Berliinin poliisi lopettaa maahanmuuttajarikollisuuden tilastoinnin

Tilastojen todistaessa monikulttuurisuuden rumuutta, vallanpitäjät päättävät lopettaa tilastoinnin.

Väestönvaihto

Saksan poliisi on pitkän aikaa kirjannut tilastoja maahanmuuttajataustaisten rikoksista, mutta tämä ollaan nyt lopettamassa ainakin pääkaupungissa Berliinissä punavihreän sisäisen hallinnon toimesta.

Tilastointia tehtiin alun perin sen selvittämiseksi, miksi tiettyjen ihmisryhmien nuoret alkavat muita useammin rikollisiksi, sekä siksi koska miltei kaikilla jengirikollisuudessa mukana olevilla arabeilla on Saksan passi. Hallinto tuli siihen tulokseen, että tilastoja ei koskaan käytetty rikollisuuden estämiseen ja näin ollen datan kerääminen on henkilötietorikkomus.

Lähde: Free West Media

Arabit Berliini Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Saksa Tilastot Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun kansalta yritetään totuus piilottaa erilaisia keinoja käyttämällä.
  Nuo samat tahot sitten lässyttää meille ”vapaasta ja avoimesta demokratiasta”.

 • TT

  Vastaa

  Mitä merkitystä tilastoinnilla edes on, koska Saksan poliittinen, demokratiaa leikkivä koneisto ja virkavalta eivät ole aikeissa puolustaa etnisiä saksalaisia millään lailla? Joka ikisessä asiassa kuviot käännetään siten, että Saksan kansa kärsii ja menettää elinvoimaansa. Sen suut tukitaan kovaotteisella politisoituneella sortokoneistolla. Jokainen Saksaa ja europpalaisuutta aidosti puolustava taho on maassa virkavallan tarkkailun alla ja maan oikeuslaitosta näyttelevä väkivaltakoneisto tuomitsee herkästi jokaisen totuuksia kertovan poliittiseen vankeuteen.

  Taustalla on atlantistien ja sionistien miehitys maassa, mikä on jatkunut tauotta II maailmansodasta lähtien. Suomessa nk. kansallismieliset ovat toivottaneet vastaavat miehitysjoukot tervetulleiksi, ensin EU:n ja sittemmin Naton muodossa. Tämän vuoksi Suomen heimon asema on aivan yhtä alisteinen kuin saksalaistenkin. Molemmat maat on perusteellisesti aivopesty hyväksymään oma perikatonsa ja kaikin keinoin edistämään sitä.

 • otto suni

  Vastaa

  Saksan tie on menossa kansallisvaltiona lopullisesti tukkoon. Juutalaisten valta on ehdoton miehitetyssä Saksassa ja voidaan vain todeta: ”voi voitettuja”! Suomi on samalla tiellä!

 • juha II

  Vastaa

  Numerot pyörivät jo silmissä ja siksi toisekseen. Sehän on rassismia!!! Nk. ”ääääääääääärrrrioikeisto” sen sijaan luetteloidaan tarkasti vahvistettuina poliisin omilla valetileillä, jolla Saksan kommunisti-hallitus lisää suurilla summilla virallista ”tapporahaa” äärioikeiston kitkemiseksi putipuhtaalta ”äärioikeistolaisen terrorismin” ”ryyrimaalta”! Kaikkein näkyvimpiä ”militantteja” ovat saksalaiset perusisänmaalliset mummot ja papparaiset, jotka kiillottelevat wanhoja kunniamitallejaan ja vievät kukkia WWII kaatuneille aviopuolisoilleen, isilleen ja veljilleen. Saksassa tulee kusiset paikat kun lämpö ja ruoka loppuvat ja alikehittyneistä maista tunkeutuneet haittamaahanmuuttajat kokevat yltäkylläisen elinensä tason laskevan kuin ponin hännän. Eikä tämäkään vielä riitä, sillä Afrikasta ja muslimimaista tulee 100 miljoonaa nälkäistä suuta ja kun ne on täytetty, sitten naidaan!!!

 • Late

  Vastaa

  luulevat että ongelma katoaa kun siitä ei kukaan puhu. siksihän on tuo vihapuhelakikin että väki vaiennetaan vaikka väkipakolla.

 • Jupi

  Vastaa

  olipa ullatus

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi