Britannia: Maahan tunkeutuneet albaanit haetaan luksusautoilla hotelleista

Albaanirikolliset hallitsevat Iso-Britannian kokaiinikauppaa ja ovat maan vankiloiden suurin ulkomaalaisten ryhmä.

Väestönvaihto

Hellbanianz-albaanirikollisjärjestön jäseniä.

Iso-Britanniaan kanaalin yli lautoilla tunkeutuneet albaanit noudetaan tuntien kuluessa ”omaisten” toimesta luksusautoilla niistä viiden tähden hotelleista, joihin Britannian vallanpitäjät veronmaksajien laskuun näitä majoittavat. Puolustusministeriön tarkkailijat olivat pitäneet silmällä Crowne plaza ‑hotellia, joka on otettu maahantunkeutujien majoittamisen käyttöön ja kertoivat havainneensa ilmiön.

Ajoneuvoja oli saapunut pitkin päivää hotellin luo ja albaanimaahanmuuttajat olivat lähteneet näiden mukana. Sisäministeriö kertoi näiden useimmiten katoavan ja liittyvän albaanirikollisten jengeihin. Albaanit hallitsevat nykyään Britannian kokaiinikauppaa ja ovat vankiloiden suurin ulkomaalaisten ryhmä.

Lähde: Daily Mail

Albaanit Britannia Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Albaanit eivät ole pakolaisia ja kuitenkin he ryhmänä muodostavat merkittävimmän rikoksia tehtailevan kansanryhmän kaikkialla minne ovat menneet! Suomessa kerjäläiset ovat pääosin Albaniasta ja täysin ammattilaisia rikollisia!

 • Lukija

  Vastaa

  Saastainen iho, alhainen elo.

 • Jones

  Vastaa

  Suomen media, joka on samanrotuisten hallinnassa, käyttää näistä ilmaisua ”heikoimmassa ja haavoittuvimmissa asemassa oleva kansanryhmä”.

 • TT

  Vastaa

  Näitä huumekaupalla eläviä rikollisia tuotetaan pohjoisiin maihin kenties siksi, että saadaan taas yksi perustelu keskuspankkidigirahan käyttöönotolle. Huumekauppiaiden markkinat pienenevät huomattavasti, kun kaduilla pitää käydä vaihtokauppaa. Huumekauppa ”laillistetaan” ja siirtyy osaksi suurteollisuutta jonnekin tajuntateollisuuden ja BigPharman välimaastoon. Tässä toteutuu fasistis-kommunistinen private-public-partnership jälleen kerran. Heil Klaus, Heil Satan!

 • Tutkikaa

  Vastaa

  Joku saisi tutkia noiden tekemisiä Suomessakin. Laittomia takseja, huumeita ja laittomilla passeilla, pieni osa karkoitetaan.

 • juha II

  Vastaa

  Englannissa on NYT monta kuningasta. Sosialistinen woke värillinen akka sanoi mustan miehen tekemästä raiskauksesta 7 tähden hotellissa„ jossa ”rakkauteen pakottamisen” joutui kokemaan alaikäinen poika. Silleen, että syynä moiseen ”lipsumiseen” on VIHA JA DEMONISOINTI, jota armaat mmaahantunkeutujat joutuvat kokemaan Ison-Britannian kanta-asukkaiden taholta. Venäjä pakotteet ja Ison-Britannian yli-innokas osallisuus ”puhemiehenä” Ukrainan kansainväliseen ”urheilujuhlaan” kuin kolmanneksi pyöräksi häävuoteeseen. On aikaan saanut korkean inflaation ja taloudellisen romahduksen tuloksena, että aiemmin kunnialliset ja jossain määrin säälliset englantilaiset naiset joutuvat myymään persettään kuin Reeberbahnilla saadakseen jostain lisätuloa elinkustannuksiinsa!!! Ja edellinen on täyttä TOTTA, joka oli sikäläisessä päivälehdessä kuvituskuvien kanssa. Että näin. Eikä voi lopuksi ”kuin kääntää puukkoa haavassa” ja todeta ”kallioon hakatun” tosiasian, että Venäjällä eletään taloudellista korkeasuhdanteiden korkeasuhdannetta. Tälle EI vain saa mitään, vaikka kuinka vituttaisi!!! Sekin on vain KESTETTÄVÄ!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi