Euroopan Unioni tunnustaa Pohjoismaissa tapahtuvan väestönvaihdon

Euroopan unioni tunnustaa Pohjoismaissa tapahtuvan väestönvaihdon. Tämä siitä huolimatta, että meille toistetaan jatkuvalla syötöllä väestönvaihdon olevan vain salaliittoteoriaa ja äärioikeiston huuhaata.

Väestönvaihto

Euroopan unionin tilastokeskus Eurostatin mukaan Pohjoismaiden väestörakenne tulee muuttumaan merkittävästi vuoteen 2100 mennessä. Eurostatin mukaan Ruotsin väkiluku tulee kasvamaan nykyisestä 10,4 miljoonasta 13,6 miljoonaan. Samassa tutkimuksessa on laskettu, että ilman maahanmuuttoa se putoaisi 8,6 miljoonaan.

Suomen osalta Eurostat odottaa joka tapauksessa väestökatoa. Sen mukaan nykyinen 5,5 miljoonaa putoaa vuoteen 2100 mennessä 4,7 miljoonaan henkeen. Ilman maahanmuuttoa lasku on vielä rajumpaa: 3,2 miljoonaan henkeen.

Toisin sanoen Euroopan unioni tunnustaa, että vuoteen 2100 mennessä nykyistäkin merkittävämpi prosentti asukkaista on maahanmuuton seurauksena tänne saapuneita. Se tarkoittaa käytännössä väestönvaihtoa, minkä nyt myös EU tunnustaa.

Lähde: Eurostat

Kotimaa Maahanmuutto Pohjoismaat Politiikka Rotu Ruotsi Suomi Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Väestönvaihto on tosiasia ja sitä tulee lisäämään Suomen mahdollinen liittyminen Natoon! Tulevassa sodassa kaatuneet suomalaiset korvataan geelitukkaisilla ihannevävyillä. Maanpeturit ovat hallinneet Suomea Kekkosen ajan jälkeen ja siksi olemme tässä tilanteessa! Suomalaisten ainutlaatuinen geeniperimä tuhotaan ja tilalle tuotetaan Goudenhove-Kalergin suunnitelman mukainen vaalean ruskea kansa!

  • Nimetön

   Vastaa

   Venäjällä on suunnitelmissa Euroopan (myös Suomen) valloitus, liittyipä Suomi Natoon tai ei. Valkoisten kannalta tilanne näyttää erittäin pahalta, voittipa kumpi tahansa. Venäjällä on täysin samat demografiset ongelmat kuin lännessä.

   Täytyy toivoa että Venäjän ydinaseista riittävän suuri osa toimii, jotta koko maailma tuhoutuu eikä jää juutalaisten/kiinalaisten/muslimien ymn. hallintaan.

 • TT

  Vastaa

  Ei ole tunnustettu pelkästään väestönvaihtoa, vaan globalistit ovat juuri Albert Bourian suulla tunnustaneet, että väh. 50% vähennys maailmanlaajuisella tasolla vuoteen 2023 mennessä on ollut heidän tavoite. Tämmöiseltä vekkulilta kannattaa ottaa rokote?

  https://www.bitchute.com/video/eeAvxCG8mynC/

  • TT

   Vastaa

   Menin lankaan eli pätkä oli feikki eikä järin uskottava alun perinkään. En silti ole järin luottavainen Bourian tarjoamiin tuotteisiin edelleenkään. Tässäpä oikaisu:

   https://www.bitchute.com/video/fFp56S9HqlQY/

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Suomalaiset, Impivaralaiset tervaskannot vaihdetaan, lörppähuulisiin, ihon väriltään tyystin erottuvat kantaväestä, jota päättäjät kilvan ihastelevat, televisioon kilvan haastatteluihin raahataan, erilaisten tautien ja viruksien pesinä ja kantajina aiheuttavat kantaväen tuhoan. Yle, jonka rattaisiin veronmaksajien miljoonia pumpataan jotta totuus pysyy piilossa, samoin muut mediat takertuvat muihin vähäpätöisiin aiheisiin, kuten ilmastohysteria, meetoo, myös sukupuolisesti vanksahtaneiden asioita pidetään eetterin etusivuilla.

 • Vähän heittää

  Vastaa

  Jos kerran pelkästään ulkomailla syntyneitä Suomeen muuttajia oli 2021 ~469 000 niin mitä se kertoo tästä Eurostatin ennustuksesta?

  Sehän ei kerro kuinka monta jälkeläistä nämä ulkomailta muuttaneet ovat tehneet Suomessa. Ja kun tilastokeskus ei erottele rotujen mukaan niin on todella vaikeaa saada selville suomalaisten oikeaa määrää. Mitä olenkin pitänyt lähinnä 4.7 miljoonana. Sekin on vain suuruusluokka joka voi laskea jos saisi selville kappalemäärät myös niille lapsille joiden molemmat vanhemmat ovat suomalaisia.

  Mutta mennään nyt näillä: Vale, Emävale, Eurostat.

 • Truth

  Vastaa

  Onkohan Eurostat ottanut huomioon k‑piikkien aiheuttaman steriliteetin+kuolleisuuden nousun vaikutuksen väestön määrän kehitykseen.
  Ameriikassa joku vakuutusyhtiön johtaja ennusti että 2025 mennessä siellä väkiluku putoaa 100 miljoonaan nykyisestä reilusta 300 miljoonasta.

 • Schlageter

  Vastaa

  Muistaakseni Pentti Linkolan mukaan isänmaamme hyvä väestömäärä olisi 450.000 (kokoluokka oli tuollainen, en muista tarkkaan). Väkimäärän väheneminen ei ole ongelma, pääasia, että asukkaat ovat suomalaisia. Suomalaisella en tietenkään tarkoita kaikenlaisia Suomen passin jostain syystä saaneita.

 • Nimetön

  Vastaa

  EU on perustettu pelkästään eurooppalaisten väestönvaihtoa varten. Kaikki kauppaliitto ym puheet 1990-luvulla oli järjestelmällistä huijausta alusta asti.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Eurokommarit ei luonnollisetsi vastusta väestönvaihtoa vaikka sen vaikutukset niin suuret että esim. Suomi muuttuu täysin erilaiseksi maaksi. Natiivien häviäminen on myös kansanmurhaan verrattava. Vaikka suomalaiset eivät sitä ole aseellisesti vastustaneet.

 • Kalle

  Vastaa

  Hyvät herrat. Seuraavaan veroilmoitukseen täyttäkää ”Huollettavat” kohtaan :
  Hallitus, virkamiehet ja puoli miljoonaa pakolaista.

  Vastaus ei ole kovin hilpeä, mutta ysin sen arvoista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi