Suldaan Said Ahmed: ”Te ette voi määritellä meidän suomalaisuuttamme”

Ahmed käyttää monien kulttuurimarxilaisissa piireissä pyörivien ei-suomalaisten olkiukkotaktiikkaa määritellessään suomalaisuutta. Hän saattaa laittaa armeijan harmaat ylleen jauhottaakseen rasistit ja todistaakseen olevansa aivan kuten kaikki muutkin suomalaiset, mutta hänen poliittinen intohimonsa pyörii kuitenkin lähes pelkästään avoimien rajojen ympärillä.

Väestönvaihto

Suldaan Said Ahmed ja Ari Koponen.

Vasemmistoliiton somalikansanedustaja ilmoittaa, että suomalaisilla ei ole oikeutta määritellä, mitä suomalainen tai suomalaisuus tarkoittaa. Ahmedin mukaan hän on suomalainen, mutta ei sen määritelmän mukaan, ”johon ahdasmieliset etnonationalistiset rasistit kuuluvat.”

Suomeen vuonna 2008 muuttanut Ahmed kirjoittaa:

En päivääkään haluaisi kuulua siihen suomalaisuuteen johon ahdasmieliset etnonationalistiset rasistit kuuluvat. Te ette voi määritellä meidän suomalaisuuttamme.

Nyt jos koskaan Suomessa tarvitaan yhtenäisyyttä, isänmaallisuutta, luottamusta ja koheesiota, ei rasismia.

Eduskunnan aktiivisimpana taksilla ajelijana tunnettu somali siis pyrkii kertomaan junteille suomalaisille, mitä on todellinen isänmaallisuus ja suomalaisuuden määritelmä. Hän myös kieltää suomalaisia itseään määrittelemästä asiaa, sillä se ei ole suomalaisten, vaan somaleiden oikeus Ahmedin mukaan.

Ahmed käyttää monien kulttuurimarxilaisissa piireissä pyörivien ei-suomalaisten olkiukkotaktiikkaa määritellessään suomalaisuutta. Hän saattaa laittaa armeijan harmaat ylleen jauhottaakseen rasistit ja todistaakseen olevansa aivan kuten kaikki muutkin suomalaiset, mutta hänen poliittinen intohimonsa pyörii kuitenkin lähes pelkästään avoimien rajojen ympärillä.

Lähde: Twitter

Kotimaa Maahanmuutto Poliittiset viholliset Rotu Somalit Suldaan Said Ahmed Uutiset Väestönvaihto Vasemmistoliitto

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Erkki

  Vastaa

  Suomalainen on suomalainen. Ei kai näistä tarvitse vääntää kuin aivovammaisille, joille pitää myös selittää mikä on ”mies” tai mikä on ”nainen”.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Saatanan somput ! Tuonkin ”eduskunnan aktiivisimman taksinkäyttäjän” älykkyysosamäärä lienee samaa tasoa kengännumeronsa kanssa. Ei mulla ny´ muuta tällä erää, vaikka ois paljonkin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Te ette voi määritellä meidän suomalaisuuttamme.”
  Voidaan, eikä Ahmedin mielipiteellä siinä ole mitään painoarvoa.
  Suomalaisuudelle on kriteerit ja tulee aina olemaan.

 • väinö

  Vastaa

  varmaan pitäis antaa apinan syödä banaaniansa rauhassa. nykyään on kaikenlaisia ”wannabee” transuja, y.m. tuo nyt vaan wannabee suomalainen.

 • pöh

  Vastaa

  Tyyppihän on somali eikä mikään suomalainen.
  Suomalaisuus ei ole sama kun kansalaisuus joita jaetaan nykyään kuin kirjastokortteja.

  ”Nyt jos koskaan Suomessa tarvitaan yhtenäisyyttä, isänmaallisuutta, luottamusta ja koheesiota, ei rasismia.”
  Jos Venäjä Suomeen hyökkäisi, niin kaikki Ahmedit luikkisi ensimmäisen päivän aikana pakolaisiksi muualle. Eihän somaliassakaan mitään sotaa ole, ja silti sieltä ”paetaan” Suomeen haukkumaan suomalaisia.

 • pertti grandell

  Vastaa

  ahmed on ahmed, olen ollut somaliassa, ahmedien maassa.….siellä ei paljon ”kritisoida” voipi pääkoppa irrota. täällä poliittisesti puniikkimaassa saa puniikit kiljua kuinka paljon lystää..suomen kansalainen voi olla, mutta geneettisesti ei ‚ihan kuten pottunokkakkaan ei voi olla geneettisesti somali..niin yksinkertaista se on, mutta kun äo. on jenkkien kengän numero, turha enempää sanoa, pidän ihan pellenä moista veitickaa…antakaamme kaverin olla ja hyvää mieltä, ettemme mieltäpahoittaisi ”somalia”

  • Hh1488

   Vastaa

   missä se tieteeseen ”uskominen” on tässä tapauksessa.media kovasti siitä paasaa

 • Jns. Man

  Vastaa

  Huvittava juttu. Mitä mieltä ’Sulttaani’ on, voisiko kuka tahansa valkoinen eurooppalainen ilmoittaa olevansa ’somali’, jos muuttaisi Mohadishuun asumaan? Tuskin edes musta rotumuukalainen on tätä mieltä. ’Suomalainen’ on oma etninen ryhmänsä joka voidaan erottaa muista etnisyyksistä geenivertailulla.
  Kyseessä on siis vastenmielisen neekerin röyhkeä provosointiyritys.

 • GLGL

  Vastaa

  Ahmed: ”Nyt jos koskaan Suomessa tarvitaan yhtenäisyyttä, isänmaallisuutta, luottamusta ja koheesiota”

  Jahas, taas tätä samaa höttöä. Ahmed ottaa ja katsoo, ketkä siellä hallituksessa on ajanut maan siihen tilaan, että ”nyt, jos koskaan Suomessa tarvitaan…”.
  Ihan itse olette tuhonneet yhtenäisyyden, isänmaallisuuden, luottamuksen ja koheesion. Itse myös saatte korjata ne, saa*anan tohelot.

 • Huolestunut

  Vastaa

  Vieras käy isännäksi taloon.

  • Tomi

   Vastaa

   Eivät nämä vieraita ole. Ovat tulleet jäädäkseen. Kalergi-ajan uusi eurooppalainen on hän.

 • Tarkkuutta tarkkuutta

  Vastaa

  Tässä nähdään mitä tietämättömyys tekee. Suldan ei ole suomalainen. Suomalainen on rotu. Suomen kansalainen Suldan voi olla, joka osoittaa sen että maksaa verons Suomeen. Mutta maksaako Suldan veroja?

 • TT

  Vastaa

  Tuskin tuo pelle on kykenevä todistamaan, etteikö etnovaltio olisi valtiomuodoltaan kaikkein vakain ja tuottaisi turvallisen korkean luottamuksen elinympäristön. Päinvastoin, marxistien ja erityisesti vihermarxistien harhat ja valheet alkavat juuri nyt paljastua kaikessa karmeudessaan. 

  Suomessa negatiivinen kehitys on jo niin pitkällä, ettei kunnon etnovaltiota voida tänne muodostaa. Voidaan vain kaiholla muistella aikaa 1900-luvun lopulla. Kuitenkin jonkinlaisia itsehallinnollisia alueita voitaisiin vielä muodostaa. Kehitys mm. USA:ssa todistaa sen, etteivät esimerkiksi konservatiivit ja uusmarxistit voi elää samassa ympäristössä. Sama koskee varsin pitkälti eri etnisiä ryhmiä USA:ssa. Marxistit tekevät etnisistä vähemmistöistä lyömäaseen valkoisia vastaan.

 • turpeisen jari

  Vastaa

  sulttaani= somali, minä- ja sukuni olemme taas suomalaisia.
  sulttaanit kertovat poikkeuksetta päivittäin medioissa olevansa
  somaleita,tässä luotan juttuihinsa.
  sukulaisteni kohdalla aihetta ei edes käsitellä,-se on aivan
  selvää kenelle tahansa, suomalainen.

 • Tyrsky

  Vastaa

  ”Mies solvasi turvapaikanhakijoita Facebookissa – käräjäoikeus tuomitsi sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”
  https://yle.fi/uutiset/74–20000473

  Turvapaikanhakijat eivät ole vielä hakeneet edes kansalaisuutta kun nämä ovat jo kansanryhmä?

  ”uhkauksia tai ainakin uhkauksen luonteista viestintää ”
  Tuomioistuin antoi kansanmurhan luonteisen tuomion edistämällä väestönvaihtoa.

 • Joonas

  Vastaa

  Siis mitä v.…ua toi otus sanoo.…

 • Mariupol=UKR

  Vastaa

  Mietitään 2 skenaariota. Mitä jos minä vitivalkoinen lähes 2 metrinen Suomalainen menen mogadishuun (Somalian pääkaupunki) näyttämään kylttiä missä lukee somaliksi että ”olen somalialainen” versus kun hän menee kauppatorille näyttämään samaa kylttiä missä lukee ”olen suomalainen” Voin lyödä vaikka miljoonasta vetoa että tulisin valkoisena miehenä ensin kohtaamaan rasismia.…

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Eihän tästä tule mitään, että muukalaiset tulevat Suomeen ja antavat ohjeita meille miten meidän pitää käyttäytyä.

  - Jouni Lanamäki (vuonna 1992)

  https://areena.yle.fi/1–50118323?seek=67

 • Julli

  Vastaa

  Suomessa asiat eivät voi olla ikinä missään tilanteessa niin huonosti, että somaleita tai näiden sekasikiöjälkeläisiä voisi pitää suomalaisina. 

  Edes hyökkäyssotaa käyvät venäläiset eivät
  ole lähellekään yhtä epämiellyttäviä ja vastenmielisiä kuin somalit.

  Somalit ovat ikuisia muiden valtioiden hyväksikäyttäjiä.

 • Mitta on täynnä

  Vastaa

  Sikakaan ei muutu hevoseksi vaikka se sattuisikin syntymään hevostallissa tai vietäisiin sinne asumaan. Ei mulla muuta.

 • Late

  Vastaa

  kyllä me suomalaiset saadaan ja voidaan määrittää kuka on suomalainen ja kuka ei. yksikään neekeri ei ikinä ole eikä tule koskaan suomalainen. somalit kaikkein vähiten

 • Kalle Nygård

  Vastaa

  Ei poika taida tietää kuka KO sanan ’rasismi’edes lanseerasi. Mä olin ennen ja tuun aina olemaan se neekeri afrikassa. Nykyään kaupungeissa suomalaiset samassa roolissa. Vähemmistönä. Jos yhtään helpottaa jonkun oloa niin Lapualla tasan 0 somalia. Helppo laskea.

 • Salomon

  Vastaa

  Typerä neekeri

 • Veli-Matti Lähteenmäki

  Vastaa

  On se kauheeta, kun tämä Kunta Kinte saa neljän hoitajan palkan muine etuineen. Suomeen kansanedustajaksi valittujen tulisi huolehtia SUOMALAISISTA ihmisistä. Kun näitä paskanvärisiä valitaan , he ylentävät heti itsensä vähemmistövaltuutetuiksi, kuten mm. Nasima Razmyar.

 • VirvaT

  Vastaa

  Suldaan on ollut Suomessa vähemmän aikaa kuin vanhin lapseni on ollut olemassa. Olen 100%: n varma, että Ahmedin geenitesti antaa tulokseksi 100%: nen somali 0 %: a suomalainen. Myös uupumaton uurastus suomalaisia ja suomalaisuutta vastaan näyttäytyy minulle niin, että Ahmed ei tule koskaan olemaan edes Suomen kansalainen (vaikka on sitä paperilla), vaan tuhoisa rotumuukalainen joka on hyvä saada karkoitetuksi maasta mahdollisimman pian.

 • Pasi

  Vastaa

  tuosta paskanaamasta ei tule ikinä suomalaista,vaikka loisisikin täällä koko loppuikänsä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi