Hallitus tahtoo kaksinkertaistaa työperäisen maahanmuuton – perussuomalaisten kanta on ”kriittinen kyllä”

Hanke tulee olemaan hallitukselle läpihuutojuttu, sillä oppositio ei ole noussut vastarintaan.

Väestönvaihto

päivitetty

Sanna Marinin hallitus pyrkii kaksinkertaistamaan Suomeen kohdistuvan työperäisen maahanmuuton. Päätöstä on todennäköisesti vauhdittanut hoitajalakko. Marinin edustaman Sdp:n mukaan lakkoon ei tule vastata korottamalla hoitajien palkkoja vaan rekrytoimalla suomalaisten tilalle ulkomaalaista halpatyövoimaa.

Kauppalehden mukaan ”poliittiset mannerlaatat ovat nyt työperäisen maahanmuuton puolella”. Lehti haastatteli Työ- ja elinkeinoministeriön maahanmuuttojohtaja Sonja Hämäläistä, joka iloitsee siitä, että Suomessa on meneillään useita maahanmuuttoa edistäviä hankkeita.

”Moni elinkeinoelämän järjestö liputtaa sen puolesta, ja pääministeri Sanna Marinin hallitus haluaa vähintään kaksinkertaistaa työperäisen maahanmuuton vuoteen 2030 mennessä,” Kauppalehti kirjoittaa.

Perussuomalaisilta ”kriittinen kyllä”

Suomi tulee tuhlaamaan 20 miljoonaa euroa ”koronaelvytyksen” nimissä otetusta julkisesta velasta digitaalisen oleskelulupajärjestelmän uudistamiseen. Hankkeen tavoitteena on tehostaa maahanmuuttoprosessia.

Hanke tulee olemaan hallitukselle läpihuutojuttu, sillä oppositio ei ole noussut vastarintaan.

Esimerkiksi Perussuomalaisten Juha Anttila kommentoi maaliskuussa suunnitelmaa siitä, että Suomeen kuljetettaisiin suuria määriä filippiiniläisiä hoitajia. Anttilan mukaan puolueen kanta tähän on ”kriittinen kyllä”.

Lähteet: Kauppalehti, Helsingin Sanomat

Hallitus Halpatyövoima Juha Anttila Kotimaa Matalapalkka Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sanna Marin Sonja Hämäläinen Sosialidemokraatit Suomalaisvastaisuus Talous Työ- ja elinkeinoministeriö Työelämä Työllisyys Työvoima Ulkomaalainen työvoima Väestönvaihto Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Työperäinen maahanmuutto” on poliitikoille vain väline, jolla toteutetaan väestönvaihtoa ja luodaan entistä enemmän matalapalkka-aloja, suomalaiset ovat se ryhmä, jotka joutuvat tinkimään rahoistaan, kun ostovoima pienenee kokoajan, yhä suurempi osa suomalaisperheistä kohtaa suuria taloudellisia ongelmia, mutta sehän ei suomalaisvastaisia poliitikkoja kiinnosta.
  Hyvänä esimerkkinä hoitajat, lakkoilevat ihan aiheesta, mutta poliitikkojen ratkaisu näyttää olevan se, että korvataan ne suomalaiset hoitajat halpatyövoimalla.
  Tosin, moni hoitaja voisi jatkossa myös miettiä sitä omaa äänestyskäyttäytymistä, tunnetustihan moni heistä äänestää SDP:tä ja Vasemmistoliittoa…

  Perussuomalaiset ovat poliittinen vitsi, takinkääntöjä, pelkkää populismia ja valehtelua.
  Ihmettelen, jos joku ihan aidosti kuvittelee, että Persuja äänestämällä voisi jotenkin vaikuttaa suomalaisten hyväksi. Viimeisimpien gallupien mukaan Persujen kannatus on rajussa laskusuunnassa, puolueen johdolle se voi olla yllätys, mutta tavalliselle äänestäjälle tuskin on.

  Persut voisivat mielestäni yhdistyä vaikka Kokoomuksen kanssa, en näe kovinkaan paljon eroa enää heidän toiminnassaan, muuta kuin siis sen, että Persut esiintyy ”kriittisenä” ja ”kansallismielisenä” vaihtoehtona.

 • TT

  Vastaa

  Kommunistit ihmismassoja ohjailemassa, muokkailemassa, valvomassa ja tarpeen mukaan lääkitsemässä, jotta lauma ei liikaa paisuisi. Kommunisti ei tunnista muuta kuin ihmismassat, suuret numerot ja näitä hän velloo. Stalin totesi aikoinaan, että yhden ihmisen kuolema on murhenäytelmä, mutta miljoonan kuolema on statistiikkaa. Suomi on pieni kansakunta, joka tuhoutuu globalistisen massa-ajattelun paineessa. Samoin on käymässä Irlannille, joka on perinpohjin tuhottu ja paikalliset ajettu ahdinkoon. Sikäläinen hallitus suunnittelee yksityisasuntojen pakkoluovutusta Ukrainan pakolaisten käyttöön. Tämäkin on taattu kommunistihallinnon tunnusmerkki: vedotaan poikkeustilaan. Usein kommunistihallinto luo sellaisen itse päättömällä politiikallaan.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Suomessa ei ole oppositiota joka ajaisi suomalaista Suomea pienillä veroilla. Kaikki ovat euro ja kaiken maailman kommunisteja.

 • Pertti

  Vastaa

  Suomen väkiluku oli 90-luvun alussa 4,9 miljoonaa. Nyt se on 5,6 miljoonaa pian. Huima kasvu. Ei tosin niin iso kuin Amerikassa samana aikana; 249,6 miljoonasta 332,5 miljoonaan. Eli Suomen populaatio kasvanut 30 vuodessa 15 %, USA:n 33,3 %.

  Myös ”kiintiöpakolaisia” otetaan ainakin 1500 vaikka väkisin, ”työperäisen maahanmuuton” määrän halutaan kasvavan ainakin 50 000 henkilöllä vuoteen 2030 mennessä. Ukrainalaisia on päätetty ottaa pelkästään Uudellemaalle 80 000 kpl.

  https://mvlehti.net/2022/04/25/lahes-60-kasvu-laittomien-siirtolaisten-tulvassa-eu-alueelle-2022-ei-sisalla-ukrainan-pakolaisia/

  Sitten ovat vielä nämä ”paperittomat” ja kielteisen päätöksen saaneet, jotka kuitenkin saavat olla maassa ja Kela maksaa heille kaiken. Mitään lupia ei siis tarvita, de facto. Jos joku nyt sattuisi karkotuspäätöksen saamaan, niin palautuslento on helppo pysäyttää ilman mitään seuraamuksia, kuten olemme saaneet nähdä.

 • Hh1488

  Vastaa

  Yks filippinilöinen hoitaja sitoo 2 suomalaista hoitajaa vähintään 10 vuotta, sit alkaa työt ehkä riittävällä osaamisella onnistumaan

 • Eikka

  Vastaa

  Toimiminen sairaanhoitajan tai lähihoitajan ammatissa vaatii ammattitaitopätevyyden osoittamisen suomalaisten kriteerien mukaisesti, mukaan luettuna riittävä kielitaito suomeksi tai ruotsiksi sisältäen laajan ammattitermistön hallinnan. Vasta tämän jälkeen voi vasta rekisteröityä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. 

  Ilman suomalaista sairaanhoitajan tai lähihoitajan pätevyyttä työnimike on yleensä hoiva-avustaja, jonka palkkaus on surkeampi kuin lähihoitajalla. Kun ottaa huomioon lisäksi suomalaisen kustannustason, niin vetovoimaa ei Suomella todellakaan ole.

  Suomen hallitus on suorastaan hoitajavihamielinen toimissaan, ensin tuli pakkorokotus, sitten ollaan viemassä lakko-oikeus sekä pakottamassa väkisin töihin ja lopuksi he kuvittelevat saavansa tekijöitä tilalle ulkomailta tuosta noin vain. Väkisin tuleee mieleen vanha sanonta, että nainen on naiselle susi.

  Suomi lappaa miljardeja ulkomaille, mitäpä jos lopetettaisiin hulluuteen viety maailman parantaminen ja laitettaisiin oman maan asiat kuntoon tällä rahalla.

 • Aivot omistava

  Vastaa

  Otetaan joku rivijäsen ja perustetaan sille koko nilitys että persut on samalla kannalla hallituksen linjassa.
  Voin kyllä kertoa että tuo esiin otettu on ainostaan itse tuota mieltä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Missä ne sinun ”aivot” sijaitsee, kun edelleen Persujen vedätykset näyttää menevän läpi?
   Kuinka monesti vielä ajattelit katsoa keskisormen näyttämistä äänestäjille puolueen toimesta?
   Ai niin, mutta kun niillä on niin hyvää ja ”radikaalia” populismia ja duunareihin vetoavia lausuntoja juuri ennen vaaleja…
   Kyseessä on valeoppositio, nyt niillä alkaa jo olla huomattavia vaikeuksia esittää kansallismielistä vaihtoehtoa, kun on toistuvasti joutunut selittelemään mitä oudoimmilla argumenteilla äänestäjilleen takinkääntöjään ja toistuvaa populismia.
   Kannatuksessa se näkyy, Persut eivät kovin korkealla niissä gallupeissa loista ja siihen on lukemattomia syitä, kelaa aikaa muutamia vuosia taaksepäin ja kun päädyt nykyhetkeen, ehkä alat ymmärtämään.

 • pöh

  Vastaa

  Koronan ”hoidon” jäljiltä työttömiä on todella paljon, vaikka hallitus koittaakin lukuja kaunistella.
  Niistä entisistä kolmansien maiden maahanmuuttajistakaan ei kovin moni ole työllistynyt mihinkään tuottavaan työhön.
  Viimeisen 5‑vuoden aikana oleskelulupia myönnetty noin 400 000, eikö siitä löydy työntekijöitä? Aina selitetään että ”turvapaikanhakijoita” ollut niin ja niin vähän, mutta se on aivan sama tuleeko somali tai vaikka afgaani turvapaikanhakijana vai perheenyhdistämisellä.
  Poliitikkojen tavoite on näköjään tehdä suomalaisten elämästä niin kurjaa, ettei enää edes halua elää. Sehän se nopeuttaa väestönvaihtoa.

 • Yksikin Kokoomus on jo liikaa

  Vastaa

  Kyllä persujen ”kriittinen” jo tiedetään. Kokoomusta ne nuoleskelee. Enempää Kokoomuksia ei kaivata.

 • X

  Vastaa

  Kunhan nyt saatas nämä edelliset moniosaajat johonkin tuottavaan työhön.

 • juha II

  Vastaa

  Nuo saatanat vie vielä meidän kämpätkin!!!

 • TT

  Vastaa

  Juuri näin. Suomeen valtava väestömassa kennostoihin asumaan. Samalla Suomen maatalous ja alkutuotanto ajetaan alas eli ruoka ja energia on hankittava ulkomailta. Mutta eihän hallitus voi mistä tahansa ostaa, kun on tuo ideologia. Hallitus ostaisi kaiken neekeriltä, jos se osaisi tuottaa. Läheltä ei saa missään nimessä hankkia halpaa tai vakaasti putkissa virtaavaa energiaa, koska se on fossiilista ja, mikä kauheinta, venäläistä. Veli venäläiselle jos antaa rahaa, niin se sijoittaa ne heti aseisiin ja sotilaisiin ja hyökkää taas ties minne. Näinhän ei gepardihattuneekeri koskaan tee. 

  Koska neekeriltä ei saa eikä venäläiseltä voi ostaa, niin hankitaan ruoka ja energia Atlantin takaa USA:sta. Siellä maassa on vakaa meno eikä maa hyökkää koskaan minnekään. Aseetkin kannattaa ostaa sieltä, vaikka vaihtoehtoa ei tosin ole, koska olemme Nato-maa. Jenkkienergia tai aseet maksavat enemmän ja toimivat vain Pentagonin luvalla, mutta on kuitenkin hienoa olla osa NWO/JWO-länttä ja elättää monenkirjavaa väestökuplaa huoltovarmuudella nolla. Kun saadaan paljon monenkirjavaa väestöä Pohjolaan, niin CIA keksii epävakauttaa Suomen ja tekee siitä yhden ongelmapesäkkeen Venäjän kylkeen. Kansallismielisillekin on varattu osa tässä näytelmässä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nyt täytyykin ottaa lisää parrakkaita sotalapsia, kun Suomessa olevat somput ovat sodan pelossa lähtemässä taas käpälämäkeen.
  Ei ole puikulapäilläkään heleppoa.

 • Ville

  Vastaa

  Tämä on yksinketaisesti täysin suomalaisvihamielistä politiikkaa. Kapitalisti haluaa halpatyövoimaa ja vihervasemmistolle tämä on hyvien ihmisten joukkoon pääsy rituaali. Persut yrittää kaikin keinoin päästä sekoomuksen globalistipuoleen kanssa hallitukseen. Jos se tässä onnistuu, niin voi olla aika vaikea selittää äänestäjilleen siinä vaiheessa sekoomuksen ajamia suomalaisvihamielisiä poliittisia linjauksia.

  On se muuten jännä, että ennen oli sairaanhoitajia, bussikuskeja kotimaisia grillejä ja pärjättiin ihan ilman halpatyövoimaa alalla kun alalla. Nyt tekijät pitää olla kehitysmaalaisia. Yrittäjille ja yrityksille hankitaan halpatyövoimaa joiden palkanjälkeiset (palkka ei riitä elämiseen) elinkustannukset siirretään suomalaisen veronmaksajan maksettavaksi. Tästä johtuen verot nousee ja suomalaisten palkkaaminen käy entistä kannattamattomammaksi. Samalla syrjäytetään kasvava määrä suomalaisia. Tässä pelissä ei häviä kuin suomalainen 100–0. Päälle tulee sitten vielä monikulttiyhteiskunnan rauhattomuus ongelmat taloudellisten ongelmien päälle.

  Sairaanhoitaja ongelmakin poistuisi yksinkertaisesti rahalla. Kehitysavusta heti puolet pois, palautukset vastaanoton sijaan käyntiin (huomattava säästö ja turvallisuuden lisääntyminen). Niin ja jos EU tukipaketissa olisi tehty todella hyvä diili kuten Italia teki, niin meillä olisi esim. yli kolme miljardia jakovaraa palkkoihin.

  Mutta ylikansallisten kourien ote vain kasvaa käsinukke nahkatakkifeminatsin hallitseman porukan johdosta ja ainoa iso vastavoima Persutkin on täysin erilaisten psykoosien ja glopaalien voimien hallinnassa ja koko ajan vähemmän kansallismielinen. Alkaa olla oikeasti demokraattisen vaikuttamisen keinot vähissä , joilla voisi vaikuttaa Suomen ja erityisesti suomalaisten surkeaan tulevaisuuden kohtaloon.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi