Ennätysmäärä maahanmuuttajia Britanniaan tänä vuonna Brexitistä huolimatta

Poliitikkojen lupaukset maahanmuuton vähentämisestä olivat valheita.

Väestönvaihto

Iso-Britanniaan on ennustettu saapuvan tänä vuonna ennätysmäärä maahanmuuttajia, vaikka konservatiivipuolue aiemmin lupasi turvaavansa maan rajat Britannian EU-eron myötä.

Käytännössä konservatiivipuolue, jolla nimestään huolimatta ei ole mitään tekemistä konservatiivisuuden kanssa, on täysin syönyt lupauksensa tehtyään Britanniaan muuttamisesta helpompaa. EU-eron myötä lähinnä muutto EU-maista Britanniaan on vaikeutunut ja eurooppalaiset maahanmuuttajat korvattu afrikkalaisilla ja Lähi-itäläisillä.

”Kokonaisuudessaan maahanmuutto tulee olemaan suurempaa kuin ennen Brexitiä, koska EU:n ulkopuolelta tulevien kasvu tulee olemaan suurempi kuin EU-maahanmuuttajien lasku. Tänä vuonna se voi olla suurempaa kuin koskaan aiemmin,” sanoi Sunder Katwala, Britannian tulevaisuus – ajatushautomon johtaja.

Lähde

Brexit Britannia Euroopan unioni Maahanmuutto Politiikka Rotu Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Brexit oli hyvä alku, seuraavaksi pitää päästä eroon kansaansa pettävistä poliitikoista ja ihmisten olisi myös syytä lopettaa valtamedian propagandauutisiin uskominen, miettikää mikä taho ne suurimmat mediayhtiöt omistaa ja ottakaa selvää keitä ei saa kritisoida missään asiayhteydessä.

  Esimerkiksi nämä Britannian ”konservatiivit” ovat populismilla ratsastavia, käytännössä sionistisen globalistieliitin pussia pelaavia huijareita, jotka eivät tule ikinä ajamaan eurooppalaisten etuja.

 • otto suni

  Vastaa

  Britannian konservatiivit ovat täydellisesti tuhoamassa myös Englannin perinteistä maaseutua näillä massoilla joiden väitetään olevan pakolaisia. Boris Johnsonin taustan tuntien niin on helppo ymmärtää miksi rotujen sekoittaminen on se suuri tavoite.

  Woke-liike on kaikkialla Britanniassa ja maa pysyy pinnalla vain Lontoon Cityn pankkiirien vuoksi, ei heidän ansiostaan. Right or Wrong my Country ei merkitse muuta kuin kärsimystä niille jotka kuvittelevat Imperiumin olevan vielä olemassa!

  otto suni

 • JT

  Vastaa

  Englannin kanaalin ylittäneiden siirtolaisten määrä lähestyy nollaa Ruandaan karkottamisuhan jälkeen.
  Britannia aikoo lähettää turvapaikanhakijat Ruandaan, kirjoitimme blogissa pari viikkoa sitten. Myös Tanska harkitsee vastaavia suunnitelmia. Englannin kanaalin veneitse ylittävien siirtolaisten määrä on nyt lähestynyt nollaa sen jälkeen, kun Iso-Britannia ilmoitti, että kaikki laittomasti maahan saapuvat turvapaikanhakijat lähetetään Ruandaan. Yksikään vene ei ole ylittänyt Kanaalia viimeisen viikon aikana, kirjoittaa Bullentin-lehti.
  Vajaa kaksi viikkoa sitten Britannian pääministeri Boris Johnson ilmoitti, että laittomasti maahan saapuvat maahanmuuttajat lähetetään Ruandaan.
  ”Meidän on rohkaistava heitä käyttämään turvallista ja laillista reittiä, jos he haluavat tulla tähän maahan”, maan pääministeri sanoi tuolloin.
  Britannian hallitus toivoo voivansa aloittaa turvapaikanhakijoiden lähettämisen Ruandaan mutaman viikon sisään. Toimenpide koskee tuhansia ihmisiä.
  Huhtikuun 14. päivän jälkeen, jolloin Ruandaan karkottamisuhka julkistettiin, yhdeksän venettä, joissa oli 351 siirtolaista, on ylittänyt Englannin kanaalin laittomasti. Puolustusministeriön viimeisimpien lukujen mukaan Englannin viranomaiset eivät ole havainneet yhtään venettä viimeisten seitsemän päivän aikana.
  Viime vuonna havaittiin hieman yli 1 000 venettä, jotka pyrkivät Ranskasta maan kaakkoisrannikolle. Kolmannes siirtolaisista tuli Iranista, viidennes Irakista ja kymmenesosa Eritreasta ja Syyriasta. Sisäministeriön mukaan he ovat lähes yksinomaan 18–39-vuotiaita miehiä.
  https://petterssonsblogg.se/2022/04/30/antalet-migranter-som-tar-sig-over-engelska-kanalen-narmar-sig-noll-efter-hot-om-utvisning-till-rwanda/

 • Ihan oikein

  Vastaa

  Toisaalta se on niille ihan oikein. Mitäs yhdessä Ranskan kanssa pommittivt Libyaa ja Egyptiä ja mahdollistivat tämän muuttoaallon. Gaddafi sentään piti ne kurissa eikä sieltä non vain lähdetty meren yli. Sitä saattoi herätä kuorma-auton lavalta matkalla takakaisin kotimahansa. Ja kolmen viikon patikkaretki oli mennyt hukkaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi