Saksa: Vanhuksia häädetään kodeistaan maahanmuuttajien takia

Vallanpitäjät leimaavat ilmiötä vastustavia äärioikeistolaisiksi ja kutsuvat väkeä "taistoon äärioikeistolaisuutta vastaan."

Väestönvaihto

Saksassa häädetään yhä enemmän vanhuksia kodeistaan maahanmuuttajien majoittamista varten ja esimerkiksi Berliinissä eräs kristillinen järjestö hääti asunnoistaan yli sata vanhusta, koska järjestö tienaa enemmän valtion maksaessa maahaantulijoiden asumisen.

Ilmiö on saanut useissa kaupungeissa protesteja aikaiseksi, kuten Lörrachissa, jonka kunnanvaltuusto oli tuominnut mielenosoitukset ”muukalaisvihamielisinä,” sekä kutsunut kaupunkilaisia ”taistoon äärioikeistoa vastaan.”

”Me seisomme vihaa, vihapuhetta ja suvaitsemattomuutta vastaan. Me seisomme avoimen ja liberaalin Lörrachin puolella,” valtuusto oli kirjoittanut julistuksessaan.

Kunnanvaltuusto häätää vanhuksia kodeistaan maahanmuuttajien takia, ja kun kaupunkilaiset protestoivat tätä vastaan, niin valtuusto käytännössä kannustaa antifasisteja toimintaan epäoikeudenmukaisuutta vastustavaa kansaa vastaan.

Lähde: Remix

Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Saksan talouskasvu on pysähtynyt ja tänä vuonna talous lähtee laskuun ja ensi vuonna se tulee kiihtymään.

  Saksalaisilla on sitten mietittävää miten ylläpitää ja ruokkia kaikki ne miljoonat matut, jotka sinne on viime vuosina haalittu.

 • Lyhytnäköistä voitontavoittelua

  Vastaa

  Joo tätähän se on. Kantaväestöä puristetaan yhä ahtaammalle voitontavoittelun kiimassa. Eikä ymmärretä että se on se kantaveästö joka pitää sen valtaapitävän hengissä. Sillä eivät ne matut tee töitä valtaapitäville eikä rahaa voi syödä. Niin se vain on.

  Oravanpyrä saadaan melko helposti rikki jos ihmiset ryhtyisivät entistä enemmän omavaraisiksi. Silloin havaittaisiin että matujen kohonneet kustannukset mitätöisivät voitontavoittelun. Ja sekös osuisi omaan nilkkaan.

  Maailma on tullut muutenkin hulluksi. Eurooppa on ensi vuodenvaihteessa todella paljon erilainen kuin se on nyt.

 • TT

  Vastaa

  Saksalaisille ei anneta koskaan anteeksi sitä, että asettuivat kerran avoimesti ja uhmakkaasti kommunismia ja juutalaisuutta vastaan. Ei myöskään suomalaisille. Rotumuukalaishyökkäys näyttäisi tekevän selvää molemmista kansoista, mutta muitakin aseita kernaasti käytetään kuten moraalirappiota, talouslamoja, energiaköyhyytystä, vihersiirtymää ja sodanlietsontaa. Globaali eliitti-/parasiittiluokka käy hävityssotaa kansoja vastaan. Lopullinen vastuu on kuitenkin kansoilla itsellään, koska niissä runsaslukuisina esiintyvä hölmöläisväki nielee kaikki tarjotut myrkkypillerit. Saksaa tuskin voi enää pelastaa ja Suomenkin kanssa joudutaan täpärälle.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Pahimmanlaatuisesta kommunismista on tehty liberalismia ja vastustajista äärioikeistolaisia.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Kyseessä on demari-vanhuksia, joten vasemmistolaiset niittävät kylvämäänsä.

 • Matot vittuun

  Vastaa

  Sama tulossa tännekin, sillä sisäasiainministeriön valmiussuunnitelma kertoo että matoille aiotaan pakkoluovuttaa niin suomalaisten asunnot, kesämökit kuin autotkin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nyt on buumerit ihmeissään kun joutuu tilille omista hölmöilyistään. Suomessakin voisi katkaista eläkkeet ja antaa vanhusten nääntyä. Väestörakenne korjaantuisi muutaman viikon aikana.

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Suomessakin pakotetaan kaksi miljoonaa omakotitaloa remontin alle. Sitten niiden omistajat ajetaan pois kodeistaan ja tilalle asutetaan kaksi miljoonaa matua, kuten Saksassa. Näin vuoteen 2030 mennessä.

  Vihesvässykät ja demukka Kumpula-Natri äänestivät pakkoremontin puolesta.

 • Komea totuus

  Vastaa

  Buumerit ovat paskasakkia jotka ovat tuhonneet Euroopan ja ryövänneet meiltä turvallisen ja onnellisen tulevaisuuden olemassa kommunisteja ja tuomalla matut tänne, meillä nuorilla pitäisi olla lainmukainen oikeus vapaasti kiduttaa ja hakata nämä buumerisaastat

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi