieliset katukyltit käyttöön

Kaupungin vihreä johto alistuu islamin edessä.

Väestönvaihto

Saksan Düsseldorfin kaupungissa vasemmistolainen kunnanvaltuusto on vihkinyt käyttöön uudet arabiankieliset katukyltit ”symboloimaan moninaisuutta ja vahvistamaan yhteisöllisyyttä alueella.”

Vihreiden edustaja kaupungin Oberbilkin korttelista, muslimi Samy Charchira, oli juhlistanut asiaa näin ilmoittaen:

”Monikieliset katukyltit ovat symbolinen osoitus sosiaalisesta mukaan ottamisesta. Ne osoittavat sitä, että ihmiset samaistuvat asuinalueensa ja sen moninaisuuden kanssa. Mitä enemmän ihmiset samaistuvat asuinalueensa kanssa, sitä enemmän he voivat ottaa siitä sosiaalista vastuuta ja se on hyväksi Oberbilkille ja hyväksi Düsseldorfille.”

Myös piirikunnan harhoissa elävä vihreä pormestari, Dietmar Wolf, oli juhlistanut muslimien voittoa hänen omasta kansastaan sanoen kylteistä näin:

”Kyltit edustavat Düsseldorfin moninaisuutta ja vahvistavat sidettä maahanmuuttajayhteisöissä kaupungissamme. Düsseldorfissa me elämme YHDESSÄ, emme vain rinnakkain. Me tulemme aina haluamaan tämän osoittamista ja vahvistamista!”

Dietmar Wolf vihreässä huivissaan juhlistamassa islamin voittoa muiden harhaisten liberaalien, sekä maansa valloittajien kanssa.

Lähde

Arabit Islam Maahanmuutto Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Late

  Vastaa

  eli vahvistaa väestönvaihtoa , slummiutumista elättien katujengien asemaa ja monikulttuuristen rikosten lisääntymistä ja normalisointia

 • Nimetön

  Vastaa

  No ainakaan eivät puhu saksaa. T: jenkki buumeri

 • Nationalisti

  Vastaa

  Väestönvaihto on vain salaliittoteoria, mutta siitä huolimatta katukyltteihinkin pitää lisätä arabiankieliset tekstit, koska maassa asuu yhä enemmän ja enemmän sellaista porukkaa, jotka vaativat yhteiskunnan muutosta juuri sellaiseksi kuin haluavat, typerien valkoisten tuella totta kai.

  ” Kyltit edustavat Düsseldorfin moninaisuutta…”
  Ei, vaan tämäkin kehitys osoittaa sen, että Saksa on kusessa.

 • Totuus

  Vastaa

  Sama tulee olemaan suomenkin kohtalo. Tämän hetkinen syntyvyys per suomalainen on niin matala että on alettava jo sopeuttamaan koulumaailma siihen että suomenkieli ei tule olemaan opetuskieli, tarvitaan yhteinen kieli ja se on englanti. Syy tähän on yksinkertaisesti vetelyys ja liian helppo elämä, se tuhoaa lisääntymis kyvyn. On toki toivoa mutta se on itsestä kiinni

  • Steve

   Vastaa

   En usko että neekerit ja niiden tasolla olevat pahimmat suomalaiset oppivat englantiakaan yhtään sen paremmin. Eikä kyse ole kielestä, vaan siitä miten maailmaa ymmärämme. (Toki suomi on osa suomalaista identiteettiä.) Saksassa on 0–6‑vuotiaista 50 % ulkomaalaisia, joten Saksan ”kehitys” on ymmärrettävää, vaikka täälläkin toki vielä puhutaan siitä miten maahantunkeutujien tulee integroitua ja ”kotoutua”, ja miten segregaatio ja ”inkluusio” ovat huonoja asioita. Kotoutuminen tarkoittaa oikeasti sitä, että suomalaiset ja saksalaiset sopeutuvat tulijoiden tapoihin ja kulttuuriin. Ruotissa on keksitty tällainen ”ratkaisu”: yhteiskunnallista valistusta kunniakansalaisille. Eli siellä yritetään takoa vielä tätä kautta, mutta eihän se neliskanttinen palikka pyöreästä reiästä mene. Kulttuureissa on eroja (rikkaus) vaikka kaikki ovat samanarvoisia ja samanlaisia? Suvakkiparadoksi jyrää taas. Parempi se on vain ruotsalaisenkin vetää musta kaapu päälle ja antaa minareettikutsun huutaa kaduillaan.

   Tanskassa huolestuttaa myös vanhemmat, jotka eivät halua lapsiaan kouluihin ”sosioekonomisten ja etnisten” tekijöiden takia. Eli eivät halua lapsiaan huonoihin kouluihin. Eli eivät halua lapsiaan neekerikouluihin. On se kumma. Juuttien maassa vassennus yrittä spinnata asian niin, että tulevaisuuden Tanskassa ja maailmassa monikultuuri on vielä entistäkin isompi rikkaus, joten mustasta koulusta on hyötyä. Trust me.

   Suomessa koulupudokkaita on 4000, vaikka kansallista tilastoa ei pidetä. Eiköhän kaikki mustalaiset voi laskea tuohon porukkaan ja varmasti suuri edustus myös 1.1. syntyneillä ja muilla kansantaloutemme pelastajilla. Uutta Nokiaa odottaessa, josko se kaarnalaivalla EU-tulonsiirtojen (suomalaisten verovaroilla) lainehilla vielä jollekin kivelle karahtaisi.

   Muistakaa: maahanmuuttoa tarvitaan, jotta maahanmuuttajat voivat ylläpitää Suomea tulevaisuuden maahanmuuttajille! ”Se lähtee sillä millä on tullutkin!”

 • TT

  Vastaa

  Tämä uutinen kerto Saksasta kaiken olennaisen. Saksa on USA:n juutalaisten miehittämä ja nujertama valtio. Suomeen kutsuttiin juuri sama miehittäjätaho eli eipä ole kehumista täälläkään.

 • vanha kyynikko

  Vastaa

  Pienenä havaintona; arabiankielinen katukyltti on ylempänä kuin saksankielinen kyltti.
  Turha väittää tahattomaksi sattumaksi.
  Muslimit pitävät itseään korkeampana rotuna, joille valkoisten kantasakujen kuuluu alistua.
  Katukylteistä se alkaa.
  Väestönvaihto.

 • Jussi

  Vastaa

  Etnisiä suomalaisia on niin vähän muutenkin että ei mene kuin yksi sukupolvi enää siihen että suomalainen on vähemmistö kansa. Syntyvyys suomessa on romahtanut kaikken alimmaksi koko euroopassa, mistä ihmeestä se johtuu? siis kymmenessä vuodessa huipulta pohjalle, aivan samaa rataa pisa tulosten laskun kanssa. Yksi syy voi olla etuotsalohkon rappeutuminen, mene ja tiedä? Suuria muutoksia joka tapauksessa on varmasti tiedossa

  • Dafuk

   Vastaa

   Helsingissä jo neljäsosa kaikista alle 16-vuotiaista ovat muukalaisia. Hirvittävä luku. 10 vuoden päästä nuo ovat jo lisääntyneet kun heille lastenteko on kannattavaa bisnestä, ja siihen vielä päälle ne jotka nyt jo lisääntyvät hurjaa tahtia ja uudet muukalaiset joita vasemmisto hivuttaa maahaan tuhansittain joka kuukausi niin Helsingissä on jo muukalaiset enemmistönä. Eivät he sieltä minnekään lähde, ja sinä elätät heidät. On kaupunkeja jonne en ikinä mene: Mogadishu, Kabul, Bagdad ja Helsinki.

 • Yrjö

  Vastaa

  Eilisen Tv:n Hitler-dokumentin pääteeksi juutalainen toimittaja iloitsi kuinka rotupuhtauteen pyrkineestä toisen maailmansodan aikaisesta Saksasta on tullut Euroopan monikulttuurisin maa.

  Kosto on suloista.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mikä ihme siinä on, että aikoinaan juutalaiset vaeltelivat Eurooppaan ja jäivät asumaan kuka minnekin ja olivat osa yhteiskuntaa (ainakin niin, että itse siitä hyötyvät). Vuosisatoja niitä vainottiin ja yritettiin hankaloittaa niiden elämää, mutta sitkeästi vain puskevat Eurooppaan. Nyt samaa tekee muslimit. Tunkevat jatkuvasti toisten maille ja perustavat sinne omia yhteisöjään ja varjoyhteiskuntiaan omine lakineen. Mikä helvetti siinä on, A) etteivät pysy omissa maissaan ja kehitä niitä, B) että paikalliset täällä vain ihmettelee ja ottaa kaiken vastaan!
  Ja sitten vielä rallatellaan kaikeinlaisista oikeuksista tulla asumaan toisten maahan jne. Toivottavasti tuo Ukrainan sota johtaa lopulta Euroopan sisällissotaan, jossa kansallismieliset puolustavat omia maitaan sisäisiä uhkia vastaan.

  • Jussi

   Vastaa

   Tätähän Putin nimenomaan hakee, sisällissotaa eurooppaan. Hajota ja hallitse, mutta muistakaa mitä sotilasvalassa olette vannoneet, se sitoo teidät

   • tymä

    Vastaa

    joo milloin putte milloin usa milloin mikäkin maa aina vikana joka asiassa, ihan omien poliittisten päätösten vika on eikä minkään muun. Mut onhan sitä kiva aina syyttää aina muita kuin itseään omista virheistä, niin ne lapsetkin tekevät.
    Tää maailma on ihan oikeasti yks iso hiekkalaatikko täynnä kakaroita, jotka jatkuvasti tekevät jäynää, milloin rikkovat toisten hiekkakakkuja ja yrittävät sitten syyttää toisiaan milloin mistäkin.

 • Alex

  Vastaa

  Pääkaupunkiseudulla Suomessa jaetaan kuumeisesti tietoa verovaroin vaaleista kaikenlaisilla Suomeen kuulumattomilla kielillä, sillä alle 30-vuotiaiden maahantunkeutujien äänestysprosentti on alhainen. Vihreät ja Vasemmisto tarvitsevat kaikki mahdolliset sääliäänet suuren romahduksen edessä. Toki Kelankin palvelut saa eksoottisilla kielillä, sillä Suomi on koko maailman sosiaalitoimisto.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi