Valkoisten kansanmurha etenee Saksassa: Neljäsosa väestöstä maahanmuuttajataustaisia

Valkoisten kansanmurha on todellista.

Väestönvaihto

Saksan kansallisen tilastokeskuksen uusien mittausten mukaan maassa asuu jo 22,3 miljoonaa maahanmuuttajataustaista, mikä tarkoittaa 27,3 prosenttia väestöstä.

”Maahanmuuttajataustainen” tarkoitti tilastoissa joko ulkomailta kotoisin olevaan henkilöä, tai sitten henkilö, jolla on ainakin toinen vanhemmista maahanmuuttaja. Toisin sanoen siis lukuun ei ole laskettu maassa syntyneitä kolmannen polven maahanmuuttajia.

Tosin kuitenkin onneksi vielä suurin osa maahanmuuttajataustaisista, eli 13,9 miljoonaa, on kotoisin Euroopan maista.

Ennusteiden mukaan vuonna 2040 Saksan väestöstä noin kolmasosan oletetaan olevan maahanmuuttajataustaisia, ja että maan suurimmissa kaupungeissa jopa 70 prosenttia väestöstä tulee olemaan ei-saksalaista.

Lähde

Maahanmuutto Rotu Saksa Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pertti grandell

  Vastaa

  älkäämme olko kateellisia meidän paska hallitus on jo aloittanut kansanmurhan, katsokaa kuinka pottunokat muuttaa vantaalt,espoosta,stadita vek. ja tummaa raketti-insinööriä lappaa tilalle.

 • Long time ago...

  Vastaa

  Jo ‑90 luvulla maassa asuvat turkkilaiset pitivät itseään turkilaisina ja matkustivat kotimaaahansa aina kun kesäloma tuli. Vaikka ne olivat syntyneet Saksassa ja vaikka niillä oli Saksan passi, olivat he itse ”turkkilaisia”.

  Jos tältä pohjalta suvettaisiin tarkastelemaan asioita niin lukuarvot olisivat ihan jotain muuta. Ja jo kymmenisen vuotta sitten Stutgartissa oli kaupunginosa jonne ei ollut edes poliisilla mitään asiaa. Ei edes päivällä. Sittemmin en ole käynyt sielä, ”Turkin toiseksi suurimmassa kaupungissa”. Katukuva on mustanpuhuva, se pistää silmiin heti.

  • Tomi

   Vastaa

   Tämä ”saksalaisten” ongelma maassamme näkyy hyvin tilastoissakin: henkirikoksia ”saksalaiset” tekivät 2010–2017 (henkirikoskatsaus 2018, Krimo/Helsingin yliopisto) yli kolmikertaisesti muihin maassamme pysyvästi asuviin vähemmistöryhmiin verrattuna. ”Saksalaisten” edellä ovat vain albaanit/kosovolaiset ja mustalaiset joilla onkin mahtava, 16-kertainen henkirikososuus Suomen kansalaisiin verrattuna. ”Saksalaisten” taakse tässä tilastossa jäivät mm. somalit, kurdit, virolaiset ja arabit.

 • pää määrää

  Vastaa

  Nato on päässyt tavoitteisiinsa. Saksassa uuden huuliparran pääsy vallanpitoon on tullut epätodennäköiseksi.

  • T . T

   Vastaa

   Tai sitten muuttuu tulevaisuudessa yhä todennäköisemmäksi.

 • Teeperi

  Vastaa

  Valkoisten kansanmurha on todellisuutta tällä hetkellä myös etelä afrikassa. Valkoisia tapetaan ja hakataan vain valkoisuutensa vuoksi.

 • otto suni

  Vastaa

  Saksa on todella menetetty maa ja siksi kuvitelmat saksalaisten panssaridivisioonien vyörymisestä Venäjälle ovat vain haaleneva muisto ajasta jolloin oli Saksan Valtakunta. Voiko joku vakavissaan kuvitella alkuperäisen saksalaisen taistelevan ”pakoloisen” huumekauppiaan tai jihadistin puolesta slaaveja vastaan Venäjän aroilla USA:n käskyttäessä!

  USA:n miehitysvalta on lopullisesti tuhonnut kansallisvaltion Saksa ja ainoastaan täydellien etninen puhdistus voisi pelastaa sellaisten henkilöiden käsistä kuin Ursula von der Leyen joka tuhottuaan Bundeswehrin ryhtyi tuhoamaan koko Eurooppaa! Olen matkustellut paljon Saksassa ja muutos 60-luvulta nykypäivään on ollut järkyttävä!

  otto suni

 • Imperator positivo

  Vastaa

  Kalergi teki suunnitelman ja opetuslapset jatkavat työtä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Huolestuttavaa kuinka ennen niin suuri ja mahtava Saksa on vajonnut täydelliseen rappioon ja välinpitämättömyyteen.

 • Jarmo

  Vastaa

  Ja mikä tärkeintä: Saksassa 0–6‑vuotiaista 50 % on rotumuukalaisia. Moni muu maa menee tätä samaa polkua: Hollanti, Ranska, Ruotsi, Englanti. Mohammed on suosituin uusi nimi jo monessa Euroopan isossa kaupungissa. Hollannin kaksi suurinta kupunkia (Rotterdam, Amsterdam) ovat 50 %:sesti rotumuukalaisten täyttämiä ja komanneksi suurin (Utrecht) 40 %:sesti.

  Myös Suomessa tulee käymään erittäin huonosti, sillä esim. somalinaisen synnytysluku täällä mahtavan täyshoidon & ylläpidon luvatussa maassa on 4 ja maan keskiarvo on 1,35. Siihen päälle vielä kaikki irakilaisten, somalien ja afgaanien (miehet) siittämät lapset. Helsingissä Vuosaaren Kallahti, Itäkeskus ja Meri-Rastila ovat 40 %:sesti muukalaisten täyttämiä. Perässä tulevat aivan lähellä Kannelmäki, Jakomäki ja Itä-Pasila.

  EU:n politiikka? Otetaan yhä LISÄÄ neekereitä, aasialaisia ja lähi-itäläisiä ”korjaamaan” tilanne! Eli otetaan niitä tänne ”paikkaamaan työvoimapulaa” vaikka maassa on 600 000 työtöntä. Suomen väkiluku on kasvanut 30 vuodessa puolella miljoonalla maahanmuuton takia. Tulijat ovat enimmäkseen miehiä jotka menevät suoraan työttömiksi ja nopeasti siitä eläkkeelle. Esimerkiksi somali- ja afgaaninaiset ovat Suomessa 99,999 %:sesti ”kotiäitejä”. EU:n ulkopuolelta tulleiden tiettyjen porukoiden työttömyysprosentti on maassamme huikea, vaikka nämä ovat oleskelleet maassa jo 90-luvun alusta asti.

  Nämä EU:n ulkopuolelta tulevat ”pakolaiset”, jotka KANSAINVÄLISOIKEUDELLISTEN VELVOITTEIDEN takia maahan otetaan loisimaan työllistyvät Euroopan maahanmuuttoverkoston tutkimuksen mukaan seuraavasti Suomessa:

  • neljän ensimmäisen vuoden aikana työllisyys nousee 27 prosenttiin
  • yhdeksän vuoden aikana 40 prosenttiin
  • neljässätoista vuodessa 60 prosenttiin ja
  • 20–30 vuoden aikana 66 prosenttiin.

  Eli yli neljännesvuosisadan maassa loisittuaan näiden työttömyysaste on yhä 34 %. Jotkut tulijaryhmät nostavat keskiarvoa, sillä joidenkin porukoiden keskuudessa työttömyys-% on pienempi kuin maan keskiarvo, mutta sitten on somaleja, afgaaneja ja muita, joilla naisista ~100 % on työttöminä ja miehilläkin lukema on erittäin korkea. Muistakaa että moni näistä on ”töissä” esim. somaliklubeissa tai ”tulkkeina” haalimassa etuuksia uusille maahan haalatuille tunkeutujille.

  Eli maahanmuuttajat ja ‑tunkeutujat vanhenevat ja eläköityvät myös. EU:n ja Suomen ratkaisu on se, että otetaan vain lisää porukkaa maahan eläköitymään – kyllä se siitä lutviutuu itsestään? Sitten näitä edellisiä kansantalouden pelastajia otetaan auttamaan taas 100 000 uutta tulokasta jne. Eihän tämä hulluus lopu mihinkään, sillä koko touhu perustuu loputtoman kasvun utopiaan, aivan kuten taloutemme ja korkovelkavankeus eli rahalaitos.

 • TT

  Vastaa

  Saksa on kohta mutiais-DDR. Se kuuluisa elintasokin laskee kuin ponin häntä. Jenkit ja EU nöyryyttää Saksaa loppuun asti. Suomelle on varattu sama karu kohtalo.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Käynnissä on suunniteltu valkoisten kansanmurha sulattamalla meidät tummapintaisiin. Joku jossakin on päättänyt hävittää valkoisen rodun.

  Meidän on aika aktivoitua ja kääntää suunta. Vielä ei ole liian myöhäistä.

 • Turo

  Vastaa

  Venäläiset ovat saaneet näihin päiviin asti yli 10 000 oleskelulupaa vuodessa Suomeen ja ovatkin maamme suurin ulkomainen vähemmistö. Nyt ukrainalaisia tulee (Yle 21.4.2022) taas 20 000:n mälli kerralla. 80 000 niitä luvattiin ottaa pelkästään Uudellemaalle. Lienee vain ajan kysymys milloin alkavat tapella keskenään täällä. Näin kohtelee maassa jopa LAITTOMASTI olevia henkilöitä Kansaneläkelaitos: laittomasti maassa olevilla on oikeus vähintään välttämättömään ja kiireelliseen toimeentulotukeen eli ruokaan ja tarpeellisiin reseptilääkkeisiin. Sen sijaan heillä ei PÄÄSÄÄNTÖISESTI ole oikeutta toimeentulotuen täyteen perusosaan ja muihin perusmenoihin. 

  Kun maahantunkeutuja tulee Suomeen, sille ensimmäiseksi tehdään TOIMEENTULUPÄÄTÖS (ei siis ‑hakemus) ja annetaan pankkikortti sekä opetetaan käyttämään sitä. On lottovoitto tulla Suomeen. Eivätkä nuo ukrainalaiset ole lähdössä täältä mihinkään. Saavat olla sen kolme vuotta täällä vähintään ja tokkopa senkään jälkeen kukaan itään takaisin mielellään lähtee. Ja eihän Suomesta mihinkään tarvitse lähteä, kuten tiedämme. Somalit, irakilaiset ja lukuisat muut afrikkalaiset, aasialaiset ja arabit ovat änkeneet tänne jo yli 30 vuoden ajan täysin turvallisista maista, eikä näiden ”pakolais”-statuksia ole koskaan kyseenalaistettu tai uudelleenharkittu. Jos palautuskoneessa jo olet, niin joku suvakki senkin pysäyttää. Ennen niille laitettiin nippusiteet ja diapamia suoneen. Siis maahantunkeutujille. Suvakeille voisi tehdä saman.

 • EV

  Vastaa

  Hitlerkin sen totesi, sodan lopputulos päättää saksalaisten kohtalon ja olemassa olon. Tuhansia vuosia vanhoja kansakuntia on tuhoutumassa vain muutaman vuosikymmenen sisään.. Saksa, Britannia, Ruotsi, Ranska… Euroopan tulevaisuus ei tule näyttämään siltä, mitä EU:ssa kuvitellaan, me ei tulla elämään sovussa tänne kuulumattomien muukalaismassojen kanssa ikinä. Toivoa en silti menetä koskaan eurooppalaisten tukevaisuuden suhteen, meillä on koko ajan yhä enemmän kantaväestöä, joka ymmärtää mitä tapahtuu. Pääsiäismellakat Ruotsissa ovat esimerkki herätyskellosta monelle, jos ei muuta niin se laittaa monet neutraalit miettimään, mitä oikeasti meille tulee tapahtumaan. Ruotsin tilanne on taas se, että sinne tulee syntymään rinnakkaisyhteiskunta myös kantaväestölle, muukalaisten määrä on niin valtava, että sitä ei enää parlamentaarinen toiminta pelasta. Veikkaampa että viimeisin mellakka tulee myös aiheuttamaan yhä enemmän poliisien irtisanoutumisia ja yhä kaaoottisempaa tilannetta näiden no-go alueiden suhteen. Virkavallalla ei ole ollut kontrollia enää vuosiin ja kansalaisten luottamus poliisiin on varmasti todella heikoilla kantimilla.

 • Salomon

  Vastaa

  Paljon tulee menemään myttyyn ennenkuin paranee. Jotenkin odotan sitä päivää, innolla, voi kun vaan sen näkisi. Ai saatana mää tekisin vallattomia asioita. Ja aloittaisin teurastuksen tästä ihan pihapiiristä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi