Pakolaisavustusjärjestön johtaja: ”Valkoisten onnelliset elämät tulevat olemaan pian ohi!”

Antirasismi on kiertoilmaisu antivalkoisuudelle.

Väestönvaihto

Rotumuukalaisia Välimereltä poimivan ja Eurooppaan toimittavan Mission Lifeline ‑järjestön johtaja, saksalainen Axel Steier oli hiljattain tuonut sosiaalisessa mediassa avoimesti esille halveksuvan suhtautumisensa etnisiin saksalaisiin, sekä tarkoituksellisen Euroopan väestönvaihdon avustustyönsä kautta.

”Kaikki toivovat loppua rasismille, mutta ikävä kyllä se ei tule tapahtumaan niin kauan kuin Saksa on olemassa,” Steier oli sanonut ja lisäksi vastasi näin kun häneltä kysyttiin, miksi ”pakolaisia” pitää tuoda Eurooppaan:

”Koska me haluamme näin ja meillä on etulyöntiasema. Valkoisten onnelliset elämät tulevat pian olemaan ohi!”

Tämän jälkeen Steieriltä kysyttiin: ”Eli haluat vaikeaa elämää itsellesi ja muille saksalaisille. Elämää täynnä turvattomuutta, epävakautta sekä väkivaltaa paikallisia kohtaan?”

Kansanvaihtoaktivisti oli vastannut näin: ”Jossain kohtaa valkoisia ei tule enää olemaan, koska 50 – 100 vuodessa jälkeläisenne tulevat valitsemaan kumppanin joka ei ole valkoinen. Yhteiskunnan de-homogenisaatio on edistymässä ja minä tuen sitä työlläni.”

Lähde: Free West Media

Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Late

  Vastaa

  tuo vitun sekopää mulkero ja kaikki kaltaisensa tulee ampua heti tavattaessa. vitun mielisairas kusipää paskaläjä

  • Mielisairaat kuuluu vähintään lukkojen taakse

   Vastaa

   näin juuri. Totaalisen mielisairas varmaan monimielisairas sellainen ja nää juuri pitäisi siivota pois mahdollisimman nopeasti.

 • otto suni

  Vastaa

  Kannattaa tarkistaa kyseisen ”saksalaisen” todellien rotu, saattaapi olla kipapää!

  • anon

   Vastaa

   Haku ei löytänyt tietoa Axel Steierin uskonnollisesta taustasta. Mutta maailmalla on Rabbi Aron Steier. Siis on olemassa valittuja, joilla on sukunimenä Steier.

   • PirkanmaanHerkules

    Vastaa

    On tolla Steierilla silmien alla juutalaisille tyypilliset pussit (sleepy eyes) ja toki iso nenä. Muutenkin toki tuo mieleen jutkun.

    Noin niinkuin sivusta tulee mieleen ettei Hjallis Harkimo oikein muistuta suomalaista vaan…

 • Rotupetturit hirteen

  Vastaa

  Rotupetturi ei ansaitse elää koiranputkea kasvamaan.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Haiti on nykyään täynnä mulatteja. Aika homogeeninen. Aluksi siellä oli intiaanit, sittemmin ranskalaiset nyt mulatit. Ja hyöty oli ?. Japani on edelleen täynnä japanilaisia. Hyöty ollut suuri.

 • Charles darwin

  Vastaa

  evoluutio ei katso ihon väriä. tälle voimalle kelpaa vain ja ainoastaan parhaiten sopeutumis kykyiset yksilöt ja tietenkin kansat laajemmin ajateltuna. liian ahdas sukusiitos johtaa rappeutumiseen, se on pahin synti minkä elävä organismi voi eläissään tehdä.

  • Joakim

   Vastaa

   Riippuu vähän. Punaiset linnut punaisten lintujen kanssa, siniset sinisten ja keltaiset keltaisten. Kyllä moni katsoo väriä. Toki pelkkä väri myös ihmisissä ei ole ainoa erottava tekijä. Geneettisesti erilaisia valkoisia on maailmassa ihan riittämiin, että tulis mitään sukusiitosta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Jutkulta näyttää tuo rasisti.

 • TT

  Vastaa

  Karmiva itsetuhoinen hyypiö ja hyvä esimerkki siitä, että vain ’lopullinen ratkaisu’ noiden suhteen on toimiva ja riittävä. Puolisuvakkien olisi nyt viimeinen aika herätä unestaan ja todeta, että valkoisten kansanmurha on todellisuutta ja käsillä ovat viimeiset ajat ehkäistä se.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Vesselin nenän👃 koko herättää ajatuksia…

  • Anon

   Vastaa

   Hyvä huomio. Silmäilin saksalaisia lähteitä. Niistä ei löytynyt selitystä nenälle ja tuskinpa sakemanni rohkenee syytä nenän kokoon edes kirjoittaa.

 • Julli

  Vastaa

  vihervasemmistolaisuus on sairaus.

 • anon

  Vastaa

  ”Rotupetturi ei ansaitse elää koiranputkea kasvamaan.”

  Axel ei voi olla valkoisen rodun petturi, jos hän ei ole valkoinen. 

  Hän ei lausuntojensa perusteella pidä itseään valkoisena. Koska hän edistää valkoisen rodun häviämistä, häntä voisi pitää rasistina ja valkoisten vihollisena. Kyseessä lienee äärimmäinen ihmisvastainen suvaitsemattomuus. Valkoisen rodun häviäminen vähentää maapallon ihmisrotujen monimuotoisuutta. 

  Luultavasti hänen käytöksensä selittyy kulttuuritaustalla ja sielunvoimien määrällä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Useimmat wokeltajat antivalkoiset ovat valkoisia. Ilman valkoisten liberaalien osuutta koko ilmiö olisi kuitattavissa valkoisiin kohdistuvana rasismina.

   • Plääh

    Vastaa

    Eivätkö kuitenkin aika usein juutalaisia

 • Nimetön

  Vastaa

  De-homogenisaatiolla kyseinen kommari kaiketi tarkoittaa heterogeenistämistä. En kyllä oikein näe mitä heterogeenistä on siinä, että kaikki ovat samanruskeaa massaa. Noh, jos hän kykenisi loogiseen päättelyyn, eihän hän kommari olisikaan.

 • Klein international click

  Vastaa

  samputti mikä narukäsi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Valkonaamalta se kyllä kovasti näyttää oli uskontonsa sitten mikä hyvänsä. Ei ole mikään harvinaisuus tovereidensa joukossa, etenkin jenkeissä tällä on paljon lajitovereita woke-väen keskuudessa.

 • Jones

  Vastaa

  Ei taida olla puhdasrotuinen valkoinen. Suomikin on täynnä sekarotuisia joilla on pataloginen viha valkoisia kohtaan. Typerää sakkia jotka eivät taida tajuta sitä, että juutalaiset polttivat sekarotuiset pois koska eivät huolineet Israeliin sekarotuisia. Sama meininkin Suomessakin nykyään. Siirtolaiset tekevät sekarotuisia lapsia jotka kasvattavat täysin avoimesti vihaamaan valkoisia. Itse he eivät huoli näitä sekarotuisia lapsia omiin maihinsa. Jos tulee samanlainen tilanne kuin juutalaisilla, niin kaikki muutkin etelämaalaiset polttavat mieluummin sekarotuiset pois kun huolivat heitä omiin maihinsa.

 • Mara Bou, maarapu

  Vastaa

  Antirasismi on kiertoilmaisu antivalkoisuudelle.
  Antivalkoisuus on vihaa valkoihoisia kohtaan.

 • Leif

  Vastaa

  Onhan tässä vielä mahdollisuus, että luonto palauttaa terveen kurssin siinä vaiheessa kun yhteiskuntajärjestys romahtaa. Uuden paremman väestön taipumus reagoida vaikeisiin tilanteisiin on ollut autojen polttelu, ryöstely ja yleinen riehuminen samalla syyttäen ongelmasta valkoisia. Tähän asti se on ollut mahdollista, kun valkoinen väestö on heille mahdollistanut mukavan elämän kaikesta huolimatta. Mitähän sitten tapahtuu kun tähän ei ole enää resursseja? Mitenköhän tämä uusi väestö selviää oikeasta katastrofista kun pitäisi talvestakin selvitä.

 • Nimetön

  Vastaa

  miten ihmeessä suomalaisesta on tullut niin heikko ettei se pysty enää edes lisääntymään. tällä hetkellä suomalaisen naisen hedelmällisyysluku on 1.2 lasta. kehitys maalainen työntää ainaki sen 3 lasta per nainen. eihän se ole ihme jos väestö vaihtuu. Varmaan paras ensi apu olisi Vanhapiian vero nyt ensi alkuun.

 • Selväjärkinen

  Vastaa

  ”Kaikki toivovat loppua rasismille, mutta ikävä kyllä se ei tule tapahtumaan niin kauan kuin Saksa on olemassa,”
  MITÄ tämä tarkoittaa? Kuinka tämä ihminen perustelee sen, että Saksan olemassaolo estää rasismin loppumisen? Millä tavalla saksalaiset ovat rasistisempia kuin muut, tai ylipäänsä rasisteja? Keskiverto nyky-valkoihoinen kaikkialla Euroopassa pitää huolen siitä, että ei ole rasisti. Tämä on siis silkka VALHE, tai äärimmäisen harhainen käsitys asoiden tilasta. 

  ”Valkoisten onnelliset elämät tulevat pian olemaan ohi!”
  MIKSI valkoihoisten onnellisten elämien tulisi olla ohi? Valkoihoisten, jotka tekevät parhaansa jotta eivät olisi rasisteja, jopa siihen pisteeseen asti, että hyväksyvät alueelleen tulokkaita, jotka vihaavat kaikkia länsimaalaisia ja valkoihoisia ja tulevat tämän takia tekemään heitä kohtaan rikoksia, jos eivät saa sitä korkeaa elintasoa joka heille luvattiin. Onko tämä ihminen älyllisesti niin heikko, tai niin harhainen, että hänen mielestään on rasismia, että eurooppalainen elää omassa hyvinvoivassa kulttuurissaan johon on syntynyt, vaikka se perustuu osittain muiden hyväksikäytölle menneisyydessä, eikä muuta pois keskelle erämaata tai lopeta itseään?

  ”Jossain kohtaa valkoisia ei tule enää olemaan, koska 50 – 100 vuodessa jälkeläisenne tulevat valitsemaan kumppanin joka ei ole valkoinen.”
  Ymmärtääkö tämä ihminen, mitä tulee tapahtumaan ennen tätä? Että siinä vaiheessa kun valkoihoiset ovat pieni vähemmistö Euroopassa, tulee heistä vainottuja, jatkuvien raiskausten, joukkoraiskausten, pahoinpitelyjen, tappojen ja murhien uhreja. Siksi koska maailmassa, sekä myös maahanmuuttajien keskuudessa on niin paljon ihmisiä, jotka vihaavat kaikkia valkoihoisia sen johdosta mitä heidän esivanhempansa ovat tehneet, ja sen johdosta että he voivat nykyisin paremmin kuin monet muut. Onko hän itse valmis kuolemaan pahoinpitelyn seurauksena viimeistään vuonna 2040? Vai luuleeko hän hyväuskoisuudessaan että hänet säästetään koska hän on ollut niin avulias?

  Niin, ja minä en ole edes natsi. Kannatan säänneltyä maahanmuuttoa. On hieno asia esim. jos ihminen voi muuttaa ulkomaille töihin tai opiskelemaan. Minun mielestäni kenenkään ei kuitenkaan tarvitse hyväksyä alueelleen ihmisiä, jotka vihaavat kyseisen alueen ihmisiä jo sille saapuessaan tai joilla on muita alueelle sopimattomia asenteita. Tällaisen hyväksyminen on täysin järjenvastaista, merkki psyykkisen häiriön tilasta, kuten myös monien valkoihoisten itseruoskinta, jota minä en tule KOSKAAN tekemään, vaikka se tekisi urani kutsumusalallani mahdottomaksi.

 • Jani Ketola

  Vastaa

  Kilometrien päähän voi havaita, että juutalainenhan siinä on.

 • Salomon

  Vastaa

  Johan tuon nyt näkee naamasta.. mazeltoffee

 • sam

  Vastaa

  valkoisethan ovat syyllisiä hollannin juutalaisten suorittamasta orjakauoasta, tosin suomen orjuus% on huomattavasti korkeampi kuin afrikan mutta eipä lue asiasta kippistelijöiden medioissa.
  Kuten soros sanoikin, että mustia on helpompi kontrolloida, mutta sehän on kivapuhetta

 • Musta ase

  Vastaa

  Voi se aviopuolison valita japanista tai kiinastakin jossa tuo älyllinen lahja on hieman toista tahoa kuin muualla. Ilman hanskan poisottoa niistämään pystyvien ideat saavatkin pahimman kilpailijan valintojaan vastaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi