Väestönvaihto etenee: Valkoiset pakenevat Helsingistä

Kotimaisia kieliä eli suomea ja ruotsia puhuvien määrä putosi lähes yhtä paljon kuin vieraskielisten määrä nousi.

Väestönvaihto

Helsinki on muuttumassa kiihtyvään tahtiin muita Euroopan suurkaupunkeja muistuttavaksi basaariksi, jossa valkoisten ihmisten osuus supistuu vuosi vuodelta. Tuoreista tilastoista kirjoittaa Helsingin Uutiset.

Vaikka maahantunkeutujien määrä kasvoi Helsingissä 2021 jällen tuhansilla ihmisillä, väestönkasvu kaupungissa jäi vaatimattomaksi siksi, että suuri määrä ihmisiä muutti sieltä pois. Tilastojen valossa kyse on niin sanotusta white flight ‑ilmiöstä eli valkoisesta paosta.

Helsingin Uutisten mukaan kotimaisia kieliä eli suomea ja ruotsia puhuvien määrä putosi lähes yhtä paljon kuin vieraskielisten määrä nousi. Suomalaiset ja suomenruotsalaiset siis muuttavat pois pääkaupungista paetakseen maahanmuuttajarikollisuutta ja siirtolaisuuden pilaamaa ilmapiiriä.

Lähde: Helsingin Uutiset

Elintasopakolaiset Elintasopakolaisuus Helsinki Kotimaa Laiton siirtolaisuus Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Politiikka Rotu Väestönvaihto Valkoinen pako Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Punavuori, Ullanlinna, Kauniainen olisi näille rikastajille osuvaa asuinsrutua.

  Saisi rinastajien halaajat konkreettisestioman ideologoansa suoraan kotiovelle toimitettuna.

 • Juha

  Vastaa

  Helsinki on menetetty kaupunki

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suomalaisperheet muuttavat asuinalueille, jossa lapsien on hyvä käydä koulussa, ulkona on turvallista liikkua, alue ei ole pakkomonikulttuurisuuden pilaama ja luonto on lähellä.
  Helsinki on mädätetty parissa kymmenessä vuodessa monin paikoin niin kamalaksi lääväksi ja luonto isoksi osaksi tuhottu (kiitos Vihreiden ja Kokoomuksen saumattoman yhteispelin), varmaa on se, että yhä useammat suomalaisperheet hakeutuvat kehyskuntien alueille, jossa saa elää vielä ihan normaalia arkea.

  • Hh1488

   Vastaa

   Joo allekirjoitan, ite asuin Helsingin eräässä lähiössä liki 20 vuotta. Nyt 6 vuotta järvenpäässä, on tää huomattavasti vähemmän mamumainen paikka toistaiseksi. Kyllä tästä olisi tarkoitus vielä suunnata jonnekin vielä parempaan

 • pertti grandell

  Vastaa

  aivan graniin ja westendiin päin vaan, sinne vaan, ja älkää myykö suomenpettureille mistään maata,taloja, pysykööt stadissa, ketkä saablari ovat haalineet rupusakin sinne, pitäkööt hyvänänsä..kiitos…

 • Evplasse

  Vastaa

  Suomen Malmö

 • Kyllä maalla on mukavaa

  Vastaa

  Eiköhän se tästä. Kun pääkaupunkiseudulle tulevat lisäksi ukrainan-juutalaset jotka joutuvat kähinään näiden muslimien kanssa niin johan se muistuttaa palestiinan käymistilaa. Jollei ole muistuttanut jo.

 • kuka on eniten tyly

  Vastaa

  PS Saitti sensuroi tälläiset kirjoitukset periaatteessa
  kuin juutalaisia vainoavat nazit 

  Venäjän hiihtopomo Jelena Välben suusta tyly viesti Suomeen
  Championat-sivusto ehti kysyä Välbeltä tämän kommentteja Haapasalmen sanoihin.
  – En halua reagoida niihin mitenkään. Puhukoot mitä puhuvat – ei kiinnosta. Valitaanko minut uudelleen FIS:ssä? En kommentoi.
  Ja Tämäkö ei sitteh ole tylyä
  ihan kuin nämä ihmiset eivät tajuaisi omien tekojensa
  ja sanojensa
  yhden kansalaisuuden omistavien ihmisten eristämistä kaikesta tylynä
  Hiihtoliiton puheenjohtaja Markku Haapasalmi teki Ilta-Sanomille selväksi, että Suomi ei
  halua Venäjän hiihtopomo Jelena Välben jatkoa kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n hallituksessa.
  – Eihän siinä ole mitään epäselvää. Tuomitsemme hänen ehdokkuutensa jyrkästi, eikä minulla ole pienintäkään aikomusta olla häntä hallitukseen valitsemassa, Haapasalmi sanoi IS:lle.

 • Apinaa siellä täällä

  Vastaa

  2009 lähdin pk seudulta lätkimään. Kun äskettäin kävin siellä, muutos on melkoinen. Väestönvaihto täydessä käynnissä.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   ”Väestönvaihto täydessä käynnissä.”

   Kyllä… pitää paikkansa. 

   Väestönvaihto ulottuu myös mainoksissa esiintyviin henkilöihin. Ne, jotka katsovat harvemmin televisio-ohjelmia mainoksineen, huomaavat muutoksen tapahtuneen. 

   Katselin hiljattain televisiota ja sieltä tuli peräkkäin kaksi ilmeisesti Suomessa tehtyä mainosta, joissa esiintyi onnellinen perhe lapsineen. Molemmissa perheissä toinen puoliso oli valkoinen ja toinen mulatti. Lisäksi tuli saman tauon aikana muita mainoksia, joissa jokaisessa oli esiintyjänä eli esikuvana mulatti. Ryobi-työkalumainoksessa autoa mulatin sijasta pesi nuori neekerimies varakkaassa ympäristössä.

   Jo vuosia median tarjoamaan perhekuvaan on kuulunut neekerimies ja blondi nainen. Nyt on ryhdytty myös tarjoamaan asetelmaa valkoinen mies ja neekeriperimää omaava nainen, joka käytökseltään, kampaukseltaan ja asusteiltaan ei eroa valkoisesta naisesta.

 • juha II

  Vastaa

  Kun Suomi-junalla ajetaan samoja ratoja kuin euroopassakin. Vain kaikkein pumpulipäisimmät konduktöörit ilmoittavat junan menevän eri pääteasemalle kuin muut EU-junat!
  Armaassa kaikkinaisessa tyhmyyden kehdossa Ruotsissa vastikään kansanvaidon olevan ”salaliittoteoria”!
  Maat ja valtakunnat ovat aina tuhotut mitä kurjimmilla valheilla. Ja valheet ovat kuin ylivelkaantuminen. Kuin lainaa lainan päälle ottamalla edessä on lopulta pankrotti. Aivan samalla tavalla valheiden peittäminen uusilla valheilla johtaa väistämättä täydelliseen henkiseen ja aineelliseen rappioon, joka on lopulta kaiken loppu!!!

 • Zardex

  Vastaa

  On toki mahdollista, että asiaan on vaikuttanut nyt toinenkin mielisairas ilmiö, että koronahysteerikot ovat saattaneet paeta vaaralliseksi katsomaansa tiheää suurkaupunkia, vaikka suvakkisokeus rotumuukalaisten suhteen olisi yhä sakeana kaihina tallella.

  • Rokottamaton

   Vastaa

   Hyvin mahdollinen vaihtoehto täällä naamavaippahypnoosin riivaamassa maassa. 

   Enemmän suomalainen pelkää nuhaa.

 • Ilkka

  Vastaa

  Hesan vuokrakerrostalot täytetty matuilla. Ei kukaan halua asua ähläwäbälien naapurissa, ne vihaavat vääräuskoisia.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Ruotsissa on jo vuosia rakennettu Amerikasta tuttuja ”aidattuja yhteisöjä”. Sama tulee 1–2 vuoden kuluessa Suomeen.

 • Irmgard

  Vastaa

  En ole moneen vuoteen enään Helsingissä käynyt. Kuvottaa ja tuntuu kamalalta katsella sekä kuunnella kehitysmaataustaisten ruttotautisten, rikollisten elukoiden mölinää ja parveilua. Eläimet kuuluvat joko savannille tai aavikolle, eivät esim. eurooppalaisiin kaupunkeihin. Kehitysmaalainen ihmissaasta maksaa vuositasolla useita miljardeja veronmaksajille. Kehitysmaalaisesta ongelmajätteestä pitäisi päästä eroon kokonaan ja lopullisesti.

 • Kalevan tytär

  Vastaa

  Toisaalta tämä herättää toivoa suomalaisen verenperimän ja kulttuurin säilymisestä. Vähiin me suomalaiset hupenimme ristiretkien ja vainojenkin aikaan, mutta sieltä sitten olemme nousseet. Suomalaisen selviämisstrategiana on vähäväkisenä kansana ollut paeta ja piiloutua. Toki vv. 2015 – 16 olisi ollut mahdollisuus aktiivisempaankin vastarintaan, mutta juudaksia, soluttautujia ja sabotöörejä oli ja on vieläkin piireissä paljon. Toivotaan, että nämä korpikansalaiset opettavat lapsensa arvostamaan juuriaan.

 • TT

  Vastaa

  Helsinki ja PK-seutu olivat persereikiä jo ennen muukalaisaaltoa. Pakkohan sieltä oli muuttaa pois. Mutta Suomesta on kehkeytynyt sellainen hullujen johtajien vetämä totalitaristinen maa, jossa ei edes syrjäisimmässä kolkassa saa olla rauhassa. Piikkiä, digiä, natoa, veroa ja maksua ja rikastajamuukalaisten seuraa tungetaan joka ikisen koloon. Ihmiset ovat Suomessa keskimäärin vakavasti mielisairaita ja täysin kykenemättömiä itsenäisen valtion ylläpitoon. Harmittaa, mutta ei maan vääjäämätöntä tuhoa kannata loputtomasti surra. Luonnonlait pyyhkivät Suomen pois kartalta. Kasa p*skaa tai ainakin PK-seutu joutaa mennä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Olet oikeassa, muukalaisia yritetään tunkea nykyisin jo pienimpiinkin kyliin, pienikin määrä pikkukylässä riittää muuttamaan väestörakennetta merkittävästi.
   Poliitikkojen harmiksi rotumuukalaiset eivät oikein viihdy niissä maalaiskylissä ja toistuvasti he suuntaavat suuriin kaupunkeihin.

 • Jones

  Vastaa

  Pelkuruutta on paeta. On parempi taistella vastaan.

 • J.K.

  Vastaa

  Ja kuningasidea tässä taustalla on tietty veli-Soroksen järkyttävä peli, mutta mieleeni pulpahtaa aika ajoin ajatus, että miten rullia ja hiekkoja täynnä olevat kunnat ajattelivat saada tulevaisuudessa verotuloja muukalaisilta. Tiedossahan siis on, ettei moniosaaja kovin mielellään töitä lähde tekemään ja katsomalla väestönvaihdossa pidemmällä olevia maita voi helposti nähdä miten infra on muuttunut ja paikallinen sotiminen lisääntynyt.

  Kuulutankin suvakkipäättäjiä perustelemaan tämän todella loistavan kehityskulun potentiaalisen hyödyn. Miksi no-go alueet ovat Suomelle niin tärkeitä? Ruotsikin on saanut kyseenalaista mainetta monissa kaupungeissa, mutta ei rahaa. Sairasta.

 • J.K.

  Vastaa

  @Lord Mystery

  Muistan kun Trumpinkin muurista sanottiin, ettei muureista, aidoista tai vaikka linnoitukset kuulu tähän maailman aikaan. No kuten jo aikoinaan väitin eri valtamedioiden kommenttipalstoilla päinvastaista, iski sensuuri äkkiä vastaan. Muurit ovat tulevaisuutta.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Ajoin vaaleissa itsenäistä Satakuntaa pienillä veroilla. Eroa eurokommunismista. Suomalaista aluetta. Heikolla menestyksellä. Separatismi lienee ainoa toimiva ja demokraattinen tie. Ero eurokommunismiSuomesta.

 • Metsän siimeksessä

  Vastaa

  Lähdin Stadista eli Helsingistä myös 2009. En ole päivääkään katunut. Eikä ole koskaan mielessä käynyt muuttaa takaisin, vaikka stadilaiset kaverit kyseli pari vuotta että koska sä tuut takaisin. Hyvin typerää ajatella, että jokainen ilman muuta haluaisi asua Helsingissä. Ilmapiiri on todella muuttunut siellä radikaalisti irakilaisten ja afganistanilaisten saavuttua joukolla 2015–16.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi