Saksan murhista 39 prosenttia on ulkomaalaisten tekemiä

Jälleen kerran tilasto ei kerro koko totuutta, sillä siihen ei ole laskettu Saksan kansalaisuuden omaavia rotumuukalaisia.

Väestönvaihto

Murhista tuomittujen ei-saksalaisten määrä kasvoi 29,27 prosentista 39,02 prosenttiin vuosien 2000 ja 2020 välillä Saksan hallituksen virallisten tilastojen mukaan. Samalla myös ulkomaalaisten osuus tapoista kasvoi 37,53 prosentista 56,25 prosenttiin.

Ulkomaiden kansalaiset kattavat noin 12 prosenttia Saksan väestöstä, eli he ovat rikoksissa erittäin yliedustettuja. Turkin, Afganistanin ja Syyrian kansalaiset ovat eniten rikostuomioita saaneiden ulkomaalaisten ryhmät. Heidän määrällistä osuuttaan rikoksista ei kuitenkaan ole mainittu.

Tilastot eivät tälläkään kertaa kerro koko totuutta siitä, miten paljon ei-valkoiset tekevät rikoksia valkoisiin verrattuna, sillä Saksan kansalaisuuden omaavia rotumuukalaisia ei tilastoida ulkomaalaisiksi.

Lähde: Remix

Afgaanit Kurdit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Saksa Syyrialaiset Turkkilaiset Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Järkyttävän suuria lukemia, mutta ihan odotettavissa.
  Tämä vuosikausia haalittu ”unelma” johtaa täydelliseen katastrofiin.
  Kysymys kuuluukiin, kuinka pitkään eurooppalaiset katsovat tätä meininkiä, ennen kuin hermo palaa?

  • TT

   Vastaa

   Matuilla ja maturikollisuudella ei saada eurooppalaisia kaduille. Seuraavina ovat vuorossa energia- ja ruokapula sekä rajusti syvenevä elinkustannuskriisi. Suomalaisten mobilisaatioon en jaksa usko, mutta ehkä sekin joskus vielä nähdään. Tilanne on silloin mennyt jo todella pahaksi. On mielenkiintoista nähdä kuinka matut reagoivat, koska jossain vaiheessa heidänkin lämmityksestään, sähköistään, polttoaineistaan ym. tuista on tingittävä. Vai onko?

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Turvapaikkakommunismin tuloksia. Nyt päälle ilmasto ja pakotekommunismi. Sukupuolikommunismi. Turvetta ei kommarit ehtineet ihan täysin kieltää Suomessa. Johtava kommaripuolue Kokoomus. Joka kannattaakaikkea edellämainittua. Koronakommunismista alkaen.

 • Irma Nurmi

  Vastaa

  Lähi-itäläis-sekä Afrikkalaistaustaiset elintasopakoloiset ovat tämän päivän rutto Euroopassa. Toisin kuin mustasta surmasta, näistä mustista surmaajista ei taideta päästä eroon koskaan. Voimme vain toivoa että mahdollisimman moni suvakkipetturi joutuisi näiden barbaarien uhriksi tulevaisuudessa. Sen nämä itsetuhoiset mielisairaat idiootit ovat todella ansainneet.

  • Jupo

   Vastaa

   Ja sekään ei yhtään mitään hyödytä. Ei meillä ole poispääsyä tästä tilanteesta. Suomi tai suomalaiset eivät päätä omista asioistaan. EU+euro päättävät meidä puolesta.

 • Schlageter

  Vastaa

  Onneksi murhattujen/tapettujen joukossa on myös rikollisten rotuveljiä.
  En sano, että Saksan pitäisi sellaisista veritöistä tekijöitä palkita, mutta en myöskään tuomitsisi Saksaa sellaisesta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi