Rotumuukalaiset terrorisoivat yhtä Saksan ”suvaitsevaisimmista” kaupungeista

Kaupungin vasemmistolainen johto on kertonut haluavansa lisää maahanmuuttajia.

Väestönvaihto

Yksi Saksan liberaaleimmista kaupungeista, yliopistokaupunki Freiburg, on joutunut pohjoisafrikkalaisten massiivisen rikosaallon ja mellakoiden kohteeksi.

Poliisi on joutunut suorittamaan jo viisi merkittävää operaatiota kaupungin vastaanottokeskuksessa ja joutunut kutsumaan apuvoimia toisista piireistä hillitsemään keskenään veitsillä ja astaloilla taistelevien rotumuukalaisten jengejä.
Samoin eräänä päivänä keskuksen asukkaat olivat käynnistäneet palohälytyksen ja sitten uhanneet väkivallalla palokuntaa ja poliiseja.

Rikollisuus noussut pilviin kaupungin keskustassa

Näpistysten, taskuvarkauksien ja muun rotumuukalaisrikollisuuden jatkuvan kasvun takia kaupungin poliisi ja syyttäjät ovat uhonneet ottavansa ”kovemman linjan” käyttöön, mitä se sitten tarkoittaakaan.

Poliisin kuvauksen mukaan epäillyt rikostapauksissa ovat ”pääosin nuoria miehiä Pohjois-Afrikasta, jotka ovat olleet Freiburgissa vain jokusen päivän ja joiden henkilöllisyys on epäselvää.” Kun rotumuukalaiset jäävät kiinni rikoksia tekemästä, ”Heitä ei kiinnosta. Monesti poliiseja solvataan tai heidän kimppuunsa hyökätään.”

Lisääntyneestä rikollisuudesta huolimatta Freiburgin vasemmistolainen kaupunginjohto on kertonut haluavansa lisää maahanmuuttajia kaupunkiinsa ja heidän mottonsa kuuluukin: ”Meillä on tilaa!”

Lähde: Remix

Afrikkalaiset Maahanmuutto Politiikka Rikos Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Kanattaisi Saksan pitää Leopardit valmiudessa oman maan vapauttamiseksi eikä lähettää niitä kipapäille Ukrainaan. Miehitetyn maan kuten Saksa kohtalo on kauhistuttava ja kaikki johtuu USA:n toimista!

 • TT

  Vastaa

  Saksassa polpot ja palo- ja pelastusmiehet kärsivät jo hermoromahduksista, koska saksalainen mielenlaatu ei kestä nähdä sitä kaaosta, jonka suvakkipoliitikot ovat maahan luoneet. Saksa on paska maa ja aina vain paskemmaksi muuttuu. Saksa ja Länsi-Eurooppa ovat valkoisen rodun hautausmaita, joissa rotumuukalaiset saavat mässätä ja riehua mielensä mukaan.

 • Teemu

  Vastaa

  ”Lisää maahanmuutajia!” Siinä ainoa ”ratkaisu” ongelmiin. Toimii niin Saksassa kuin Suomessakin.

 • Bella

  Vastaa

  Sanotaan tahan nyt vain niin, etta rauhan aikana ”demokraattiset valtiot” halveksuvat uusnatseja, mutta ainakin Ukranalle Ukrainan sodassa uusnatseilla nayttaa olevan kayttoa. Ovat jopa jonkinlaisia sankareita erilaisissa diskursseissa.

 • JP

  Vastaa

  Sitä saa mitä tilaa. Suvaitsevaisuus on jo terminä siitä hauska, että hyviä asioita ei tarvtise suvaita.

 • Taisto Loinen

  Vastaa

  Muslimien maahan tunkemisella vasemmisto saa lisää ääniä kunnes..

 • Nimetön

  Vastaa

  Toivottavasti paikalliset vasurit eivät tee samaa kuin jenkkivasurit, eli paskovat ensin oman ympäristönsä ja sitten muuttavat saavutuksiansa pakoon muualle ja paskomaan sinnekin, vaan nauttivat moniarvoisuuden autuudesta täysin rinnoin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi