Kasvava ilmiö Itävallassa: Maahanmuuttajia enemmän sosiaalitukien varassa kuin paikallisia

Monikulttuurisuuden ylläpitäminen tunnetusti maksaa miljardeja Euroopan kansoille.

Väestönvaihto

Itävallan vuoden 2022 integraatioraportti on paljastanut tilastotietoja, joiden mukaan ulkomaiden kansalaiset ovat paikallisia yhä useammin sosiaalitukien vastaanottajia joissain kunnissa.

Esimerkiksi Tirolin osavaltiossa oli 14 500 sosiaalitukia vastaanottavaa asukasta, joista 5600 oli itävaltalaisia, kun taas 6000 oli maahanmuuttajia. Syyrian kansalaiset ovat suurin tukia hakeva ryhmä, kun taas heidän jälkeen Afganistanin kansalaiset.

Taaskaan kerran tilastot eivät anna rehellistä kuvaa siitä, miten rotumuukalaiset elävät valkoisia useammin sosiaalitukien varassa, sillä kansalaisuuden omaavat ei-valkoiset luokitellaan tilastoissa itävaltalaisiksi.

Lähde

Itävalta Maahanmuutto Rotu Sosiaalituet Talous Tilastot Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Replacement

  Vastaa

  Tämä ei tullut kenellekkään yllätyksenä

  • No ei tullut ei

   Vastaa

   Ei tullut ei. Koskas neekerit olisivat kuuluisia työteljäisyydestään? Tai islamistit?

 • Schlageter

  Vastaa

  Etelä-Saksassa Wienissä syntynyt aatetoverimme Gerd Honsik kutsui Saksan eteläosaa Ostmarkia aina nimellä ”niin sanottu Itävalta”. Voisimme kunnioittaa hänen termiään, sillä kuten tiedämme, alueen asukkaat ilmaisivat ennen sotaa lähes yksimielisen halunsa elää muiden saksalaisten kanssa samassa valtiossa, mutta sodan kirotut voittajat erottivat heidän alueensa ”Itävallaksi” heiltä mitään kysymättä. Siksi siis niin sanottu Itävalta.

 • Unni

  Vastaa

  Eihän normaali ihminen mtöskään ota murteella puhuvia muukalaisia töihin oman kansan edellä, ellei ole ahne hyödyntäjä tai muulla tavoin vinksahtanut.
  Vielä vähemmän ottaa töihin kun kaikki YK:sta naapurin vaariin tietävät tasan tarkkaan näiden olevan vahingollisia elintasosurffareita jotka oma etu edellä vain haluavat välttää vastuutaan kohentaa oman perheen ja oman maan tilaa. Toki suureen joukkoon mahtuu kourallinen jotka ansaitsevat suojaa, mutta leireihin, suojelukyliin ja eristetyille saarille ne pitää sijoittaa eikä kannustaa massamuuttoja.

 • Julli

  Vastaa

  Hyväksikäyttäjä. Loisia. Säälittäviä saastoja. Ali-ihmisiä. Tarpeettomia. Kustannuseriä.

 • Jupi

  Vastaa

  Vielä kun erottelisi itä-aasialaiset tilastoista niin näkisi kuka oikein niiden tukien varassa elää

 • Lohikiärme

  Vastaa

  Parivaljakko ’viha/kivapuhe FM’:n haastattelussa viime kesältä eurooppaan pyrkijät sanoivat ettei Turkkiin kannata jäädä koska siellä joutuu tekemään töitä.

 • Nimetön

  Vastaa

  https://odysee.com/@jlokka

  Laita odyseen hakusanaksi

  Linkmenys, Liettua 20.8.2021 – osa 12
  Linkmenys, Liettua 20.8.2021 – osa 2/2

 • Timppis

  Vastaa

  Sitä ihmettelen että millä ihmeellä mitään tekemättömät khatin purijat ajelee 10.000–20.000€autoilla.onko lainaa vaan ja kuka takaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi