Hollanti majoittaa pakolaisia 5 tähden risteilyalukselle

Samalla, kun inflaatio on noussut maassa 17.1 prosenttiin, Hollanti tarjoaa maahantunkeutujille buffetit, luksushytit ja ilmaisen lämmityksen talveksi.

Väestönvaihto

Hollannissa majailevat maahantunkeutujat leveilevät sosiaalisessa mediassa sillä, kuinka maa on tarjonnut heille majoituksen luksusristeilyaluksella. Samalla kuitenkin inflaatio Hollannissa on noussut 17.1 prosenttiin.

Velsenin kunnassa jo yli tuhat maahantunkeutujaa on majoitettu Silja Europa ‑risteilyalukselle, joka toimii nyt vastaanottokeskuksena muiden keskusten ollessa täynnä. Tunkeutujat ovat ladanneet sosiaaliseen mediaan lukuisia videoita, missä he majailevat tilavissa hyteissä ja syövät laivan buffetissa.

Velsenin pormestari, Frank Dales, juhlisti päälle viikko sitten ylpeänä maahantunkeutujien saapumista kaupunkiinsa sanoen: ” Ensimmäinen bussillinen saapui juuri! Pakolaisia Syyriasta ja Jemenistä, joista pidetään nyt huolta Velsenissä. Annamme panoksemme vastaanottokriisin selvittämiseksi. Näin me hoidamme hommat täällä. Olen ylpeä Velsenistä!”

Lähde: Remix

Hollanti Maahanmuutto Rotu Talous Turvapaikanhakija Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Rapefugees

    Vastaa

    Mitä jos lähetettäisiin nuo ali ”ihmiset” rahtilaivalla suoraan leirille?

  • Kepu

    Vastaa

    Upeaa toimintaa!!! Pitäkää se väki siellä ja täältä saatte lisää hyysättävää me emme heitä tarvitse emmekä halua pitää täällä.

  • Das boot

    Vastaa

    FEUER!!!

  • Rainer

    Vastaa

    Suomessa versio meni niin että Silja Europa vuokrataan Ukrainalaisten sotapakolaisten käyttöön, niin kukaan ei sanonut vastaan. Nyt kun totuus tuli jälleen kerran ilmi, on liian myöhäistä ruveta täällä kitisemään. Silja takoo tiliä. Ja kun laiva tulee paskaksi tuhottuna täynnä luteita takaisin niin Silja vaatii Suomen veronmaksajia maksamaan täysremontin. Ludetorjunta kestää vuoden, me maksamme. Ja Silja takoo rahaa kun remppa on valmis ja laiva puhdas. Kukaan täysjärkinen ei kyllä tuohon laivaan enää astu, eikä Silja boikottikaan olisi mitenkään epäreilua. Kusettivat kybällä.

    • TT

      Vastaa

      Me kusetetaan teitä, koska Ukraina. Me kusetetaan teitä, koska korona. Me kusetetaan teitä, koska mikä hyvänsä tekosyy.

  • Mitta on täynnä

    Vastaa

    Eipä tule enää Siljaa käytettyä se on varma.

  • Herrenvolk

    Vastaa

    Ei muutakuin laiva täyteen mutakuonoja, merelle ja keulaportti auki.

  • juha II

    Vastaa

    Totta. Jutusta oli tehty video, jossa haittamaahanmuuttajat (kaikki miehiä) mässäsivät herkuista notkuvien seisovien pöytien ääressä VS. tavallisten hollantilaisten elämän kurjuudesta ja taloudellisesta umpikujasta zimbabwelaisen inflaation kourissa ja WEF:n talliin kuuluvan hallituksen tahallisten kuristustoimien kynsissä!!!
    Mutta se ”yksi” käyrä on varmasti tapissa!

    • Mieli Pide

      Vastaa

      kannatan

  • GLGL

    Vastaa

    ”Love boat”, 2022 versio.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi