Video: Britannian muslimien ja hindujen yhteenotot jatkuneet jo kolme viikkoa

Brittipoliisit joutuvat painimaan rakastamansa monikulttuurisuuden kanssa.

Väestönvaihto

Iso-Britannian Leicesterin kaupungissa on jo viimeisen kolmen viikon ajan ollut uskontoon perustuvia konflikteja muslimien ja hindujen välillä.

Levottomuuksien kerrotaan alkaneen Intian voitettua Pakistanin kriketin maailmanmestaruuskisoissa Dubaissa elokuun lopussa. Paikallisten muslimijohtajien mukaan Intian kannattajat olivat tämän seurauksen marssineet Leicesterin kaduilla huutaen iskulausetta: ”Pakistan murdabad,” eli ”kuolema Pakistanille,” mikä aiheutti nyt viikkoja jatkuneet konfliktit.

Muslimit olivat kisojen aiheuttaman tappelun jälkeen alkaneet vandalisoimaan hindujen yrityksiä ja koteja, sekä häpäisseet hindujen palvontapaikkoja ja polttaneet uskonnollisia lippuja.

Viranomaisten ja uskonnollisten johtajien rauhoitteluyrityksistä huolimatta yhteenotot jatkuneet molempien osapuolien aina vastatessa toisen provosointeihin.

Yhteenotot ovat vetäneet puoleensa myös äärimuslimi Mohammed Hijabin, joka on aiemmin yllyttänyt muslimeja väkivaltaisuuksiin juutalaisia kohtaan. Hän on nyt kannustanut muslimeja hyökkäämään hinduja vastaan.

”Jos he (hindut) uskovat jälleensyntymään, niin miten nöyryyttävää onkaan heille reinkarnoitua moisiksi säälittäväksi, heikoksi ja pelkurimaiseksi väeksi kuin he ovat,” Hijab oli sanonut pitämässään puheessa naamioituneille muslimimiehille.

Hiljattain tapahtuneessa yhteenotossa 16 poliisia ja yksi poliisikoira oli vahingoittunut heidän yrittäessään hillitä muslimien ja hindujen välistä konfliktia.

Lähde: Remix

Britannia Britannian muslimiyhteisö Hindut Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Monikulttuurisuus Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Timppis

  Vastaa

  Odotan että tämä myös myös julkaistaan valtamediassa.kyuluukahan tämä urheilu-uutisiin.

 • TT

  Vastaa

  Taas yksi todiste siitä, että etnovaltio on paras tapa muodostaa valtioyksikkö, taata sille sisäinen yhtenäisyys ja ehkäistä repivät riidat.

 • Ehkä

  Vastaa

  Ehkä intialaiset nyt ovat vaan kyllästyneet pakistanilaisen raiskausrinkeihin. Pakistanilaisilla kun ei ole karmaa ja siksi ne johtajat sillä osa-alueella.

 • Yyber Johnsson

  Vastaa

  I stand with hindus! Antakaa niille paskiaisille selkään!

 • Hyvä matut! Polpoa lättyyn!!!

  Vastaa

  Polpo on puolensa valinnut ja kärsii nyt seurauksista.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Kuinka paljon noita pidätetty ja tuomittu…

 • juha.

  Vastaa

  On xse ihme ja kumma, että pakistanilaiset ja intialaiset eivät tule juttuun Isossa-Britanniassa. Siinäpä on TODELLINEN pähkinä purtavaksi suvakoille!!!

 • halloota

  Vastaa

  Saisivat mennä omiin maihinsa riehumaan

 • Tino

  Vastaa

  Olen ehdottomasti hindujen puolella. Hyvää, rauhallista ja mukavaa porukkaa. Iso kiitos heille.

 • Jari

  Vastaa

  Britithän voittivat kaksi maailmansotaa? Ensimmäiseen menivät mukaan ”läpällä” ja punta hävisi maailman ykkösvaluutan paikan dollarille, ja Iso-Britannia hävisi imperialistisen otteensa. Toiseen menemisille ei ollut mitään järkevää selitystä ja saarivaltio velkaantuikin kymmenkertaisesti senhetkisen arvonsa verran — vain sen takia että lordi Rothschild sai palopommittaa Saksan ja ehtipä tämä vielä kotiin mussuttamaan skonsseja parahultaisesti teeajalle.

  Koko saari on aina ollut vain yksi iso ”kukkulan kuningas” ‑leikki, jota leikittiin mekin lapsina lumikasoilla. Nyt maa on täynnä ruskeita tunkeutujia, jotka eivät kunnioita vanhaa isäntäänsä. Vanha isäntä saa astua pian syrjään. (Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa, Belgiassa ja Hollannissa tullee tapahtumaan sama.) Uusien ruskeiden tulijoiden silmissä vanha kukkulan kuningas on heikko, sillä se antaa maansa, kulttuurinsa ja kotinsa pois. Uusi tulija; valtaaja ei tule antamaan armoa eikä suvaitsevaisuutta, joita typerä, vanha kuningas heitä kohtaan osoitti. Heikkouden merkkejä ovat moiset.

  Elossa on vielä pahoja nazzzeja vastaan taistelleita naiiveja lihanpaloja. Seuraava sukupolvi on jo osittain seniilöitynyt. Näiden jälkeen tuli suvakkien ja muiden hyytelöpäiden aika. Ja sitten ollaankin nykyisessä, vaalean paskan värisessä ”homo kalergus novae europae” ‑pesueessa ja se on GAME OVER.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi