Ruotsi: Yli 60 % lapsista ulkomaalaistaustaisia – väestönvaihto silti ”salaliittoteoria”

Todellisuudessa tilastot ovat tätäkin rumempia.

Väestönvaihto

Vaikka afrikkalainen siirtolaisuus on ollut katastrofi Ruotsin julkiselle taloudelle, on ilmiö synnyttänyt nousujohteisen trendin muun muassa gangsta rapin ja huumekaupan toimialoilla.

Tilastokeskuksen mukaan jo noin 33 prosenttia Ruotsissa asuvista on ulkomaalaistaustaisia. Tilanne on erityisen hälyttävä lasten keskuudessa, sillä heistä lähes 66 prosenttia on muukalaisia. Trendi on seurausta vuosikymmeniä jatkuneesta väestönvaihtopolitiikasta, jota oikeisto, vasemmisto ja keskusta ovat yksimielisesti edistäneet.

Ruotsissa väestö on kasvanut viimeisten 20 vuoden aikana 1,6 miljoonalla. Kehitys perustuu siihen, että valtavat massat nopeasti lisääntyviä rotumuukalaisia on houkuteltu maahan anteliaan sosiaaliturvan ja löysän rikoslainsäädännön avulla.

Pelkästään vuonna 2016 maahan saapui virallisesti 163 000 tunkeutujaa, mihin tuovat oman lisänsä vielä tilastojen ulkopuolelle jääneet laittomat siirtolaiset. Tästä huolimatta ruotsalainen valtamedia väittää, että puheet väestönvaihtopolitiikasta ovat ”äärioikeistolaisia salaliittoteorioita”.

Todellisuudessa tilastot ovat tätäkin rumempia, sillä esimerkiksi ”ulkomaalaistaustaiset lapset” määritellään sen perusteella, että vähintään toinen vanhemmista on syntynyt Ruotsin ulkopuolella. Ruotsissa on kuitenkin jo suuri määrä monta polvea maassa asuneita afrikkalais- ja arabiperheitä, joiden tummapintaiset vastasyntyneet määritellään kokonaan ”ruotsalaisiksi”.

Lähde: Suomen Uutiset

Afrikkalaiset Arabit Elintasopakolaiset Elintasopakolaisuus Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Pohjoismaat Politiikka Rotu Ruotsi Siirtolaiskriisi Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Puhutaan ulkomaalaistaustaisista, mutta rodusta ei puhuta mitään. Suomeenkin on kuulemma tullut viidessä vuodessa 400 000 turvapaikanhakijaa. Olisikohan totta. Ainakin Helsingissä katunäkymä tukeet tätä asiaa. Kohta kaupunkilaisista enemmistö on muita kuin valkolaisia.
  https://pt-media.org/2022/04/03/suomi-myontanyt-turvapaikkoja-yli-400–000-henkilolle-viiden-vuoden-aikana/

  • Vähintään

   Vastaa

   Aivan, myöntänyt turvapaikkoja. Sen lisäksi on tullut paljon enemmän porukkaa joka hakee sitä turvapaikkaa tai joka lonnii eikä ole kirjoissa eikä kansissa.

   Vuoden 2014 jälkeen Suomeen on tullut yli 700 000 matua. Ja jos lasketaan ‑90 luvun hyökyaaltokin mukaan, niin yli miljoona. Tarkkaa lukua on vaikea saada kun Tilastokeskuskin peittelee numeroita. Kaksi vuotta Suomessa asuneet lasketaan suomalaisiksi. Kuten myös ne jotka ovat voittanee asyylilotossa lopeulämän ilmaisen ylläpidon. Eikä
   enää erotella syntyneitäkään isän tai äidin tai ”äidinkielenään suomea puhuvien” kesken. Jos äiti puhuu suomean niin lapsi ruksataan suomalaiseksi.

 • Sukupuutto uhkaa

  Vastaa

  Niinkuin jo kauan aikaa sitten todettua (-80 luvulla) ruotsaaliset kuolevat sukupuuttoon. Ja ovat 2027 vähemmistönä omassa maassaan.

  Eikä Suomella mene juri sen paremmin. Meillä on ehkä seitsemän vuoden ero. Enää ei ole kymmentä vuotta.

 • Joonas

  Vastaa

  Vitun somalit.vihaan TODELLA paljon!!!!

 • TT

  Vastaa

  Valkoisilla ei näemmä ole oikeutta omaan kotimaahan. Miksi ei? Koska sionismi. Koska kommunismi ja typeryys. Ehkä valkoisten osa on vain hävitä pois maapallolta. Kauhean hyvin ei mene muillakaan roduilla. Maapallo on täynnä typeryksiä ja ihmiskuonaa, joista ei ole mihinkään muuhun kuin sotimaan ja sortamaan tosiaan. Aina voi syyttä juutalaisia, koska niiden omistama kurjuutta luova rahajärjestelmä on usein kehityksen taustalla. Mutta väki- ja sortovallan tai valkoisten kotimaiden tuhoamisen toteuttajina ovat aina muut kuin juutalaiset itse. Ne, jotka uskovat juutalaisten kehittelemiä ideologioita tai hyötyvät näiden luomasta velkarahasta. Juutalainen hallitsee rotupetturin avulla.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ja määrä tulee aivan lähivuosina kasvamaan eksponentiaalisesti erittäin rajulla vauhdilla, ei mene kauaa, kun ruotsalaiset ovat kaikissa suurissa kaupungeissa vähemmistönä.
  Alaikäisten kohdalla tämä on jo todellisuutta hyvinkin monella paikkakunnalla.
  Meillä valtamedia kehtaa kirkkain silmin väittää, että ”väestönvaihto on salaliittoteoria”, ei tarvitse katsoa kehitystä kuin 30–40 vuoden ajanjaksolla, valkoisten eurooppalaisten osuus Euroopan väkiluvusta on pienentynyt paljonkin, kun rotumuukalaisia on otettu avosylin vastaan merkittäviä määriä.
  Tämä on puhdasta itsetuhoisuuteen johtavaa politiikkaa.

  Vuonna 2021 Suomen väkiluku kasvoi 14 448 henkilöä, suomea, ruotsia tai saamea äidinkielenään puhuvien määrä kuitenkin väheni 10 747 henkilöä, kun taas vieraskielisten määrä kasvoi 25 195 henkilöä ja suunta on pahenemaan päin.
  Pk-seudun väkiluvun kasvu perustui kokonaan vieraskieliseen väestöön, kotimaista kieltä puhuvien määrä väheni pk-seudulla vuoden 2021 aikana.
  Kotimaisia kieliä puhuvien määrä väheni myös Uudenmaan maakunnassa.

  Suomessakin on jo alueita, joissa vieraskielisten osuus ylittää 50% väkiluvusta ja pienten lasten osalta vieraskielisiä on 60–70% tietyillä alueilla.

  Jos haluat yrittää muuttaa tätä kehityskulkua, allekirjoita SML:n kannatuskortti.

 • T . T

  Vastaa

  Pystyn näkemään jo otsikot ”Ruotsi julistaa Islamin valtion uskonnoksi”, ”Ruotsin Islamilainen puolue on saanut murskavoiton vaaleissa”, ”Ruotsin Islamilainen emiraatti perustetaan”.

 • Plääh

  Vastaa

  Valkoiset tuhoutuvat nopeasti. Kun on saavutettu kriittinn piste, loput tuhotaan muilla keinoin

 • Nimetön

  Vastaa

  Muuten nämä tilasto laskennat, jotka persut ovat tehneet on väärinlaskin alkuperäisistä tilastoista. Laskien ulkomaalaistaustaisten prosentti määrän ruotsalaistaustaisista. Ruotsalaisessa tilastokeskuksessa lukee, että ruotsalaistaustainen merkitsee lasta jolla on molemmat vanhemmat ovat ruotsissa syntyneitä, joiden omat vanhemmat ovat myös syntyneet ruotsissa. Jos tilastot laskee, niin että ottaa lapset jotka ovat mamuja, tai lapset joiden molemmat vanhemmat ovat mamuja, tai toinen vanhemmista on mamu, niin tuloksena ulkomaalailaisille saa 38%. Ehdotan itse että katsotte lähteen suomen uutiset artikkelissa, ja käytätte ruotsalaisten tekstien käsittelyyn automaattista kääntäjää. Miksi kirjoitin tämän, yleisesti monet kansallismielisessä piirissä ovat masentuneita, maailman menoista, mutta kuten Hitler sanoi ”never despair” älä ikinä lannistu tiedämme sen että tämä kehitys jatkuu, ja että siitä 60% tulee todellisuus ruotsissa, ja täällä jos emme tee mitään, joten allekirjoittakaa kannatuskortti sinimustille.

 • rikolliset kansan pettäjät

  Vastaa

  Ei tarvita kuin seuraavat kansankäräjät. Jos nyt radkalisoituneet matut Ruotsissa äänestävät kaikki sitä Muslimipuoluetta, niin se muodostaa yksin hallituksen. Se saa kaiksista äänistä yli 50% ja muut tappelevat lopuista. Jaa että miksi yli 50%? No siksi että kaikki ruotsalaiset eivät äänestä mutta kaikki muslimit äänestävät.

  Ihan sama kuin RKP Suomessa. Niiden kannattajia on vähän, mutta kun ne kaikki kannattajat aina äänestävät, niiden äänisaalis on suurempi kuin osuus kansasta. Ja Suomen tuho on RKP.

 • Jones

  Vastaa

  Pitää muuten paikkansa. Uskovaiset toteuttavat uskontoaan.
  Viides Mooseksen kirja:
  2:34 Ja me valloitimme silloin kaikki hänen kaupunkinsa ja vihimme tuhon omiksi jokaisessa kaupungissa miehet, naiset ja lapset, päästämättä pakoon ainoatakaan.
  7:16 Tuhoa kaikki kansat, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle; älä heitä sääli. Älä myöskään palvele heidän jumaliansa, sillä se tulee sinulle paulaksi.
  7:17 Vaikka ajatteletkin sydämessäsi: ’Nämä kansat ovat minua suuremmat, kuinka minä voisin ne karkoittaa?’
  7:18 niin älä kuitenkaan pelkää niitä; muista, mitä Herra, sinun Jumalasi, teki faraolle ja kaikille egyptiläisille,
  7:22 Ja Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa nämä kansat sinun tieltäsi vähitellen. Älä lopeta heitä yhtäkkiä, etteivät metsän pedot lisääntyisi sinun vahingoksesi.
  7:23 Herra, sinun Jumalasi, antaa heidät sinulle alttiiksi ja saattaa heidät suureen hämminkiin, kunnes he tuhoutuvat,
  7:24 ja hän antaa heidän kuninkaansa sinun käsiisi, ja sinä hävität heidän nimensä taivaan alta. Ei kukaan kestä sinun edessäsi, vaan sinä tuhoat heidät. 

  7:23 Herra, sinun Jumalasi, antaa heidät sinulle alttiiksi ja saattaa heidät suureen hämminkiin, kunnes he tuhoutuvat,

 • Munkkipossu

  Vastaa

  Somalit, afgaanit ja muut synnyttelevät 4, maan keskimääräinen synnytysluku 1,35. Siihen päälle vielä maahantunkeutujamiesten siitämät lapset. Kaksi vuotta sitten jo joka 7. lapsi synty ulkomaalaiselle. Esim. ulkomaalaistaustaisten raiskaustilastoja ei kannata edes katsoa – tulee vain paha mieli.

  Itiksessä, Vuosaaren Kallahdessa ja Meri-Rastilassa on jo yli 40 % ulkomaalaisia. Jakomäessä on aivan näinä pävinä myös 40 % täynnä, Kannelmäessä 30 %. Kaksi viimeksimainittua ovat ainoat ei-itähelsinkiläiset alueet top 10:ssä, jossa juuri Kannelmäki syrjäytti sijalla 10 olleen Itä-Pasilan. Eli sijalla 10 ollaan tuolla 30 %:n lukemalla. Pelottavaa.

  Brysselissä ja Hollannin isoissa kaupungeissa (Utrecht, Rotterdam, Amsterdam) ulkomaalaisten määrä myös valtava. Euroopassa on jo kaupunkeja joissa 50 %:n ulkomaalaisosuus on totta ja noissa kaupungeissa on sisällään osia joissa osuus on yli 75 %. Saksassa jo vuosia sitten oltiin siinä tilanteessa että puolet 0–6‑vuotiaista oli ulkomaalaisia monilla alueilla. Mohammed on ykkösnimi jo monessa paikassa niin Saksassa, Englannissa kuin Ruotsissakin.

  Musta tulevaisuus edessä.

 • Munkkipossu

  Vastaa

  Tämä liittyy neekereihin myös, joten laitan tähän:

  USA:ssa sattui pieni joukkoampuminen Sacramentossa, Kaliforniassa 3.4.2022. Ainakin kuusi kuollutta ja tuplaten loukkaantuneita. Ampujia on ilmeisesti kolme. Yksi pidätetty on neekeri perus neekerinimellä.

  Pikainen Jewgle-testi: YLE ja HS eivät ole noteeranneet asiaa. IL ja MTV3 mainitsevat asian tapahtuneen. Aseet ovat MTV3:n mukaan syyllisiä. Mietitäänpä asiaa hetki: kun neekerit otetaan pois näistä tilastoista, niin USA:ssa onkin vain saman verran aserikollisuutta kuin vaikkapa Belgiassa tai Luxemburgissa. Amerikassa ei siis ole aseongelmaa, vaan neekeriongelma.

  Muistakaa että neekerit tekevät 52 % USA:n rikoksista vaikka ovat vain 13 % kokonaispopulaatiosta. Tietyissä rikoksissa heidän – sen 13 %:n – osuutensa on jopa 90 %. Jos tarkastellaan väkivalta/henkirikoksia ja miten eri rodut niitä tekevät toisilleen/omiaan kohtaan, niin todetaan taas sama tuttu asia: Amerikassa on neekeriongelma – erittäin paha sellainen.

  Siinä vihapuhetta. Kaivakaa tilastotieteen ja numeroiden keksijät haudoistaan ruoskittaviksi. Meillä on vakava numero-ongelma, hyvät ihmiset.

 • Ei unohdu

  Vastaa

  Viiden vuoden sisään juutalaisvaikuttajat Ruotsissa pyyhkivät likaiset kätensä, nauravat ja karkaavat Israeliin tuhottuaan maailman vaaleimman kansan. Tätä emme unohda ikinä. Luulevatko nämä ruotsalaiset kansanpetturipoliitikot, että heillä on rauhallinen tulevaisuus luvassa? He vielä ennemmin tai myöhemmin saavat maistaa omaa mätää hedelmäänsä, eipä ole kohta poliisejakaan suojelemassa näitä.

 • juha II

  Vastaa

  Niin. Australian kanitkin ovat ”salaliittoteoria”!
  Ruotsiin on jo perustettu islamilainen puolue, johon lipeää väkeä sossuista ja vehreistä.
  Miten syvää idiotismi voikin olla. Ehkä jonkintapainen pohjakosketus on se kun ei tiedetä ”Mikä on nainen?!!!”

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Haitissa väestö vaihdettu kahdesti. Ensin intiaanit, sitten raskalaiset. Nyt maailman surkein ranskaa puhuva mulattimaa.

 • Mats

  Vastaa

  Ruotsi kuuluu somaleille. Suomi myös. Maailma tuli kylään. Puikulapäiden pelihetket.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi