Englanti: Valkoiset vähemmistönä jo kahdessa suurkaupungissa

Lontoo sekä Birmingham ovat nyt virallisesti kaupunkeja, joissa valkoiset ovat vähemmistö. Tämä on valtion virallisten tilastojen myöntämä totuus, vaikka kulttuurimarxistien mukaan "väestönvaihto on salaliittoteoria."

Väestönvaihto

Lontoo oli jo kymmenen vuotta sitten kaupunki, jossa valkoiset olivat vähemmistö. Tuolloin kaupunki oli 45 prosenttisesti valkoinen, mikä tarkoitti 4,9 miljoonaa valkoista asukasta. Vuonna 2021 luvut olivat tippuneet niin, että valkoisia on enää 37 prosenttia, tai 4,7 miljoonaa. Eli vain kolmasosa lontoolaisista on valkoisia.

Birminghamissa vuonna 2011 valkoisia oli 57,9 prosenttia, mutta nyt määrä on pudonnut 48,6 prosenttiin. Lukuina määrä on pudonnut 622 000:sta 557 000:n valkoiseen.

Koko Englannin alueella ei-valkoisten prosentuaalinen määrä on kolminkertaistunut viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana. Kun vuonna 1991 ei-valkoisia oli ”vain” noin 6 prosenttia, on luku vuonna 2021 lähes 18 prosenttia.

Lähde: The Telegraph

Englanti Maahanmuutto Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kehitys on aivan järkyttävä ja tämä kaikki on tapahtunut todella lyhyessä ajassa.
  Silti meillä on edelleen valtakunnan tasolla poliitikkoja, jotka väittävät kirkkain silmin väestönvaihdon olevan vain ”salaliittoteoriaa”.

  Eksponentiaalinen kasvu tulee olemaan todella kovaa, koska rotumuukalaisia on nyt huomattavasti enemmän kuin kolmekymmentä vuotta sitten ja heidän syntyvyyslukemansa ovat huomattavasti suuremmat kuin valkoisilla briteillä.

  Mitä tekee valkoiset britit?
  Suurin saavutus taitaa olla valkoisten jalkapallofanien keskinäiset kännirähinät, kun samaan aikaan maassa oleskelevat rotumuukalaiset pyörittävät pedofiilirinkejä, puukottelevat ja ryöstelevät ihmisiä.
  Huikea saavutus, ai että mitä idiootteja.

 • Eurooppa

  Vastaa

  Koko euroopan kuuluisi olla 100% valkoinen! Eurooppaan ei kuulu yksikään värillinen

 • Keijo

  Vastaa

  Suomi menee samaa tietä. Siihen EU ja euro meidät vääjäämättä vie. 1990 olin ala-asteella ja maamme väkiluku oli 4,9 miljoonaa. Nyt se on 5,6 miljoonaa. Täällä pikkukaupungissa oli kaksi perhettä Vietnamista ja neljä neekeriä. Viimeksi kun illalla keskustassa olin – joskus 2016 – niin kadut kuhisivat mustia ja irakilaisia. No, eipä onneksi ole mitään asiaa sinne. Vastenmielistähän tämä maamme ”kehitys” on ollut.

  • Jaska

   Vastaa

   90-luvun puolessa välissä alkoi sitten tulla venäläisiä, eestiläisiä, latvialaisia, liettulaisia, malesialaisia, kiinalaisia, intialaisia, ugandalaisia, senegalilaisia jne. jne. jne. Oma lapsuuteni oli onneksi hyvin valkoinen ja elämä edelleenkin sitä. Oliko teidän lapsuudessanne isoja perheitä? Itse oli peruskoulussa 80–90-luvulla ja kolme tai lasta perheessä oli se yleisin määrä. Somalit, irakilaiset ja muut talouden pelastajat tekevät täällä enemmän lapsia, sillä somalinaisen synnytysluku on jopa neljä Suomessa.

   • Sanna Mirella

    Vastaa

    Itse elin lapsuuden 80-luvulla. Kolme lasta oli perheessämme. Koko pikku kaupungissa ei ollut yhtään rotu muukalaista. 28 vuotta sitten tuli kurdit. Perustivat heti pitsakartellin ja ajoivat suomalaiset grillin pitäjät konkurssiin. Sitten tuli venäläiset kesä työntekijät. Sitten somaleita. Latvialaiset hitsarit vei sen alan työpaikat suomalaisilta. Nyt on irakilaisia ja ukrainalaisia niin paljon, ettei kaupassa kuule suomen kieltä kuin kassalla. Suomalaisia lapsia ei synny, koulu on täynnä matujen lapsia. Ihan hirveää tämä on.

 • matti mainio

  Vastaa

  Tätä samaa kehitystä tapahtuu kaikkialla Euroopassa ja USA:ssa. Sitä oikein halutaan ja edistetään oikein vimmalla nykyisten hallitusten ja organisaatioiden taholta.
  Mitä tapahtuu kun muut kuin valkoiset hoitavat ja ohjaavat yhteiskunnan ja valtion asioita.
  Katsokaa miten asiat ovat kehittyneet Afrikan maissa. Esimerkiksi Etelä Afrikka oli vauras, kehittynyt ja sivistynyt valtio sadan vuoden ajan, kun valtiota hoiti valkoiset eurooppalaiset (hollantilaiset/britit). Sittemmin valtion hoito haluttiin mustille. Ja nyt koko maa on kaikin puolin katastrofin partaalla oleva kehitysmaa.
  Samanlainen esimerkki on valkoisten eurooppalaisten (brittien) ennen hallitsema Rhodesia. Sittemmin kun nimi muuttui Zimbabweksi ja maa mustien johdon alle, niin maasta tullut surkea kehitysmaa.
  Euroopan maille tulee käymään samalla tavalla, kun valkoiset on saatu syrjään. Aletaan Euroopassakin elellä kuin Afrikan maissa.

  • Joonas Jonne

   Vastaa

   Yle syöttää ohjelmia alle 45-vuotiaille. ”Vanhuksille” ei ole mitään, ei edes tanssimusiikkia soi millään kanavalla.

 • Länsi tuhoutuu kovaa vauhtia

  Vastaa

  Eli Britanniassakin on jo noin 20% väestöstä kuraa mikä tekee yli 10 miljoonaa kipaletta.

 • Ei ole rauhanomaista tyrannia

  Vastaa

  Kaikki jotka ovat vastuussa tästä tahallaan aiheutetusta tuhosta on rangaistava. Viranomaiset, oikeuslaitos tai poliisi eivät tule sitä tekemään koska edistävät valkoisen kantaväestön tuhoamisohjelmaa.

  Media on saatava hallintaan. Miten monta kertaa se on sanottava. Ei riitä että joku sosiaalisen median alusta tai muutama sivusto netissä.

  Media on muutenkin katastrofaalisessa kriisissä. Ei ole enää mitään katsomisen arvoista. Ei ole elokuvia, sarjoja tai edes hyviä mainoksia. 

  Ilman mediavaltaa joka on tärkein keino vaikuttaa ihmisten ajatuksiin ja mielipiteisiin on käytännössä mahdotonta voittaa tätä sotaa.

  On aivan turha odottaa jotain suurta heräämistä ainakaan Suomessa. Lampaat eivät vastusta tyranneja.

  612 marssille pitäisi osallistua kymmeniätuhansia ihmisiä. Missä ovat? Kotona katsomassa TV:tä tai pelaamassa tietokonepelejä.

  Mediavalta on kaikkein tärkein. Median kautta tavoittaa kaikki ihmiset. 

  Ei ole olemassa rauhanomaista ratkaisua tyrannimaiselle poliusivaltiolle. Koronapassit, käteisraha. Rikollinen klikki haluaa alistaa ja ehdollistaa matkustamisen, vapaan liikkumisen.
  Normaali passi ei riittäisi. Käteisrahan haluavat poistaa käytöstä. 

  Nämä asiat lyövät suoraan silmille.

  Suomalaiset ovat jo antauruneet. Teeskentelevät ja valehtelevat itselleen että tämä on se pienempi riesa. EI VARMASTI OLE! TÄSTÄ ALKAA TIE DIGITAALISELLE KESKITYSLEIRILLE. Näyttää sopivan hyvin sopuleille jotka ottavat perseeseen, kunhan kukaan ei näe.

  • Teemu

   Vastaa

   Ihmiset pelkäävät, eivät jaksa tai sitten haluavat suomalaistenkin olevan vähemmistö omassa maassaan. Hyvin yksinkertaista.

  • TT

   Vastaa

   Median hallinta on tosiaan keskeistä. Suuret massat on demoralisoitu sen kautta. Kyseessä on kulttuurisota, jossa valkoisten kansojen perinteiset moraalia ja lisääntymiskykyä ylläpitävät uskomukset ja tavat on haluttu hävittää pois. Samalla uusien terveiden kulttuurimuotojen rakentaminen vanhojen päälle on ehkäisty. Homma aloitettiin länsimaissa toden teolla 1960-luvulla. Jos kulttuurisodan historia kiinnostaa, niin yksi parhaista alaa tutkineista on Dr. E Michael Jones, jota tosin monet valkonationalistit eivät pidä oikeaoppisena.

   Valtamedia on suuri ongelma kaikelle oppositiotoiminnalle. Esimerkiksi suomalaiset kansanedustajat, ne vähät melko järkevätkin sellaiset, saavat tietonsa valtamedian kautta. Ne myös pelkäävät niiden toimituksia. Taannoin nujerrettiin eräs ”kalapuikkoviiksimies”, millä kampanjalla toimittelijat näyttivät mahtinsa kulttuurisodassa. Tämä episodi on kuitenkin vain huvittava pikkujuttu kaikkien niiden psykologisten operaatioiden rinnalla, mitä nyt viime aikoina on nähty. Lähes kaikki syöpä Suomessa lähtee valtamediasta. Valtamedian, kasvatus- ja opetusmateriaalin aivopesemät ihmiset ovat kaiken lisäksi raivokkaita oman vääristyneen maailmankuvansa puolustajia. Toisinajattelijat laitetaan ruotuun. Kansa itse edesauttaa tehokkaasti oman rotunsa ja heimonsa nujertamista.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Käynnissä on hiljainen sota valkoisten tuhoamiseksi, sulauttamalla meidät tummiin rotuihin väestö vaihtamalla.

 • Ketku

  Vastaa

  Jonkinlaisena korjausliikkeen yrityksenä on Britannian ero Eu,sta, saas nähdä miten homma etenee.

  • Poliisivaltio lopetettava

   Vastaa

   Britannia oli jo ennen EU:ta monikulttuurinen maa. Brittiläinen maailmanlaajuinen yhteisö, The British Commonwealth houkutteli Britannian vanhoista siirtomaista väkeä saarelle. Toki meno oli maltillisempaa. Kun katsoo 1970–1990 luvun dokumentteja tai elokuvia missä on kuvattu esim Lontoota näkee selvästi miten valkoinen ja brittiläinen kaupunki oli.

   Kaikki on ollut yhtä paskapuhetta tähän asti. Ketään ei ole vangittu. Maahanmuuttopolitiikka on kuin vimmainen kansakunnan itsemurhapolitiikka.

   Ellei muutosta NOPEASTI tapahdu jää jäljelle vain rumia ja voimakeinoja vaativia ratkaisuja.

   Muistetaan Ranskan evp upseereiden kirje, vetoomus Ranskan presidentille 

   Tarvitaan avoin poliittinen kärjistys yhteiskunnassa joka väistämättä johtaa konfliktiin. Mitään ei tapahdu ellei tosissaan aleta toimimaan. Pohjoismainen vastarintaliike kiellettiin. Mutta oliko kieltoon suostuttava? Entä jos seuraavaksi kielletään joku puolue? Poliisivaltiossa toimitaan näin. Yhdistykset, puolueet, julkaisut, kokoontumiset, vapaa liikkuminen kielletään. 

   Suomi tarvitsee kokonaan uuden perustuslain. Mutta se ei riitä. On saatava pois vallasta tuomareita, poliiseja, viranomaisia. Laitoksia ja virastoja lakkautettava kuten kaikki Aluehallintovirastot. 

   Mediavalta saatava mahdollisimman nopeasti.

 • Antaa mennä vaan

  Vastaa

  Se on ihan hyvä näin. Muutenkin koko saarenmaan sakki saisi hävitä maailmankartalta. Ne ei ole osanneet tehdä muuta kuin kärsimystä ja kurjuutta muille.

  Ne on aloittaneet kaksi maailmansotaa (ensimmäisenä julistaneet), ne ovat kaltoinkohdelleet alusmaidensa väestöä ja ryöstäneet niiden luonnonrikkauksia, ooppiumilla ne tuhosivat maailman mahtavimman maan joka oli 3000 vuotta lääetieteessä niitä edellä, ne tuhosivat Libyan vesiputkistot joiden oli tarkoitus johtaa vettä Saharaan ja naapurivaltioille… jne jne jne…

  Niin että tuhoutukoot sisällissotaansa.

  • tymä

   Vastaa

   Eikä tossa kaikki, niillä myös ihan ihmeellinen kuninkaallishypetysperinne, jossa juostaan kuningattaren (tai kuninkaan) perässä kuolaten ja läähättäen ihan ulkomaita myöten. En ole missään muussa maassa nähnyt vastaavaa ton laajuista. Lisäksi näiden kuninkaallisilla vartijoilla on maailman naurettavimmat uniformut jotka saaneet nämä ihan naurunalaisiksi. Niin naurunalaisiksi että jopa turustit nauravat ihan silmiensä edessä.

 • juha II

  Vastaa

  On se kumma kun vesisanko menee yltä kun jättää vesihanan auki vuotamaan. Ennen sanottiin kun astia oli ylisuuri jonkin määräiselle vaikkapa mehulle, ettei ”se laitojaan itke”! Mutta Iso-Britannia taitaa vielä ”itkeä”.

 • Minä

  Vastaa

  Väittävät väestönvaihdon olevan salaiittoteoriaa, ei totta, koska eivät halua kansan tietävän totuutta. Ja kansa uskoo tarpeeksi hyvin, koska kansa ei tee asialle mitään.

  Kun britit jäävät vähemmistöksi jollain alueella, alkaa brittien muuttoliike kiihtyä ja pian alueella on enää rippeet briteistä. Valloitus on onistunut ja väestö on vaihtunut. Britannia kutistui menetetyn alueen verran. Muilla alueilla sama kehitys jatkuu ja lopulta britit ovat vähemmistö omassa maassaan. Ihme, jos eivät vieläkään tajua, mitä heille tehdään.

 • Vaikeimmat ajat edessä

  Vastaa

  Sama tapahtuu kiihtyvässä tahdissa muissa länsieuroopan maissa. Ranskan tilanne yhtä paha ellei pahempi kuin Englannin.

  Islamin ja arabien vyörytys tuhoaa perinteisen, valkoisen eurooppalaisen Ranskan. Ranskaan virtaa väkeä Ranskan vanhoista siirtomaista. 

  Ranskan tilanne ehkä pahin koko länsieuroopassa. Ja vaarallisin. Väkivaltainen jihadismi levittäytyy sieltä muualle Eurooppaan. 

  Tilanne on niin vaikea että sotilaat ovat jo ymmärtäneet että tilanteeseen ei ole mukavaa kukkahattutäti ratkaisua.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi