”Likaiset kristityt, likaiset valkoiset!” – ranskalaisnuoret joutuivat rotuväkivallan kohteeksi jumalanpalveluksen jälkeen

Tekijät ovat oletettavasti arabimuslimeja.

Väestönvaihto

police, crime scene, blue light

Kaksi nimettömäksi jäänyttä alaikäistä on joutumassa rikossyytteeseen Ranskassa näiden pahoinpideltyä yhtä 15-vuotiasta poikaa ja 17-vuotiasta tyttöä, jotka olivat juuri poistuneet kirkosta jumalanpalveluksen jälkeen.

Tekijöiden kerrotaan uhanneen tappaa uhrinsa ja haukkuivat näitä ”likaisiksi kristityiksi” ja ”likaisiksi valkoisiksi” samalla, kun he löivät heitä useamman kerran.

15-vuotias poika kärsi eniten hyökkäyksessä, tekijöiden suihkutettua tätä pippurisumutteella ja toistuvasti lyöden häntä kasvoihin. Hyökkääjiä raportoitiin olleen yhteensä kuusi, mutta vain kaksi heistä on saatu kiinni.

Lähde ei mainitse mitään tekijöiden etnisistä ja uskonnollisista taustoista, mutta oletettavasti kyseessä on arabimuslimit.

Lähde

Kristinusko Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Ranskan muslimiyhteisö Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Plääh

  Vastaa

  Ja ”alaikäiset” tietenkin 20–30-vuotiaita matuja

 • otto suni

  Vastaa

  Ranska on luisunut valtiona todelliseen kaaokseen ja syynä ovat olleet lähse kaikki presidentit Charles de Gaullen jälkeen. Viimeinen todellinen ranskalainen ja eurooppalainen valtion päämies näki parlamentaarisen järjestelmän ongelmat, mutta Ranskan pelastajan roolissa useita kertoja olleena ei halunnut jättää jälkeensä sisällissotaa. On syytä muistaa, että de Gaullen vastaisten mellakoiden johtajana Pariisissa hääri 1960-luvulla eräs tunnettu j..lainen CohnBendit, sittemmin EU:n parlamentin jäsen!

  • TT

   Vastaa

   ”Every Single Time!”, kuten sanonta kuuluu.

 • Omat turvallisuusjoukot

  Vastaa

  Missä poliisi on kun sitä tarvitaan?

  Vainoamassa valkoisia kristittyjä.

 • Jon Hannigan

  Vastaa

  Partisaanista ei kristittyjä löydy. Turha teeskennellä. Jeesus oli Juutalainen joka opetti suvaitsevaisuutta, köyhien ja sorrettujen auttamista ja toisen posken kääntämistä.

  Teidän filosofianne on suoraan päinvastainen. Joten lopettakaa tekopyhä teeskentely. Se että sanoo olevansa kristitty ei tee kenestäkään sitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  police, crime scene, blue light